35066
-
JanáJ #24136 Az a baj, hogy szerintem nagyon pici a piac még egy ilyen játékra. Szvsz a BIS is ezért sz@rik rá. Valószínűleg a katonai vonal miatt foglalkoznak még vele. -
"más felépitése van ennek a játéknak mint az OF2nek.."
tehteségtelenek vagy szartak optimalizálni...:D
mondjuk codemasters játékok egytől egyik jól optimalizáltak.
-
JanáJ #24134 Bocs a láma kérdést, de most mi a legegyszerűbb módja az ACE2 telepítésének? (link) -
smusher #24133 Ezt még készséggel el is fogadnám... az említett programokat nem ismerem, de elképzelhető, hogy azok használata közben valóban pilótának stb. érezheted magad - ez viszont pont a szimulációt akadályozza meg a hibáival, így kénytelen vagy bakának "képzelni" magad, mivel nem "érzed" magad annak :-) Na mindegy, nem szeretem magasztalni a piacot, de qrva jól járnánk, ha a Bohémiának valaki(k) jó erős konkurenciát támasztanának, az biztos. -
tpM #24132 Majd lesz neki, nyugi. :) -
JanáJ #24131 Olvass vissza!
4 magos proci, erős VGA, sok türelem.
A játék egy bug halom, de ez van, ezt kell szeretni. -
Gascan #24130 annyira nem fog jol menni mint az OF2... sőt megkockáztatom, hogy fele annyira sem fog jól menni :)
más felépitése van ennek a játéknak mint az OF2nek.. -
OF2DS ha jól megy ez is megy legalább oylan jól?
mármint jól optimalizált a game?
-
JanáJ #24128 Ez mit jelent a HK-nál? Rácspáncél ~20/200
Megkülönbözteti a kumulatív és kinetikai lövedékeket? Gondolom a Rácsnál a kumulatív ellen fog 200-at. -
Feró Flex #24127 Köszi mester 

-
Gascan #24126 a fegyverváltásnak is legyen hangja ötletemmel mi lett? amikor elteszem, előveszem a fegyvert ... :) -
fkubi #24125 Pedig, amennyibe egy gep kerul hozza, mar siman kijon egy repjegy Afganisztanba. Odaut eleg...
-
fkubi #24124 He, kijottetek? -
tpM #24123 Na kicsit késtem vele, de itt van. -
JanáJ #24122 Ez mondjuk megmagyarázná miiért nem tapasztalom én ezeket a bogarakat. -
Csak nekem tűnik úgy, hogy az Arrowhead feltelepítése után, az alap arma2 küldetések is simábban futnak? (az új arma2 combined arms ikonnal futtatva a játékot)
Nem lehet valahogy áttenni az arma2 magyar nyelvi fájljait a combined armsba?
-
Szoktatok Arrowhead-el gémelni? -
Elhiheted, hogy nem én találom ki ezeket a faszságokat. Nekem már az is elég lenne, ha MŰKÖDNE ez a szar, de sajnos nem. Most jelenleg ott tartunk, hogy kb 6. küldetés, és nem lehet menteni koopban. Eddig simán működött, most már nem. Elmenti, ott is a mentés, de visszatölteni nem lehet, mindig a pálya elejére basz be.
Innentől nekem felejtős, majd még néha megpróbálom, vagy esetleg majd úgy, hogy nem én vagyok a szerver, de ez kurvára felbaszta az agyam.
Nem fogom minden elbaszott küldi után fél órákat autózni, meg tízperceket beszélgetni, ehhez nekem túl rövid az életem.
