35066
  • [NST]Cifu
    Szép munka, grat!!!
  • [NST]Cifu
    Megerősítve, működik! A kampány már játszható többé-kevésbé némi angol nyelvtudással így (a játék folyamán általában angolul beszélnek a katonák, így érteni lehet azért, hogy ha menet közben valami karatyolás megy).

[center]

• Kaszi46
    Köszönjük! Milyen opciókat lehetne még beleépíteni az alkalmazásba?
    Vacsira összeüthetnél egy fps növelő tool-t is!
  • Icebird
    jah most még csak ugy müködik ha ott van ahol az arma.exe
  • Icebird
    Csináltam egy kis progit a nyelv kiválasztáshoz.
    A következő nyelvekkel lehet indítani: English,Czech,German,Polish,Russian
    plusz az mpmissionst is lehet választani Czech és English nyelven (a briefing kivételével)
    Ha a Magyar kész lesz akkor azt is belerakom pluszként vagy a lengyel helyett.

AUT 0.1a
  • Kaszi46
    Haladunk haladunk.:) Már csak 1(vagy több) patch kellene meg a mádzsárosítás.
  • DummyBoy
    Uraim!

ARMA 0.2-es angolosítás :)

Menük + SP Missönz + Campaign :)

Erre tessék :)

Legyetek szivesek letesztelni, hogy este 7-re mire hazaérek melóból kiderüljön hogy milyen és nyugodtan jáchassak :)
  • bucsher
    talán nem cseh nyelvű menüvel kéne megpróbálni beállítani :)
  • bakvarnyu
    Mi lehet az oka, hogy a gyereknek kb. haromszor jobb a videokartyaja mint a tied es megis neked megy gyorsabban?
  • [NST]Cifu
    Igen, ezt a legutóbbi frissitéskor (16.-án) még nem próbáltam ki, azóta már próbáltam. Hamarosan megint frissitem majd, akkor javítom ezt is. :)
  • Papirzacsi
    Köszi, de közben megoldódott. Átmásoltam a másik gépről a dll-t, ami láthatóan nem ugyan az volt, és így simán elindult. :-)
  • DOGMAN
    A CD gyökérben levő OpenALwEAX.exe-t futtasd...sztem
  • steve89
    ujra setup
  • Papirzacsi
    Nekem indításnál a következő hibaüzi jelenik meg. Vkinek hasonló, esetleg vmi ötlet a kiküszöbölésére?
    Ez lenne az üzi
  • DOGMAN
    Cifu:
    FAQ
    "Kérdés: Lehet benne már ugrani és úszni? A víz alá sétálva már legalább a víz átlátszó?
    Válasz: Ugrani és úszni még nem, de a víz már áttetsző."

Lehet úszni
  • steve89
    Ezaz ezzel sokkal könnyebb elinditani csak át kell nevezni arra ami az erdeti mds
  • Raptor 2
    Ha minden igaz itt ez egy crackitt
  • steve89
    Régen a mohpa csinálta de az nvidia drivert kicseréltem abit-ra (mert nekem abit silurio van) akkor jó lett. De már az se műkszik
  • [NST]Cifu
    Nem CPU limitált, legalábbis egy egyszerű, gyorsan összeütött küldetésénél egy 2400Mhz-en futó A64 X2-őn (ami ugye itt lényegtelen) 800x600 Low-ban simán 50 feletti FPS volt. A CPU limit szerintem csak akkor jönne elő, ha rengeteg AI lenne jelen és intenzív csata folyna. Ezt (is) le kéne tesztelni...

