35066
  • Bucser
    LEnni lesz.. kérdés mikor...
  • [NST]Cifu
    Ha lesz letölthető verzió.
  • n003
    nem kifejezetten neked címeztem hanem úgy álltalában a témára mondva :D
  • Reaper
    Szerintem kár ezen agyalni, mert ha tényleg lesz vmi "Steam"-es letöltős version, akkor tárgytalan a nyelvkérdés...
  • debHUKK
    Idézem magamat: "Az alap missziók fordítása meg nem hiszem, hogy fontos lenne." Az inglissel semmi bajom, mert azt értem többnyire.Cakhogy inglis nem lesz csak egy év múlva (se). Az űbermecstől meg az Isten mencs :) Na jó nem. De az még a menűben is okozna nekem nehézséget. Persze meg lehet szokni, illetve meg fogjuk szokni mert nem lesz más. Vagy várunk még egy évet... vagy kettőt :)
  • n003
    és akkor mivan ha angolul vagy űbermencsül kell végigtolni?? .. semmi :DD az alapot is így jáccottam végig és tökjóó vót :DD
  • debHUKK
    Illetve General Guba. :)
  • debHUKK
    Nem hiszem, hogy a feliratok fordítása a nyelvtudást kivéve különösebb nehézségekbe ütközne. Különben nem lenne annyi féle kiadás. Ha jól emléxem az ofp-ben is csak egy file volt amit notepad-dal lehetett szerkeszteni. Az alap missziók fordítása meg nem hiszem, hogy fontos lenne. Juss el ide, juss el oda, maradj életben, foglad el, kill bill :)
  • tpM
    Nem is az a kérdés ,h kijön-e hanem az ,h : miko? :D
  • Thanatos
    én nem azt mondtam hogy nem igy lessz csak azt hogy örömködni majd inkább akkor ha tényleg, mert amugy a végén kellemetlen csalódás lehet a vége... :)
  • [NST]Cifu
    Kérem ne bombázzuk negatív hullámmokkal a közösséget. Ki fog jönni az ArmA, és lehet majd áthackelni.
  • Thanatos
    szvsz a magyargatásra való lelkesedésel majd akkor ha kijött a game és látszik hogy lehet agyargatni
  • debHUKK
    Szláv nyelveket elég kevesen beszélnek, németül kicsit többen, szal kiindulópontnak a germán verzsnt érdemes választani. Egy-egy szó vagy rövid mondat fordítására én is beszállhatok. pl niht síszen, hende hóh, du biszt grosze svájne :)
  • tpM
    Akkor össze kell hozni egy magyarító team-et azt mehet ;D
  • [NST]Cifu
    A beszélt szöveg mindegyikben angol lesz. De a feliratok, briefingek, a menük és egyebek lokalizáltak.
  • debHUKK
    hát, ha ott árulnak germán verzsnt? :)
  • n003
    akkor elég bécsbe ruccanni érte??
  • debHUKK
    Azt olvastam vhol: "The German version will have English speech with German subtitles." Lehet még sem kell megvárni a húsvéti nyuszit.
  • Thanatos
    szvsz nem is azonos a célja a kettőnek...
  • JohnnySmith
    Jöjjön az ARMA mert a BF (mondjuk nem csalódtam számítottam erre) iszonyat nagy bukás...
    Nem mintha egy szinten lennének maximum úgy mint csapatorientált "taktikai" fps. Amiből nagyon hiány van OFP óta....
  • debHUKK
    Hát szépen körbe lőttek minket, csak Romániát hagyták ki.
    Erre mit mondjak? Inkább semmit, csak csendben basz az ideg.
  • LizardX
    The Vatican City

Jesszusmária, felfogadom XVI. Benedeket tank gunner-nek, de kegyetlenül leb@szom, ha melléoszt! Bár olyan szponzorokkal csak tizeseket lőhet.
  • pedro870
    ezt írta a bis pr-osa a bis fórumon:

"I'm still waiting for confirmation but the information I've received is that the 505 deal includes: South Africa, Japan, Australia & New Zealand amongst other countries, full list is:

United Kingdom, France, Italy, Spain, Finland, Denmark, Sweden, Norway, Netherlands, Belgium, Luxembourg, South Africa, Australia, New Zealand, Iceland, Ireland, Andorra, San Marino, The Vatican City, Greece, Portugal, Croatia, Serbia & Montenegro, Bosnia, Slovenia, Lichtenstein, Cyprus, Malta, Turkey, Japan."

Rólunk itt nincs egy szó se, hacsak nem Máltával kevernek...
  • tpM
    Hozz egyet nekem is :) majd kifizetem
  • Sanyix
    Mi 50x50?
    512*0,05=25,6
    25,6*25,6=655,36 nem?
  • debHUKK
    Hurrá! Megtaláltam az ált. iskolai orosz szótáramat! Holnap indulok ruszkiba, kiadásig a bolt elött alszok:)
  • Mr Csé
    50x50 miota 600 km2 ?
  • Sanyix
    Biztosss, bár ez az addonoktól függ, de végülis addonokkal végtelen úgyhogy mind1 :D
  • Sanyix
    Az nem újdonság, voltak addonok, 620 km2-es szigetekkel, 4x annyi tereptárggyal az ofp-hez is :) a nagy újítás a terepben inkább az lesz, hogy nagyobb felbontású domborzatot tud az arma, így sokkal szebb tájat lehet varázsolni :)
  • Bucser
    HA a kristálygömb válaszolt nekem is mond el...
  • marcio mela
    Ez a játék alap beállítás mellett erőssebb hardvert kíván mint a BF2 alap beállításon?
  • dronkZero
    Én meg azt remélem, hogy jelentős nem, csak pozitív változások lesznek... :)
    A 400 négyzetkilométeres, tereptárgyakkal sűrűbben telepakolt sziget nem lesz elég egyébként újításnak? :)
  • SubZero911
    Marha kíváncsi vagyok erra az alkotásra. MOst nyomtam fel újra az OFP Game Of The Year Editiont és meglepődtem, mert nagyon-nagyon hasonlóak a képek.

Remélem azért a játékmenetben és főleg a MULTI-ban lesznek jelentős és pozitív változások.
  • Icebird
    Új képek
  • [NST]Cifu
    Szép és jó, de azért csak kellemesebb, ha tudom miről van szó...

BTW, pár érdekes videó az Invex-ről.
  • bakvarnyu
    Ez a nyelvkerdes se olyan nagy gaz, elobb-utobb ugyis rajossz melyik hablaty mit jelent. Regen egy csomo strategiat vegignyomtunk nulla
    angoltudassal. En inkabb a gepigenytol fazok.
  • Bucser
    na bazdmeg... már bocs de tudod ez legyen a leges legnagyobb bajom:D
  • Icebird
    elég döcögös, meg ahogy nézem a folyóban a viz még mindig ugy viselkedik mint a tavakban:)
  • Adam II

Ez tök jó.
  • Bucser
    Az még hagyján de jól is néz ki:d

viszont a fű kiábrándító.. kicsit olyan t-72 balkans on fire 10 méterig látom a füvet stílus.. rmeélem ha bezoomolok valahova ott is lesz fű...