Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez Jobsonnak is szól.
Felpatcheltem a játékot, de amikor elindítom bal alul nem azt írja ki hogy 1.07 hanem még mindig azt, hogy 1.05. Ez normális? Nem kell elõtte újratelepíteni?
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Hálám örökké kísérni fog...<#smile>#smile>
Mellesleg bocs az elõzõért, csak már kicsit fáradt voltam...
Ez van ebben 3:34-tol: Reclamation-_Kazakhstan.wmv (faszabb minosegben, 97 mega). De sincovernek a tobbi video is qva jo:
http://hosted.filefront.com/sincover
#ofp.hu@irknet
szerintem pedig most a helyzethez képest még túl korrektül is válaszolt
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Elõször is nagyon köszönöm, nekem hirtelen nem jutott eszembe a google, egybõl a dc-t próbáltam. Dc-n 38db hubon voltam fent, melyen a Jesper Kyd kifejezésre elég sok találat érkezett. Letöltöttem az összeset, és egyik sem volt az amit keresek. Robert Duncan-ra egy találat sem érkezett, csak hülye kép formátumú amire nekem nincs szükségem...
Próbáltam a sima Duncan kifejezést de csak hülye arab zenét sikerült letölteni.
Szvsz rrõl a fikázós és lenézõs stílusodról igazán leszokhatnál....<#mf2>#mf2>
U.i.: Nagyon szépen köszönöm!<#worship>#worship>
http://robertduncan.com/music.html
Nagyon bonyolult volt raguglizni a negy perc utan lathato szovegekre. Igen, s le lehet tolteni onnan jopar szamot, de ezeket nem fogom megkeresni helyetted...
#ofp.hu@irknet
ezt a hibaüzenetet kapom a el akarom indítani a játékot. mi a teendõ??
Köszi
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Ez jó verzsün?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
wp nélkülli csapat
>>>
trigger (benne a megfelelõ, ám nem tudom milyen parancssor az on.act-ben)
<<<
heli wp-ja load
Ez utóbbi és a trigger lenne összekötve. Mindenesetre majd próbálkozom, köszi a válaszokat!<#integet2>#integet2>
Ezt elvileg meg lehet irni egy triggerben.
Szóval ezért vagyok megglõve most, mert ez a pálya egy kampány része és nem jövök rá, hogy saját wp nélkül hogy tudok "összejönni" ezzel a nyamvadt uh-val, hogy el is vigyen. (A linkelt képet csak bemutatásként raktam ide, mert nem értettem tpM91 ötletét...)
A Béna.
A küldiben azonban nem használok wp-ket, mármint a magunknak, a gyalogságnak (amolyan kihívásként:) Ebben az esetben hogy használjam a synchronize-t?
www.armed-assault.hu
A segítséget elõre is köszi!
www.armed-assault.hu
#ofp.hu@irknet
szerintem
START "" /D"%CD%" /B "%CD%\beta\arma.exe" -mod=beta
moge csaphatod me'g a -nosplash parametert, mer az jo
#ofp.hu@irknet