Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tudtommal "belsõs" munka... Ha így van, akkor azt hiszem jogos a kritika...

www.smart-bus.hu

Ez jó ötlet. Solt, ha hangszerki kell, tudod a számom. :D

Nos azt hiszem ez nem a mod készítõjének hibája<#nezze>
Nos a feladat adott,ha feljogosítva érzed magad,hogy kritizáld a készítõt,akkor feltételezem,hogy megvan a tudásod egy sokkal jobb "posztpolgárháborús tulélõ MMO" elkészítéséhez:D
Bétatesztelni szívesen megyek!

A Béna.

És ugyanezt nem lehetett volna megcsinálni zombik helyett mondjuk valami polgárháborús szituációval? Ja, hogy ahhoz AI-t kéne programozni... nyilván könnyebb a jelenlegit idióta zombinak használni...

www.smart-bus.hu

Ebben igazad van.
De ne felejtsük el,hogy ez még egy korai alfa verzió,jóformán még a játékmechanika sincs kész a storyline gondolom az utolsó lesz a sorban,de nagy lehetõségek vannak benne.

A Béna.

wardogzombie
ja meg az az idióta mögéd teleportálás na az még kiakasztott.

wardogzombie
Most õszintén van bármi célod a túlélésen kívül?Én probáltam és ugyanazt csinálod órákig lopakodsz ölsz kutatsz megint lopakodsz megint ölsz megint kutatsz oké hogy kiszolgáltatottság érzést ad de ennyi. Vagy van valami cél ebben az egészben? Eljutsz bárhova is ahol pl safe zone van?Egy darabig leköthet ez a kóborlás de cél hiányában vajmi kevés értelmét látom.Lehet hogy velem van a baj de kb 30 perc után rá is hagytam.

ja, mert alapkiépítésben gyakorlatilag semmire se jó, hacsak nem valakit az köt le, hogy tákolgat missionoket, addonokat, módokat
játékra csak nagyon korlátozottan alkalmas
Azt azért csak csendben jegyzem meg,hogy aki nem próbálta,az ne ítélje el elsõre!
Kicsivel azért több mint egy zombi hentelõs game,sõt mondhatni a zombihentelés lesz az utolsó amit csinálni fogsz,ha lõsz azt meghallják és rögtön megindulnak feléd,és többen vannak mint amennyi lõszered van,és baszott gyorsak,és igen fel tudnak mászni a létrán és kinyitják az ajtót:D
A dolog savát borsát az eddigiektõl eltérõ játékmód adja.
Ha meghalsz akkor ugrik minden és kezdheted elölrõl.
+ a játék felépítése erõsen megköveteli a csapatjátékot,de nem tudod kiben bízhatsz meg! Ha összefutsz valakivel sosem tudod,hogy azonnal tüzet nyit a cuccaid reményében vagy csatlakozik hozzád.
Egyedül nem sok esély van a túlélésre:D
Kedvenc jelenet amikor az egyik túlélõ talál egy M14 est és ujjongva szól a társának,aki igen hamar arra a következtetésre jut,hogy õ sokkal jobban örülne egy M14-nek és csendesen csõre tölti a makarovot míg a társa a hátizsákban kotorászik:D

Nagy lehetõségek vannak benne,meglátjuk mire lesz elég a kreativitás.
Én mikor otthon voltam beletoltam pár éjszakát,szerintem nagyon jó kis alkotás,én nagyon élveztem eléggé kiszolgáltatottság érzést ad.

Szóval egy próbát megér!

A Béna.

Valahogy nem lep meg, zombikkal mindent el lehet adni, azért az mégis meglepõ hogy rengetegen csak e-miatt vettek arma2-t és oa-t, azon azért elcsodálkoztam :)

Én igen.
Nesu
Kik játszanak az arma 2 katonai részével valójában ?

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

denevérember
Sajnos ez tényleg így van... Újra kéne szervezni egy csapatot aki tényleg Armázik és nem "Dayz" moddal tölti a szabad idejét! Nem érdekelne valakit esténként ACE mod-os Domination? Akit igen írjon privit! Élesszük újra az armát! Le a Dayz moddal! :)

In space no one can hear you scream.

