35066
-
Most szereztem be én is a játékot.
64 bites W7 alatt nem voltak ilyen problémáim, viszont a textúrákkal már annál jobban szívok. Túl későn, vagy egyáltalán nem tölti be a nagyobb felbontású textúrákat a gamma.
Így gyakran csak fehér kockákat látok a házak helyett.
Ez a win7 miatt, vagy a 8gb ram miatt van?
De régebben, xp alatt, 4gb rammal is ez volt, ha jól emlékszem.
Tudtok segíteni?
-
fkubi #20319 Memoria kiszedese jatszik? -
A kritikád egy része jogos, tényleg elég zavarosan fogalmaztam.
Azt meg, hogy a mutyizás mit jelent....hát kinek mit.
"Mutyi
(alkalmasint a franc. moitié származéka) a. m. fele valaminek. Rendesen a kártyások használják s a fél nyereségre v. közös nyereségre játszást értik rajta.
Forrás: Pallas Nagylexikon"
Nos, nekem nem ezt jelenti a mutyi, de van egy olyan érzésem, hogy neked sem, és valószínűleg az építőiparban meghonosodott jelentésére gondoltál.
És akkor következzen a problémám, magyar nyelven(bár az önjelölt Grétsy-k biztos ebben is találnának hibát:P).
Szóval, az ArmA első része, 64bites windows7/vista operációs rendszeren, 3GB-nál nagyobb memóriával rendelkező pc-n futtatva, kb 5 perc alatt indul el, és 1 fps-nél nem képes többet kicsikarni magából.
A probléma nem egyedi, több külföldi fórumon is olvastam olyan felhasználók hozzászólásait, akik ezzel a problémával küszködnek.
A következő félmegoldások léteznek a probléma kiküszöbölésére:
-Parancsikon célmezőjében, az elérési út után beírom: -windowed. Ekkor ablakban fut, számomra ez nem megoldás.
-Parancsikon célmezőjében, az elérési út után beírom: -maxmem 512. Nálam nem működik(más értékekkel sem)
-Különböző batch file-ok készítése, amik aktiválása újraindítást igényel, annak érdekében, hogy az oprendszer kevesebb memóriát lásson. Gondolom említenem sem kell, hogy ez aztán végképp nem megoldás.
-Béta patch felrakása. Online kompatibilitási problémák miatt szintén nem játszik.
Tehát ezeken a sufnituningos buherálásokon kívül szeretnék találni valami normális megoldást a probléma megszüntetésére. Persze a legjobb lenne, ha a bohemia-s srácok kiadtak volna egy patch-et, de tudtommal ez még nem történt meg.
Aki tud valami használható megoldást a fent említetteken kívül, az kérem ossza meg velem.
Köszönöm!
-
Hát nemtom, talán cseréld le a 3+ ramot 4-re, a gb-t GB-re, és ne futtass bugokat ablakban.
Meg egyáltalán tudod, mit jelent a mutyi?
omg -
Sziasztok!
Arma1-hez van már valami megoldás a win7x64/vistax64, 4magos proci, 3+gb ram okozta, csak ablakban futtatható bug javítására?
Nem a mutyi megoldások érdekelnének(-windowed, -maxmem 512, ram korlátozos batch file, beta patch, stb.).
-
A tegnap esti/éjszakai összejövetel nagyon baba volt. 3 egy órás meccs és egy kis DM, 12-14 résztvevővel.
-
ha valakit érdekel, akkor tűnik el a rádió, ha újra kell tölteni egy savegame-et. ha teljesen újrakezdem a missziót, és nem kell tölteni, minden ok. faxom.
-
fkubi #20313 Mire gepem lesz hozza, mar egy fagyi araban lesz
-
Basszus kiszurja a szemem nem vettem észre sorry voltmár
-
Steam-em most akciós 4000FT csupán! -
megvettem az arma queens gambit kiegészítőjét. próbálom a rahmadi confict első misszióját megcsinálni, ahol elvileg rádión kellene szólni, ha készen állunk a robbantásra. viszont a rádió eltűnik, egyik emberemnél sincs ott, miután leraktam a satchelt. jó párszor megpróbáltam már, és egyszerűen nem... 
mindig kiírja, egy idő után, hogy use radio, de akkor még sosem vagyok kész a satchel lerakásával valamelyik shilka alá...
végigtoltam a OFP-t és összes kiegjét, az armát, de ennyit még nem vacakoltam egy küldetéssel. vagy valamit nagyon rosszul csinálok vagy nem tom mi van. eredeti, teljesen felpeccselt minden. valaki?
