Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
In space no one can hear you scream.
www.smart-bus.hu

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
"Dõl a lé kifelé,dõl a lé befelé.A szaros vége áll a botnak felfelé"
azért remélem, hogy ArmA3 nem emiatt fog elúszni, elvileg GamesCom után nyílt Alpha test lesz, ha jók az információim
Mit szóltok ahhoz, hogy a DayZ különálló játék lesz? Meglepõdtetek?
Én nem.
És azon sem, ha az A3 a szokásos 1.0 szintet hozza majd, mert most zombikra ölték el a pénzt helyette.
Azon kívül hogy Miciék a tudtunk nélkül rászavaztak a választható nevek között? <#nevetes1>#nevetes1>
Lenovo y510p
A sirályok tisztességek tagok, a legtöbb játékos megvette az arma 2 õt a maradék meg nem foglalkozik vele, úgyhogy az olyan játékosokat akiknek nem eredeti csak ne sirályozd jó? <#mf1>#mf1><#action>#action><#nevetes1>#nevetes1>
Lenovo y510p
Azért írok erre a fórumra mert elhatároztuk én és ismerõseim, hogy egy kellemes környezetet, kedves társaságot teremtsünk azon ArmA 2 játékosoknak akik nem tisztességesen megvették a játékot, hanem letöltötték...
Szívesen várunk minden érdeklõdõt amennyiben annak a Combined operations 1.60 verziója van meg.<#vigyor3>#vigyor3>
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Persze a kérdés mindig az, hogy a testbe csapódva mennyi energiát tud átadni. Ha keresztül repül rajta, akkor keveset, ugyebár ezért gombásodnak a vadászfegyverekben használt lõszerek, illetve az önvédelmi és rendõri célú lõszerek a világ más országaiban (itthon a rendõrségnél továbbra is csak FMJ-rõl tudok...).
Hát tudja fene. Lehet benne valami, mert ugyebár az M855 hajlamos az erõs szilánkosodásra, és ha megáll a testben, akkor az energiát átadta...
A jól ismert képen látható, hogy az M855 rövid csõbõl kilõve elõbb esik szét. Ha vékonydongájú a célpont, hosszabb csõbõl kilõve lehet, hogy átrepül rajta, mielõtt átadná az energiát...