35066
  • Solt
    A tegnapiak után én direkt kussoltam... :D Köszönöm, hogy reagáltál helyettem, mert már nem sok ideig bírtam volna! :D
  • DrRadon
    Naaaaa, ez így nem igaz. Trágya és tejszín egyben.

Fogtam fegyvert a kezemben, és futottam és ugráltam is vele, szóval ezek után engedd meg nekem, hogy kissé szimulátor szerűbbnek tartsam az Armát mint a COD-ot.

Hidd el, játék közben nem képzeljük magunkat katonának inkább játékosnak. Nem is értem hogy írhatsz ilyet, talán magadból indultál ki, és katonásat játszottál közben? Brümmögtél is a tankhoz?

Egy jó tanács. Ha bajod van a játékkal, CSAK A JÁTÉKOT KÜLD EL A FRANCBA, a vele játszó JÁTÉKOSOKAT NE SÉRTEGESD, TE PARASZT!
  • rtfmZoli
    © kisgoce:
    Fejlődés: általában nincs, de pld. van ranked Domination, ahol a pontjaid alapján kapsz fegyvert. Én mondjuk nem szeretem, mert ahhoz, hogy normális optikás fegyvered legyen kell van 60 pont. 1 pont 1 ember, 1 mellékküldetés, amit már 2-3 ember meg tud csinálni az 15 pont, 1 főküldetés(város elfoglalása) 30 pont, amihez kell legalább 5-6 ember(város az kemény, van benne tüzérség, és vagy 8-10 jármű, és ha nem robbantod fel a radiotowert, akkor folyamatosan jön helivel az ellenséges utánpótlás[emberek formájában])
    Másik oldal a Warfare, ahol 2 oldal küzd az egész térképen a városok elfoglalásáért. Itt a pénz a döntő amit a városok elfoglalásával, és ellenségek megölésével szerezhetsz , ha van pénzed, akkor tudsz venni bármit. Árak : alap optikás fegyver 300$-800$ sniper puska 600$-1000$, Bradley 3000$, Abrams 5000$, támadó heli 12000$, támadó repülő 20000$.

A fejlődés persze olyan szinten benne van, hogy idővel nagyon jól tudsz lőni, de a legnagyobb fejlődési lehetőség szerintem a PvP-ben van, mert én coopozni szoktam, de PvP-ben elég gyakran lelőttek.

A domination, és warfare modok mellett can egy csomó játékmod, pld. van olyan, hogy a rendőrök elől kell menekülnöd, és bankot kell rabolnod keress rá "Zargabad life", vagy a capture & hold(C&H), ami PvP, vagy a Frontlines, ahol egész térképen megy , mint a Warfare, csak minden csapatnak van egy támadandó, és egy védendő zónája, így sokkal koncentráltabb a játékosbázis a térképen, és intenzívebb az élmény
  • tpM
    Pedig milyen aranyos voltam...
  • fkubi
    Egyelore egy szottyadt laptopon kuzdok az OFPvel. Az is megvan vagy 15 FPS. Marciusban koltozom meg butorozom az uj lakast, ha minden jol megy, szoval gep se lesz egyhamar.
  • Fürtös
    Gépet szerezz és akkor csatlakozhatsz neten.
    El is felejtettem van lehetőség neten keresztül becsatlakozni aki nem tudna jönni személyesen.
  • Fürtös
    Gyakorlatilag feloszlott a csapat,2 éve Balu visszavásárolt Balatonfüredről Pestre,év végén meg elfogyott a lóvé:D
    Most itthon ülök és várok,van pár meghívásom de január végén dől el menyi bérlő lesz az autókra.
    Prototipus építésre meg nem nagyon van pénz senkinek...
  • fkubi
    1.van benne fejlődés?
    Van benne. Pl tempi mar nem rohangaszik sikitozva a BMP-k elott.

2.milyen játékmódok vannak?
    Amilyet leprogramozol. Szinte barmilyen bonyolultsagu jatekot meg lehet irni.
  • fkubi
    1993km, es gepem sincs.

