35066
-
tpM #28857 Neked politikai pályán a helyed. :P -
Építkezéseknél vannak szerződések, határidők meg ködbér. :)
Gondolod, hogy nem fejezik be ha már kapnak érte pénzt? Presztizs, dicsőség, hűség az smafu? Ha szigorúan vesszük egy szoftver sosincs kész. Mivel mást jelent a fejlesztőnek, a marketingeseknek, a cég tulajdonosnak, a vásárlónak a kész.
Úgy érzed rossz vétel lesz a 25 euró egy alfa verzióért? :) Nagy valószínűséggel az Arma 2-t is ilyen stádiumban adták ki, csak azt kész játéknak nevezték mert DVD-re kellet írni. Most végre a bugmentes játékot hívhatják késznek.
Én attól nem tartok, hogy nem fejezik be, mert a mai napig adnak ki javítást az Arma 2-höz, pedig nem most vettem meg. :)
-
Arról nem is beszélve, hogy igy fedezni tudják magukat.Mert ha csak dobozosan a megjelenés napján derül ki hogy egy bughalmaz és nem az amit vártunk akkor nagy lesz a felháborodás, de igy meg folyamatosan játszanak az emberek vele és hozzászoknak a bugokhoz, vagy csak ráfogják egy nagyobb javitás után hogy ez a kész játék, az utánna való javitások már nem azért jönnek mert bugos vagy mert béta hanem mert ezek a visszajelzések, holott még mindig dolgoznak rajta.
De mindenesetre kiváncsi leszek a videora, mert a képek alapján megint a mézesmadzag efectus beindult, hogy talán az egységek valamilyen taktikai formációt tudnak majd használni a támadás alatt mint épületen kivül és belül.És nem csak egy skriptelt jelenet lesz mint A2-ben kampány alatt ,de máshol soha nem látni.Reméljük a mozgások folyamatosak és változatosak lesznek. -
Na igen teljesen igaz, előre fizetni egy olyan munkáért ami még nincs kész, ha előre megkapják a pénzt akkor b***nak majd időbe befejezni.
Képzeljétek el ezt szakmunkáséknál, nem véletlen a menete egy építkezésnél, hogy addig nem fizetsz míg nincs kész az épület, mert ha előre kifizeted őket, akkor várhatod, hogy felépül a házad a pénz megvan már a sörre több pénzt nem hoz ha gyorsabban fejezik be, szóval inkább foglalkoznak mással. -
Nem beszélve a minecraft-ról amiből 2 milliót még a béta előtt megvettek. :D
Az official fórumon van egy olyan topic, hogy confirmed features amit a kezdetektől vezetnek. -
Azért valakinek megvannak még az első A3as bejelentéskor elhangzott igéretek és képek? Mert érdemes lesz megint osszehasonlitani, hogy mennyit tartottak meg belőle.Vagy hogy mennyivel lett több az előző verziótól.
Egyébként ez az alfáért pénzt kérni és majd megkapod késöbb a játékot nem ujdonság, a Lockon sériát készitő ED csoport is ezt csinálta az A-10C kiadásakor, hogy a bétát meg lehetett venni és hogy a Nevadai térképet inygen kapja meg az aki megvette, enek lassan 2 éve de a térkép még sehol .És a játék is tényleg béta volt még , akkor mi lesz ezzel ha még béta állapotban sincs -
ToMy_ #28851 Tedd fel fordítva a fejedre.
-
Még az ingyenes is ugyan az, csak ők nem kapnak bétát és teljes játékot.
