Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A szláv nyelvek egyszerûek... Arra kell figyelni, hogy a magánhangzók maximum 10%-ban szerepeljenek egy-egy szóban! Azzal ne foglalkozz, hogy nem érted... Állítom, hogy õk sem értik, csak úgy csinálnak! : DDD

www.smart-bus.hu

2 in 1. Hotline és Cseh intenzív nyelvtanfolyam egyben! 😄

Hotline majd a háromhoz lesz... 😄

www.smart-bus.hu

Pedig alapjáték mellé nem ártana. Sokkal könnyebben fel tudtam volna dolgozni azt a traumát amit pl a rakéták nyílegyenes röppályája okozott, ha valakinek elsírhatom a telefonban. Mondjuk a Spanel fivérek egyikének. 😄

Nem lelki segély szolgálat vazze!!! 😄 Kosárba a cucc, oszt rendel...

www.smart-bus.hu

denevérember
Se a telefont nem veszik fel,se az emaileimre nem válaszolnak ( Seven m )

In space no one can hear you scream.

wardogzombie
<#hehe>

denevérember
Voltam ma,ott sincs 😞

Én bõ két hónapja vettem az Árkád Media Markt üzletében , tudom rég volt de lehet még szerencséd...

igen
denevérember
MM= Media Markt?

A XX.kerületi MM-ben láttam 2kért kb. egy hete.
Scottt
Én õsszel(huh,lassan az már egy éve..)ott vettem.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

denevérember
Most jöttem haza 576 (Árkád) azt mondta az eladó,egyik boltjukban sem kapható... Ez azért elég kemény.

Scottt
576-okban nézz szét szerintem

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

denevérember
Srácok steamen kivül meg tudom még valahol vásárolni az Operation Arrowheadet? Akármilyen bolt jó,csak pest közelében legyen ha lehet!

Lackó már mondta egy hónapja...
"Dõl a lé kifelé,dõl a lé befelé.A szaros vége áll a botnak felfelé"
az mondjuk vicces, hogy alapból nem 3D editorral dolgoznak, pedig az szvsz eléggé megkönnyíti a munkát. aztán lehet rosszul gondolom.(?)
véleményem szerint nem is kevés pénz lesz belõle, ha jól csinálják
[NST]Cifu
Mert pénzt látnak benne...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Épp nemrég írtam, hogy visszamondták pl az A3 3d editort is, arra hivatkozva, hogy nincs elég "erõforrás". Erre miért van?

épp az elõbb írtam DayZ fórumba ezzel kapcsolatban. Nem volt hülye a BIS, jól meglovagolta a DayZ hype-ot, kapott a nem is kicsi lehetõségen. Megvárta amíg elmegy a játékból 300-500.000 darab, van 1.000.000 dayZ játékos, aztán összehozzák DayZ standalone-t minecraft modellel, amibõl megint csurog majd némi zseton a zsebükbe.

azért remélem, hogy ArmA3 nem emiatt fog elúszni, elvileg GamesCom után nyílt Alpha test lesz, ha jók az információim
Hõbõrögjünk kicsit.

Mit szóltok ahhoz, hogy a DayZ különálló játék lesz? Meglepõdtetek?

Én nem.

És azon sem, ha az A3 a szokásos 1.0 szintet hozza majd, mert most zombikra ölték el a pénzt helyette.

Igazából kipróbáltuk az ingyenes verzióját az armának de az nem volt nagyon mûködõ képes... Alig volt olyan akit ismertem és nem laggolt a gépén <#nemtudom>
Hogthar
Jah egyébként szerinted miért pont sirályok volt a neve?
Azon kívül hogy Miciék a tudtunk nélkül rászavaztak a választható nevek között? <#nevetes1>
wardogzombie
Nincs klán csak a baráti társaság mig szét nem széledtek

DancZer
Nem a klánra értettem(nem is tudtam, hogy van). A játékon belüli madárra gondoltam, amibe a FADE-dob át. <#nevetes1>

Lenovo y510p

wardogzombie
A végére azért a sirályok is megvették eredetibe emlékezz csak vissza

Scottt
Inkább játszanátok Fade nélkül az A2 Free-vel...<#szomoru1>

Hogthar
Hé men!
A sirályok tisztességek tagok, a legtöbb játékos megvette az arma 2 õt a maradék meg nem foglalkozik vele, úgyhogy az olyan játékosokat akiknek nem eredeti csak ne sirályozd jó? <#mf1><#action><#nevetes1>
DancZer
A fórumot többnyire elkerülik a sirályok, de azért jó toborzást kívánok. Remélem Arma 3-ért már nem fogjátok sajnálni a pénzt. Elég sok javítástól fosztjátok meg magatokat azzal, hogy törttel játszotok.

