Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

több mint valószínû, hogy az a játékmód nem rendelkezett a megfelelõ modullal, így az alap medicek által nyújtott szolgáltatás az, amit maximum elérhetsz. azaz sikítani, hogy MEDIC! 😊

A tréningen lehetett olyat, h a sebesültet húzni - vonni, meg nyakba kapni és elballagni vele. Tegnap multiban lelõttek a lábamról, de a srác nem tudott odébb tenni, hiába kerülgetett. Pedig jól jött volna. Ez hogy mûködik, tudja valaki ? <#help>

[NST]Cifu
Sajnos a scriptelt, de amúgy nagy szabadságot nyújtó küldiknél ez a probléma általános. Korábban linkelt be valaki olyan videót, hogy a traplövészetnél akadt be az AI.

Indítsd újra, hátha...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

DummyBoy
Na ja, a kiképzést nem illik kihagyni 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

koschwarz
én is mindig megcsinálom a boot camp-et 😊

egyébként sajna nem tudok segíteni, még nincs meg a játék.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

DummyBoy
Üdv all!

Nem megy a keresõ nekem valami miatt ...

Tudom, hogy baromság, de szerettem volna végignyomni a Boot Camp-et (ARMA II, 1.02), és a legelején a Firing Range-nél amint kezdõdne a teszt, rákattintok, hogy indulhat és más mondja is hogy béna vagyok (Ez lehet hogy így van ...) ...

Van valami ötlet, hogy miért nem kapok esélyt?

Elõre is köszi!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DOGMAN
Ember kijelöl, majd 6-os gomb és ott ha van a közelben lõszeresláda, vagy lõszeres teherautó akkor megjelenik a "felfegyverez akármi, akárhol" (vagymi a neve) menüpont.
Sokszor több lehetõség van mint ami kifér ilyenkor alulra kiírt "tovább" menüre katyintva tudsz lapozni..

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

Shep
Arra tud nekem választ adni valaki, hogy hogyan tudom az embereimnek a lõszer utánpótlását megoldani, egyszerûen nem találok rá módot, vásárolni csak magamnak tudok, odaadni nem tudok nekik semmit, tehát akkor hogyan?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Azért az az érzés mikor rpg-vel felrobbantasz hosszú kúszás, mászás után egy ellenséges könnyû páncélost nem igazán önthetõ szavakba. 😊 (most szerencsém volt és leállt az egyik domb aljába és nem jött támadni ez lett a veszte a Vodniknak)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

macleody
Én Gvozdno-ban futottam velük össze.
Shep
Na hát pedig jó lett volna ha leírod a nevét, mert ezekbõl a betû-bet- szám kódokból én sem tudom beazonosítani, melyik micsoda a Machine gun nest, na az megvan 😊 meg a jármûvek nevei hellyel közel, de ilyen ágyúkal már hadilábon állok. De köszi a tippet, legfeljebb próbálkozok, aztán csak sikerül azt legyártani 😊

Papirzacsi
Novi Soborban a fõhadiszállásnál védelemként létrehoztam egy páncéltörõ egységet (olyan mint az állványos géppuska, engedtessék meg, hogy ne nevezzem õket a nevükön, mert nem értek hozzá). Azzal megszórtam a messze álló BTR-90-est, amitõl ki is purcant. Azután a város elfoglalásakor leölt ellenségtõl elvettem az RPG-t, amivel kilõttem a másik, csapatszállító páncélost (merthogy kettõ volt a városban. Egy BTR, meg egy kimondhatatlan nevû). A többi egység eközben a város szélén irtotta az ellenséges katonákat.

A saját egység általi gázoláson én is felakadtam. Többször kellett amiatt újratöltni, mint az ellenség által okozott veszteség miatt. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Shep
Na ezt megnézem, köszi. Hátha segít.

DOGMAN
Kapcsoold be az aktuális nehézségi szintnél az "Okosabb MI" kapcsolót, ha nincs bekapcsolva. Az ellenfélét hagyd ahol van a sajátjaidat meg húzd fel okosra 😄

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

Nehézségnél ott alul be van állítva a Baráti egységek skill-je? pl Expertre?

Shep
Á a társak AI-ja nagy nulla, minek az AT egység ha eszébe sem jut használni az RPG-t, egyedül meg képtelenség mindenkit lelõni, ha erre vágyom akkor arra ott a COD. Annyira idegesítõ, hogy játszanék vele, de egyszerûen megöli a játékot ez a szar.

Én tegnap a Manhattanan a "fõbázis" elintézését intéztem gyalog, mert a 4 M1-es b@szott jönni. :-)
Shep
Hát nem igaz, elintézem a könnyû páncélost, mert most pont felém jött, erre az az idióta csapatszállítóm elüti a lövészemet, hát biztos rohadt nagy munka lett volna beírni a kódba egy olyat, hogy a saját embereimet ne a sajátjaim intézzék már el. Vicces.

Shep
Egyébként a vállról indíthatósnak mennyi a hatótávja, amíg még elég pontos is?

Shep
Csak a gond az, hogy nagyon védik, szóval nem tudok közel jutni hozzá.