Hecker007
zombi hentelõs mod xD

mi ez a dayz amúgy? :)

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Amúgy vicces (és szomorú is egyben) hogy a DayZ-vel többen játszanak mint a "katonai" Armával. :D

Jahh, tudod vannak egy páran akiket ez annyira nem izgat :)

Nesu! Könyörgöm ne ide! Van topikja ennek az izének kolléga Úr! ;) Köszi...

www.smart-bus.hu

Nesu
Tegnap este tettem próbát a túlélésre .
Sokkal nagyobb az esély mint nappal ...

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Nesu

DancZer
Ez a hiba már be van jelentve. Abból adódik, hogy a domb árnyéka másképp van kezelve és azért néz ki úgy mintha a levegõben volna. Szerintem ezt nem fogják javítani release-ig. Majd csak az új deferred lightning el oldódik meg. Max finomítanak rajta, pl. hogy elhalványuljon. De ez annyira low prioritású hiba, hogy azonsem lepõdnék meg ha az új lightning -ig hozzá se nyúlnának.

Lenovo y510p

repvez
csak akkor lenne a katona legalább akkorát ugrik hogy az árnyék alsó pontja és a nap egy egyenesre esik.
Máskülönben a katona talpátol kellene kezdödnie az árnyéknak ,nem szakadhatna el a talajtól.

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

ez az árnyékolás igy rendben van? ezt az új Arma 3 videoból szedtem ki... de ilyen "hiba" megvan a mostani armában is

kifli
editor <#idiota>
HRS Tboy
Most próbálgatom az Arma2-t. Van olyan mód, amely nincsen tele bot-okkal? Eddig nem találtam<#nemtudom>

csak a sof... Aki viszketõ seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.

Nesu
Ma bent jártam a városban ,sajnos nem jártam szerencsével.
Leraboltan tátongtak az egykoron zsúfolt utcák .
más nem maradt ezen az egy üvegen kívül

Nesu

Nesu
Day Zed

A táltos... :DDD

www.smart-bus.hu

Mindig is akartam egy ilyen taktikai harcicsacsit! Yea!

Van rá fél évük, most DayZ miatt talán elég pénzük is van, szóval bízzunk benne, hogy jó lesz.

repvez
engem nem izgat ha NV-s phisix kerül bele csak akkor lássam az értelmét amiért ezt választották.
Szeretnék látni normális épületrombolást , jármû fizikát ,sérülésrendszert , ragdollt,részecskerendszert, és minden egyebet amit ez a program nyújt.
A mai gépek képesek arra hogy elvigyék csak ugy kell megoldani.Az a minimum konfig amit megadtak az elég viccesen néz ki mivel még talán A1 is elég sz@rul menne rajta, nem hogy ez.
De ha igaz hogy ennyivel kevesebb erõforrás kell neki annak nagyon fogok örülni.

Ugyhogy itt nem az a kérdés, hogy miért fisix hanem hogy megéri e hogy ez lesz benne.
Mondjuk én magam is úgy vagyok vele, hogy hiszem ha látom, nem a bohémiások inkább az nV miatt :))

Kijavították... az eredetiben az volt amit idéztem! :)

www.smart-bus.hu

..aVagy kijavították idõközben :)

"Aki esetleg nem tudná, a PhysX 3.0 SDK egy kompletten újraírt rendszer, mely az elõdjéhez képest egy rakás fejlesztést tartalmaz, legfontosabb a hatékony Multi-Threadig (többmagos processzorok) támogatása GPU támogatás hiánya esetén. Ennek köszönhetõen sokkal jobb teljesítményre lesznek képesek az ezt használó játékok akkor is, ha nincs nVidia GPU-nk."

