35066
  • Wanted
    Most szereztem be én is a játékot.
    64 bites W7 alatt nem voltak ilyen problémáim, viszont a textúrákkal már annál jobban szívok. Túl későn, vagy egyáltalán nem tölti be a nagyobb felbontású textúrákat a gamma.
    Így gyakran csak fehér kockákat látok a házak helyett.
    Ez a win7 miatt, vagy a 8gb ram miatt van?
    De régebben, xp alatt, 4gb rammal is ez volt, ha jól emlékszem.
    Tudtok segíteni?
  • fkubi
    Memoria kiszedese jatszik?
  • Kaszi46
    A kritikád egy része jogos, tényleg elég zavarosan fogalmaztam.

Azt meg, hogy a mutyizás mit jelent....hát kinek mit.

"Mutyi

(alkalmasint a franc. moitié származéka) a. m. fele valaminek. Rendesen a kártyások használják s a fél nyereségre v. közös nyereségre játszást értik rajta.

Forrás: Pallas Nagylexikon"

Nos, nekem nem ezt jelenti a mutyi, de van egy olyan érzésem, hogy neked sem, és valószínűleg az építőiparban meghonosodott jelentésére gondoltál.

És akkor következzen a problémám, magyar nyelven(bár az önjelölt Grétsy-k biztos ebben is találnának hibát:P).

Szóval, az ArmA első része, 64bites windows7/vista operációs rendszeren, 3GB-nál nagyobb memóriával rendelkező pc-n futtatva, kb 5 perc alatt indul el, és 1 fps-nél nem képes többet kicsikarni magából.
    A probléma nem egyedi, több külföldi fórumon is olvastam olyan felhasználók hozzászólásait, akik ezzel a problémával küszködnek.

A következő félmegoldások léteznek a probléma kiküszöbölésére:
    -Parancsikon célmezőjében, az elérési út után beírom: -windowed. Ekkor ablakban fut, számomra ez nem megoldás.
    -Parancsikon célmezőjében, az elérési út után beírom: -maxmem 512. Nálam nem működik(más értékekkel sem)
    -Különböző batch file-ok készítése, amik aktiválása újraindítást igényel, annak érdekében, hogy az oprendszer kevesebb memóriát lásson. Gondolom említenem sem kell, hogy ez aztán végképp nem megoldás.
    -Béta patch felrakása. Online kompatibilitási problémák miatt szintén nem játszik.

Tehát ezeken a sufnituningos buherálásokon kívül szeretnék találni valami normális megoldást a probléma megszüntetésére. Persze a legjobb lenne, ha a bohemia-s srácok kiadtak volna egy patch-et, de tudtommal ez még nem történt meg.

Aki tud valami használható megoldást a fent említetteken kívül, az kérem ossza meg velem.

Köszönöm!

• DrRadon
    Hát nemtom, talán cseréld le a 3+ ramot 4-re, a gb-t GB-re, és ne futtass bugokat ablakban.
    Meg egyáltalán tudod, mit jelent a mutyi?

omg
  • Kaszi46
    Sziasztok!
    Arma1-hez van már valami megoldás a win7x64/vistax64, 4magos proci, 3+gb ram okozta, csak ablakban futtatható bug javítására?
    Nem a mutyi megoldások érdekelnének(-windowed, -maxmem 512, ram korlátozos batch file, beta patch, stb.).

• DrRadon
    A tegnap esti/éjszakai összejövetel nagyon baba volt. 3 egy órás meccs és egy kis DM, 12-14 résztvevővel.
  • koschwarz
    ha valakit érdekel, akkor tűnik el a rádió, ha újra kell tölteni egy savegame-et. ha teljesen újrakezdem a missziót, és nem kell tölteni, minden ok. faxom.
  • fkubi
    Mire gepem lesz hozza, mar egy fagyi araban lesz
  • grebber
    Basszus kiszurja a szemem nem vettem észre sorry voltmár
  • grebber
    Steam-em most akciós 4000FT csupán!
  • koschwarz
    megvettem az arma queens gambit kiegészítőjét. próbálom a rahmadi confict első misszióját megcsinálni, ahol elvileg rádión kellene szólni, ha készen állunk a robbantásra. viszont a rádió eltűnik, egyik emberemnél sincs ott, miután leraktam a satchelt. jó párszor megpróbáltam már, és egyszerűen nem...

mindig kiírja, egy idő után, hogy use radio, de akkor még sosem vagyok kész a satchel lerakásával valamelyik shilka alá...