A játék jelenleg első sorban VGA limitált szerintem, azért nem jellemző a 30FPS feletti érték, mert az OFP-hez hasonlóan az ArmA is dinamikus LOD-vel és textúraméretekkel dolgozik. Ha nagyon leesik az FPS, akkor elkezd ezekkel játszani, ami persze kissé zavaró szerintem is (látványosan el/feltünnek az árnyokok, a járművek modeljeinek különböző részletességű modeljei cserélgetik egymást néha), de tény, hogy ez az ára a nagy látótávolságnak és a sok objectnek.
  • [NST]Cifu
    Még jó, hogy foglalkozom a FAQ-al, olykor csak bele kellene olvasni, de egyébként már többször említve volt, hogy a játék nem támogatja egyiket sem.
  • LizardX
    Nekem az OFP is csinált ilyet pl. a CSLA vagy milyen modnál, meg volt FlashFX-nél is, az SB Live hangkártyát rühellte, de csak bizonyos driver-nél. Estetleg megpróbálhatsz ennek is utána menni.
  • DOGMAN
    Cifu keress meg lécci privát üziben ha lenne kedved és időd pár fegyver leírás (Gearban) lefordítására...
  • pe205
    én is szinte komplett gépet cseréltem már mire rájöttem hogy mi a baja
  • Bucser
    Attól az még lehet hibás. Próbálj ki egy másik ramot. Bár IMO 512 ram bőven kevés.
  • pe205
    akkor passz de Bucser-nek igaza van egy probát megér
  • steve89
    de nekem csak 1 512es van szóval nemtom :S
  • Bucser
    Igazából ez szerintem memóriahiba.. ha tudsz kérj kölcsön memóriát valakitől.
  • pe205
    celeronrol váltottam 939-es amd-re áttettem a 2x512-es ramot ami egy per jelen kivül még verzioszámban is eggyezett.Na most a celeronos alaplapban hibbátlanul mentek,viszont az uj amd-s cuccban kb hasonlo hibákat produkáltak.Két egyforma ram lett a megoldás
  • steve89
    hát vmi olyasmit, hogy ha nem először jön fel ez az üzenet akkor ellenőrizzem a memóriát, cserljem le a videókártyát meg ilyen baromságokat,meg a szokásos hülyeségek h keressem meg a szolgáltatót meg hibajelentés stb. de megnézem ujra, de az egy kicsit tovább fog tartani mert az erdetit kölcsönadtam és most warez van itthon
  • Bucser
    inkább ha leírnád egy papírra milyen kék halált ad és egy részét betennéd ide lehet tudunk segíteni. de ez általában hardver hiba.
  • steve89
    Faszom meg már ki van tényleg h ujraindul a gép a játéktól reccsen a winyó és ujraindul, de ezt már eljátszotta más gammákkal is pl:mohpa,carbon,vietcong2.. a gamma eredeti(sk) Mi lehet a gond nem értem, persze ha kipipálom h ne induljon ujra a gép ha hibát észlel bejön egy kék halál és minden szart ir. Már a windowst is 80x ujratettem
  • tpM
    Már rég kijött :D
  • Mr Csé
    az a két sziget mekkora ?
  • bucsher
  • lee56
    Hátnem, és hogy kerültünk ide megint?, fps, amit szintén kitárgyaltunk már bőven, már lassan közhely lesz, vagy már az is
  • bandika64
    Ahogy elnézem a képeket szerintem nálaim is egész jól fog futni,CSAK JÖJJÖN MÁR KI!!!!
  • Sanyix
    Következő kép egyáltalán sehogy sincs rajta, mint mondtam, az időutazást még nem találták fel :) ha már/még nincs a kép készítésének pillanatában a képben az a dolog, akkor nincs rajta.
  • dronkZero
    Nem azt mondom, hogy rajta van a következő kép, hanem hogy van róla infó. Ha egy elmosódott csíkot látsz, akkor az információ arról, hogy hol volt, és hogy hol lesz a köv kockán. Nem _konkrétan_ az előző/következő kép van rajta, hanem infó arról, hogy mi volt/lesz.

Pl.
    Filmen:
    1. autó eleje belóg kép jobb szélén
    2. autó eleje a kép felénél, onnantól halványodó elmosódott csík
    3. autó kilóg balra a képről, elmosódva

Ugyanez kis záridővel fotózva, vagy számítógépes játékban:
    1. autó eleje belóg kép jobb szélén
    2. autó a kép felénél
    3. autó kilóg a képről
    mindhárom kép teljesen éles.

Szerinted melyik látszik folyamatosabbnak?
    És az elmosódott csík az az információ, ami hiányzik a második sorozatból.

Na, mindegy, nem igazán ArmA téma ez...
  • pe205
    köszönöm a kod-ot.Beszámolok a játékélményről is igazi JO OFP-s:)
  • bucsher
    Na mégegyet :)