Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Hát elkezdtem a kampányt mert a helikopteres részek kikészítettek ,mert véletlenül sem tudom irányítani a helikoptert :(
Pedig meg kéne tanulni mert ha kampányban lesz helis feladat beszopom!

Next PC upgrade: 2022

NeBby
fill -t tedd 200% ra és nem lesz homály <#wink>
De az fps-t is leviszi rendesen mondjuk...

Starcraft2 e-mail: [email protected]

Balumann
Én se...

YASU-val nem tudom elinditani az ArmA2 1.01-et -.-

én se látom meg idõben az elleneket :\
a homály effektet ha opcióknál nem lehet kikapcsolni, akkor cfg buherálással biztos...

terribad
én akárhogy bogarászom a monitort nem vagyok képes meglátni az ellenfeleket idõben :( meg ez a homály effekt is fejfájító

bloody fucking murder

szerintetek a 8000Ft végleges ár?

wardogzombie
itt mindenki

Nathan66
ja.. esélyem?

Nathan66
a 2. részét tolja már valaki?

Nehézségi beállításoknál Super AI enabled

Eljátszadoztam az összehasonlító képekkel..durvák a különbségek
NeBby
Ha 1.01 et crackelem akkor az elején nem nyitódik ki az ajtó és nemtudok semmit csinálni... YASUval megy havernak

repvez
ha 1.01-et raksz fel akkor kell a yasu?, mert az 1.0-hoz nem kell semmi csak az exe.

De ez az elmosodás ahogy mozgatom a nézetet az nagyon nem tetszik, meg másnál nem fordul elö hogy mintha az árnyékok és minden egyszerscsak szétcsuszik.Vagy a VGA melegedhet és amiatt?
NeBby
Yasuval sikerült valakinek elindítania?
Ezközkezelõbõl állítom le , de akkor is azt írja , hogy összeférhetetlenség egy emulációs szoftverrel :S

DrRadon
1.01-et felraktad?

AI szerintem nagyon idiota lett...
20méterre tõlem rohan (én direkt út közepén rohanok) az meg jobbra-balra rohangál 5 métereket:D

alma2
szerintem nem arulok titkot, ha leirom, hogy az optionsben :)

szerintem

kirol
Azt hol kell?

AI-t nem tudom, mert eddig csak tréninget csináltam.

Pretorian
Ez nagyon jól néz ki. AI hogy viselkedik?

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

alma2
A jol fut velemenyem azert valtozott egy varosi csataban az elso single kuldetesben, igen csak le le all par masodpercre, foleg ha epuletbol ki illetve, be megy az ember.

szerintem

alma2
vedd le a fej rangatozast...

szerintem

wardogzombie
Na látjátok sírtatok hogy kicsi a sziget az 1-hez képest.Mennyivel nagyobbnak tünik ha gyalogolni kell hogy telibe ne okább a monitort?Ki van ez találva kérem.<#hehe>

Balumann
Vedd ki a blurt :D (biztos kilehet)

kirol
Hát nálam így néz ki very hihg -en. (Így már tényleg szebb, de a futástól akkor is hányingert lehet kapni. :D)

Balumann
Emberek ez nem a Crysis, nem a géptesztelésrõl szól, az elsõ részben sem a grafika volt az, ami miatt érdemes volt játszani vele.
A másik, hogy ez a játék az, ami akkor fog tetszeni mindenkinek, ha ismeri. Aki szeretne vele neten játszani, az úgyis kénytelen lesz megvenni - ha másnem, akkor megveszi ha lejjebb megy az ára. Inkább segítenetek kéne az újonc "warezosokat" is, hogy minél többen megismerjék, és megszeressék annyira a játékot, hogy késõbb megvegyék (vagy ha nem tetszik nekik, akkor letöröljék).

Most pedig írhatnátok, hogy milyen a játék, teszteljétek le multiban is.