végigtoltam a OFP-t és összes kiegjét, az armát, de ennyit még nem vacakoltam egy küldetéssel. vagy valamit nagyon rosszul csinálok vagy nem tom mi van. eredeti, teljesen felpeccselt minden. valaki?
  • Neoncsoves
    ArmA2 STEAM-en most csak 15euro!!! (kb 4000Ft)
  • tpM
    Remélhetőleg nem. Bár 2-t sztem igen :)
  • fkubi
    siman csak fotoshop
  • JanáJ
    szvsz már 3 hónapja azért nem adják ki mert egyfojtában ezzel tolják
  • DrRadon
    Nagyon jó, tempi! De ugye most már nem kell "még 2-3 hónap"-ot várni rá?
  • JanáJ
  • tpM
    ACE 2 - pár fegyver és effektek
  • tpM
    De legalább fejlődnek, a legújabb béta peccsel -20FPS :)
  • Vorpal
    A jó-isten se.
  • D00M
    Nem játszottam még AI-val közösen nagyon, de elméletileg ha a pilótádat kijelölöd és kattintasz a térképen akkor oda visz ahova kattintottál, értelemszerűen ugye :D
  • smusher
    Kattints a térképen, és oda visz.
  • smusher
    És azt meg tudja vki mondani, mikor lesz "kész", hányadik peccs után?
  • w77d
    srácok tudom amatőr vagyok de nézzétek el ezt a kérdést:
    a kampányban amikor beszállok a helibe akkor a pilóta kérdezi hogy merre vigyen. Ott hogy tudom megadni hogy hova vigyen?
  • Hogthar
    Szerintem azt volt a hibád ,hogy feltételezted ingyenes játékról van szó és utána a hírtelen beszerzéssel elárultad, hogy nem a legeredetibb a játékod, bizonyíték képpen közölted, hogy német nyelvű, és ebben a tobikban nem tolerálják a warezt.

Az Útófeldolgozás meg már az 1.01 es patchtól elérhető, és már az 1.4 nél tartunk
  • Ryan1991
    Elnézést szeretnék kérni mindenkitől, kicsit el kapott a lendület és nem bírtam magammal ! bocsi!
  • DrRadon
    Mindenki nevében én kérek elnézést.

Mi van veletek? Ki vagytok éhezve egy kis flémre? Keressétek fel a legközelebbi AMD-vel vagy nVidiával foglalkozó topicot, aztán hajrá. Vagy itt van a szomszédban az ójefpé kettő #kacsint]
  • Dark Geo
    Jesus!:D
    Kedves Ryan1991 gondolom nem eredeti játékkal rendelkezel. Mivel német nyelvű, ajánlom a google első találatát: Németről Magyarra fordítót vagy szerezz be egy angol verziót vagy vedd meg és akkor nem lesz gond!:)
  • m1c1mack0
    Na ki beszél :D
  • JanáJ
    Most miért baj hogy felszólító módban írja pol. hogy : "látom mennyire segítőkészek vagytok"
  • fkubi
    Szimplan csak nem tudsz irni. A baj az, hogy meg buszke is vagy ra.
  • Ryan1991
    mert jól esik te szerencsétlen ! ;)
  • fkubi
    Szerinted elmult mar 18? Persze senki se kotelezi arra, hogy atlepjen masodik osztalyba a tankotelezettseg vege elott...
  • fkubi
    Megmondanad te szerencsetlen, hogyminek hasznalsz mindenhol felkialtojelet?
  • Adam II
    Nálatok a Player ID hány számjegyű? Nálam 4 de szinte mindenki másnál 7.
  • D00M
    Igekötős igékkel továbbra is gondjaid vannak, semmi probléma, ez Magyarország 2009-ben ahol egy 18 éves nem tud helyesen írni:)De akkor válaszolok, válaszolunk, hogy tudjál aludni:) ArmA 2-höz tudtommal nem készül magyar hadsereg mod, az első részhez volt valami próbálkozás de hamar elhalt. A homályosságra magad is fényt derítettél, ügyi vagy :) de pont ugyanannyiba kerülne használni a google translatort neked is, mint nekem. Én mindezek ellenére bírlak bírlak :D (nem megmondtam, hogy flame lesz)
  • tpM
    Én pedig téged sajnállak, amiért 18 éves létedre nem tudsz normálisan írni. :)
  • Ryan1991
    látom mennyire segítőkészek vagytok ! szerintem nagyon világosan le írtam hogy kezdő vagyok ! a gépem meg van hozzá ! csak egy két dolgot akartam meg kérdezni ! de hát ezek vagyok mi magyarok fikázzuk ki gyorsan meg stb stb ..........!! amúgy meg ha nem tanultál meg olvasni akkor nagyon tudlak sajnálni ! meg ha ennyire kicsi a fel fogásod ! akkor majd rá jövök magam hogy hogy kell be állítani !
  • D00M
    Próbálj meg cseppenteni a szemedbe, szerintem kiszáradt, vagy ne igyál annyit. De lehet csak a monitorod piszkos, felesleges javítani elég letörölni.
  • Ryan1991
    és az utó feldolgozást hol találom mert nekem német ! és most kesztem a játékot és nem tudok semmit :(