Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Operation Flashponittal jatszottam meg a ketezres evek elejen, majd az Arma 1-gyel is, ezt csak azert hanyagoltam, mert nem volt hozza konfigom, nagyjabol tudom mi varhat ram, vagy megsem!😊)
Meghalsz és nem tudod mitõl! 😄
Lenovo y510p
Ezzel a konfiggal mire szamithatok, milyen beallitasok mellett futna normalisan, szaggatasmenetesen a jatek? Elsosorban a a DayZ mod miatt vennem meg az Arma 2 CO-t!<#violent>#violent>
2500k @4.6, GTX 570, 2x4g ddr3 RAM.
Elore is koszi!
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Lenovo y510p
dayz webpage
Requirements:
ArmA II: CO
DayZ Mod Files (Available on the downloads page)
Balls
😄
Az élethûségre törekedõ modotkat/embereket viszont szembeköpi, mert pl ACE-ben nincs kijelezve a lõszermennyiség, a tár súlya alapján kell megbecsülni, így viszont ez értelmetlenné válik.
Because fuck you. That\'s why.
Mert hiába a jó alapanyag ha a hangmotor nem tud mit kezdeni vele.
Vagy ha csak statikusan bejátszik egy hangfájlt amikor egy olyan triggerhez ér.
Lenovo y510p
In space no one can hear you scream.
Idõvel biztos kipróbálok mást is mert szeretem a szimulátorokat, de amíg kezdõ vagyok addig maradok a zombi hentelésnél 😊
Azért kérdeztem, mert találtam ilyen magyarról angolra patchet, de már nem volt elérhetõ a link, és azt hittem, hogy csak valami gányolással lehet angolosítani.
Köszönöm.
Vannak néha érdekes missionok és ha ép úgy alakul akkor lázadó oldalról kis színt tud vinni a játékba az öngyilkos merénylõk alkalmazása.
Nincs is annál jobb mint amikor ülsz a Warrirorban és egyszer csak annyit hallasz kintrõl hogy "Allahu ahkbar" aztán bumm és respawn 😄
Megnézni érdemes mindenképp, nincs túl sok szerver de mostanában elég össze szedett csapatmunkába lehet bele futni.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Amit mondtál, hogy ai egységeket kelett irányítanod, az a warfare mod. Ha team-re állítod a játékmodot, lesz majd egy pár rpg szerver, és rendes pvp szerverek.
Bár ha jót akarsz játszani, azt tanácsolom, hogy szerdánként 10-kor armahu ts-re gyere fel, mert ilyenkor szoktak szervezett mecsek lenni. 40-50-60-70 vagy akár több fõvel.
Ilyenkor lehet igazán jót játszani.
csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.
Teljesen illúzió romboló, egyáltalán nem tudtam magam beleélni a játékba e miatt. Nagyon sajnálom, mert fantasztikusan jó játék lehetne😞
Bár én a területet is lecsökkenteném, gondolom akkor az fps is jobb lenne, mert így a leggyengébb beállításnál is boldog voltam, ha OA-ban elérte az 50-et. Én pedig 10 éves online FPS game után hozzászoktam a 100 körüli vagy jobb fps-hez. Nem tudom élvezni a 30-50-et.
www.smart-bus.hu
A Béna.
No ez a gondom! Én szégyellném magam... ezek meg még mellé is állnak. Ez nekem azt üzeni, hogy a bevételen kívül egyéb nem nagyon érdekli õket.
Lehet túl naiv vagyok, de én egy ilyen ötletet úgy lovagoltam volna meg, hogy az szorosan kapcsolódjon az ArmA szériához...
Engem nem érdekel ki mivel játszik, és maga a mod sem zavar... az zavar, pontosabban kicsit az esik rosszul, hogy a superAI ennyire vitte az évek során...
www.smart-bus.hu
Szerintem nem az õ feladatuk.
Btw ha téged ennyire zavar, akkor tegyél ellene. Vagy pvp, és akkor a buta ai-val sincs gond 😊
www.smart-bus.hu
Egyébként ha játszottál volna vele, tudnád, hogy nem az ai a lényeg, sokkal inkább kell tartani a többi játékostól. Az ai csak egy nehezítés az egészben.
Btw még mindig nem értem, miért baj az, hogy nekik nem az a szorakoztató mint ami neked.
Hogy mi az agymenésük, az meglehetõsen hidegen hagy. Az idióta ai arra jó, hogy zombit szimuláljon. Én azt várnám tõlük, ( ha tényleg belsõs munka ) hogy javítsanak ezen, és nem azt, hogy e körré az ostoba ai köré építsenek fel egy történetet...
Biztos remek húzás volt üzletileg, de a zombik helyett én szívesebben láttam volna valami témába illõ remek húzást a részükrõl.
www.smart-bus.hu
Egy polgárháborúban pl, az ai is lõhet rád, egész más lenne a játék. Azért nem polgárháborús, mert a készítõknek az volt az agymenésük, hogy zombik leptek el mindent, és ebben a helyzetben ki hogyan élne túl.
Egy polgárháború sokkal másabb, ott el lehet képzelni mi a végkifejlet, lévén, hogy ilyen már történt a valóságban is. Itt viszont találgatni lehet, mi is történne.
Ezértis van sokkal több ilyen témájú film.
Az hogy meg miért pont arma2, arra szerintem az az igen egyszerû válasz, hogy ebben lehetett a legkönnyebben megvalósítani a dolgot.