Ha csak annyira lenne darabos meg bugos, mint a Flashpoint volt, akkor azon túl tudnám magam tenni, de ez már túlzás. Asszem nem lenne az nagy elvárás, hogy legalább a játék keretei működjenek, de úgy látom, BI-nek még ez is nehezére esett. Minek csinálnak úgy, mintha lenne benne coop kampány, ha nem működik? -
tpM #24118 Amúgy ha belegondolunk... a Black Shark meg egyéb heli/repcsi szimek mire valók? Hogy pilótának érezhessük magunkat. Steel Beasts mire való? Hogy harckocsiszemélyzetnek érezhessük magunkkat. Akkor egy program, melynek dobozára bazi nagy betűkkel rá van írva, hogy "ULTIMATE MILITARY SIMULATOR", az mégis mire való, ha nem arra, hogy katonának érezzük magunkat? :) -
Wampa #24117 Én nem tartozom ugyan a közösséghez,de én bevallom,azért játszok vele,hogy katonának képzelhessem magam:)Lehet hogy van aki kondásnak képzeli közben magát,lehet hogy van aki megáll lépésenkét,és üti fel a szakkönyveket.nincs ezzel gond,de a legkevésbbé az a pszichotikus,aki katonának képzeli magát,ugy játszik:)
-
Wampa #24116 Lol:)
Ugyanezen röhögtem tegnap,nem tudtam ugy kitenni az SAS osztagomat,hogy az egyik ne tolasson neki a farokrotornak:)
Elég kiábránditó,mikor szerkesztgetek egy félórát,a csomagokból felfegyverezem a
patrololom,aztán már kiszálláskor megdöglik egy hülye A1,kiadom a poziciót,az meg sasszézik a nyilt terepen össze vissza.
Néha fedeznek,mikor előre rohanok,az uj,tetszik,valahogy mintha pontosabbak lennének és nem nagyon hallottam még hogy kifogytak a lőszerből,mert az első 10 mp ben kilőnek mindent.De közel sem olyan pontosak mint a ruszkik
Van hangtompitós fegyver több is,a modokban meg kismillio.
A példához visszatérve,az hogy az első lövésnél tudjuk valaki lő ránk,az ok.Mondjuk
én speciel befutnék fedezékbe nyilt terepről,de lehet hogy a ruszki módi más.
Az viszont esélytelen hogy álcaruhában,400 ról,erdő szélén aljnövényzetben,tüz alatt kiszúr a mandzsó,és egyből be is lő egy sima AK val.De lehet hogy valami ruszki elitkommandót tettem be,a modban az arabok hülyébbek hálistennek.
Mindenesetre füves,dombos terepen idegölő.
Ja az emlitett lövészkedésemkor rájuk repült egy kommandó ellenkező irányból,de pár g..i mégis engem lőtt inkább:(
Kicsit jön a FP feeling,ott volt egy UAZ lopós pálya,a torkomban dobogott a szivem ,mikor rohantam az életemért:)
Vagy volt egy lődd le a 3 tisztet,ott egy egész tábort lelőttem néha,mert nem ismertem fel a három kismalacot:))
Nekem az is elég nehezités lett volna,ha csak találomra megsoroznak olyan helyeket ,ahonnan jöhetett a lövés.
Amugy az A1 csuszka mit takar?Lehet hogy nem huztam fel az embereimét azért ilyen bambák?
Lenne valahol egy leirás,hogy elvileg mik változtak az A1 ben,fizikában stb?
Ugyanis még mindig látok egy puskalövéstől repülő Mi-8 ast
Illetve nem tusok rájönni (armanál se ment:)hogy lehetne megoldani,hogy egy gép vigyen el a DZ ig és ott ugorhassak az alkalmazottakkal.
-
Nem, nem tudom mimet. Nem a játékról alkotott véleményed érdekel (szerintem se tökéletes), hanem az, hogy élből elküldted az egész közösséget a zárt osztályra, mivel mi - szerinted - katonáknak képzeljük magunkat. Ezért írtam a végére azt, amit írtam.
Jó lenne, ha kicsit mértékletesebb lennél, mert ezen a fórumon ez már a második idióta és obszcén kirohanásod... -
JanáJ #24114 Ez tényleg egy fos, ezért szerintem ne is ragozd, mennyé' COD-ozni.
-
smusher #24113 A befejezetlensége miatt állítom, hogy trágya. A tejszínt hozzákeverve csak rontunk a dolgon. Egyébként nekem is fent van a gépemen, és jól elszórakozom vele (a szerkesztővel) - na de azt sem teljesíti, amit megígért a dobozán :-) Aszem, pont a Bohemia egy főokosa mondta még jóval a megjelenés előtt, hogy "logikus lépés nyitni az ikszboksz irányába, mivel f.sztuggya hányszor annyit adnak el ott", de a MS kib.szta őket, mert nem felelt meg a munka az elvárt színvonalnak :-) Erre az 1.08 után is megtörténik velem, hogy egy bajtárs baromnak a fejét leválasztja a transzport heli :-) Szóval a Te (egyébként bizonyára tiszteletreméltó) tudod midet :-) -
a fegyverhez kell viszonyítani szerintem -
JanáJ #24111 Úgy érted ahonnan elkezdek futni? 

