Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

m1c1mack0
Mint téged az iskolából? 😄

Bannoltalak. 😛

m1c1mack0
Arma.hu - val mivan uraim?
Nekem csak a fekete háttér jön be.

DancZer
Arma 3 kés:

Lenovo y510p

JimKirk
Koszi!<#worship>
Operation Flashponittal jatszottam meg a ketezres evek elejen, majd az Arma 1-gyel is, ezt csak azert hanyagoltam, mert nem volt hozza konfigom, nagyjabol tudom mi varhat ram, vagy megsem!😊)
DancZer
Ugyan ilyen konfigom van és High-on simán megy 30-40 FPS-el. Amire számíthatsz ha még nem játszottál:
Meghalsz és nem tudod mitõl! 😄

Lenovo y510p

JimKirk
Sziasztok!

Ezzel a konfiggal mire szamithatok, milyen beallitasok mellett futna normalisan, szaggatasmenetesen a jatek? Elsosorban a a DayZ mod miatt vennem meg az Arma 2 CO-t!<#violent>

2500k @4.6, GTX 570, 2x4g ddr3 RAM.

Elore is koszi!
nem is gondolnád hogy vannak csajok akik egy-két golyót kézben tartanak ... szal õk jöhetnek 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Szóval csajok kizárva. :>

mondjuk én nem bánnnám ha a zombiölés is hardcore lenne 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

DancZer
Miért köpnék szembe? Mindenki arra törekszik, hogy élvezze a játékot. A hardcore részt mindig szûkebb közösség jellemezte, mig az egyszerûbb játékmódot több.

Lenovo y510p

amúgy azt meg kell hagyni h elég ügyesen van összerakva ez az egész

dayz webpage

Requirements:

ArmA II: CO
DayZ Mod Files (Available on the downloads page)
Balls

😄

steamen szoktam nezni a legjobban fogyo jatekok listajat... Arma mar vagy egy honapja top3-ban van es nem ertettem eddig mi a franc tortent 😊

"Milszim" Armát párezren játszák, míg a DayZ-t ~150 ezren. Ez nem is lenne gond, de a BIS elkezdett feléjük hajlani, és a beta patchbe már ilyen szarságok vannak, hogy a felszerelés képernyõn kijelzi, hogy melyik tárban mennyi lõszer maradt. Ezt pont a DayZ fórumon kérték.

Az élethûségre törekedõ modotkat/embereket viszont szembeköpi, mert pl ACE-ben nincs kijelezve a lõszermennyiség, a tár súlya alapján kell megbecsülni, így viszont ez értelmetlenné válik.

mondom armázok egyet igy két hónap után... mi a tököm ez a sok DAYZ modos szerver? "armában" még az életben nem láttam ennyi játékost 😊

denevérember
Légyszíves... Van a Dayz modnak saját topicja.

In space no one can hear you scream.

"Más cégek" sem a "semmibõl" programozzák le. A különbség csupán annyi, hogy "azok" értenek ahhoz, amit csinálnak :-)

Because fuck you. That\'s why.

e

repvez
Már A2-ben is mászkáltak ezekkel a szõrõs mikrofonokkal aztán halljuk az eredményt, más cégek meg leprogramozzák a semmibõl és hihetõbb hangokat kreálnak mint a BIS.
Mert hiába a jó alapanyag ha a hangmotor nem tud mit kezdeni vele.
Vagy ha csak statikusan bejátszik egy hangfájlt amikor egy olyan triggerhez ér.
Nem olvastam végig, de felvettek egy cseh repülõt meg egy gépkarabélyt. Majd ha ezek környezettõl és távtól függõen szólalnak meg, akkor fog érdekelni. Eddig ez nem nagy szám.

DancZer

Lenovo y510p

denevérember
Ha lenne kedved kipróbálni más modokat írj nyugodtan 😊 ! Mi elég aktívan játszunk igazából mindenfélével.

