35066
-
nemtudom mit izéltek a két játék között. BF vs. Arma. Egy az hogy unalmas, másik az hogy tök föllösleges. nekem mindkettő játék megvan. BF2-ben klánban is bennevagyok(GBC). Az Armát meg imádom. Mikor milyen kedvem van, aszerint játszok valamelyikkel. Ja és mindkettő eredetiben van már meg. Imádom a Bf2-t is ugyanúgy mint az arma-t. Grafikai különbségek? a BF2 már jónéhány éve jött ki. Kábé 2 éve. az Arma meg újdarab. 2 év alatt tudnak újatr mutatni a fejlesztők!!!!. Ha meg valaki a 2142-vel jönne, akkor aztmondom: a BF2 motorjára húzták rá 2142-t. Én voltam bétateszter a 2142-ben és az újítás az az hogy 1 szép robbanó effektet raktak bele. Hogy mért a bf2 motorját használták? egyszerű: olcsóbb. nem kell kifejleszteni egy újabbat. régen, az ea games már ugyanezt megcsinálta: Bf1942-re ráhúzták a Vietnam-ot. Ne csodálkozzunk, tehát ha a bf sorozatnak manapság már szar a grafikája. amikor kijött. akkor a bf volt az überkirálydefasza grafikájú játék. 2 év alatt ennyit fejlődött a technika -
tpM #5428 Nah az előbb jó kis multit nyomtunk. felfedeztem egy bugot és azt ,h végre van Javelin rakétavetőnek modellje :) -
Rafia #5427 Nemtom kinek új, de nemrég kijött az angol nyelvű multi demó, 1-2 pályán lehet játszani, van sok szerver is. Most multiztam "OFP"-vel interneten keresztül először. Szerintem jó lesz. A nagy távolságok miatt sokkal lassabb, snipolósabb a game (a bf2-nél), ami nekem bejön. Nagy élmény géppuskával a dzsipek meg a brdm-ek kerekeit kilődözni. A 60-as szerverekre sajnos nem sikerült kapcsolódni. -
bbchris #5426 Tévedés , nem veri le . Azért a BF2142-ben tök sík lapos minden alig van Shader effekt , az Arma tele van Shader effektekkel ami nagyon jók . De meg kell már érteni hogy a Battlefield az ARCADE . Nem realisztikusabbak a fegyverek abszolúte de nem , sőt tiszta játék az egész . Az armában igen putty találatot kapsz 2× oszt szevasz elhalsz , miért a valóságban nem ez van ?!
JA és másik : Az arma nem mostani fejlesztés hisz elvileg már 2004-ben megvolt írva csak nem volt kiadó azaz közel egyidőben íródtak . -
tpM #5425 bazze fél órája fennvok ,de ki vagy taskolva vagymi te noob! -
tpM!!!! GYere már a szerverre, Szétrohadok unalmamban!!! -
Nemá! Akkor te meg nemenny el, megint egyedül szarozk! KUKaC lelépett! -
Livius #5422 Most milyen verziók léteznek a játékból? csak cseh és német? -
VeteransKUKaC #5421 Gyertek fel már 2-en vagyunk Én meg Raptor!
gyüljön a nép :D!!!!
N.A.G.C. ArmA server : 152.66.234.169
pass : armahu -
Az hagyján.Ezt most kérdezte a BF2 topicban:
"Hi! vki adnátok csheat codes-t multihoz?? Faq-be nincs benne.
örök élet chaet kodes kéne mert úgy nem tudnánnak szétlőni. " -
VALAKI JÖJJÖN MÁÁ FEL!!!! EGYEDÜL UNALMAS!! -
Szekig #5418 Fürtöském te csak ne ordítsá... :D Mer megjárod... :D -
Ha valakinek van kedve, jöjjön a magyar szerverre, én már fent leszek... -
tpM #5416 N.A.G.C. ArmA server : 152.66.234.169
pass : armahu -
egyébként a V-Sync lényege hogy a VGA által rendelelt 2 félképet együtt jeleníti meg és a nagyon gyors mozgásoknál nincs "képelcsúszás"...ezért csak a képfrissítés felét kapod csak FPS-ben... -
lehet hogy így van, de nekem amíg ki nem kapcsoltam 50 FPS-nél többet nem mutatott a FRAPS (100Hz-en megy a monitorom 1024*768-ban), de amikor kikapcsoltam felment 80-90-re is ha valami egyszerűbb textúrát (utat/vizet) néztem és a játékban is jobb FPS-t kapok... -
VeteransKUKaC #5413 Hát nem tudom, a leg újabb ati driver van fent 6.12, az engine meg már 2004 óta megy (Source engine).