Mi lett a Dakarral?
  • smusher
    Dehogynem, a "játék" egy trágya. Önsorsrontónak kell lenni ahhoz, hogy egyáltalán komolyan foglalkozzon vele bárki. Félkész szar az egész. Valszeg azoknak jön be nagyon, akik még sosem fogtak fegyvert a kezükben, és a "játék" közben "katonának" képzelik magukat. Nem szimulátor, mert ahhoz gyenge - de videojáták sem, mert ahhoz túlságosan "komoly" (a szó lehető legrosszabb értelmében).
  • kisgoce
    Lehet láma kérdések de engem érdemelnének:D
    Multival kapcsolatos
    1.van benne fejlődés?
    2.milyen játékmódok vannak?
    Gondolom van deathmatch meg team deatmatch de ezen kívül??
    Bocs ha már fárasztalak titeket:D
  • Fürtös
    Ők vannak ott,én itt ülök az ukrán határ mellett... Szóval nekem egy jó kis 400km túra:D
  • Fürtös
    Nincs gépem Ica:(

Kinyírta villám még tavaly év végén,jelenleg még melóm sincs és így nem akarom elkölteni a tartalékolt pénzem...
  • wardogzombie
    itt vagytok a szomszédban
  • Icebird
    Ne rinyálj tovább inkább gyere Frontlinest nyomni, azt sem bánod meg!:D
  • Fürtös
    A távolságról meg ne rinyáljatok, én anno Záhony mellől mentem Balatonfüredre OFP lanra és nem bántam meg:D
  • Fürtös
    Uhh ez lemaradt bocsi!
    Battonya Makó mellet található az utazás Pestről kb 3 óra,vonattal is megközelíthető,de szerintem össze tudjuk szervezni a fuvarokat is,ha valakinek van üres helye vagy transzportot igényelne azt le lehet szervezni,igyekszünk minden problémát megoldani ilyen téren.
  • zmok
    Köszi a segítséget, majd letöltöm.
  • wardogzombie
    na igen de hol?
  • wardogzombie
    A játék nem trágya csak te vagy hülye hozzá.
  • Fürtös
    Na hölgyek urak!

Tudom,hogy évek óta nem vagyok on-line,de azért követem az ofp\arma dolgokat.
    Belevágok a dolgok közepébe:

Közületek talán nem sokan emlékeznek\tudnak a magyar OFP\Arma scene sajnálatos kettéválásáról,ez egy hosszú és szomorú történet.
    Minden évben megrendezésre kerül 2x a N.O.L.P. nevezetű Lanparty,És a szervezőkkel már évek óta fáradozunk azon,hogy újra összehozzuk a magyar játékosokat.
    A N.O.L.P résztvevői nem igazán on-line játékosok márcsak az átlagéletkor miatt sem.Tudjátok család gyerek meló stb.
    De azért néhányukkal lehet találkozni on-line is.
    Röviden összefoglalva: Szeretnénk meghívni mindenkit akinek csak kedve van a N.O.L.P 19-edik lanpartyjára 2011. március 12., 12:00 - március 15., 18:00 időponban!
    Idén még alap ARMA2 de következőre már OA.
    A játék BASC (Battonya shoting club) Modal történik,de nagyon rugalmasak vagyunk,ha bármi játékbeli igény felmerül azt megbeszéljük.
    Biztos vagyok benne,hogy ha igényetek van mod nélküli játékra akkor összehangoljuk,jöhetnek a kedvenc pályáitok,és bármilyen ötlet.
    Basc modról röviden: semmi extra változás Pusztán csak maximálisan egyformák a 2 oldal felszerelései,értsd:T90=M1 M14=Ak stb.

A létszám általában 20-30 fő közötti,szóval ha jöttök akkor szép kis hirigeket lehetne rendezni.
    A szállás nem egy hilton de azért elviselhető,egy leánykolégiumot szoktunk kibérelni + egy bazi nagy fűtött színházterem,minden nap főt kajával akinek igénye van rá.

Amit szeretnénk: Ujra összehozni az embereket és egy élvezetes lan partyt összehozni jó sok emberrel.

Amit nem szeretnénk: A régi ellentétekről beszélni,Mi tudjuk,hogy az itteni arcok jó gyerekek és ti pedig higgyétek el nekem ,hogy az ottani arcok is jó gyerekek és elég masszív szaktudással rendelkeznek hadászati téren.

