Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A képen is látható, hol a nagy különbség. Az OFP/ArmA egész egyszerûen nem ismeri a páncélzat és a páncélátütés fogalmát. Nem az a gond, hogy 6 részre van csak bontva a harckocsi, hanem az, hogy amíg a Steel Beast-ben szembõl lõheted akár 12,7mm-es géppuskával is az ellenséges harckocsit, nem fog sérülni, addig az ArmA-ban igen. Ez pedig qrva nagy probléma az OFP óta, de a BiS kb. lesz@rja...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Szóval a hangsúly nem csak a sebezhetõ területek számán van, hanem azon is, hogy az adott részek milyen lövedékek ellen nyújtanak védelmet, és mennyit.
A lényeg, hogy mennyi darabra bontod fel a jármûvet. A steel beast pl. így néz ki:
Itt is minden egyes résznek van HP-ja. Arma-ban ez a modell sokkal szerényebb.
Pl.: OA-ban ha jól emlékszem a bal felsõ sarokban van egy kis modell ami mutatja az egyes részek állapotát.
A hangsúlyt inkább a jármûvek sebezhetõ részeinek számán van, mint sem a HP alapú rendszer nélkülözése.
Lenovo y510p
Hogy DancZef-et cáfoljam, nézze meg a Steel Beast Pro PE-t például. 😊
De félek ez majd csak akkor lesz amikorra "elkonzolosodik" a PC, vagyis APU-only világ lesz 😊
Azt már 2004-ben is tudta (multiban! (igaz moddal, de legalább szinte mindenki csak 1-2 moddal multizott 😊 (kevesebb macaera 😊 ) a soldiers - heroes of ww2, hogy ha lánctalponlõtték a tankot leszakadt azon az oldalon, ha nem ütötte át a páncélt akkor meg lepattant a lövedék, ha úgy találta el és átütötte volt hogy felrobbant, volt hogy csak a legénység szenvedte meg, igaz, az felülnézetes taktikai stratégia..
De tényleg ha Arma3 is HP alapú sebzésrendszerrel fog rendelkezni 2013-ban, az már azért eléggé elrettentõ.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Ez nem hõbörgés, csak kritika.
Az Alpha dologról meg szerintem ez nem az amit õk még régebben bejelentettek, hanem egy azt megelõzõ kis valami. Úgy hallottam utoljára, hogy a pub-alpharól majd a kölni show után kapunk részleteket, ami még jóval odébb van.
Amúgy mindig is "public alpha"-ról volt szó, tehát nem ilyen zárt ajtók mögötti fanboy gyûlésrõl, ezért ez igenis fura.
Lenovo y510p
Lenovo y510p
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Egyébként elég trének néz ki, a modellek arma 1 esek, Az elõzõ DlCknél legalább vették a fáradságot és új modelleket csináltak, új szigetekkel, most meg fogtak egy arma 1 es modelt(pláne hogy nem is arma 2 es), textúra csere a modelre és a pályára is és eladják mint DLC, pofám leszakad.
In space no one can hear you scream.

Úgyhogy nálam is az arma3 maradt.
Néga egy kis graw1-2,de hát új ghost recon is olyan lett, hogy inkább bököm ki a szemem, mint elindítsam még egyszer!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Igen, hozzáteszem, hogy egy ideje fent sincs az ArmA2 a gépemen, szóval nem vagyok naprakész e téren de...
Már az OFP óta az a probléma, hogy az addonok / addonpack-ok, illetve a küldetések összeharmonizálása megöli az egészet.
Vannak, akik iszonyú jó addonokat csinálnak, ám vagy nekiállsz te gyártani hozzá self-made küldetéseket, vagy nekiállhatsz egy meglévõ küldetést kibontani, átszabni az új addonra, visszacsomagolni... Macera-macera hátán. Anno az OFP-ben csináltam én is, aztán meguntan, hogy 4 óra munka után van egy küldetés, ami 10-15 percig lefoglal, ráadásul mindig újabb és újabb bugok, problémák merültek fel.
Ugyanakkor vannak küldetések, amelyekhez viszont adott addonpack-ok kellenek, és ugye bejön az, hogy már a verziószámok is bejátszottak... szóval ismét macera és macera...
Amikor az ArmA2-ben még mindig ugyanitt tartottunk, akkor sokaltam be. A modderek viszik el a hátán a játékot, de bakker, a motor alatta olyan vérlázító, hogy nagyon. Komolyan azt vártam, hogy a Crysis alá kijön végre valami ütõs full-conversion, amit hülyére veri. Sajnos ez a vágyam nem teljesült... :\
Marad az ArmA3-ban való bizakodás...
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Minden esetre ez az elsõ olyan dolog, ami valóban elõrelépés az ArmA3-ban (a vanilla OFP/Arma1/Arma2-höz képest).
Tovább ne menjünk, a Crysis sokkal jobb fizikával bírt anno, mint az ArmA2, és ahogy kinéz, az ArmAIII-at is még mindig alázza sok téren. Szomorú...
Az autós sérülésmodel pöpec, de azért még vannak benne hibák. Karosszéria egymásbamegy elég sok helyen.
Lenovo y510p