Hogthar: Moddolással óvatosan, mert fórumban írták(fejlesztő), hogy nem garantálják, hogy minden úgy marad a véglegesben ahogy az alfában van. Tehát elképzelhető, hogy megjelenéskor hozzá kell majd igazítanod a mod-od. -
tpM #28849 Most azért lassult le a folyamat, mert érintkezési hibás volt a fejhallgatóm. Sajnos már kivonták ezt a csodát a forgalomból, viszont én tökéletesen meg voltam elégedve a hangzásával, szóval beadtam egy ilyen elektronikai dolgokat áruló meg javító szaküzletbe, hogy próbálják megcsinálni. A jóember azt mondta első látásra, hogy "ez újféle ebben má' sok a madzag", de azért megpróbálja. 2 nap múlva visszamentem, és mondta, hogy hát ez több helyen lehet megtörve, és nem merte jobban szétszedni. Mondtam neki, hogy szedje nyugodtan, tökmindegy, ha szétmegy, mert így sem tudom használni. Mondta, hogy jó, de majd hétfőn menjek el érte (ez volt pénteken, egész hétvégén sajgott a szívem, és a fülem is a telefonos fülhallgatótól). Aztán eljött a nap, bementem érte. Egyáltalán nem számítottam rá, de sikerült megcsinálnia. Örömbódoccság, hozom haza a cuccot. Minden oké, az AK úgy szól, ahogy akarom, hogy szóljon. Kilépek és berakok egy kis muzsikát (gyengébbek kedvéért Maiden). Rettentően hiányzott már ez a hangzás, úgyhogy élvezkedtem... Aztán idővel kezdett fura lenni, de pontosan nem tudtam megfogalmazni, hogy mi. Aztán feltűnt, hogy bizonyos szóló vagy egyéb részek, amik eddig bal oldalon voltak hangosabbak, most a jobb oldalon vannak. :D
Fordítva kötötte be a "madzagokat" a szerelő... xD
És nem, úgy nem jó, hogy a fejhallgatót megfordítom, mert baromira kényelmetlen. Kerestem olyan progikat, amik felcserélik a hangsávokat, de nem jártam sikerrel. Szóval most vagy visszaviszem ennek a zseninek, vagy veszek egy RCA átalakítót, bár nem tudom, hogy az megoldást jelentene-e. -
tpM #28848 Én is át fogom, de A3-ban elég sok új fegyver is lesz, azokhoz is meg kéne csinálni. -
Csak mert én erőteljesen azon gondolkozok, hogy akkor már egyből portolnám át a sajátomat arma 3 ra. -
tpM #28846 Be szeretném. -
Azért kíváncsi vagyok hányan fogják megvenni.
Ti megveszitek az Alfa verziót?
tpM: Te így befejezed arma 2 -höz a hang módodat? -
Sith #28844 Mivel az ingyenesen kívül ARMA 3 szinten az összes ugyan az (leszámítva persze a free DLC-t a supportban) nem nagyon érzem ezt a megosztást :) -
tpM #28843 Ebben az a parasztság, hogy ezzel az x féle verzióval csak megosztják a tesztelőket. -
Gascan #28842 azért ez valahol vicces.. nem?
az h alfa verziót árulnak hivatalosan .. voltaképp eddig se volt ez nagyon másképp, csak eddig nem nevezték nevén a dolgokat... de igy h most ezt árulni fogják :)
kezdenek kifogyni a pénzből, igy érthető.. csak valahol furinak találom -
Pontosan, de előtte még bétává alakul. :)
És már lehet multizni meg moddolni meg pályákat csinálni meg... meg... :D -
Gascan #28840 aki megveszi az alfat annak nem kell majd kesobb megvenni a rendes valtozatot hanem az alfa azza alakul? :) -
Dyslexi közzétett pár képet az Arma 3-ról, illetve Március 4.-én egy videóval is meglep minket. Azt javasolja, hogy aki tervezi, hogy megveszi az alfát az ne hagyja ki. -
Sith #28838 Alpha lite ingyen (kb félig closed béta)
alpha (kb a normál játék) 24,99
digital deluxe (soundrtack térkép egyéb letölthető izék+ OFP)39,99
supporter (mint fent minden DLC ingyen+ ARMA X credits lista bégén név)69,99
És persze mind euró
-
Írták twitteren, hogy túlterhelt az oldaluk. Ha jól emlékszem a béta lesz 35 euró, a teljes az 45 euró. -
Na ránéztem erre a free-re. Egyelőre csak a tutorialt csináltam, de amit észrevettem, az az, hogy esc megnyitása után fél percekre megfagy a game, alt+tab sem működik ez idő alatt. BF3 és egyéb csillivilli játékok rögtön kijönnek win-be. Nem sejti vki mi lehet a hiba? Általános probléma esetleg? -
Nos az oldal behalt:)
Steam only lesz.
be kell rendelni asszem.(én is a drágulástól tartok!) -
Steam exkluzív,és 25 most még mindig jobb mint 35 később :D -
JanáJ #28833 A 25 júró csak nekem tűnik soknak.
Ez most steames lesz? Mert ha nem akkor szívás ha amúgy csak steamen lesz pl dlc :-) -
Na végre,kezd izgalmassá válni a történet,A3-hoz lesz a gépfejlesztés igazítva.Szerintetek kb mi az a szint amin már az alfa is jól futna? ( A monitor 1360x768-as,szóval ennél nagyobb felbontásban tuti nem játszok)
Sajnos egyáltalán nem vagyok gépben a mostani hardver piaccal.
