35066
-
tpM #14743 Mesterségesen generáltak vagy nemtudom... tulajdonképpen ezek sokszor már hangkönyvtárakból jönnek kicsi módosításokkal pl alap ArmA-s AK74 hang az ugyanaz (legalábbis kísértetiesen hasonlít) mint a Sólyom Végveszélyben-ben az AKM hangja :)
-
A dolog ott kezdődik, hogy szükség van eredeti fegyverekre. Utána pedig egy olyan helyre, ahol a lövések hangját képesek normális körülmények között felvenni (zárt lőtér kizárva).
Na most az XM8 esetén például ez úgy kezdődik, hogy vagy az US ARMY-hoz, vagy a HK-hoz kell fordulni, hogy egyáltalán láthasd a fegyvert. Nem egyszerű megszervezni, és nem két forintba kerül egy ilyesmi.
A járműveknél ez hatványozva van, például az AH-1Z gépágyújának a hangját felvenni, vagy egy Hellfire rakéta indításágnak hangját felvenni (a repülés közbeniről már nem is szólva). -
Miért nem tudják felvenni az igazi fegyverek hangját? Mi abban az olyan nehéz? Milyen hangok vannak akkor a játékokban ha nem igaziak? -
Most nézem az Armed Assault Info oldalán fent vannak a fegyverek amik benne lesznek az arma 2 ben, ott van a végén az Xm 8 ez oké, mivel úgytudom hogy régebben használta az amerikai hadsereg
Sohasem használta. Fejlesztés alatt volt, pár példánya kijutott Irakba előre kitűzött csapatokhoz, hogy ott rövid ideig teszteljék őket, de ez inkább lőtéren való használat volt, nem éles bevetésekben. Továbbá ugyebár itt elvileg USMC egységek vannak a játékban - az USMC-nek semmi köze az XM8-hoz.
de jelenleg az FN Scart használják,
Az US SOCOM használja az FN SCAR-t, tehát a spec. egységek, nem a regurális erők.
BTW megnézve a fegyvereket kiváncsi leszek én erre - pl. hogy a G36 rövid sorozata valóban 2 lövéses lesz-e (anno még az OFP-ben volt az a gond, hogy a rögzített sorozat hardcoded 3 lövés volt)
-
tpM #14739 ha ezek igazak...
valahogy az élethű hangokban kételkedem :D -
Most nézem az Armed Assault Info oldalán fent vannak a fegyverek amik benne lesznek az arma 2 ben, ott van a végén az Xm 8 ez oké, mivel úgytudom hogy régebben használta az amerikai hadsereg, de jelenleg az FN Scart használják, de ahogy néztem itt is és az arma 1 ből is kihagyták... vagy én értettem félre és a közel múltban játszódnak? -
Hej, ha a sokszorosításnál a source DVD-t kevernék el...
-
Valahol, valakik erősen keverik a VBS2 és az ArmA2 sajtóanyagát. -
Hurrá! Akkor talán Novemberben. -
Marketingszöveg szvsz. A teljesen szimulált nálam azt jelentené, hogy van elakadás, kezdetnek... -
tpM #14733 ArmAholicon kint van hírnek, hogy az 505games honlapján frissítették az infókat. Persze semmi új még mindig csak ilyenek pl:
* Összetett fegyver szimuláció hadgyakorlaton ill. valós adatokon alapuló technológián
- ballisztika
- elpattanás
- anyagokon áthatolás (alap ArmA-ban ebből nagyon kedzetleges van)
- világító jelző lövedék
aztán:
* Több mint 60 teljesen szimulált fegyver
Most ez valami marketing szöveg, reggel van még, de a "teljesen szimulált" nálam azt jelentené, hogy pl a lasercélzó meg a holografikus irányzék működni fog - amiben erősen kételkedem :S
-
Vandyke ha jól rémlik 2009 Q2 végét mondott, tehát Június.
Ettől függetlenül vagyunk már annyira dörzsöltek, hogy ezeket az időpontokat csak támpontnak tekintjük, és nem szilárd ténynek. :) -
Welcome the real world!:) -
tpM #14730 hitetlen! -
Solt #14729 A BIS esetén csak az a biztos, ami már megtörtént... minden más csak fikció, főleg az, amit ők állítanak! -
A 2009 Q2-őt leszámítva van valami pontosabb kiadási dátum? Nem örülnék neki ha csúsztatgatnák mert már nagyon szeretném kipróbálni. -
tpM #14727 ah szóvel ez is az ő hibájuk... nem felejtünk!
-
Inkább a többszázezer hülye wowos videó tehet róla :) abból volt aztán bőven... -
tpM #14725 Minden ArmÁs "szar" megtalálható armedassault.info-n illetve armaholic-on :P -
Solt #14724 Akkor ezt megbeszéltük... a lényeg, hogy valahogy majd feldolgozzuk a hiányát... -
blash #14723 ... -
Solt #14722 És gondolod most akkor nem lesz többet egy csomó armás szar? :D -
blash #14721 mivel egy csomo armas szart odatoltottek fel... -
Solt #14720 Nem fogok tudni aludni! :D -
blash #14719 http://farewell.filefront.com/
"Dear FileFront User:
We regret to inform you that due to the current economic conditions we are forced to indefinitely suspend the FileFront site operations on March 30, 2009. If you have uploaded files, images or posted blogs, or if you would like to download some of your favorite files, please take this opportunity to download them before March 30th when the site will be suspended.
