35066
-
Amúgy rosszul írtam, Armed Assault CZE Patch (Cracked NOT FAKE).rar erre kell rákeresni és akkor megtalálja emule keresője. -
1.2 cracked czeh patc EDK2 link -
nálam nem talált semmit az emule.
privibe tudsu egy edlinket hozzá küldeni? -
hú! És itt most hol a patch?
-
emule wiki az edonkey továbbfejlesztet változata. -
Mi az az emule??? Én szímesen megnézem, de nemtom miaz
-
Emule-n keressétek ezt: Armed Assault CZE Patch 1.2(Cracked NOT FAKE).rar
még nem próbáltam nekem is még csak lefele jön, állítólag műkszik.
akinek esetleg gyorsan lejön, az felrakhatná vhova. -
Esetleg aki ert hozza szetkaphatna a kampany pbo-jat es megnezhetne mi az adott kuldetesben a "cel", azaz mit kell kinyirni meg ami lehet ott van, csak epp lehet 1 szal gyalogos es a fostos menekul, vagy az erdoben bujkal.... -
Akkor megnyugodtam hogy nem vagyok egyedül.Csak fura hogy rajtunk kivul eddig nem sokan panaszkodtak erre vagy még nem tartanak itt a kampányba
-
-
#4637 -
És a csatlakozás után a chatben a rémember által írt "Not original games may degrade" felirat még nem tűnt fel, és egyéb furcsa események? :) -
Azt nem tudja valaki hogy annál a pályánál ahol a cobrával kell kisérni az uh60asokat ott mit kéne pontosan csinálni mert ha szétlövöm az összes ellenséges tankot akkor kapok sok pontot de mégis ujraindul a pálya az elejéröl ha meg ottmaradok a várakozási pontnál akkor meg kifogy az uza és leesek.
Sehogyse tudok rajta továbblépni. -
Ugye tudod mit jelent ha szemedbe süt a nap? Vagy egyáltalán voltál e már sivatagos terepen +30 fokban... Na kb hasonló a hatás ami itt adódik.A fegyver célzója meg nem repked összevissza csak végre egy játék ahol van egy "float zone" nevű terület amin belül mozgatva az egeret finom célzás lehetséges majd ha ezen kívül húzod fordul a karakter. Ez kikapcsolható csökkenthető vagy növelhető.Pancsolás?? milyen pancsolásra gondolsz?? Ha pedig parancsolni akarsz ahhoz biza megfelelő rang kell hozzá:D Nem úgy megyám az hogy csak úgy közlegényként elkezdjük utasítgatni a tizedest és a többieket...
Szerintem mielőtt lehúzol egy játékot játszá vele pár napot, aztán ha kipróbáltad minden funkcióját alkoss róla véleményt. De ez így egy 0 véleménynek:D -
Desy #4655 Akad egy két hiba azé mán itt... Olyan a fényerő, mindt ha egy kamera nem tudná eldönte auto beállításban, hogy levegyen belőlle vagy még ráadjon. Mindegyík beálításban .. :( föggetlenül attól, hogy a kiviteli minőség egy nagyestés "extra" rajzfilméval vetekszik. A fegyver célzója úgy repked ide-oda, mid az elengedett papír a viharban. És még a pancsolás sem engedett művelet valami okból.. :( nekem használhatósági szempontból csalódás. Akkor maradnék az America's Army -nal. Na igaz, ott sokkal roszabb a kivitel, de messze jobban használható -
NA nekem csütörtökön hozza nővérem az eredetit:) addig kibírom 1.01-el:) -
bucsher #4653 Egyébként amióta fenn van az 1.02 patch azóta minden hellfire célbatalált. Ez olyan 20db-ot jelent egyelőre :) -
jefferson83 #4652 Crackedé (torrenten van) nem, de a többi jó. -
nektek műszik a faqban lévő patch linkje?? -
