Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megnézni mit lehet kihozni ebbõl a szutyokból!:D
Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha nem elõregyártott rombolást használsz, hanem azt a lövésnek megfelelõen kiszámíttatod (mondjuk a szerverrel) és létrehozatod az új polygonokat (új vertex és indfex buffer) akkor elõször is ennek memóriát kell kerítened ( az elsõ 1-2 száz rombolt épület még elmegy), másrészt ezeket a valós idõben keletkezõ információkat meg kell osztanod a hálózatban lévõ többi géppel is, lehetõleg a rombolás pillanatában.
Egyébként ezeket a parancsokat hol nézed?
Ha lesz egy kis idom, beleasom magam az uj parancsokba.
Vagy tényleg egy új engine, mert pbon keresztül sok mindent kilehet hozni belõle, de maga az enginehez nem férni hozzá hogy normálisan meglehessen csinálni:)
Mondjuk az vicc hogy ház rombolásnál mindegyik háznál külön definiálták ugyanazokat a találati pontokat, ahelyett hogy származtatták, vagy létrehoztak volna egy normális sérülés rendszert.
www.smart-bus.hu
Next PC upgrade: 2022
Akkor mit kell turkálni, hogy legyen rendes rombolódás meg normális fizika? Meg frankó AI? Vagy írunk egy saját engine-t? :)
Igazából most nem is a játékot hibáztatta, hanem saját magát.
ez egy harcászati szimulátor . mondhatjuk így is.
"ott vannak nálam jóval jobbak akik már Arma 1 óta tolják"
és ha én elkezdek fifa2009-ezni a megjelenés napjától kezdve?
akkor se leszek olyan jó mint aki már a 98óta naponta fifázik.
egy így természetes.
tény hogy sok hibája van a játéknak (még) de az élet ilyen. van hogy látod hogy honnan lõttek ki, van hogy nem : D
igazándiból azt veszem észre hogy te vagy az sg játéktesztere kábé. minden létezõ játékot letöltesz. kipróbálsz. te raksz elõször ált. képeket róla. leírod a géped hogy megy stb.
ez engem nem is zavar.
az zavar hogy van egy játék ami több odafigyelést igényelne 2-3napnál. és mivel ennyit nem ér neked, most a játékban keresed a hibákat.
vannak benne hibák, de ezek áthidalhatóak.
u dont have to listen anybody else but me
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Ja ez igaz de ott vannak nálam jóval jobbak akik már Arma 1 óta tolják a gamek és ugyanúgy leszednek nem is kell fûben lenniük.Meg hiába lennék itt multiba jó esetleg sok gyakorlás után attól még az a fûben 850 méterre fekvõ ai ugyanúgy leszedne mivel közöm nincs hogy hol van!
és? valaki esetleg másra számított? : D
u dont have to listen anybody else but me
Aki a casual, arcade FPS-ekhez szokott, annak elég furcsa elõször szembesülni azzal, hogy ez a játék sokkal lassabb, taktikusabb játékmenettel rendelkezik, és bizony egy-egy rossz mozdulat itt akár azonnali halállal is végzõdhet. Amikor zsinórban harmincötödszörre lõnek szájba ugyanannak a mapnak a leglején, akkor azért már talán eljutsz odáig, hogy "Mi lenne, ha mondjuk kúszva indulnék el a házakig, és nem keresztülszaladva a nyílt terepen?" Egyébként a multi már csak azért is jobb választás, mert ott nincsen bugos AI, meg félméteres aljnövényzetben fekve 850 méterrõl benyalt headshot.
Sajnos azt kell mondjam ez így ebben a formában alkalmatlan Magyar nyelvi verzióra!
Sok helyen kilóg 2 sorban van a szó, és akkor még ott vannak a tõszavas szövegek.
Ezt csak úgy lehetne normálisan hogy ha a GUI-hoz is hozzá van nyúlva, meg feltételekkel megcsinálva hogy mikor milyen raggal rakja be a szavakat az adott szövegbe.
Pár nap és Rambóba oltott lokátor leszel, aki pikk-pakk leszed 3 feléd vonuló béna AI-t.
Majd még 1-2 órát adok neki de ha nem tudom átvinni elsõ küldit megkapja a deletét.
Ez kn olyan a többi fps gamehez képst mint az arcade autos gamekhez képest a simek!
És soha se add fel!
Még legkönnyebb szinten sem tudom elsõ küldetést sem megcsinálni lelõnek mindig azt se tudom honnan:(
8 jegyû ID-t hoz létre, Angolnál 7.
Ha sikerült rájönnöm hogy lehet több kulcsot, akkor majd megosztom!
Annyi biztos hogy csak töredékét használja ellenõrzésnél.
Azért nem mondanám hogy rosszul optimalizált, csak a gépem lett low end az idõ múltával. A játék elvileg még ezen is játszható, szóval nem végeztek rossz munkát a Bohémiás gyerekek.
Az én gépembõl kiindulva/viszonyítva 3GHz+ dualcore, 1GB-os 4850 + 4giga RAM konfiggal valszínûleg már stresszmentesen játszható.
Igen Tempike ez kurvajó lesz csak jelenjen már meg(Meg gondolom a patchekben is optimalizálgatnak ezt-azt^^)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A tört verzióról pedig annyit,hogy a védelem miatt nem lesz hozzá crack,amelyik jó lenne.
Három hét és hazánkban is megjelenik MAGYAR nyelven.
Ka-50
Itthon nem epiteszek terveznek hidat, hanem epitomernokok...
#ofp.hu@irknet
Egy építészmérnök nem engedheti meg magának, hogy "bug"-os legyen a hídja. Ellenben a játékszoftver-fejlesztõk, mobiltelefon gyártók és a francia autógyártók annál inkább.
Tõkemegtérülés. Ha éveket kakáznak a fejlesztéssel, abból nincs bevétel, csak költség.
A komolyabb játékok nagy része eleinte erõsen bugos. A lényeg a viszonylagosan könnyû módosíthatóság. A szakember rajongók úgyis megoldják. Addig a cég dolgozik a következõ termékén, s nem megy csõdbe.
Kellene egy olyan fejléc is 200-as betûmérettel írott "warez topik" mellé, hogy "Törõdj bele bug-os, de egyszer nagyon jó lesz".
:-)
Captain Sonar 2024 Remake
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A feladatuk az volt hogy jöjjenek be egy területre, ahol vártam õket. Amikor megláttak, a vezetõjük kézfeltartással jelezte, hogy : enemy! Erre szétspricceltek, volt aki be akart keríteni (körbefutott engem olyan 40 méteres távolságban majd a letérdelt és lõni akart, de az rejtély, hogy miért nem tette meg mindjárt az elején hiszen semmi sem takart el elõle) A másik lehasalt, a harmadik futott egy darabig, majd behasalt egy villanyoszlop mögé és onnan kezdett lõni. A negyedik a traktor mögé hasalt.
Szóval felemás a teljesítményük.
Ja, amikor bemenekültem az épületbe az ablaktalan lépcsõházat kezdték el lõni, mindig azt a szintet ahol voltam. Átlátnak a falon:)
Ezer ördög és pokol, hát nem egy normális ember, aki a megjelenési dátumokról döntött az ArmA2 esetében...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Lehet csak win7es probléma.
Mondjuk a mini image bemountolt meghajtóra rásem lehet lépni!
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!