Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Nos a feladat adott,ha feljogosítva érzed magad,hogy kritizáld a készítõt,akkor feltételezem,hogy megvan a tudásod egy sokkal jobb "posztpolgárháborús tulélõ MMO" elkészítéséhez:D
Bétatesztelni szívesen megyek!
A Béna.
www.smart-bus.hu
De ne felejtsük el,hogy ez még egy korai alfa verzió,jóformán még a játékmechanika sincs kész a storyline gondolom az utolsó lesz a sorban,de nagy lehetõségek vannak benne.
A Béna.
játékra csak nagyon korlátozottan alkalmas
Kicsivel azért több mint egy zombi hentelõs game,sõt mondhatni a zombihentelés lesz az utolsó amit csinálni fogsz,ha lõsz azt meghallják és rögtön megindulnak feléd,és többen vannak mint amennyi lõszered van,és baszott gyorsak,és igen fel tudnak mászni a létrán és kinyitják az ajtót:D
A dolog savát borsát az eddigiektõl eltérõ játékmód adja.
Ha meghalsz akkor ugrik minden és kezdheted elölrõl.
+ a játék felépítése erõsen megköveteli a csapatjátékot,de nem tudod kiben bízhatsz meg! Ha összefutsz valakivel sosem tudod,hogy azonnal tüzet nyit a cuccaid reményében vagy csatlakozik hozzád.
Egyedül nem sok esély van a túlélésre:D
Kedvenc jelenet amikor az egyik túlélõ talál egy M14 est és ujjongva szól a társának,aki igen hamar arra a következtetésre jut,hogy õ sokkal jobban örülne egy M14-nek és csendesen csõre tölti a makarovot míg a társa a hátizsákban kotorászik:D
Nagy lehetõségek vannak benne,meglátjuk mire lesz elég a kreativitás.
Én mikor otthon voltam beletoltam pár éjszakát,szerintem nagyon jó kis alkotás,én nagyon élveztem eléggé kiszolgáltatottság érzést ad.
Szóval egy próbát megér!
A Béna.
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
In space no one can hear you scream.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
www.smart-bus.hu
Sokkal nagyobb az esély mint nappal ...
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

Lenovo y510p
Máskülönben a katona talpátol kellene kezdödnie az árnyéknak ,nem szakadhatna el a talajtól.

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
csak a sof... Aki viszketõ seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.
Leraboltan tátongtak az egykoron zsúfolt utcák .
más nem maradt ezen az egy üvegen kívül

www.smart-bus.hu
Szeretnék látni normális épületrombolást , jármû fizikát ,sérülésrendszert , ragdollt,részecskerendszert, és minden egyebet amit ez a program nyújt.
A mai gépek képesek arra hogy elvigyék csak ugy kell megoldani.Az a minimum konfig amit megadtak az elég viccesen néz ki mivel még talán A1 is elég sz@rul menne rajta, nem hogy ez.
De ha igaz hogy ennyivel kevesebb erõforrás kell neki annak nagyon fogok örülni.
Ugyhogy itt nem az a kérdés, hogy miért fisix hanem hogy megéri e hogy ez lesz benne.
www.smart-bus.hu
Ezek szerint a gamepodos cikk felett amit linkeltem két napja, elsiklottál :)
A lényegi részhez meg annyit, hogy bízom benne, hogy a kiadás után is úgy lesz, hogy amd kártyával nem szenvedek csorbát. ( mint általában a szláv szimulátor gyöngyszemekben )
www.smart-bus.hu
Amit a cikkben írnak az igaz, csak ne értelmezd félre! A physx 3 jobban kihasználja a NV grafkártyákat, de ez nem azt jelenti, hogy A3-hoz kell venni NV kártyát! Ahogy a lentebb linkelt hozzászólásban is leírtam több részbõl áll a physx. Van olyan része ami hardverre épít és van ami nem. Armában az lesz ami nem igényel hardveres gyorsítást.
Lenovo y510p
"Aki esetleg nem tudná, a PhysX 3.0 SDK egy kompletten újraírt rendszer, mely az elõdjéhez képest egy rakás fejlesztést tartalmaz, legfontosabb a hatékony Multi-Threadig (többmagos processzorok) támogatása. Ennek köszönhetõen sokkal jobb teljesítményre lesznek képesek az nVidia kártyái megfelelõ környezetben."
Én nem értek ehhez a pisix szarhoz, nekem a pisix az ami a Mafia2-ben is van, ergo vegyél NV-t. Az idézet szöveg utolsó mondata miatt kérdeztem rá a lényegre... no meg azért, mert simán elhiszem róluk, hogy elkurvulnak az NV felé.
Tehát összegezve, a cikk és a te elmondásod közt ellentmondás van, ezért érdekelt volna a véleményed, hogy változott-e valami azóta...
Ha nincs kedved válaszolni, mond meg, de, ha kérhetem velem ezt a stílust addig ne, amíg én normálisan beszélek veled. Köszönöm!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Lenovo y510p
Viszont ez a pisixezés ez most mi akar lenni? Ez a vegyél NV-t ha élvezni akarod, hogy baka ruhája jobban gyûrõdik, vagy valami össznépi öröm?
www.smart-bus.hu
Szomorú volt az Iván arca mikor a community alfáról beszélt, most már gondolom miért. Mert nem tudják kiadni E3 után a physx miatt. Mondta is, hogy csak akkor adják ki mikor már a kulcsfontosságú dolgok meglesznek.
Most olvastam twitteren, Take on helikopter repülési modell lesz az alap a kampányban, hála a jó égnek nem hagyják meg a mostani gagyi! :D
Lenovo y510p