MrTressy #4650 hát nemtudom felrakni :O nem kerültki új cdkey amivel fel lehetne nyomni?Vagy tört patch? -
MrTressy #4649 Megnyuvadt a lapom igy kicsit levagyok maradva az eseményekröl.Megpróbálom feltenni de kérdés felmegy e az 1.01 el kijött cdkeyyel vagy az is bannolva lett? -
bucsher #4648 Hát ez fordítva sült el, mivel a szervert nem peccselték :) -
tpM #4647 Nabazz nemtudok menni mer a nagc 1.01es és nem enged fel 1.02vel :\ -
welcome back:) -
nemtom, én a legismertebb cseh warezkulccsal simán multizok a szerverek nagyrészén :)
(amiket a belső szerverkereső dob ki) -
tpM #4644 Jajj key ütközéses! -
mert? -
bucsher #4642 Multiból amúgy is... -
Akkor a legtöbben már ki is estek :) -
tpM #4640 Nah ha ma 1600HRS kor ArmA-zni akarun' multiban akkor mindenki tegyen 1.02-t mert az régebbikkel nem kompatibilis. -
-
Nah ha mar ittvagyok akkor segtek is ;)
De van! Hajnal 1 ota fentvan a forumon a v0.9-es angolositas ami v1.02 only!!!
-
Hali!
Bar megfogadtam hogy nem jovok tobbet az SG-re de sajna az ofp.hu foruma olyan halott mint en 1 uveg vodka utan

Szal bajom volna! Adott a kepen lathato kuldetes, mindent megcsinaltam amit kernek, kilottem az osszes T-72-est, a tamado 5-6 BMP-2est, sot a kozeli erdot is megtisztitottam("celkereszt" mutatja,gyalog is ellenorzve), mar vagy 20x nekimentem mindig eddig jutok, van hogy ugy sikerult hogy a sajat erobol senki se halt meg, meg a helik is mind visszatertek a "beachre"....de nem akarodzik a harmadik pont kipipalodni. Sot! Volt hogy leszalltam, volt egy kiurult Abrams azt megjavitottam javito-kocsival, verbuvaltam szemelyzetet bele a javitokocsikbol (
) es elmentem a terkepen a negyedik/kovetkezo celpontnal a tabort is kiirtani...de semmi...mar kezdem unni. Sokfele variaciot kiprobaltam mar, hogy kiket irtok ki eloszor kiket hagyok utoljara, hagyom e a tabor kozelebe erni a tamado pancelos eroket vagy nem, vagy eppen eloszor a Shilkat kiloni a taboruknal hogy ne szedje le a tobbi helit...egy biztos! Ha hagyom az ellenfelet benyomulni a bazisra, akkor egy latszolag sikeres kuldetes debriefinget kapok, de kezdhetem elorol!!!!! (eleg ha egy szal katona eljut a laszallohelyekig!!) Netan bugba szaldtam?!
Szoval aki tudja a megoldast ne kimeljen!
-
Most már csak az a baj hogy nincs 1.02-es angolosítás :)
Így meg elég szar kampányolni :) -
NA! valaki pattanjon má fel a magyar szerverre! Egyedül unalmas!!
Várok bárkit! hi -
tszd #4634 rámegy az eredetire is. -
tszd #4633 csak érdeklődtem, háth azóta változott a helyzet! 
Amúgy jogos, megyek a sarokba kukoricára térdelni... -
Nem vagyok valami nagy angolos igy az nem derült ki a feature listábol hogy ez az uj patch tartalmazza az elözöt is vagy az alapjátélra elöször azt is fel kell még rakni? -
Visszaolvashatnál, nincs is olyan messze. Kb 10 hszz-al lejjebb.
-
tszd #4630 Felmegy az 1.02-es patch tört verzióra? És ha igen, milyen Cd kulccsal kellene telepíteni? Csak azért kérdezem, mert az első javítócsomagnál is új kulccsal kellett felrakini a gammát. Lehet, hogy kicsit még korai kérdésem (még csak most jött ki az új patch), de előre is köszi a választ!
.png)