-
Neoncsoves #20309 ArmA2 STEAM-en most csak 15euro!!! (kb 4000Ft) -
tpM #20308 Remélhetőleg nem. Bár 2-t sztem igen :) -
fkubi #20307 siman csak fotoshop -
JanáJ #20306 szvsz már 3 hónapja azért nem adják ki mert egyfojtában ezzel tolják
-
Nagyon jó, tempi! De ugye most már nem kell "még 2-3 hónap"-ot várni rá? -
JanáJ #20304
-
tpM #20303 ACE 2 - pár fegyver és effektek -
tpM #20302 De legalább fejlődnek, a legújabb béta peccsel -20FPS :) -
A jó-isten se. -
D00M #20300 Nem játszottam még AI-val közösen nagyon, de elméletileg ha a pilótádat kijelölöd és kattintasz a térképen akkor oda visz ahova kattintottál, értelemszerűen ugye :D -
smusher #20299 Kattints a térképen, és oda visz. -
smusher #20298 És azt meg tudja vki mondani, mikor lesz "kész", hányadik peccs után? -
srácok tudom amatőr vagyok de nézzétek el ezt a kérdést:
a kampányban amikor beszállok a helibe akkor a pilóta kérdezi hogy merre vigyen. Ott hogy tudom megadni hogy hova vigyen? -
Szerintem azt volt a hibád ,hogy feltételezted ingyenes játékról van szó és utána a hírtelen beszerzéssel elárultad, hogy nem a legeredetibb a játékod, bizonyíték képpen közölted, hogy német nyelvű, és ebben a tobikban nem tolerálják a warezt.
Az Útófeldolgozás meg már az 1.01 es patchtól elérhető, és már az 1.4 nél tartunk -
Elnézést szeretnék kérni mindenkitől, kicsit el kapott a lendület és nem bírtam magammal ! bocsi! -
Mindenki nevében én kérek elnézést.
Mi van veletek? Ki vagytok éhezve egy kis flémre? Keressétek fel a legközelebbi AMD-vel vagy nVidiával foglalkozó topicot, aztán hajrá. Vagy itt van a szomszédban az ójefpé kettő #kacsint] -
Dark Geo #20293 Jesus!:D
Kedves Ryan1991 gondolom nem eredeti játékkal rendelkezel. Mivel német nyelvű, ajánlom a google első találatát: Németről Magyarra fordítót vagy szerezz be egy angol verziót vagy vedd meg és akkor nem lesz gond!:) -
Na ki beszél :D -
JanáJ #20291 Most miért baj hogy felszólító módban írja pol. hogy : "látom mennyire segítőkészek vagytok"
-
fkubi #20290 Szimplan csak nem tudsz irni. A baj az, hogy meg buszke is vagy ra. -
mert jól esik te szerencsétlen ! ;) -
fkubi #20288 Szerinted elmult mar 18? Persze senki se kotelezi arra, hogy atlepjen masodik osztalyba a tankotelezettseg vege elott... -
fkubi #20287 Megmondanad te szerencsetlen, hogyminek hasznalsz mindenhol felkialtojelet? -
Nálatok a Player ID hány számjegyű? Nálam 4 de szinte mindenki másnál 7. -
D00M #20285 Igekötős igékkel továbbra is gondjaid vannak, semmi probléma, ez Magyarország 2009-ben ahol egy 18 éves nem tud helyesen írni:)De akkor válaszolok, válaszolunk, hogy tudjál aludni:) ArmA 2-höz tudtommal nem készül magyar hadsereg mod, az első részhez volt valami próbálkozás de hamar elhalt. A homályosságra magad is fényt derítettél, ügyi vagy :) de pont ugyanannyiba kerülne használni a google translatort neked is, mint nekem. Én mindezek ellenére bírlak bírlak :D (nem megmondtam, hogy flame lesz
)
-
tpM #20284 Én pedig téged sajnállak, amiért 18 éves létedre nem tudsz normálisan írni. :) -
látom mennyire segítőkészek vagytok ! szerintem nagyon világosan le írtam hogy kezdő vagyok ! a gépem meg van hozzá ! csak egy két dolgot akartam meg kérdezni ! de hát ezek vagyok mi magyarok fikázzuk ki gyorsan meg stb stb ..........!! amúgy meg ha nem tanultál meg olvasni akkor nagyon tudlak sajnálni ! meg ha ennyire kicsi a fel fogásod ! akkor majd rá jövök magam hogy hogy kell be állítani ! -
D00M #20282 Próbálj meg cseppenteni a szemedbe, szerintem kiszáradt, vagy ne igyál annyit. De lehet csak a monitorod piszkos, felesleges javítani elég letörölni. -
és az utó feldolgozást hol találom mert nekem német ! és most kesztem a játékot és nem tudok semmit :(
.png)