35066
  • Raptor 2
    Nekem egy csomo dolognál hibát írt az 1.02 patch! rámentem kihagyás...
    pl e4rrer volt a: language (gondolom az angolosítás miatt)
  • [NST]Cifu
    A FADE egy szoftvervédelmi rendszer. Az eredeti OFP jött még ki vele. Igazából az elején nem is tünt senkinek fel. Amíg ki nem jött az első patch. Ugyanis utána a patchban az ismert "warez" CD-kulcsokkal feltett OFP-ben érdekes dolgok történtek. Például a géppuskák, gépágyúk és gránátvetők szórása kissé meg lett növelve. Ez annyit tett, hogy öt lépésről nem tudtál eltalálni egy géppuskával egy embert. Az A-10 gépágyújával pedig hegynél kisebb célpont ellen felesleges volt elindulni.

A FADE a multira is ügyelt. Ha a szerveren ketten azonos CD-kulcsal rendelkeztek, akkor egy "Original games do not FADE!" üzenet jelent meg, majd kivágta az egyiket (általában az utóbb érkezőt) a szerver.

A védelem elég hatékony volt, de nem terjedt el soha.
  • HardcoresHUN
    jah igen és megbízható
  • HardcoresHUN
    kicsit utánanéztem. Mondok sokkal egyszerűbbet: ebay.de és keresőbe beírod hogy arma. ebay
    a gyengébbek kedvéért. olcsón hozzá lehet jutni a német hátékhoz
  • 0Fritz0
    Összesen: 10.498Ft
  • Kaszi46
    Mi az a fade?
  • jefferson83
    Thx
  • Bucser
    Csináld ezt. Mondjuk szerintem lesz hozzá pár kieg azokból lesz GOTY:D Most megvettem a németet aztán majd megveszem pár év múlva a GOTY-t is:D

Mondjuk ha azt vesszük, hogy a BIs elindította a Teljes OFP átkonvertálást (kiegekkel együtt) ARMA alá.. Nos érdekes lesz ez kérem szépen:)
  • csoola
    szerintetek ha megjelenik a game english változata, az már alapbol patchelt lesz? sztem igen, azért is várom meg azt, aztn azt majd vagy letöltöm, és ha jol megy és bejön, akkor megveszem, h multizhassak, meg h támogassam a fejlesztöket:D (bár ha végég játszhatatlan lesz, akkor sztem más lesz a kiválasztott, ha tetszik, ha nem én igy csinálom, inkább letöltöm elöbb vmi sms-es oldalrol 200 ftért, aztán meglesem, ha jo, ameg jo a multija stb... akkor megveszem eredetin, félre ne értsetek, senkit nem akarok warezra biztatni, csak mondom leirom h én h csinálom, igy nagyon sok pénzt meg lehet sporolni, és télleg csak az igazán jo géemket veszed meg, mert ami szar, aztmeg amugyse használod...)
  • Sanyix
    +2000 a futár
  • joebacsi
    mennyi volt összesen, vagy ebbe a 8500 pénzbe benne van a futár költség is?
  • Bucser
    Ahogy írják a Fade megint hozza a formáját:D Akkor várok csütörtökig:D
  • vsly
    ArmA_Czech_Patch_1_02_Crack(torrent)
  • Sanyix
    Hát az maga egy bug. De nehezen észrvehető, nekem is 3.szorra tűnt fel a felirat a rémembertől.
  • 0Fritz0
    A szlovák verziót INNEN rendeltem meg.

Másnap már ki is hozta a futár.
    Ha reggel rendelsz, akkor talán még aznap megkapod.