MaskimXul
Már egy ideje meg akartam venni a játékot fõleg a Project Reality miatt, aminek a BF2-es változatát elég sokáig játszottam a TacticalGamer közösség tagjaként. Sajnos túl sokáig halogattam és kihalt a mod, de most a DayZ miatt végre elszántam magam.
Idõvel biztos kipróbálok mást is mert szeretem a szimulátorokat, de amíg kezdõ vagyok addig maradok a zombi hentelésnél 😊
denevérember
Nincs mit ! 😊 Mivel játszol amúgy? Ace mod? vagy Dayz? Vagy csak az alap játékok?!

MaskimXul
És tényleg 😊
Azért kérdeztem, mert találtam ilyen magyarról angolra patchet, de már nem volt elérhetõ a link, és azt hittem, hogy csak valami gányolással lehet angolosítani.

Köszönöm.
denevérember
Feltételezem az optionsba biztosan találsz nyelvi beállítást

MaskimXul
Combined Operations. Van Arma2 és OA, mindkettõ magyar nyelvû dvd.
denevérember
Mit szeretnél pontosan ? Arma2 ?

MaskimXul
Magyar verziót hogy lehet angol nyelvre állítani?
kifli
valóben kellemes kis mod. bf2-es project reality mintájára készül. A címe ne tévesszem meg senkit, ez a mod nem akar minél valósághûbb lenni, arra ott az ace mod. Ez élvezhetõbbé akarja tenni a játékot, egy szélesebb kör részére.
Nem rossz..

Vannak néha érdekes missionok és ha ép úgy alakul akkor lázadó oldalról kis színt tud vinni a játékba az öngyilkos merénylõk alkalmazása.
Nincs is annál jobb mint amikor ülsz a Warrirorban és egyszer csak annyit hallasz kintrõl hogy "Allahu ahkbar" aztán bumm és respawn 😄
Megnézni érdemes mindenképp, nincs túl sok szerver de mostanában elég össze szedett csapatmunkába lehet bele futni.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

MaskimXul
Ezt a modot próbáltátok? Csak PvP és állítólag elég jó.

kifli
nos nemegészen, pvp játék leginkább team vagy dm típusok alatt futnak. Szerver nevébõl, illetve a modokból derül ki, hogy milyen játék megy pontosan.

Amit mondtál, hogy ai egységeket kelett irányítanod, az a warfare mod. Ha team-re állítod a játékmodot, lesz majd egy pár rpg szerver, és rendes pvp szerverek.

Bár ha jót akarsz játszani, azt tanácsolom, hogy szerdánként 10-kor armahu ts-re gyere fel, mert ilyenkor szoktak szervezett mecsek lenni. 40-50-60-70 vagy akár több fõvel.

Ilyenkor lehet igazán jót játszani.
HRS Tboy
Ezt a pvp-t a szûrõnél tudom beállítani? Ott mindkét oldalon játékosok játszanak?

csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.

kifli
rosz szerverre mentél, vagy szûrõknél volt valami elállítva. Olyan játéktípus kell neked hogy pvp.
HRS Tboy
Alig találok olyan szervert ahol játszanak. Ha találok, akkor körbe-körbe futkároznak a botok. Eleve volt olyan funkció ahol katonákat vehettem magam mellé, akik úgy mozogtak mint én😊
Teljesen illúzió romboló, egyáltalán nem tudtam magam beleélni a játékba e miatt. Nagyon sajnálom, mert fantasztikusan jó játék lehetne😞
Bár én a területet is lecsökkenteném, gondolom akkor az fps is jobb lenne, mert így a leggyengébb beállításnál is boldog voltam, ha OA-ban elérte az 50-et. Én pedig 10 éves online FPS game után hozzászoktam a 100 körüli vagy jobb fps-hez. Nem tudom élvezni a 30-50-et.

kifli
Én igen ritkán játszok ai ellen, nem is értem, hogy érted ezt, hogy csak ai ellen lehet.
Rá van írva a dobozára, hogy "csak ai ellen"? Én nem láttam...

www.smart-bus.hu

HRS Tboy
Amikor elõször játszottam az Arma-val, örültem, hogy végre találtam egy valósághû játékot. De azzal, hogy csak botokkal lehet játszani, az egész nem ér egy kalap sz@rt sem. Annyira sem realisztikus mint például egy COD. Ezen kívül meg egy NASA technológia kell hozzá<#guluszem1>

denevérember
Srácok... a Dayz modnak van saját topicja. Linkeljem?

