Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig meg kéne tanulni mert ha kampányban lesz helis feladat beszopom!
Next PC upgrade: 2022
De az fps-t is leviszi rendesen mondjuk...
Starcraft2 e-mail: [email protected]
a homály effektet ha opcióknál nem lehet kikapcsolni, akkor cfg buherálással biztos...
bloody fucking murder
De ez az elmosodás ahogy mozgatom a nézetet az nagyon nem tetszik, meg másnál nem fordul elö hogy mintha az árnyékok és minden egyszerscsak szétcsuszik.Vagy a VGA melegedhet és amiatt?
Ezközkezelõbõl állítom le , de akkor is azt írja , hogy összeférhetetlenség egy emulációs szoftverrel :S
20méterre tõlem rohan (én direkt út közepén rohanok) az meg jobbra-balra rohangál 5 métereket:D
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
szerintem

A másik, hogy ez a játék az, ami akkor fog tetszeni mindenkinek, ha ismeri. Aki szeretne vele neten játszani, az úgyis kénytelen lesz megvenni - ha másnem, akkor megveszi ha lejjebb megy az ára. Inkább segítenetek kéne az újonc "warezosokat" is, hogy minél többen megismerjék, és megszeressék annyira a játékot, hogy késõbb megvegyék (vagy ha nem tetszik nekik, akkor letöröljék).
Most pedig írhatnátok, hogy milyen a játék, teszteljétek le multiban is.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Akkor valamit nagyon bénán állítottál be <#wink>#wink>
Itt van pár kép Szerintem ez nagyon messze van a csúnyától...
- korrektül fut (60 FPS TFT miatt)
- grafika csúnya
- futásnál hányingert lehet kapni.
www.smart-bus.hu
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
www.smart-bus.hu
Mehetsz nyugodtan fenntartjuk a rendet,van HG meg van egy Tempi topik õrzõnk szóval akit nem intéz el Mici azt Tempi lerendezi^^
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
www.smart-bus.hu
A no warez meg nyilván nem a régi motorosoknak szólt... ne hisztizz! :D
www.smart-bus.hu
Kb. azóta fel sem bukkantam ebben a topikban, nem éreztem úgy, hogy nekem ide kéne írkálnom. Ha megjelenik a játék, úgyis tökmindegy lesz hogy ki mit mond, plusz információkra nem nagyon lesz szükségem. Warez sz*rsággal meg egyetlen topikot sem floodoltam még tele, pedig nyolc éve járok erre a fórumra (de minek :D).
Solt:eddig se nagyon volt warez illetve ami volt azt is privátban rendeztük szóval hallgass(különben is te már egyszer nyomtál egy -FAV-ot)
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu