35066
  • Alwares
    Igen arról én is hallotam hogy ez csak továbbfejlesztett motor, viszont azt nem tudtam hogy készítik a 2-t is...
  • Alwares
    Később megnéztem és már tudom hogy be lehet, nagyon jó kis opció. Köszönöm az építő kritikádat segítségedet...
  • razz
    jah. a gém stáron 16odika van irva
    de az 576-még csak emlités sincs rola
    a cd galaxisban pláne
  • tpM
    Elméletileg már megjelent.
  • razz
    itt mo-n miko jelenik meg?
  • MrTressy
    127.0.0.1 armedass.ms12.gamespy.com
    127.0.0.1 armedass.master.gamespy.com
    127.0.0.1 armedass.available.gamespy.com
  • blash
    Szuper... Maskor eresz ra egy helyesiras ellenorzo vmit, mer szornyu.

Ez az alabbi, amit a blogodrol bemasoltam, meg fasag, mert be lehet szepen allitani, hogy lasd-e a terkepen a sajat poziciodat. Nezd at ujra az opcikat.

"Térkép! Nos ez pontosan megfelel az eredeti katonai térképek, mind jelzésekben, szinezésekben. Az a kár hogy jelölve van hogy éppen hol vagyunk, nem kellet volna elvégre van a játékban előkapható tájoló és a térképen jelölve vannak a tereptárgyak is amikből tájékozódni is lehetne akár. Legalábbis én örültem volna neki"
  • blash
    Az hatvanherc, fojjon csak ki a szeme, ha crt-t hasznal.....
  • Bucser
    alulra keresobe ird be:

localhost
  • runcájsz
    Vki tudna segíteni, hogy milyen gamespy címeket kell átirányítani localhost-ra ha nem akarom, hogy a cd kulcs ellenőrzés menjen szerver indításkor?
    Köszi!
  • Bucser
    nem.

Az ArmA az a VBS1 továbbfejlesztett engine-jét használja. Tulajdonképpen a készítők szerint is egy OFP másfél csak. A Game2 (azaz OFP 2 csak nem igy hivják) pedig a VBS 2 motorját fogja használni amely az amerikai/ausztrál hadsereg számára fejlesztett virtuális kiképzőeszköz.
  • Alwares
    Igen de ez készült annak csak nem kapták meg a jogokat...
  • csoola
    megvan, mind1 mert nem használtam:D felbummoltam hidat tipped alapján (thx) aztán lelépett a bmp én átdzsaltam másik oldalra a csonakkal gyorsba, civiltöl skoda el társakhoz be, skulo ujratölt humveeba be aztán mission accomplished nagyjábol:D
  • tpM
    Nah! Úgy döntöttünk ,h a BHD Modot majd 1.05után fogjuk hegesztgetni (ugyebár 1.05 az plan to release the end of the month :) ) mert változnak a fegyvermodellek stb...
    Addig is egy artwork :)
  • HardcoresHUN
    amerről jöttél a Hummerrel, nah a msáik irányba egy kis beugróban, a hídtól 20 méterre
  • csoola
    ammoládákhoz?:D azok hol vannak?:D amugy megnézem most mert épp szünetelünk, esküvön voltunk-lakodalomban leszünk de hazajöttünk vmi laza cuccért addig én megprobálom kitolni:D
  • HardcoresHUN
    csoola, egymás mellé rakd a bombákat, kábé a híd egynegyedénél, mind az ötöt, majd menj az ammoládákhoz, és szerelkezz fel AT-val, az kelleni fog. Flash,Flash,Flash, robbants, fuss fel a roncsépülethez, onnan lőd ki a BMP-t, Menj, a kiskocsihoz, beszállás, és menj végig a pontokon.
  • fkubi
    Meg kene venni a jatekot...
    Akinek van penze a hozzavalo gepre, az ki tudja csengetni a jatek arat is :)
  • Sanyix
    Mer letiltott serialt próbálsz használni.
  • Sanyix
    Jó ötlet, atitoolba letiltogatom pölö a 2.0-ás sedert meknézem elindule, és talán gyorsabb lesz :D bár nem valószínű hogy elindul úgy :\
  • Bucser
    mondjuk Bad Serial Number???

