35066
  • bootsector
    Erőt, egészséget!
    Nos a demo próbája alapján is egy szuper darab az ArmA. Ha valaki fikázná a grafot, hát kíváncsiságból rátettem mindent max-ra, nem semmi a látvány... Legyen vas ami elbírja. AMD 3200+ , és GF 7800GT mindenesetre beszarik 1 GB RAM-mal. Az a jó ebben a fórumban, (köszönet érte mindenkinek), hogy minden szar problémámra megtalálom a választ. Először nekem sem akart már a demo sem elindulni, már majdnem beírtam, hogy mi a fenétől van ez, de aztán olvasom, hogy beépített hangkártya miatt. Bocs, ha sok érdemlegeset nem tudtam beírni, csak egy vélemény volt. Üdv mindenkinek!
  • Bucser
    Népszerű témák
    1. World of Warcraft
    2. Football Manager
    3. Kérdezek, Válaszolsz, Kérdezel
    4. PSP
    5. Armed Assault
    6. Humoros és aranyos képek, videók
    7. Ki van fent legtovább?
    8. Anime
    9. SilkRoad Online
    10. Gothic 3
  • Kaszi46
    puzi-e vaty?
  • joebacsi
    nemtom, sztem meg még örülni is lehet ennek, mivel ezek a gyengeelméjűek általában a populárisabb topikokat találják be...szóval már ők is kezdik elismerni az arma-t :D
  • tpM
    1. Semmi jó cucc nincs az oldalon ^^
    2. Fizetős
    3. Ezér büntipont jár BANNAL!
  • Bucser
    Az ilyenért általában permban jár.

De már írtam modi topicba.
  • JCSR Apache
    Asszem ez büntipont lessz.
    VAGY tempban.
  • m1c1mack0
    Az a "jópofa tunkulós helifizika" volt szerintem eddig a legjobb jatekban
    latott helifizika a jatekelmeny szempontjabol.
  • cyrusbd
    Ha felmész távcsövessel a kémény tetejére onnan látni fogod ;)
  • kassaidezso
    na akkor teszek egy sétát a városban is, köszi
  • pedro870
    Hú szerintem erről már vagy itt vagy ofp.hu fórumon volt szó, ott a megoldás az volt, hogy még egy elrejtőzött(beakadt?) ellent meg kellett találni.
  • Kaszi46
    sry elekrülte a figyelmemet.
  • Icebird
    ez demo sziget Southern Sahranin, már volt róla szó #4894
  • kassaidezso
    A kampányban ezt a patrol küldetést meddig kell csinálni? A járőrözés közben idáig két emberke próbált tevékenykedni az állomáson, az egyiknek sikerült is mert felrobbantotta az egyik raktárat. A másikat eltettem láb alól. Viszont azóta már hajnali fél kellő van az órám szerint és a sétafikán kívül semmi nem történik. A noteszben mintha azt olvasnám hogy reggel jön egy csapatszállító? De mikor? Tényleg reggelig ezt kell csinálni? Amúgy semmi bajom vele, jópofa, de jó lenne tudni mikor van műszakváltás.
  • Kaszi46
    Bocs a triplázásért de ez hasznos is lehet.

Sahrani Lite:

Letöltés+info

Kissebb sziget több fps.:) (elvileg)
  • Kaszi46
    nagyon jó a video, nem kis munka lehetett!!

#5124-ezt nemérteni
  • Kaszi46
    Kicsit félek a túl sok mod-tol, meg a fegyverszórás modosításoktol, ilyen oylan addonoktol. Sajnos ez a visszájára is elsülhet. Remélem nem szakítja több részre a játékosokat.
    Sof2nél ez a probléma mostanában jött igazán elő, pedig ott scak 3 domináns mod van, de ez nagyon érezteti a hatását, amióta elapadtak a játékosok. Van az alap normale damage, meg 2 fajta realdamage. igy a megmaradt kevés játékos is 3 részre szakadt.
  • Icebird
    Armed Assault Film (171MB)
  • Bucser
    Én majd az OFP-ből átemelt kampányra leszek kíváncsi:)
  • Icebird

• bacardi93
    csáó! ez jó játék??:D mármint milyen a graf, játékélmény,story.... ? thx
  • Icebird
    Finite State Machine (FSM) rendszer az ArmA alatt, azaz AI programozása.

Ezenkívül nagyon sok apróság van ami nincs megemlítve de belekerült, pl. a fegyver addon készítés közben találkoztam a fegyver szórásának definiálásával ami eddig ofp alatt csak egyféleképp volt meghatározva, míg ArmAban már szétszedték álló és fekvőhelyzetre.

Ezzel csak azt akarom mondani hogy van egy doboz (grafika) és ha belenézünk van a belseje (tudás) ami többet ér a doboznál.
    És az ArmA ebben nagy!
  • PhantomAss
    ja tudom ... má megrendeltem az eredetit
    köszi Tressy
  • [NST]Cifu
    Bár azt nem értem, hogy akkor miért pont a harrier került be az armaba.