Lenovo y510p

Üdvözletem minden kedves ArmA rajongónak!
Azért írok erre a fórumra mert elhatároztuk én és ismerõseim, hogy egy kellemes környezetet, kedves társaságot teremtsünk azon ArmA 2 játékosoknak akik nem tisztességesen megvették a játékot, hanem letöltötték...
Szívesen várunk minden érdeklõdõt amennyiben annak a Combined operations 1.60 verziója van meg.<#vigyor3>
Nincs olyanom, de elküldtem itt priviben.

DancZer
Ma 20:00-kor TS-en?

Lenovo y510p

Beszédem van véled, feljönnél valamely kommunikációs csatornára? Köszönöm.

DancZer

Lenovo y510p

(Ace Ventúra 2 - pont a csontba, pont a csontbaa 😄)

[NST]Cifu
Természetesen tökéletesen nem képes visszaadni a testbe csapódást. Nem is a szövet a kérdés, inkább a csontok...

Én arra gondoltam, hogy ha egy olyan "nagy" felülettel tépi át magát az egészen (keresztbeállva, mert oké, hogy átfordul, de egy ideig úgy halad), akkor valahogy sokkal nagyobb sebcsatornát kéne vájnia, szerintem legalább 2x ekkora területen kéne roncsolódnia (szétszakadnia) a szövetnek. Ez a ballisztikai zselatin mennyire adja vissza az emberi szövet viselkedését?

[NST]Cifu
Ha megnézed, a sima 5.56-osok és a 6.8-as az, ami "robban", mégpedig azért, mert konkrétan szétszakad a testbe érve, és a darabok szépen egyenként új sebcsatornákat vágnak. Az AP 5.56-os viszont "csak" megfordul a testben, de végig egy darabban marad.

Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy azért így keresztülfordulva szerintem jóval nagyobb roncsolást kéne végeznie, mint ami az ábrán látható. Az rendben van, hogy a lövedék hegyes, meg áramvonalas, és azért csinál ilyen "szép" vájatot, de keresztbeállva már sokkal nagyobbat kéne roncsolnia, hasonlót mint a 6.8-asnak.

[NST]Cifu
Ha megnézed mindkét 7.62x39mm-es lövedék keresztülment a célponton. Csak közben megfordult...

Pedig arról meg úgy tudtam (ilyen legendák szólnak róla), hogy simán keresztülmegy az emberen és kész, és ezáltal kisebb a megállítóereje, mint az 5.56-os lövedékeknek.

[NST]Cifu
Igen, de érdemes megfigyelni, a 7.62x39mm M43 is így viselkedik...

Itt jól látom, hogy még a "páncéltörõ" lövedék is keresztbefordul, és háttal megy kifele? :S

[NST]Cifu
Kétlem, hogy ilyen szintû szimuláció egyhamar lenne. Szvsz az induló kérdést tekintve jogos a nagyobb sebzés. De ahogy itt is látható, ezt elég körültekintõen kell megállapítani. 😄

Értem, Hosszú csõvel csak dagadtakra lövünk 😊

[NST]Cifu
Ez így leírva mondjuk tényleg jelentõs...

Persze a kérdés mindig az, hogy a testbe csapódva mennyi energiát tud átadni. Ha keresztül repül rajta, akkor keveset, ugyebár ezért gombásodnak a vadászfegyverekben használt lõszerek, illetve az önvédelmi és rendõri célú lõszerek a világ más országaiban (itthon a rendõrségnél továbbra is csak FMJ-rõl tudok...).

Hát tudja fene. Lehet benne valami, mert ugyebár az M855 hajlamos az erõs szilánkosodásra, és ha megáll a testben, akkor az energiát átadta...

A jól ismert képen látható, hogy az M855 rövid csõbõl kilõve elõbb esik szét. Ha vékonydongájú a célpont, hosszabb csõbõl kilõve lehet, hogy átrepül rajta, mielõtt átadná az energiát...