Arma I-III.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!
Az arma special forces- al lehet valahogy még játszani ?
(nagyon gyenge procim van ramom is kevés (2,4 /1gb vgaból HD 3650), fõleg filmezek full hdban , de érdekelne hogy valamelyik verzió akár minimumon elfutna-e ? Nem a grafika érdekel hanem a játékmenet.

How to use built in rangefinder/scope when sniping in Arma 2 http://youtube.com/watch?v=wVlwSBXlXRE&fmt=35

http://www.youtube.com/v/wVlwSBXlXRE

#ofp.hu@irknet

Shep
Az komoly, hogy a Dog of War nevû küldetésben az egész országot el kell foglalni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

koschwarz
tényleg, milyen lett a magyar verzió? és lehet választani csak angolt is?

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

hmmm.. érdekes... a hivatlos álláspont szerint may 2GB-t tud használni, és van is ilyen kapcsoló, amivel be lehet állítani hogy mennyit használjon, és ott is max a 2GB, (1.1 es verzióig be lehetett írni többet is, de elszállt sokszor a cucc)

Amúgy valaki nem tud totál véletlenül egy linket ahol elmesélik, hogy hogyan és mivel lehetne editálni egy küldetést, hogy több AI-playert pakoljak bele? Vagy esetleg egy MP küldit, ahol CTI van, és 50-50 player oldalanként olyan AI-vel ami csinál is valamit... :D

ThanX
wardogzombie
Ezt mikor adják ki?<#idiota>

7-800MB-t

Sorry... lövésem sincs miért ment 2X :D
Azért a 4GB-t nem kell erõltetni, mert legjobb tudomásom szerint egyenlõre 2GB használ max a game...
Csak mondom...
Arma 2 - M1A2 Fire (HD) http://youtube.com/watch?v=J6RvgBhAMt8&hd=1

http://www.youtube.com/v/J6RvgBhAMt8

Arma 2: Blizzard Gameplay http://youtube.com/watch?v=UeMTBfKWqwo&hd=1

http://www.youtube.com/v/UeMTBfKWqwo

#ofp.hu@irknet

Akkor szerezz be még 3 gigát,nem oly vészes az ára.Az 1 GB minimumként van megadva a játékhoz.

Ka-50

csige791
Q9400, de sajna csak 1 giga ram, 1280x1024 ben full maxon kicsit kesik az eger. De mar kezdek rálellni a megfelelo beallitasra. koszi a helpet.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

oké értem köszi,meglesem

Nekem 1GB-s van mellé C2D E6420, meg 2GB 667-es RAM és Közepes-Magas beállításokon ~2km látótávval rendesen fut.

Felteheted fullba,feltéve ha van egy bivalyerõs 4 magos procid.A gyenge láncszem a processzor és nem a videókártya.

Ka-50

Shep
Tetszik, hogy belepakoltak egy csomó mellékküldetést és választási lehetõséget, csak hát ugye ennek meg az lett a hátulütõje, hogy nem minden script úgy mûködik ahogy kellene aztán jönnek a teljesíthetetlen küldetések.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hali!

Igazság szerint, csak segítenék a cimbinek elpasszolni, az adott linken tudsz neki privit küldeni, és lebeszélhettek mindent...
csige791
Akinek HD 4850-e van leírhatná milyen beállításokkal fut tokelletesen, mert lusta vagyok ki kisérletezni. :)

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Shep
Hát, milyen pap az olyan aki egyeduralomra tör?

koschwarz
lelõttél egy papot? te mekkora getzi vagy!<#hehe>

Érdekelne!

A Béna.

Hohó ! A fákat én is használom. Teljes értékû fedezék.
A bokor meg addig jó amig nem nyitsz tüzet. Ha elõtte nem láttak meg, azután se fognak. Jó észrevétel. Pontatlanul általánosítottam az imént.

Shep
Na megint gondban vagyok, a 4 falu felszabadítása után, lelõttem a papot (nem igazán gyõzött meg a dumája), de továbbra is aktív a régió felszabadítása küldetés, feladatoknál viszont továbbra is csak a 4 már felszabadított falu nevét írja, akkor most mi a frászt csináljak?

Én mindig bokor/fa tövében vagyok. Nem tudom relyt-e pluszban, de gondom nem volt vele.
Ezzel sajnos együtt kell élni. Én már az opflash óta leszoktam róla ,h akárcsak egy bokrot használjak fedezéknek.( ott fû még nem is volt ) Vagy bármit amin át lehet lõni. Az armában már volt, de ott ki lehetett kapcsolni.
Itt meg van is, szép is de elbujni csak egymás elõl lehet benne. (PvP)
Van egy fpshelper nevü cucc, ami el nem tünteti, de alaposan megritkitja a növényzetet. Azt még érdemes lenne kipróbálnod, ha eddig nem tetted meg.
Innen bírod letölteni.

Kapcsold ki a "gazt". :-)
koschwarz
ezt a "hibát" már az elsõ résznél is emlegették egyesek. én sosem vettem észre.