We would like to give a warm thank you to all of you who have been part of the FileFront communities we have built together. Your support has had a meaningful impact for all of us here at FileFront. Again, we want to give you a sincere “thank you” for your support over the years and wish you all the very best.
Keep gaming alive, FileFront Management and Team. [email protected] "
http://blackravens.net/2009/03/25/bye-bye-filefront/#comment-190269
-
Onlive GT video -
tpM #14717 Itt van pár kép az ArmA2-es növényzetről, sztem ez is egész jó lesz. -
Hamár erdö akkor érdemes megnézni ezt:
hunter
Kiprobálhato a bétája és hihetetlen, hogy mennyire élö a környezet ,nagyon változatos az aljnyövényzet és a fák, a hangok tényleg körbefognak mintha ott lennél az erdöbe , bogarak és madarak serege.Nagyon élethu fény árnyék.Ha valami ilyesmit össze tudnak ütni ARMA2-ben akkor elég jo lesz az erdöben a csata -
az az erdő wow -
Crytec techdemo
0:30-nál az az AI mozgás... Bárcsak láthatnánk ilyet az ArmA-ban! A többiről (fény-árnyék, épület rombolás, fizika) már nem is beszélek, nem akarok nagyravágyó lenni. -
ehh rosszat idéztem! -
Ez egy RTS esetén még talán menne, de ahhoz azért elég jó pingnek és nagy sávszélességnek kell lennie, hogy egy komolyabb FPS vagy szimulátor élvezhető legyen. Emiatt nem hiszek én abban, hogy ebben az esetben járható út lenne ez a megoldás.
Ha minden igaz amit Joebacsi is mond WWII Online hasonlóan működik, ami azért már nem mai darab.
De majd kijavít ha tévedek!:) -
Valóban, de ezt nem mondanám önálló játéknak hanem inkább modnak. -
WWII Online -
Ugyanakkor amin a google is dolgozik hogy távoli erőforrást hívsz meg ami az adott számításokat elvégzi, így akár egy szutyok géppel is zökkenőmentesen tudsz dolgozni, játszani!
Ez egy RTS esetén még talán menne, de ahhoz azért elég jó pingnek és nagy sávszélességnek kell lennie, hogy egy komolyabb FPS vagy szimulátor élvezhető legyen. Emiatt nem hiszek én abban, hogy ebben az esetben járható út lenne ez a megoldás.
Meggyőződésem az is hogy a Magyarok simán lenyomnák a BIS játékát, de sajnos stratégián kivűl nem nagyon foglalkozott még senki fpsel!
Annyit mondok, hogy Crysis Warhead... -
Pár hónapja már agyaltam azon hogy lehetne az erőforrás igényeket csökkenteni.
Az ArmA esetében a Kegetys' féle ArmAlib segitségével és egy külső programmal több ArmA szervert lehetne egymáshoz kapcsolni.
Ezáltal nem 1 szerver terhelődne hanem egységekre bontva mindenki a kedvenc szerverén csücsülve akár egy nagyobb háború részese is lehetne, és nem arra várva hogy 1 adott szerveren végre összegyüljön a megfelelő létszám.
Sőt az OFPt az fwatch segítségével ArmA szerverhez lehetne kapcsolni, bár itt már kompatibilitási problémák merülnének fel.
Viszont mind2 esetben valószínű lassú lenne a kommunikáció, ami iszonyatos laggot eredményezne. Azonban ha alapból igy lenne felépítve a játék megfelelő eredményt lehetne elérni.
Ugyanakkor amin a google is dolgozik hogy távoli erőforrást hívsz meg ami az adott számításokat elvégzi, így akár egy szutyok géppel is zökkenőmentesen tudsz dolgozni, játszani!
Én ebben látom a jővőt, szóval ha játékot fejlesztenék ezt az irányt mindenképp végig járnám.
Meggyőződésem az is hogy a Magyarok simán lenyomnák a BIS játékát, de sajnos stratégián kivűl nem nagyon foglalkozott még senki fpsel!
-
Írtam neked ma reggel privát üzenetet, nem tudom menyire szoktad nézni a priv. üzeneteket
-
Akkor úgy gondolom, beruházok egyre:)
Honnan lehetne rendelni/venni? -
Na igen nem eredeti játéknál a jó madárrá változás, de örülök hogy ez már nem aktuális
-
D00M #14704 Nem eredeti, 1.0-ával sok jóra ne:) mindenképpen peccseld ameddig lehet (1.15), single hulladék, multi ami a lényeg meg necces lesz lévén nem eredeti.
.png)