Ha csak egy könnyû páncélosa van azt vállról indíthatóssal simán ki lehet fingatni, én ha kúszok elég ritkán fingatnak meg

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Nem mindig ugyan ott van. :-S
Röpködj kicsit helivel, arról könnyû kiszúrni.
Shep
Á félelmetes ez a játék, van az a pálya mikor 4 falut kell elfoglalni, de igazából nincs egy használhat egységem sem. Az ellennek van valami könnyû páncélos egysége amivel gyakorlatilag pik-pak szétkap, nekem meg csak ilyen hulladék csapatszállítóm van, amin ugye gépágyú van csak, az meg ugyebár nem túl hatékony egy páncélos ellen. Erre már csak hab a tortán, hogy a saját motorikus egységeim gázolják halálra a gyalogosaimat. Lett volna még mit dolgozni a játékon, totál beta szagú az egész. Pedig mekkora hangulata van már mikor a fûben kúszol és kiszúr az ellen több száz méterrõl 😊 Messze áll ez a játék a szimulációtól. Vannak benne jó pillanatok, de egyelõre sokkal több a bosszúság. Majd a 2.0-s patch után talán már élvezhetõ lesz 😊

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

nem tudja akkor senki hol van a fehér pickupos fegyverkereskedõ?
Minimumon irtó szarul néz ki, akkor inkább az elsõ Arma ezen a gépen.

Because fuck you. That\'s why.

Katt a térképen

Viktorr
Hello!

Bal ctrl+ shift parancsnoki üzzemódban,egy APc -ben ülök,amit egy NPC vezet.Hogy tudopm kiadni neki azt a parancsot,hogy elvigyen valahová?

gergobaby
A lenti gép mellett van esély az Arma II, 1680x1050es felbontáson, minimum grafikán való futtatására?

Toshiba L300-2C5

wardogzombie
Nah nem is te lennél....<#mf1>

Hogthar
DE a grafikája az jó<#hehe><#duhos2>
bár azért lehetne kicsit kerekebb...

<#szeret> <#finom>

Icebird

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

m1c1mack0
@Dogman: lusta vagyok ennyiszer megnyomni a töröl gombot.

@lusti12: te meg ne hisztizzél itt, mert dogman anyázását töröltem te meg megkaptad a warez topik linkjét PM-ben.

köszi cifu....igen, igen, Dogman, pont erre gondolok, le tudom én is olvasni a koordinátáimat, azt be tudom pötyögni, csak azt hittem megy ez gyorsabban is, írni általában nem nagyon van idõ😊

DOGMAN
Sztem arra gondol mikor AI kérdezi tõle (õ a parancsnok).
Fordított esetben, ha te kérded a szakasztól, hogy merre vannak:
sorban bemondja mindegyik a koordinátáit.
De ha tõled kérdezik akkor, hogy mondod be AI-nak a pozíciódat?

[NST]Cifu
Nyomd meg az "M" billentyût, ott van a GPS készülék, azon rajta az aktuális koordinátád.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

üdv! valaki segítsen mert szétvág az ideg. Nem lelem a Manhattan küldetésben a fegyvercsempészt pedig már mindenhol jártam a város körül. elõre is kösz! (meg ha valaki tudja hol vannak a bizonyítékok azt is megköszönöm, bár egy megvan de azt sem tudom hol szereztem😊)
sräcok melyik gombra van ällitva (ha egyältalän) a poziciomat jelzö välasz: (i am at grid 957569) ?..vagy nem lehet egy gomb lenyomäsäval poziciot jelezni?
Az ilyen hülyegyereknek árulhatnák 500-ért is, neki az a fontos, hogy letõccse, attól okosnak képzeli magát.

Állítólag a következõ patch ígéri, hogy ezt javítja, de ezek szerint nem hiba, csak hibalehetõség, konfigfüggõ. Thx!

Papirzacsi
Egyik pályán, talán a Manhattan utáni 2. vagy 3. pálya, mikor Novi Szobor meletti erdõbe kellett elmenni, találkoztam ezzel a bibivel.
Nem jöttek az embereim. De aztán feltettem a legújabb 1.02-es peccset, ami pár nappal késõbbi volt, mint feltelepített 1.02-es, és hiba nélkül követtek az embereim.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

DOGMAN
<#vigyor>

menjetek ti a picsába legalább én nem egész nap ezt a szart nyomom látástól vakulásig

http://kismenyus.picturepush.com

DOGMAN
Tegnap nyomtuk GKF szerveren Arma1-et (ZSÍRilag kollektíve) azt a 3-4 óra alatt egy srác kb 4-szer próbált bejönni warez gaméval.
Persze "Original game do not FADE" üzenettel rögtön távozott is, de azért óránként bepróbálkozott, hátha...
Már nélunk is csak 6560 Ft, szóval nem nagy cucc, de inkább szivatta magát, a kísérletek közti idõk alatt meg hegesztette a krekkeket, serialokat a gaméhoz 😄

Legalább azokat a játékokat meg kell venni , amik érnek is valamit. Ha belegondolok, hogy hányan warezolják az Armát, ideges leszek. Akkor menj inkább lõdözni kóllofdútival.

DOGMAN
Még egy kis moderálni való:

Miért, hogy viselkedjek? Az a véleményem, hogy ezt a gamét lewarezolja az egy seggfej, és igenis menjen a picsába!!!
Büntetõpontokat, reklamációkat priviben jöhetnek. Faszt se érdekli...