Korábban már említettem: kész volt. Csak át kellett emelni a VBS1-ből.
  • Icebird
    ArmA Sound Physics

1.Muzzle flash.
    2.Supersonic crack.
    3.Rifle discharge sound.

• Bucser
    deamon 4.08 a hiba forrása:) azaz hogy nem eredeti az ArmA:):)
  • MrTressy
    Ird fölül a te mds fileodat ezzel
  • PhantomAss
    hali
    próbálom elindítani az armát de az ellenőrzésnél mindig hibát ír ki..
    daemon4.08-al próbálom, van valakinek ötlete?
  • joebacsi
    tényleg, az avatarod is megváltozott, már azis flémtelen...
    hejj, változnak az idők...derég volt már, hogy a páncélos popsidat kergettem aberdeenen...
  • 0Fritz0
    Lehet, hogy öregszem, de a flém már nem jelent igazi kihívást.
    Békíteni amúgy is sokkal érdekesebb, én is meglepődök, ha néha bejön. :D

(Persze ha látsz valami jó kis lángocskát, akkor szólj!)
  • joebacsi
    sry a párhuzamért, de bf42ben is volt egy hasonló szituáció, ott anno 1 repülési modell létezett, a vadászgépeké, és a későbbi modokban is azzal oldották meg a helikoptereket...és lett egy jópofa "tunkulós" helifizika, amivel még a lebegés is kész kihívás lett...aztán bf2ben külön lett választva a kettő, illetve az f35b 2 különböző üzemmódban repülhető...

Bár azt nem értem, hogy akkor miért pont a harrier került be az armaba.

Illetve kíváncsi leszek majd, hogy néz ki egy dogfight benne, így hogy van levegő-levegő rakéta (persze ehhez kéne már a szuhoj, mert camel-el kicsit macera levakarni a harriert :))
  • [NST]Cifu
    Az AV-8B esetében nincs lemodellezve a VTOL képesség, csak hagyományos merevszárnyú vadászgépként repülhető. Ha jól tudom az OFP-ben és az ArmA-ban is két külön repülési model van, külön a helikoptereknek és külön a repülőgépeknek. Átmenet nincs. Anno az OFP alá készült Harrier addon, de ott valahogy úgy trükköztek, hogy helikopter repülésmodellt használtak, amit egy kicsit megbolondítottak.

Hogy a V-22 hogy fogják megoldani, arra én is kiváncsi leszek.
  • joebacsi
    köszi

egyébként v22nél gondolom már lehet "váltani" a függőleges és vízszintes repülés között, vagy csak nekem nem sikerült a harriert rávennem a függőleges felszállásra?
  • [NST]Cifu
    Az AH-1Z és UH-1Y kiömlőnyílásait azért alakították át ilyen vízszintesre, hogy az égésgázokat a faroktartótól távol tudják tartani. A hagyományos AH-1W féle kiömlőnyílásnál az égésgázok a faroktartó mellett végighaladtak, felmelegítve azt, ami tovább növelte a gép infravörös láthatóságát. Az "új" kiömlőnyílást utólag kapta meg az AH-1Z prototípus (a BF2-ben lévő model valószinüleg a prototípusról kikerült első képek alapján készült), és 2004 nyarán tesztelték élesben először. Ennél a kiáramló gázokat elterelik minél messzebb a faroktartótól, így egyfelől a főrotor által lefele nyomott hideg levegőben gyorsabban eloszlik, másfelől nem melegíti fel a faroktartót.

Az, hogy az ArmA-ban korrekt modell van, szvsz leginkább annak köszönhető, hogy a VBS1-nél az USMC megosztotta a fejlesztőkkel az eféle információkat. Az ArmA-ban lévő modellek egy része (Humvee, AH-1Z, AV-8B és majd a V-22) egy-az-egyben a VBS1-ből van átemelve.
  • Seaweed
    Tudod van akiknek a krumpli-burgonya, Gizike-Gőzeke tok mind1 helokapter oszt kesz.....

Ilyen konfot akarok az ArmA-ba de mán!!!

• joebacsi
    hát sokminden miatt támadható a bf2, dehogy low poly...mintha csöppnyi negatív elfogultság sugározna felőled :)
  • Bucser
    Meg ugye ne keverjük az AH-1Z-t és az AH-1W-t.
  • Bucser
    a lekerekeítettet ne keverd a Low poly-val pls:D köszönöm:) meg az elmosott talajt.... meg textúrákat...
  • joebacsi
    ejj, korábban nemvoltál ilyen flémgyilkos, valami történhetett veled a nyugati fronton...akarsz beszélni róla? :)
  • Icebird
    ArmA mh6 training