-
Gascan #24110 nem a föld pontjához kell ilyenkor mérni, hanem a kiindulóállapotból :) -
JanáJ #24109 Mé? A föld egy pontjához képest lehet hogy 20-al futok. Mondjuk ennyi erővel egy szembe jövő ICBM-hez is viszonyíthatnék.
-
Gascan #24108 a futastol a kezdosebesseg meg nulla marad :) -
JanáJ #24107 Köszi. -
JanáJ #24106 Ez most, hogy jön ide? Én a játékot kérdeztem, nem az életet. Ki beszélt itt lövedék (nem lőszer) sebességről? A kezdősebesség meg nulla, ha csak nem futsz lövés közben.
-
attol hogy kisebb a kaliber még nem azt jelenti , hogy lassabb is a löszer.A kezdösebessége a lélnyeg, hogy az ne haladja meg a hang terjedésének a sebességét. -
tpM #24104 Igen. -
JanáJ #24103 Ez mit jelent? Ha pl 7.62-el lövök, akkor 300m-ről hall meg, ha 5.56-al akkor meg csak 200m-ről? -
JanáJ #24102 Szvsz nagyon nehéz megállapítani a lövés irányát, hogy honnan jött. Max a becsapódásból. Nem véletlenül kezdtek az amik mikrofonos érzékelőket szerelni a járművekre.
Hangtompító van pl a ruszki romboló/AM puskán is. A hangrobbanás ellen nem véd, ellenben a porfelverést/hang irányának behatárolását csökkenti. -
JanáJ #24101 Olvass vissza picit.
-
tpM #24100 Erről a visszhangosról jut eszembe, ugye tavaly csináltunk DancZerrel egy ilyen visszhangkezelő "motort" (de jól hangzik :D) - aki nem emlékszik annak: [URL=http://www.youtube.com/watch?v=K5xHACzZdDc&hd=1]vid #1[/URL], [URL=http://www.youtube.com/watch?v=KGCXAJhP3I0&hd=1]vid #2[/URL] - csak ugye leálltunk vele, egy Arma 2-es szigeteken működő valami lett belőle. Na úgy döntöttünk, hogy újra nekiállunk (új kód, hangok stb) és nyárra megcsináljuk Arma 2+OA szigetekre. Persze nem ígérünk semmit. Hogy AI-t meg lehet-e tanítani, hogy ilyenektől összezavarodjon azt nem tudom, minden esetre jó ötlet. -
Aki hozzám hasonlóan lusta volt beszerezni az Arma 2-őt, az most 2000 Huf-ért egy PC Guru társaságában beszerezheti... Játék, plusz olvasmány... Nadeakkor milyen modok is kellenek? :D -
tpM #24098 Én már megedződtem :D. Ezért nem is baszott fel különösebben Smusher meg Zero játékról való véleménykifejtése. Alap Arrowheadben pl. szinte alig van valami esése a rakétáknak. Egy RPG-vel 400m-re alig kell pár milimétert fölé céloznod valaminek, hogy eltaláld, pedig OFP/A1/A2-ben azért még nehezebb volt...
És még van egy-két ilyen egetrengető dolog, aminek a kijavításához nem kell semmiféle különösebb technológiai újítás, mégis benne van már évek óta... -
tpM ez most sziven ütött és gondolom ez csak a jéghegy csucsa,ez azért hihetetlen , mert gondolom ez sokkal bonyolultabb megoldás mintha a hang észlelésétre programozzák az AI-t.
Ha modomba állna én az egész játékbol csak a modelleket tartanám meg minden mást kicserélnék.hangmotor, animáció, fizika(ja az nincs is benne :D),AI.stb..
Visszatérve az elöbbi eszmefuttatáshoz márcsak azért is nem szabadna az AI-nak észrevenni ha hangtompitó nélkül is lövök, mert ha erdöbe vagy házak között lönek olyan viszhang lenne, hogy azt hihetné hogy egy egyész raj támadta meg és lehet pont az ellenkező oldali viszhangot itélné meg valos hangforrásnak.
.png)