Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként meg annyi elõnye megvan az Armának, hogy itt az enemi magán viseli a hitboxot és nem maga után lengeti mint a csében. Szóval ha itt fejbe küldöm akkor szófogadóan meghal és nem lõ vissza meg nem kezd el pattogni mint a ping-pong labda. :D
http://community.bistudio.com/wiki/A.C.E_Advanced_Combat_Environment#Patch_5_Release_1.05
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
Zuhanó repülõn soha nincs ateista..
2. újoncok nagyrésze kipróbálja, tolja egy órát, kevés akció, plusz rengeteg "most honnan a f*szból lõttek le" élmény => rögtön uninstall
3. nagyonbika gépigény
Kb ez a három fõ oka sztem, hogy törvényszerûen kevés játékos.
Arma rétegjáték, több játékos lenne, ha komerszebb irányba menne el, csak akkor pont a lényege veszne :)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Egy szûk magon túl a kutyát nem érdekelte, az NST INF szervere folyton kongott az ürességtõl. Az embereket nem a realitás érdekli, lássuk be.
Amúgy meg érdemes megnézni, hogy általában mik a reakciók a 'tömegektõl' az ArmA videók láttán.... :)
Lassan úgy érzem, hogy én vagyok az ördög ügyvédje...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Közelgõ ünnep + öltönyös alak + 900m + politikai nézet = ????
Ajjaj
tpM: célpont a tetõn, öltönyben az õr mellett
Solt: látom
tpM: 863m, állítsd 900-ra és célozz a feje tetejére
Solt: rajta vagyok
tpM: tûz!
BUMM
~1mp múlva
tpM: célpont semlegesítve
ennyi :D
www.smart-bus.hu
Azt már elbuktad... én vagyok a sniper, tpM a spotter! :) Ha lenne ArmA-d jöhetnél velünk... szoktunk ilyen kúszós mászós messzirõl pukkantós küldetéseket csinálni! :)
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
Ja és csak egy megerõsített század lessz az oroszoknál?Baszki egy századot egy hét alatt leradíroznak a térképrõl még a gerillák is^^
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
~300
helinév domove (getmarkerpos "markernév")
És persze leraksz egy markert, hogy hova menjen, mind2 tengely lehet 0 és akkor nem fog látszani a térképen. A heli initjébe pedig a szokásos:
Hogyan lehet beállítani a szerkesztõben, hogy mondjuk a játék kezdetétõl 5 perc múlva szálljon fel egy helikopter?
Köszi!!!!
Neeem... egymást követõ oszlopokon... szépen sorban! :D
www.smart-bus.hu
Egyébként valószínû,karnyújtási táv?