Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
3400+amd - satas,winyó - gef7300se - 510ddr2(400mhz) kb hány fps-el számoljak átlag? (ilyet kapok karácsonyra)
u dont have to listen anybody else but me
coopba nyomjuk lepakoltam egy cobra helit addig-addig ugyeskedtem mig leestem, majd az ismert szoveg, pilota vagyis en megoltem a gunnerem. Meg szerencse, hogy minusz pont nem jart erte mint ott :)
Ugy is meg lehet kozliteni az osszes helis jatek szar volt eddig amit kiprobaltam vagy ugy is ebbe valamit nagyon elrontottak a heli iranyitasnal, mozgasanal. Nem is tudom megcsak hasonlitani se semmihez annyira mas, /ja de az ofphez :)/ van egy ket jo huzasa, de sajna tobb a rossz.Bar egy igazi pilotat megkerdeznek szivesen.
DE a tankcsata coopba mar igen elvezetes volt.
szerintem
deamon 4.08HE fent van mielott kerditek
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
adott a ket darab cd-key, a hamachi, csak local area engedelyzve a tuzfalban, vagy csak a haverod ipcimet.
miutan feltetted a patchet visszabuheralod a regi cd-keyt a jatekba, maris tudtok ketten coopot nyomni.
szerintem
Már megrendeltük. (külföldrõl) Szted akinek megvan az mind warezolt???
Fenrir: Utalj pénzt és megrendelem... (priviben elküldtem..)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Amúgyis kéne már a lövöldözés, most a WoW-ra jól ráuntam és az Nwn2-õt gyûröm, de már hiányzik a hent.
A halál csupán a kezdet...
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Van a neten 1 olyan verzió hogy German.clone.Az fake?
De Cifuval, és Fenrirel biztos hogy kipróbáljuk NST részrõl :)
(feltéve ha Fenrir is elkötelezi magát...)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mellesleg jó lenne lassan valami haza szerver, mert valahogy nem vagyok kibékülve a külföldiekkel ...
Valamint lenne egy láma kérdésem :) Madárból csak úgy lehetek megint katona ha újraindul a pálya ... nem? Valamint hogyan lehet mondjuk kasztot váltani multiban mikor meghalok ? (Ha lehet ... pl.: CTF-ben ahol van respawn ...)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Next PC upgrade: 2022
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
mert of ban mikor meghaltam isten király zene szólt
viszont a hangok sztem nem lettek olyan jók:((
pl mikor én utasítok a csapatomnak az olyan furi lett,meg mikor õk beszélnek
az of ban tök jó volt ahogy szövegeltek,most meg van ilyen furi hang is
Milyen védelemmel van ez ellátva?