ROSSz SZÉRIASZÁM. Vedd meg eredetiben.
  • szapor
    HY!Mér írja ki hogy:Bad serial number amikor a játékot akarom elinditani és már be jön a kezdő ablak és kihozza azt!Mi lehet a baj?PLS help
  • hannibal01
    a magyaritás jo az uj angol verzióhoz is?
  • tpM
    "Az ArmedAssaultot nevezhetnék OFP2-nek is de csak egy szerencsétlen licensz csere-bere folytán lett az eredetileg tényleg OFP2-nek készülő játékból Armed Assault."

Én úgy tudom ,h az ArmA és az OFP2 az külön játék. A BIS "Game2" néven fejleszti az OFP2-t mert ugye a Codemastersnél vannak a jogok stb...
  • Alwares
    Egészen megtetszett a játék, irtam róla egy kis-rövidet is a blogomra ;-)
    Blogom
  • csoola
    a DT-gyárilag benne van?:O ilyen motorom van csak egy kicsit ujabb, ki kell probálnom!:D amugy aki tud plz segitsen hogyan kell megcsinálni a hidas küldit, rádobálom a cuccot, de nem a végére mert odáig ha elmegyek jön egy terepjáro és lekaszál... szal leteszem, egész messze egymástol, de aztán hiába a FLASHFLASHFLASH, megnyomom a gombot és bumm, de a hid áll. lehet h szolni kellene moriartynak.
  • Alwares
    Én örülök és tanúsithatom hogy egy 9600PRO-val is rendesen játszható, persze van mikor bemegyek egy városba igencsak belassul és töltögeti a textúrákat, kéne még ram mert az is csak 512-m van. De azért szép hogy futogat... Játszhatóan!
  • MrTressy
    jó kérdés passz bár most nem terveztem venni
  • Icebird
    Az 1.04-ben minden minimumra rakva árnyék off, minimum AA, aniso Rahmadi 90 fps, Sahrani erdö 30 fps:)
    persze szarul is néz ki a játék, de az tény hogy szarrá lehet butítani hogy gyengébb gépeken is játszható legyen.

VGA: 6800GT 256MB
  • csoola
    nagyon jo a játék, demo után nagyon tetszik, az OF elsö nagy kedvenc játékom volt, ez is nagyon szorakoztató, ha a gépigénye kisebb lenne tuti egész nap tolnám:D de amugy nagyon jol sikerült, regularban játszom, és nem marad el a siker, azt hittem h nagyon überbéla szintjét se fogom elérni, de mégis, elkezdtem sniperes küldit, és sikerült!:D aztán már a 3ikat játszottam ki, a lényeg h teljesitsem a parancsot, akkor kevesebb az esély arra h kiinyirnak:D de tényleg jo, és mivel most ez az egyetlen uj game ami valamire valo és végre elérhetö, eljátszogatok vele
  • Alwares
    Nekem szerencsére megy YASU-val simán...
  • Kaszi46
    Te honnan fogod bészerezni?
  • MrTressy
    Igen taktikai végtelen szabadsággal :) csak a képzelöeröd és a tudásod szab határt hogy mit valósitasz meg a beépitett szerkesztövel
  • DanRyu
    Ez a játék taktikai FPS-s?
  • Charly
    Sziasztok hogy lehet normálisan bekonfigolni a helihez a joy-t?
    Mert pörög forog a pedál szakaszossan müködik aki tud segitteni legyenszives
  • Icebird
    na müködik nálam is alcoholt leszedtem, akkor még nem, de blindwrite leszedése után már megy
  • Alwares
    Ja és látom itt a FAQ-ban van magyaritás mod. Ez müködik az új angol verzióval?
  • Alwares
    Na futogat, nagyon tetszik a játék! Kár hogy csak olyan 22 fps-re tudtam bekonfigolni hogy elfutogasson még úgy-ahogy elfogadható látványal. Bár ennek is örülök mert a gépem már nem mai (meg a Ghost REcon is 20fps-el lett kijátszva...) Csak egy baj van mikor a kapányt csinálnám, akkor van egy ingame cutsence (trasport) mikor csak áll egyhelyben a kép és nem történik semmi, ez mért van? Ha valaki tudja mért csinálja ezt akkor szóljon légyszives.
    Addig is tolom a sima küldetéseket mert azok is nagyon jók!
  • Icebird
    Több lehetőség is van lekell szedni minden virtuális meghajtót kreáló progit, vagy új sptd driver
    esetleg
    RMPS emulation OFF

De nekem pl win2003 alatt ennek ellenére sem jó
  • Pill
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy ha leszedem a hivatalon ango lverziót ami most jött ki akkor arra ugyanúgy rá mennek a patchek és tudok vele tört szerveren játszani?