Egyetlen emberke csinálta,hogy már akkor is Bis melós volt vagy csak utánna vették be arra már nem emlékszem.

A Béna.

"az ai pedig erre a célra megfelelt"

No ez a gondom! Én szégyellném magam... ezek meg még mellé is állnak. Ez nekem azt üzeni, hogy a bevételen kívül egyéb nem nagyon érdekli õket.

Lehet túl naiv vagyok, de én egy ilyen ötletet úgy lovagoltam volna meg, hogy az szorosan kapcsolódjon az ArmA szériához...

Engem nem érdekel ki mivel játszik, és maga a mod sem zavar... az zavar, pontosabban kicsit az esik rosszul, hogy a superAI ennyire vitte az évek során...

www.smart-bus.hu

kifli
De mivel nem belsõs munkának indult, hanem egyszerû moderek csináltál, az ai pedig erre a célra megfelelt, miért kellett volna nekik ezen javítani?
Szerintem nem az õ feladatuk.

Btw ha téged ennyire zavar, akkor tegyél ellene. Vagy pvp, és akkor a buta ai-val sincs gond 😊
Hát ez azért meredek, ha meghalsz mindent elvesztesz és kezdhetsz elõrõl? Viszont egyedül meghalsz, de a csapattársaidban nem bízhatsz, szóval csapatban se érezheted magad biztonságban, elég paraniás mkagányosfarkas-túlélõhorror ez a akkor 😄

Komolyan ez ment át abból amit leírtam? Ha igen, akkor megértem, hogy nem érted...

www.smart-bus.hu

DrRadon
Érdemes kipróbálni. Nálam mint hosszútávú elfoglaltság nem vált be, de arra a pár napra hihetetlen élményeket szerzett.

kifli
Én úgy tudom nem belsõs munka, csak késõbb vált azzá, mikor a mod már megvolt.
Egyébként ha játszottál volna vele, tudnád, hogy nem az ai a lényeg, sokkal inkább kell tartani a többi játékostól. Az ai csak egy nehezítés az egészben.

Btw még mindig nem értem, miért baj az, hogy nekik nem az a szorakoztató mint ami neked.
Az elsõ mondat felett elsuhannék... mindkettõnknek jobb lesz így! 😄

Hogy mi az agymenésük, az meglehetõsen hidegen hagy. Az idióta ai arra jó, hogy zombit szimuláljon. Én azt várnám tõlük, ( ha tényleg belsõs munka ) hogy javítsanak ezen, és nem azt, hogy e körré az ostoba ai köré építsenek fel egy történetet...

Biztos remek húzás volt üzletileg, de a zombik helyett én szívesebben láttam volna valami témába illõ remek húzást a részükrõl.

www.smart-bus.hu

kifli
Ennyi erõvel menny és kérdezd meg az összes zombis játék és film készítõjét, hogy miért nem polgárháborús játékot/filmet csináltak 😄
Egy polgárháborúban pl, az ai is lõhet rád, egész más lenne a játék. Azért nem polgárháborús, mert a készítõknek az volt az agymenésük, hogy zombik leptek el mindent, és ebben a helyzetben ki hogyan élne túl.
Egy polgárháború sokkal másabb, ott el lehet képzelni mi a végkifejlet, lévén, hogy ilyen már történt a valóságban is. Itt viszont találgatni lehet, mi is történne.
Ezértis van sokkal több ilyen témájú film.
Az hogy meg miért pont arma2, arra szerintem az az igen egyszerû válasz, hogy ebben lehetett a legkönnyebben megvalósítani a dolgot.
V43 1105
OPFOR - Gipys side ? XD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h