Nem szeretném ha a hozzászólásokban a régi és elmúlt dolgokat emlegetnénk,azok az idők elmúltak, és ideje újra összehozni a játékosokat!
    Nem sokan vagyunk tartsunk hát újra össze!

A költségekről röviden:
    Nagyon baráti árak vannak,nem tudom pontosan de nekem a múltkori buli 4 nap szállással kajával terembérlettel megállt 7000 Ft-ból
    Utazásban tudunk segíteni ez csak szervezés kérdése!
    Ha bárkinek kérdése van vagy jelentkezni szeretne irjon ide nyugodtan,minden nap olvasom a fórumot!

Üdv mindenkinek:
    Fürtös
  • m1c1mack0
    Ne kötözködj, ne kötözködj jó a VS
  • tpM
    Ne haragudj, hogy belekötök, de a VS jelentése csupán "kontra". A játékos játékos ellen szakszerű elnevezése PvP (Player Vs Player). :)
  • rtfmZoli
    Most durván 500 ember játszik, de ezek nagy része VS(játékos játékos ellen)
    gametracker
  • kisgoce
    Multit még sokan játszák??
    Mert főként emiatt venném meg
  • rtfmZoli
    © ricsa008: Viszonyítás kérdése. Patchekkel, és modokkal élvezhető, és hasonló kaliberű játék sajnos nincs. Itt sajnos van 5-10 perces üresjárat is, ha elbénáz az ember valamit. (A semmi közepén lelövik a helidet/repülődet, és esetleg időben katapultálsz, de lehet jobban megéri az újraéledés[ha be van állítva], mint várni addig, míg érted mennek helivel. Ez a nagy terület hátránya)
    Megjegyzem és is CS-ztem anno, de az Arma2 után már nem akarok visszatérni a hagyományos kis pályákra.
  • rtfmZoli
    ©7th uwu: az ilyen jellegűt, és ilyen hosszú postot linkbe illik berakni, mert a fórum struktúrájának árt.

©zmok: Vegyesen van, de leginkább ACE-el játszunk, kivéve a VS-t(Frontlines magyar VS mod).
    Az ACE-s szerveren csak ACE, és legtöbbször Domination, vagy coop pálya megy. A másik szerveren pedig ACE nélkül megy általában.
    További infók az http://armed-assault.hu/ -n, a magyar hivatalos oldalon.
    Az ACE-t egyébként érdemes letölteni addonsynccel, és a többi addont, ami szükséges az ACE szerverre történő fellépésre(kb. összesen 2,6 GB)
  • JanáJ
  • ricsa008
    jól elb...m a pénzt a PCgurura nem elég hogy nincs dvd tartalom de még a játék is trágya
  • Amery
    Hehe

Hát van 1 színvonal, az biztos.
    A sírós hozzászólás után gondoltam kifejtem észrevételemet, de meggondoltam magam, a tököm akar egész nap flémelni :)
    Janáj kolléga megtette, de ha jól látom már megbánta :)
    Solt, csak Te vagy ilyen őrült, hogy mindíg felveszed a kesztyűt - hozzáteszem joggal. Önmérséklet, kedves kolléga, önmérséklet :)
    Ha nem szólsz hozzájuk, úgyis elhúznak a halál náthás ...-ra.

u.i:az INGYÉR fullos játékhoz itt lehet megvenni a kiegészítőt. Ugye nem is olyan drága, Te Drága :)
  • zmok
    Az alap játékkal is szoktatok multizni (ARMA2+OA+BAF+PMC), vagy kell hozzá az ACE-is?
  • beci43
    Szerintem feleslegesen idegesíted magad Solt.Ezt a stílust amit ők művelnek a dzsunka-balra hátul kategóriába lehet sorolni.
    A fórumos kultúra, úgy látszik ezt is elviseli.
  • dronkZero
    Miután szerinted "rinyáltam", meg "tipikus magyarkodtam", kezdtem el "szarozni", ha nem tűnt volna fel. Majd tűröm ezt a hangnemet, nem?