Ezek szerint a gamepodos cikk felett amit linkeltem két napja, elsiklottál :)

wardogzombie
kifli
nemtudom mi az az ic. Ha adsz kis felvilágosítást lehet hogy érdekel :)
wardogzombie
Ha lenne módunk rá hogy csapatként csatlakozzunk egy olyan megnyilvánulásba mint annak idején az IC volt az elsõ résszel, akkor ki lenne benne? Mert találtam egy szinte tök ugyanolyan eseményt,gondolok itt arra hogy ingyenes,saját ts3 és játék szerver,saját mod.Egyszóval ugyanaz mint az IC volt anno.Alapjáték és OA a követelmény.

Ha egy mondat úgy kezdõdik, hogy: "hányszor kell elmondanom"... de ne ragozzuk túl nem akarok vitázni. Lehet, hogy én értelmeztem félre...

A lényegi részhez meg annyit, hogy bízom benne, hogy a kiadás után is úgy lesz, hogy amd kártyával nem szenvedek csorbát. ( mint általában a szláv szimulátor gyöngyszemekben )

www.smart-bus.hu

DancZer
Nemtudom milyen flegmázásról meg stílusról beszélsz. Szöveg az szöveg. Több féle stílusban fel lehet olvasni, hangsúly függõ.

Amit a cikkben írnak az igaz, csak ne értelmezd félre! A physx 3 jobban kihasználja a NV grafkártyákat, de ez nem azt jelenti, hogy A3-hoz kell venni NV kártyát! Ahogy a lentebb linkelt hozzászólásban is leírtam több részbõl áll a physx. Van olyan része ami hardverre épít és van ami nem. Armában az lesz ami nem igényel hardveres gyorsítást.

Lenovo y510p

Azt amúgy jól tudom, hogy eltolták 2013-ra? Mármint, nekem csiripelték a madaraim, de esetleg aki jobban követi a híreket, az mit tud róla?

Ne flegmázz vazze... a cikkben ez olvasható:

"Aki esetleg nem tudná, a PhysX 3.0 SDK egy kompletten újraírt rendszer, mely az elõdjéhez képest egy rakás fejlesztést tartalmaz, legfontosabb a hatékony Multi-Threadig (többmagos processzorok) támogatása. Ennek köszönhetõen sokkal jobb teljesítményre lesznek képesek az nVidia kártyái megfelelõ környezetben."

Én nem értek ehhez a pisix szarhoz, nekem a pisix az ami a Mafia2-ben is van, ergo vegyél NV-t. Az idézet szöveg utolsó mondata miatt kérdeztem rá a lényegre... no meg azért, mert simán elhiszem róluk, hogy elkurvulnak az NV felé.

Tehát összegezve, a cikk és a te elmondásod közt ellentmondás van, ezért érdekelt volna a véleményed, hogy változott-e valami azóta...

Ha nincs kedved válaszolni, mond meg, de, ha kérhetem velem ezt a stílust addig ne, amíg én normálisan beszélek veled. Köszönöm!

www.smart-bus.hu

DancZer

Lenovo y510p

Hogy mi van? :D

www.smart-bus.hu

DancZer
Hászor kell elmondása, hogy a physx bõl nem lesz olyan A3 ban ami kihasználása a grafkártyát?!

Lenovo y510p

Na a TOH repmodel mint alap, azért jól hangzik! :)

Viszont ez a pisixezés ez most mi akar lenni? Ez a vegyél NV-t ha élvezni akarod, hogy baka ruhája jobban gyûrõdik, vagy valami össznépi öröm?

www.smart-bus.hu

DancZer
Lehet, de az érett cseresznye finom és ehetõ, nem úgy mint a túlérett. :-)
Szomorú volt az Iván arca mikor a community alfáról beszélt, most már gondolom miért. Mert nem tudják kiadni E3 után a physx miatt. Mondta is, hogy csak akkor adják ki mikor már a kulcsfontosságú dolgok meglesznek.

Most olvastam twitteren, Take on helikopter repülési modell lesz az alap a kampányban, hála a jó égnek nem hagyják meg a mostani gagyi! :D

Lenovo y510p