NeBby
Hamachi szoba:

ARMA 2
jelszó nincs

Scottt
Látótáv mekkorára van állítva?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

NeBby
"grafika csúnya" <#nevetes2>

Akkor valamit nagyon bénán állítottál be <#wink>

Itt van pár kép Szerintem ez nagyon messze van a csúnyától...

DrRadon
Te már megint nem vagy képben. De ez veled rendszeresen elõfordul.

kirol
Véleményem 5 perc után:

- korrektül fut (60 FPS TFT miatt)
- grafika csúnya
- futásnál hányingert lehet kapni.

Nekem is?

www.smart-bus.hu

Vorpal
Igaz - majd lesz warez máshol, neked is.

- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...

Sanyix
Csak kár hogy multiban, mert ugye single-ben nemnagyon fade-elhet a serial a senkivel :D

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

alma2
Teljesen jol megy, sokkal jobban mint anno az elso resze.

szerintem

Pretorian
"Eztkellcsinánije? More? Letöltenije? Jááááááj!!!"

Hamar bedurran az agyam, de hamar meg is nyugszom! :D

www.smart-bus.hu

Scottt
Tudtam, hogy nem olyan könnyû megszabadulni tõled:)
Mehetsz nyugodtan fenntartjuk a rendet,van HG meg van egy Tempi topik õrzõnk szóval akit nem intéz el Mici azt Tempi lerendezi^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Akkor nem is kell ezt tovább ragozni... :)

www.smart-bus.hu

Nyomtam bizony... de azért vissza-vissza nézek... :D

A no warez meg nyilván nem a régi motorosoknak szólt... ne hisztizz! :D

www.smart-bus.hu

BIS elõzõ játékaiban (OFP/ArmA) is ez volt, a fegyverek össze-vissza szórnak és véletlenszerûen sirállyá változol :)

Pretorian
OpFlash-ben is volt hasonló, Armában nem tudom hogy volt-e.

Pretorian
Én aztán lesz*rom h mi lesz itt a megjelenés után, én megjelenés után nem itt fogok cseverészni, hanem játszani fogok, ahogyan az elsõ rész megjelenése után is.
Kb. azóta fel sem bukkantam ebben a topikban, nem éreztem úgy, hogy nekem ide kéne írkálnom. Ha megjelenik a játék, úgyis tökmindegy lesz hogy ki mit mond, plusz információkra nem nagyon lesz szükségem. Warez sz*rsággal meg egyetlen topikot sem floodoltam még tele, pedig nyolc éve járok erre a fórumra (de minek :D).

grebber
Honnan veszed hogy ez másolásvédelem ??

Next PC upgrade: 2022

Scottt
Nekem vannak még ötleteim,pl a 100dik kilõtt lövedék után mindig 20sec-re felvillanna Kiszel Tüncike szemöldöke.Vagy ha valakit lelõnek akkor Gyõzike káromkodna.Ha lelõnek megszólalna egy hang, hogy ezt elkúrtad vagy valami hasonló<#banplz>

Solt:eddig se nagyon volt warez illetve ami volt azt is privátban rendeztük szóval hallgass(különben is te már egyszer nyomtál egy -FAV-ot)

Ez a másolásvédelem, el kell ismerni, hogy zseniális! :D

Nem szándék kérdése, itt nem lesz warez a megjelenés után, punktum! :)

www.smart-bus.hu

Pretorian
Jó akkor kezd te, nekem nem áll szándékomban. ;)

De kezdjük! Ha megjelenik a magyar verzió, akkor itt nem lesz warez! Addig éljétek ki magatokat...

www.smart-bus.hu

Pretorian
Jaj, ne kezdjük már itt is ezt a banális warez-ellenes kereszteshadjáratot, sztem senkit nem érdekel. Nyilván igen kevesen vannak azok, akiknek eredetiben van meg a játék, mivel csak német nyelvterületen lehet megvásárolni, illetve német oldalakról lehet csak legálisan letölteni. Egyenlõre. Egyébként az elsõ rész esetén nem csak a warez verzió futott szarul. A "végleges" játékról meg úgyis csak akkor születnek majd értékelhetõ vélemények, ha megjelenik idehaza is.