35066
-
bbchris #5589 TUdtok valami jó Addons oldalt Armához ? Olvastam hogy már étvettek egy-két addonst az Opflaspointból ezeket hol találom meg ? VAgy van-e Konverter esetleg erre ?! -
a másodiknál a hangok az egyik bfmodból vannak :P -
Hmm thx az infot. -
http://g85.combataddons.net/ -
pedro870 #5585 igen így megy, ha spanyolokkal játszol majd, akkor az ő dumájukat spanyolul írja, ebből lehet egyébként mindenféle idióta poént csinálni :) -
Mellesleg erdekes dologra figyeltem fel a multizas kozben.
Nemet verziom van, angolra alakitva. Viszont a radiozas szoveget magyarul irta ki nekem! En bizony egy szal magyaritast nem raktam fel! Szoval azt akkor a szervertol kaphatta vagy attol a klienstol aki radiozott! -
miez lassan lesz benne pimp my tank is?!
-
jah egyébként nekem még nem eredeti a game, de akármelyik szerveren megy. ez csak válasz volt az előttem elhangzó feltevésre hogy néhány embernek eredetiben is megvan a játék. Nyugi már megrendelte a gamét csak még nem jött meg -
pedro870 #5581 -
jaja jó volt ez az utolsó -
Tehat szombat keso este 21-22 utan erek ra, elotte egesz delutan nem szal gyak este csak (delelott alszik az ember :P), vasarnap meg kb 13-14 utan vegig raerek! -
nekem akármikor jó. csak mondjátok mikor és jövök. Jövök henteleni kivéve ha egy-két ember nem sniperrel jön. Ügye mint a mai nap?:D Nemmondanék nevet:D:D -
Jah jo volt...egeszen udito volt...vegen Hardcore-al maraduk a kis sneciek AI ugy hatbatamadott minkett a respawn pontnal hogy csak lestunk :D -
tpM #5576 Mitszólnátok 2007.01.12/20.00 óra ?
az #5572-ben írt gép meg király! ArmA-t rá :D -
pár fincsi videjó:
Blackhawk heckrotor
Ari Angriff
Night -
VeteransKUKaC #5574 Üdv mindenki!!!
Ez a Hsz egy felhívás, arra vonatkozóan, hogy a hétvégén kéne csinálni egy nagyobb arma partit!
Kérek mindenkit aki jönne játszani, tud jönni játszani, az írjon Privbe vagy válaszoljon erre a Hsz-re, hogy neki mikor lenne jó!
Mai nap már 6-n voltunk fent a serveren azért akadnak magyarok akiknek meg van a game eredetiben :)
-
VeteransKUKaC #5573 Kiegészítés a Windows-os alapu serverekkel is rendelkeznek! Nem csak Linux-osal! -
VeteransKUKaC #5572 Hát amit én tudok servergép az szerintem elviszi, egy iylenen fut amostani CS: S serverünk :) 3,4GHz DualCore Intel 4MB cash, 4 GB DDR2800, SATA" winyó és 1 Gbit/s-es kapcsolat-ami nem mindig igaz :) denagyából fedi a valóságot :)! és 16 fős serverét a Sponzor ( én nem fizetek) fizet 5000 vagy 6000 ft/hó :) -
MrTressy #5571 Ofps scene csinálna de mig nem lesznek linuxos inditó fileok addig nem lesz arma scene szerver.Az {N.A.G.C.}-t én üzemeltetem de az komolyabb 10-20 fös hentelésre alkalmatlan hardver és a netkapcsolat elégtelensége miatt -
lee56 #5570 Pedig eszembe jut pár akadály, ami jó keritésnek is: pl. jómodor, egy kis kultúra, józan ész... A hsz-ekkel akkor van baj általában, amikor ezeket is átlépik, mind2 oldalról, ezért felesleges szubjektív dologból vitát csinálni. Viszont a provokáló (99.99%-ban alaptalan, ha nem hülyeség) hsz-eknél, nehéz megfékezni az indulatokat :) -
VeteransKUKaC #5569 Hol vagytok gyertek már fel a serverre :) 2-en vagyunk Yulaval :) -
Yula #5568 akkor 20.00 -
VeteransKUKaC #5567 Hát ez csak az mbereken múlik én is mennék :), este 20:00 kor felnézek, hogy kik lesznek fent, remélem leszünk egy páran! -
tpM #5566 Lesz ma is game? mer akkor megyek :) -
én már kitette a hírdetést a TS-ünkön, de eddig nemsok válasz. -
alakul ez a 8vs8 :D -
MEGVAN!!!!!!!!
Tudok multiban játszani!!!
Akinek az volt a gondja hogy szerver kapcsolódás után kidobja asztalra annak tudom a megoldást!!!! Töltse le az OpenAI nevezetű programot, először törölje ki a windows/system32 mappában lévő esetleges OpenAI32.dll nevű fáljht majd telepítse fel. Nekem így tökéletes. a magyar szerveren nagyon sokszor fentleszek ugyhogy gyertek játszani!!!!!!!!!!!! -
-
bucsher #5561 Ofp modellek már bent vannak, még everont kell megoldani és mehetne a full armamentes arma \o/ -
pedro870 #5560 "5110 - Fixed: Voice recording did not work with some sound-cards/drivers."
na ugye, mondjuk még ki kell próbálni
A fűmentesítésről: ha nem is az fps miatt, de mivel jelenleg multiban a fű nincs rendesen megoldva (fekszel, nem látsz rendesen, de téged tisztán látnak probléma), ezért nem coop küldetésekhez sztem kifejezetten ajánlott lenne fűmentes szigeteket használni. Alakul a több port :). -
VeteransKUKaC #5559 Egy kis hiány érzetem van :), én akkor is azt mondom még mindig hogy éljen a füves tály :) -
kassaidezso #5558 "ott előfordult, hogy egy AS-es csapat játszott rendőrök, sőt kommandóscsapat ellen... tudjátok mi lett a vége? Az AS csapat ronggyá verte a "hivatásosokat" ... És miért? Mert hiába a sok éves rutin, meg az összeszokott csapat, + fullos kiképzés ... a Profik tudják, hogy a lövés szele is végezhet velük, és a sokéves rutin alapján mennek"
Sok éves rutin? Fullos kiképzés? Miről beszélsz? Egy csapat egy csapat, és közel nem biztos hogy olyan marhára "összeszokott", és hogy olyan sok éles bevetésen voltak. Ne feledd hogy nem az egyenruha teszi az embert. Sokan hanyattesnek ha meglátnak egy egyenruhát, pedig itt mo-on igazán nem kéne. Pl: tavaly év eleje közepefelé (már nem emlékszem mikor) az szfp rendezett egy túrát, ca 65 km, kötelező 15 kg-os felszereléssel. (én 27-et vittem) 3-4 ellenőrzőpont volt emlékeim szerint, és csak ajánlott menetvonal. egy 1-40000-es fax minőségnél is szarabb térképet kaptunk. Nos nem kell mondanom hogy gps ide vagy oda, az emberek egy elég nagy része úgy kóválygott mintha először láttak volna erdőt. Tata környékén egy szántóföld közepén összefutottam egy századossal, megkérdeztem hogy szerinte itt vagyunk e vagy itt, erre a válasza az volt hogy "fogalmam sincs" ...-na erről ennyit. Tehát az airsoftosok nem azért nyertek mert rusholnak(nem tom miaz) hanem azért mert jobb a helyzetfelismerőképességük. Azok a nagy "hivatásosok" is tudták ám hogy légpuska van a kezükben. Ergo kispistajóskának lehetnek jobbak a taktikai képességei mint Erős Pista dandárnak. remélem nem értitek félre mit magyarázok. -
pár érdekes javítás egyelöre csak demoban:
5110 - Fixed: Voice recording did not work with some sound-cards/drivers.
5112 - New: Push to Talk actions for voice over net
5112 - Fixed: Keys 0,..,9 and F1,..,F12 are reserved even when combined with Ctrl key -
-
Numpad + "-"-ra minek kell tortennie?! -
ööööö...a nofű addont hugyan kell felrakni-pls leírná vki? nem egészen értem a telepítését, de szeretném felrakni
tudom hogy hülye vagyok, ez van
teccikérteni
valaki segítsen pls
-
tpM #5553 ArmA Demo patch (20MB) -
Nálam lehet, pontosabban eddig én ezt még nem tapasztaltam, pedig biztos feltűnt volna. -
tpM #5551 Multiban mikor lő az ellenség nem lehet hallani a lövést -
Azt hittem csak coop-oztok, azért is nem mentem eddig. Mondjuk az sem lenne rosz ha 6 magyar felmenne a 20 külföldi mellé.:)
.png)