Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In space no one can hear you scream.
PPAA: Mivel a játék beépített élsimítása eléggé húzza a gépet, így a játék készítõk beletették a videokártya támogatott élsimítást is, ami kevésbé húzza a gépet. Ez az opció már az elõzõ patchel bekerült, de csak configból lehetett elõhozni.
FXAA: Nvidia kártyáknak.
SMAA: AMD vagy Ati Radeon kártyáknak.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Vééégreee!
A módolása nem nehéz, csak a Pbokat átnevezték Ifa ra, oda vissza lehet rakosgatni az addonokat A2 és IF között.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
És ráadásul a moddolása is erõsen korlátozott, szerintem nem fog sokáig élni.
Lenovo y510p
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Lenovo y510p
Mondjuk kíváncsi leszek lesz e valakinek pofája átemelni módként az arma 2 höz az addonjait.
Az ArmA2-es motor meg a módjai legalább már úgy-ahogy használhatóan bug mentes mellé a I:44 pont elég.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Apropó , elérhetõ valahol jó minõségû gumírozott görgõjû Tigris I-es?
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
most jött ki nem rég, arma 2 es motorral dübörgõ 2. világháborús játék, új szigetek, új egységek és az én fülemnek megfelelõen jó hangok.
Jobban rámentek a részletekre mint a i44 esetén.
Igaz egyenlõre csak Orosz én Német oldal van, de legalább német oldalon is végig lehet vinni a kampányt.
RealTime Immersive ért egyébként nem értem miért vagytok annyira oda, mi valószínûleg nem kapjuk meg.
A VBS is sokkal fejlettebb az armához képest, bár RI ben sem lennék annyira biztos hogy olyan jó, eddig csak összeállított videókat láthatunk, semmi konkrét gameplay t.
Az összeállított videók arról híresek ,hogy pont azt látod amit akarnak hogy láss.
Ha így nézzük a Medal of honor is reálisabb mint az arma.
Ettõl függetlenül mivel nagy WW2 fan vagyok imádom a módot :)
Amúgy szerintem eléggé gyengus, szészszórt hangok vannak benne. Valamelyik egész tûrhetõ, másik viszont kritikán aluli. :\
Csináltam is hozzá régebben kézifegyver hangokat, de elfeledkeztem róluk, és már látom, hogy a következõ frissítésben már jobbak lesznek.
Mindenesetre ACSE-hez csinálok majd I44 pakkot.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Azért látványra itt legalább hihetöbb hogy egy háboru sulytotta területen vagyunk mint az armában és életszagubb a környezett, a látótávval itt sem lehet panasz és az egységek számával.
Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.
Nekem volt hasonló problémám, méghozzá akkor amikor a OA az arma 2 módjaként akartam indítani, lehet nálad is ez a gond.
Az arma 2 Operation arrowhead független kiegészítõje az arma 2 nek, de a motorja újított, azaz, ha egybetelepítetted, nem mint az arma 2 kiegészítõjét kell indítani, hanem magát az Arma2OA.exe fájlt ekkor az új játék indul el és megkapod az alap arma 2 minden jóságát az újított motorral.
Ha nem ez a gond, valószínûleg vagy nem bírja a géped, vagy telepítési hiba adódott.
Take my love, take my land. Take me where I cannot stand. I don\'t care, I\'m still free.
Szóval Steam-en megvettem az ArmA 2-õt és annak egyik kiegjét az ArmA 2 - Operation Arrowhead-et.Feltelepítettem mindkét játékot az ArmA 2 simán elindul semmi gond,viszont a kiegje kiírja,hogy : Elsõ kép és Második kép,ha valaki tudna erre megoldást lehetõleg magyarul. Köszönöm szépen elõre is.
Lenovo y510p
Szerintem inkább arról van szó, hogy ha valakinek alacsony az képfrissítése (30fps), akkor nem számolja a szimulációt feleslegesen 60fps-el. Feleslegesen számolna olyat amit amúgysem látsz. Nem beszélve arról, hogy közben lopja a processzoridõt a képfrissítéstõl.
Elég amatõröknek hiszitek a BIS-t, pedig nem azok. Ha valami nem úgy sikerül mint ahogy eltervezik annak nincs más oka minthogy határidõk vannak amiket tartani kell.
tpM: ha az ACSE-t 2011. szeptemberében kiadtátok volna közel sem olyan lett volna mint amit terveztetek vagy amilyen a jelenlegi állapota, nem? Jut eszembe mikor jön már? Lehetne belõle public beta! :P
Lenovo y510p
de sokszor az fps a kalkulációk ütemét is jelenti... szokták tick rate nek is nevezni.
Na akkor van nagy gáz - mint az arma sorozatban - amikor a kettõ össze van "reteszelve". A szimuláció csak képfrissítésenként tud egy lépést updatelni és ugyanígy vissza. Ennek köszönhetõen ha a processzor van agyonterhelve a kalkulációk miatt, és nem bírja a szimulációt megfelelõ ütemben frissíteni, akkor amiatt a kép is belassul, pedig a videókártyának erre nem lenne oka. Ezért van a sok sírás rívás az arma gépigénye miatt meg a teljesítmény problémák miatt. Pedig sokszor csak valami túlterheli a szimulációs motort (rossz script, mission, ai-k stb.)
Ez pedig igazán akkor lesz groteszk, amikor multiplayer szerveren, a szerver túlterhelõdése miatt mindenkinek leesik az fps-e. Mindenki a gépében meg a videokártyában keresi a hibát. Közbe pedig csak épp az a mission, azon a szerveren túlterhelõdött, - feltehetõen valami elszabadult script miatt.
Lenovo y510p
A leggyakoribb megoldás a kis gépigény, és a fps korlát (lásd Cod széria).
Vannak olyan játékok ahol fpshez meghatározóan határozzák meg a tûz gyorsaságot, de ez sem a legjobb, a szinkronizálás és egyéb problémák miatt, így további fps romlás és lag fedezhetõ fel.
Armában is van fps korlát(BattlEye-on belül), de a legtöbb szerveren nincs alkalmazva a nagy gépigény miatt.
Szerencsére nem arányosan nõ az fpsel a tûz gyorsaság így annyira nagy gondok nincsenek belõle, de pl egy 100 fpsel játszó srác hamarabb lead egy pontos sorozatot mint egy 20 fps el rendelkezõ játékos.
www.smart-bus.hu
Csak azt nem, hogy a gyakorlati lövésszám befolyásolva van az FPS által. Persze meg lehet onnan közelíteni, hogy a 3600 rpm (60fps esetén) azért még bõven elegendõ lenne bármelyik hagyományos lõfegyvernél (ennél csak a többcsövû fegyverek lõnek percenként), csak ugye azért nem mindegy, hogy 20 vs. 30 fps-nél egy tized másodperc alatt hány lövés fut ki és milyen idõközökkel.
Ezek szerint a multiban is befolyásol az FPS szám?
Azt hittem a Quake 3 után eljutottunk abba a korba, amikor az FPS-mániákusok végre feleslegesen kergetik a 120+ fps-t, merthogy úgy elõnyhöz jutsz a játékban. Ezek szerint pont az ArmA az, ami ezt továbbra is tartja... :\
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!