-
A natív felbontás 1680x1050, általában abban játszom, de ott azért nincs folyamatos 30fps... :D
A másik felét illeti, ott beállítási problémák lehetnek (esetleg driverfrissités segíthet ez esetben), vagy a játék engine ilyen szuperul megírt. :) -
VeteransKUKaC #5411 1440x900 bazz... nem csodálom ha ilyen böszme felbontáson játszol :D
Egyébként lenne egy olyan kérdésem, NEM armához kapcsolódi, hanem egy másik játékhoz, meg úgy általában, hogy mért van az hogy 800*600 ban keveseeb FPS-em van mint 1024*768-ban (ugyanazokkal a tetextóra és sader beállításokkal):) erre keresek válaszokat :) és nemiyle olyan kevéssel (átlagosan 60 fps-el )?!!! -
VeteransKUKaC #5410 Üdv mindenki!
Ma megint lenne egy kis játék este felé a szokásos 20:00 -tól a magyar severen!
Aki tudja a server IP címét az írja le plz (jelszóval együtt), mert amikor írtam ezt az üzenetet akkor lusta voltam elő keresni mert és vizsga tanulás között fórumozotam :D! -
Pardon, a V-sync annyit akadályoz meg, hogy a monitor képfrissitésénél több FPS nem lehet. Nem a felénél, hanem pontosan az adott képfrissitésnél több. Ha igazad lenne, akkor én ugyanannyi FPS-t kapnék 800x600 low-ban, mint 1440x900 high-ban. De 800x600 low-ban 50 fps-t nyom, 1440x900-ban meg 30fps-t...
Szóval ezért nem kerül be a FAQ-ba. (mondjuk sajnos más sem, mert az UW szerverfelújítása miatt nem lehet feltölteni semmit... :(() -
Meg il2 meg a többi, amibe implentálják a directx ezen funkcióját, mivelhogy ez ahhoz tartozik :) ezért is bugos. -
Akkor felülről lfele:
1. ARC: BF-ben szinte nem láccik a feje a csávesznek
Armában, változatosak és élethűek az arcok
2. TÁVOLI FÁK
3. RUHA KIDOLGOZÁS:
Nekem az Armájé jobban bejön
4. FŰ -
Na erz olt ebben a témában a legértelmesebb válasz, és télleg IGAZ! -
Minek hasonlítgatjátok ezt az eleve jó és elődjeiben is tökéletes játékot. Akinek a bf teccik az mennyen oda (de ne hagyja abba az arma-t), akinek ez az maradjon az armánál (de ne hagyja abba a bf-et) oszt kész. -
ÉN is így vagyok vele: Mert van okunk gúnyolódni! Én tiszteletben tartom, hogy neked a bf jobban TETSZIK, de akkor se kell már olyat mondani, ami tudod hogy nem igaz: PL: "a fegyok élethűbbek, mint az armában"
Szal nekem semmi bajom veled, de probálj egy kicsit többet armázni, és ha nem változik a véleményed, akkor hagyd a fenébe, van ás játék is amit összehasonlíttsz a BF 2142-vel: Elsősorban ajánlanám a HALO nevezetű játékot, mert annak hasonló a környezete!
Mert a gond: kb olyan volt a hasonlításod, mintha én összehasonlítottam volna a Fifa maneggert a Fifa 2006-tal! (a bf vs Arma-nél csak annyi a hasonló, h. lövöldözős, a fifáknál, meg hogy focis... -
tpM #5403 + Még ,h legyen valami infód a mai fegyverekről :
AK47 'Kalashnikov' gépkarabély ez a mai világ legnépszerűbb fegyvere mert olcsó és megbízható
ellenben a #5400 felső képen látható sugárvető izékkel el létezik és van az ArmA-ban is.
AK ArmA-ban (igaz 74...) -
Kár, hogy olvashatatlan a felirat. -
Fürtös #5401 Azért cicukám mert idejössz és lef*** a játékot...
Mi nem járunk a bf topickba fikázni pedig nekünk aztán nagyon nem jön be a bf...Azért mert nekünk nem tetszik még más szeretheti.
Ennyi lenne a probléma lényege remélem fel tudod fogni...
-
hasonnlítás. Most nézzétek meg, és gondolkodjatok!
-
tpM #5399 "Nem értem mit kellet amiatt igy gúnyólodni rajta"
Hát ,ha nem érted akkor itt súlyos gondok vannak... -
Mert hülyeségeket beszélsz... -
Miért van az, hogy indítanám a German verziót, és:
Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=2500&l=hu címen. -
Hi! nekem akor is ez a véleményem.Nem értem mit kellet amiatt igy gúnyólodni rajta. -
tpM #5395 Van már hozzá hang mod viszonylag jók a fegyverhangok.Csak az 1.02-ben meg van csinálva rendesen a PK-nak meg M4-nek az irányzéka ez meg külön configot használ és olyan lesz mint az 1.00-s (mármint a PK meg M4) -
"A VoIP na ez nagyon jó- BF2-ben játékon kívül hol van ilyen ??"