UFF
  • Seaweed
    http://www.armedassault.com/buy.html
  • HardcoresHUN
    Helo!
    Lehet hülye kérdés de hol lehet megvenni az arma-t?
  • Seaweed
    Tudom azt hasznalom
  • tpM
    Vagy már a FADE is bugos :D
  • Sanyix
    Biztos volt, csak nem vetted észre :)
  • debHUKK
    hátha a peccs segit már van 1.02 is
  • Seaweed
    Igyse lett eredmenye, a tabor mellett irtottam mind ki, de semmi....feladom...ennyi.
  • Seaweed
    Nah most is elejetol "megcsinaltam"...de semmi...most pedig elorementem figyelve hogy nehogy dezertalasert vege legyen, kinyirtam mindenkit szinte meg mielott a ket Blackhawk es a Cobra odaer! Jo messze a bazostol...szinte meg meg se kezdtek a rohamot....de ugyanugy semmi...jah es eszrevettem hogy a Blackhawkok mondjak hogy ok most mar mennek haza de nem teszik ki a csapatokat! Le se szallnak, csak megallnak aleszallo felett, aztan tovabbmennek!!!! Elmentem a beach-re es ott volt leszallva mind2 Blackhawk, kiszallva pilcsik, de a troops benne ucsorgott!! (Mellesleg beultem elvittem oket bazisra es nem szaltak ki nekem se!)...de tovabbmentem...volt egy elhagyott T-72, megjavitottam, es vegogtaroltam az erdoket vele...de ugyanugy semmi...jah es most se hulott gyakorlatilag el egy sajat katona se, minden osztag teljes letszamban ott allt a bazos elott varva a tamadast....
    Szoval nem tudom..de mar kezdem unni, szvsz bug ez lesz vagy nem tudom mi mas....
    (Most meg van egy 5letem..megvarom hogy tamadjanak es jol benyomuljanak a mieink koze es csak azt nem engedem meg hogy a leszalloig eljussanak mert akkor vege, es lehet elorol kezdeni....)
  • Raptor 2
    Egyiket szutyoknak hívták
  • Raptor 2
    Kemény... Vlaki nemtuggya, hogy melyik szomát aggya be alapbol az elmule csevegésnél? Mert magyarok voltak ott, Csak 10-16an lehette, és most nem találom! Pedig én csak elöször kattintottam a "csevegésre", és erre kijött!
  • joebacsi
    nem volt ilyenem :)
  • tpM
    Egy PKT sorozat a légcsavarba és vége :D
  • 0Fritz0
    Kicsit furcsa volt a T72-esek ellen menni ezzel a madárkával... :)

• Raptor 2
    Ok, sorry...
  • Kaszi46
    lehetőleg ne kezd megint aa riportolást arról hogy hol tart a aletöltésed kicsomagolásod stb ... köszi
    Amugy 5 perce lépett le az az 1 ember akinek teljesen emg volt a file.

#4679 hmmm ez érdekes
  • Bucser
    Emuleban nincs feltöltése a filenak.... Hanem azt írja, hogy hány száazlékát látta egészben... Nekem van 16 source-om ebből 5 teljes és jön 9,5K-val.
  • repvez
    Az a legnagyobb baj hogy csak 50%-os a fájl feltöltése ugyhogy még arra is várni kell mig felrakják
  • Raptor 2
    De már 10 MB!!!
  • Raptor 2
    Nekem kemény 2.0 kb/sec-el jön :D:D
  • Bucser
    azért van pirossal írva mert a metalinkre kattintva lejjebb beteszi a letöltések közé ha kitörlöd a letöltések közül kikékül. Én kiszedtem és újra betettem rákeresve. majd szép lassan lejön:)

Nekem már jön is.
  • Raptor 2
    de pirossal van irva, és nem tudom letölteni
  • Kaszi46
    Lehet kiszedték belőle a védelmet vagy mittomén:) Amúgy az egyik torrent forumon is azt írták műkszik. Remélem igazuk van.
    Mondjuk én sajna low id-s vagyok emulén, mert amióta router-.em van, nem tudom sehogy beállítani hogy high id-m legyen. Így nem mostanában fog sajnos leérni.
  • Raptor 2
    megvan
  • Raptor 2
    és melyik kiszolgálonál van?
  • repvez
    köszi remélem jo lesz bár egy kicsit fura hogy ez 88mb az eredeti meg 109.