Az elözö armával nem toltam neten mert nemvolt meg eredetibe ,de ezt most megvettem az élethüsége miatt,persze minden játékban vannak hibák de sztm ez elfogadhato,föleg hogy dolgoznak rajta folyamatosan ... viszont. Ami engem halálosan zavar és kiborit,az ajnövényzet. :S rámlönek gyorsan hasra vágom magam a gazba.. vagyis csak hiszem hogy a gazba.. ugye értitek.. mert nekem gaz de azellennél ugye nem a gazba fekszem csak hasalok a kopár földön,persze hogy kilö.. tök szép mekkora területeken lehet játszani de igy mi értelme van?! Ha közel vagyunk egymáshoz semmi gond nagyon bejön,mert volt hogy elsétált melettem a csávó:),mikor mozdulatlanul hasaltam,de többnyire nem kerülönk ennyire közel ágymáshoz...

Jó estét...
Ha valakit esetleg érdekel egy ARMA2... Havernak megmaradt, mert egy "számológépen" nem hozott kielégítõ eredményt :D

ARMA2
Neked is Koszi a segitseget !

Koszonom az infot !

Shift + num-, majd utána endmission. Erõsen javallott az idegösszeroppanást elkerülni szándékozóknak :-).

Because fuck you. That\'s why.

csak a nem létezõ ellenfelet nehéz elkerülni mert mindenhol ott van :-)
Scottt
Nem,ez a játék sajátossága sajnos olyan kurva nagy, hogy néha nem ott és akkor az a trigger aktiválódik amelyiknek kéne:/

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

én már várom, core-javitásokat + kiváncsi vok a munkátokra (nah ez egy pozitiv gesztus :) )

CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB

reinstall?

CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB

Shep
Ja igen és többször újra próbáltam, a pályát is újrakezdtem, de azon a részen mindig ugyanaz történt.

Shep
Hát igen, a kutya nem látott meg, de mikor az egyik erdõsávhoz értem pukk és vége, arról nem beszélve, hogy a sima OFP-ban vagy valamelyik kiegben is volt ilyen.

Scottt
Istenem,csak simán futni kellett 2,5km-et anélkül, hogy kontaktusba kerülnél az ellenféllel(A roncshoz 1-2 perc múlval jön egy APC meg egy raj katona,szóval jóval elõttük el kell pucolni,a helikopterekre nem kell lõni csak futni kell,jármûvet nem kell "lopni" gyalog is lazán megcsinálható tök egyszerû,Bennetek van a hiba)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Valóban kocsival meg ez volt. De ez mitõl? Senki sem tud továbbjutni? A játék eredeti...
Pályát hogy tudok "ugrani"?
Shep
Nem nem õk lõnek le hanem a semmi, ha kocsival mész akkor a semmibõl le rpg-nek egy bizonyos ponthoz elérve és megfogtam és endmissiont adtam neki, egyéb ötlet híján. Neked is ezt javaslom.

A manhattan utáni pályán mikor 8 km-t kell kutyagolni, akkor vannak baráti egységek? Mert körülöttem galoppozik vagy 20 csuklyás, de barátinak jelölik õket. :-S Viszont néha lelõ valaki a semmibõl. Ki más, ha nem õk.
nem tudtok esetleg egy full changelogot az 1.03-hoz?

Mindjárt jön az 1.03 patch, mely komoly lokalizációs javításokat tartalmaz. :)

Hogyan lehet angol nyelvûvé tenni a játékot, mmint angol feliratozásúvá? A language fájlok cseréje nem segít... egyáltalán lehetséges??

Because fuck you. That\'s why.

DummyBoy
Sajna többször is megpróbáltam ... Na mindegy, mé játszom vele egy darabig ...

Köszi!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Viktorr
Hello!

CTRL+Space parancsnoki módban,hogyan lehet egy tankra tüzérségi csapást hívni? Melyik gombbal?

amikor a küldit csinálod, tedd be a first aid vagy nemtom milyen nevû modult. azt lehet, hogy még a medicekkel szinkronizálni kell, de ennél nem hiszem. bár nem kizárt, vannak modulok, amit csak beteszel és müxik (max init szinten még állítgathatod), de van amit külön-külön, adott egységekkel szinkronizálni kell. fontos lehet, hogy egy bugnak köszönhetõen (gondolom, hogy bug) a szinkronizált modulok a játékos respawnja után már nem mennek. valaki biztos tudna erre megoldást, remélhetõleg ez is javítva lesz.

Szerkesztõben F7 -> Elsõsegély szimuláció aztán F5-tel hozzászinkronizálod ahhoz a csapathoz/egységhez amelyiknél engedélyezni akarod.

Ha bármelyikünk medic lett volna, ott helyben orvosoltuk volna a problémát. ( ezesetben szó szerint )
Saját küldetés volt. Ezekszerint nekem kell ezt "engedélyezni" valahogy.
Tehát alapból ez nem müködik, csak ha olyan jellegü a küldetés.
Mondjuk ,h értem :)