Soroljam? Pl a Counter-Strike: Source is tudja már... -
bbchris #5393 Nahh végre nekem is megvan a játék . A véleményem :
- Az Ai hááát akárki akár mit mond hát nagyon ott van .Igencsak meglepődtem hogy mikor az egyik épületben lapítva elkezdtem a Demo 1. pályán írtogtani aztán hoppsz , mögöttem belopakodott egy ellenséges katona aztán zutty , szevasz leírtott mint állat . És ez a gép volt mivel csak jelszóval és ketten játszottunk . Bejött mögöttem és megölt . És meglepő az összefogás is hogy ahol baj van oda mennek a többi csapattársak is segíteni . Nem csoda hogy ennyire zabálja a gépet hisz tényleg ennyi mindent kiszámolni azért már kell tudomány .
-A grafika is bárki bármit mond azért az nagyon ott van , lehet hogy agyon van shaderezve de legalább jó is . AZért ha ránézek a kőkerítésre akkor az tényleg olyan ripacsos meg az épületben a fal is érdes . A növényzet , útburkolat , épületek mind-mind nagyon jól részletesen vannak kidolgozva . Nyilván kell gép hozzá hogy a kép-hang-Ai minden egyszerre menjen . És csupa pozitív dolgokat láttam a játékban , főleg ami jó hogy ugyanaz a pályaszerkesztő mint az Opflaspointban és nem kell újratanulni . A BF2 pályszerkesztője hmmm - egyszerűen szólva pocsék és használhatatlan . Ami még pozitív hogy sok a hozzáadható addons amivel felépíthető a game úgy mint egy Lego .
Azt sem értem hogy multiban mi a baj ?! Sokkal jobb mint a BF2 főleg coop módban , nem kell itten IP-ket állítgatni meg tűzfalat állítgatni stb . Create New szerver és már rám is tudott Slett barátom csatlakozni minden gond nélkül . A VoicIP na ez nagyon jó- BF2-ben játékon kívül hol van ilyen ?? Itt játékon kívül is működik és meg lehet beszélni a csapatösszeállítást stb és egész játék alatt folyamatosan lehet beszélni mint egy telefonban .
JA és mielőtt bárki nekem esik a BF2-vel kapcsolatban , nos 2 évig csak azzal játszottunk nincs vele semmi baj de néhány emberke elfeledi hogy ez ARCADE játék és nem szimulátor , ki látott már ugráló pattogva lövöldöző katonákat ? Nem egy műfaj a kettő . Szépnek szép a BF2 de nem annyira részletes mint az Arma ja és az Ai sem olyan . Mellesleg a BF2 Ai-ját is a Bohemiások írták - erről volt egy riport is , és ebben lehet valami mert tényleg néha olyan Opflashpointos mozgások voltak benne . A BF2-ben a grafikát ha jól megnéztem olyan tök lapos sík minden , szépnek szép de nem Arma .
A hangok , háát a hangokról ?! A járművek hangja az nagyon jó főleg am ia távolban megy hogy úgy morajlik , a fegyverek hááát az igencsak meglepett az ördögpatron szerű picst-picst hang , mondom úristen MI EZ ? Hát lenne mit javítani rajta , majd remélem akik a DynamicRange-et csinálták majd javítanak rajta . Ami viszont tényleg javítandó az az hogy mikor épület vagy hegy mögül feljön a heli akkor hirtelen túl hangos lesz mintha itt lenne a közelben . Szerencsére a Hliknek az irényítását kiküszöbölték mert az tényleg pocsék volt , mikor lassítottam le akkor mepördültem vagy 2× , szerencsére az 1.02-ben ez már javítva lett . A Repülőkre viszont további javítás ráférne mert egérrel igencsak nehéz vezetni .
Összeségében jó játk lesz , és a BF2-höz is ha jól tudom hogy már vagy a 6. peccs is kijött ha nem több szal az sem volt hibátlan de nem azonos műfajú játék . A BF2 Arcade terán jó az ARma pedig szimulátor és realisztika szempontjából jó . Azért BF2-ben nuku a távoli fegyverhangok és villanás-durranás távoli késleltetés stb .
Röviden ennyi , mindenkinek további jó Armázást aki meg BF2-ős annak meg BF2-zést . -
pedro870 #5392 szar a grafikája, a BF2142 leveri
...
de ez kit érdekel? ;) -
tpM #5391 Nah émmeg kipróbáltam full grafon Sahranin és nem is megy rosszul :D KA50 helivel 17FPSel repkedtem
kép
és ez után nehogy aztmondja valaki ,h szar a grafikája meghogy a BF2142 leveri. -
Fürtös #5390 Pedrokám lesz ott fegyelem ne izgulj!
Emlékezzél csak micsoda káosz volt Easten mielött idekeveredtem?
De nemsoká lesz ArmA-om és akkor Fürtös Köcsögimovics nekiáll kifényezni az Rpk129-est és az AT4 malackát,majd meglátogatja az ArmA servert és leorditja a kiskancsók fejét!
.png)