Ha szerinted nem létezik a probléma, akkor lépj rajta túl. Szerintem létezik, és meg akarom oldani. Nem a minősítgetésedre voltam kíváncsi. A hibát ott követtem el, hogy seggfejektől kértem segítséget. Többször nem fordul elő, ígérem.
  • Solt
    Sajnos már megedződtem köztük! :D Egyébként tényleg én vagyok a hülye, hogy belemegyek, de egyszerűen nem bírom elviselni, ha valaki ennyire embertelen módon viselkedik...
  • JanáJ
    Az elején akartam mondani, hogy ne süllyedj le a hülyék szintjére, mert a rutinjukkal legyűrnek.
  • JanáJ
    Feltettetek egy kérdést. 10 percen belül kaptatok egy választ. El kezdtél nyavajogni egy nem létező problémán, majd "szarozni".

Komolyan azt hiszed azért seggeltem ki a vitából mert szerintem igazatok van?

Soltot csak innen ismerem, de eddig mindig segített. Nekem ez az egyik kedvenc topikom.
  • Solt
    Persze, hogy osztod a nyuszibundid álláspontját... ha már kéz a kézben mentek együtt játékot venni... meglepne, ha nekem adnál igazat...

Egyébként egyetértünk... valóban nem titkoljátok, ha valaki kretén! Konkrétan ti ketten vagytok az sg két legnagyobbika... két trágár, arrogáns, neveletlen tahó... és még büszkék is vagytok erre, ez az egészben a szép.

Janájnak volt annyi esze, hogy rátok ( nullácskára ) hagyja... Nekem nincs! Én viszketek az ilyen ember módjára viselkedni képtelen evolúciós zsákutcáktól... és nem is nyugszom addig, amíg itt rontjátok a levegőt...

Az, hogy te mit dörgölsz az orrom alá, az totálisan irreleváns... tőled meg aztán még hiteltelen is... miért is van új reged? Ja igen... mert kiraktak innen... miért is? Mert pont úgy viselkedtél, ahogy most is...

Vesd össze ezt a két hozzászólást: Janáj zero

Elhangzott Janáj részéről egy indulatos, de nem trágár vélemény. Mi erre a reakció? "A szart is bekanalaznád" Gratulálok...

Erre jött Janáj majd megint zero

Áruld el nekem, hogy miért kell valakit csípőből elküldeni a picsába? Én itt szóltam bele, amikor megint elkezdett a haverod zsigerből működni... erre jöttél te okoskodni...

Ez az ami mindenhol jellemző rátok... ti vagytok alpáriak és primitívek, és még nektek áll feljebb... lehet vitázni, lehet véleményt nyilvánítani, csupán EMBERHEZ méltó módon kéne ezt megtenni, és nem egyből trágárkodni.

Nem várom el, hogy felfogd miről is van szó... csupán annyit kérek, hogy a további vita elkerülése végett szívódjatok fel... minél előbb...
  • Solt
    Ó igen, a te beteg lelkivilágodnak én vagyok az oka! Hát hogyne... gyűrögesd csak a cetlidet...

( közös "ismerősöktől" nem egyszer kaptam már privátot azzal a címmel, hogy te, vagy uwu manó éppen hol kreténkedtek... olyan topikban, aminek a környékére sem megyek )
  • 7th uwu
    Én osztom zéró álláspontját.
    Nem fogom eltitkolni ha valaki kretén. És mivel olyan sűrűn vagytok mindenfelé, nem csoda ha ez a vége.

Most komolyan, még ha valaki számodra egyértelmű kérdést is tesz fel, miért kel nekiesni?
    Miért van az, hogy JanáJ aki kötekedni kezdett nagyon gyorsan bocsánatot kért, és nem folytatta a flémelést, neked meg még mindig habzik a szád?
    Érdekes, hogy ő észrevette, hogy túlzásba esett, te meg nem.
    Ez bizony azt jelenti, hogy te sokkal de sokkal lentebbi szinten tengődsz mint aki az élő fába is beleköt a hecc kedvéért.
    Mondjuk én már ismerlek, nekem nem újdonság.
    Én meg pechedre olyan vagyok aki ezt az orrod alá dörgöli.
    Tudom hogy nem tetszik, ezért csinálom.
  • dronkZero
    Minden topikban...ahol TE IS ott vagy. Ahol nem, ott -hogy, hogy nem- nem kell azzal foglalkoznunk, hogy seggfejek baszogatnak.