Arma I-III.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az arma special forces- al lehet valahogy még játszani ?
(nagyon gyenge procim van ramom is kevés (2,4 /1gb vgaból HD 3650), fõleg filmezek full hdban , de érdekelne hogy valamelyik verzió akár minimumon elfutna-e ? Nem a grafika érdekel hanem a játékmenet.
#ofp.hu@irknet
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Amúgy valaki nem tud totál véletlenül egy linket ahol elmesélik, hogy hogyan és mivel lehetne editálni egy küldetést, hogy több AI-playert pakoljak bele? Vagy esetleg egy MP küldit, ahol CTI van, és 50-50 player oldalanként olyan AI-vel ami csinál is valamit... :D
ThanX
Csak mondom...
Arma 2: Blizzard Gameplay http://youtube.com/watch?v=UeMTBfKWqwo&hd=1
#ofp.hu@irknet
Ka-50
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
Ka-50
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Igazság szerint, csak segítenék a cimbinek elpasszolni, az adott linken tudsz neki privit küldeni, és lebeszélhettek mindent...
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
A Béna.
A bokor meg addig jó amig nem nyitsz tüzet. Ha elõtte nem láttak meg, azután se fognak. Jó észrevétel. Pontatlanul általánosítottam az imént.
Itt meg van is, szép is de elbujni csak egymás elõl lehet benne. (PvP)
Van egy fpshelper nevü cucc, ami el nem tünteti, de alaposan megritkitja a növényzetet. Azt még érdemes lenne kipróbálnod, ha eddig nem tetted meg.
Innen bírod letölteni.
Ha valakit esetleg érdekel egy ARMA2... Havernak megmaradt, mert egy "számológépen" nem hozott kielégítõ eredményt :D
ARMA2
Because fuck you. That\'s why.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB
CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Pályát hogy tudok "ugrani"?
Because fuck you. That\'s why.
Köszi!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
CTRL+Space parancsnoki módban,hogyan lehet egy tankra tüzérségi csapást hívni? Melyik gombbal?
Saját küldetés volt. Ezekszerint nekem kell ezt "engedélyezni" valahogy.
Tehát alapból ez nem müködik, csak ha olyan jellegü a küldetés.
Mondjuk ,h értem :)