Ahogy nézem már az alfától kezdve lehet gyártani a modokat,mire kijön a rendes addigra remélem már lesz 1 ACE Beta is mellé! : ) -
Előrendelhető az Arma 3 alfa. Megjelenés jövő héten!
http://www.arma3.hu/80-arma3/117-elorendelheto-az-arma-3
A teljes verziót nem adják ócón. Sztem 2013 egyik legdrágább játéka lesz. Akinek kell majd adok Lite meghívót. :) -
elég Az alap arma 2 őt és a Arma 2 Operation arrowheadot, a kiegészítőket szinte nem is használják online.
Vagy ha mégis akkor se kerülsz szorult helyzetbe, mert belekerült az alapjátékba is csak butított textúrával. -
És ha megvételre kerül sor, akkor elég az alap játékot és ezt a kiegészítőt megvenni, vagy az összes többit is ajánlatos? A weblapjukon úgy láttam elég rendes számban jelentek meg. -
Gondolom meglehetne sriptel oldani, hogy amikor vállra veszed a Pipen belül lenne a normális poligonszám és a eddigi környezetet meg a butított változat lenne ugye? -
Ingyenes verzióval elméletben lehet játszani teljes verzióval rendelkező játékosokkal, de a legtöbben már a kiegészítőjével játszanak az operation arrowheaddal, így szerintem csak olyannal fogsz találkozni online leginkább aki szintén ingyenes verzióval játszik. -
Üdv!
Először járok itt. Már régóta szemezek a játékkal, de sose mertem belevágni (megvenni). Most azonban megtudtam, hogy van egy free verziója is, amit szívesen kipróbálnék. Azonban míg ez megtörténik (este), szeretném megkérdezni a nagyérdeműt, hogy mit várhatok a free verziótól. Játszanak vele a népek? Találok majd csapattársat/ellenfelet? Nálam csak a multi jöhet szóba, single nem érdekel. Free player csak másik free playerrel tud játszani, vagy esetleg lehet közösködni a teljes verziójú játékosokkal? -
A PIP-nél általában nem a teljes környezetet renderelik, mert azzal feleződne az FPS. Sok esetben nincsenek rajta kisebb vagy távoli objektumok, árnyékok illetve nem olyan minőségűek mint a fő nézetben.
Fórumon már elég sokat beszélgettek erről, és ott volt egy elég jó javaslat az optikákra. Azt javasolták, hogy ne az optika belseje legyen a PIP, hanem a prespektív. Ha ezt elmosnék, akkor nem látszódnak a fent említett butítások és így megmarad az FPS a fontos részen és a perspektívában is lehetne látni ha valaki mozog ott. -
Gascan #28824 hmmmm..... es en meg kozelebb is vagyok .. erdekes h eddig nem volt gondom.. koszi -
Solt #28823
De ettől függetlenül nálam is vannak anomáliák mostanában... RO2 szerintem a tapasz óta szar, botrány lagok vannak benne...
Ráadásul weboldalak is egyszer egy szemvillantás alatt betöltődnek, aztán meg másodpercekig tölt, majd a nagy semmi következik. -
Gascan #28822 -
Gascan #28821 meg tudna valaki pingelni az itt talalhato brnoi szervert?
az utobbi par nap mintha nem ugy menne a UPC-s net mint eddig szokott, minden laggol ... ossze-vissza ugral a ping ... red orchestraban 88-126 kozott
neha jo neha nem, itt 1x 75 (65-85) .. rogton utana 95 (85-125)
http://www.pingtest.net/ -
JanáJ #28820 Nem értem, de hagyjuk. Lényeg hogy jó lesz. :-) -
Nem úgy lett megoldva 
Fix a zoom nem lehet még ráközelíteni.
Másrészt azért jó mert 2D esetben egyszerű ezt belőni ellenben a 3D nél ha kicsit előrébb van a képernyő(ahogy tpM is írta) a szálkereszt máris pontatlan lesz.
-
tpM #28818 Nem olyan nagy durr, mert ACE-ben is meg van oldva (alapjátékban nem hiszem, de ettől még lehet), csak a többi hasonló megoldásnál erre nem figyeltek. Mondjuk az a probléma gondolom Hogthar megoldásánál is fennáll, hogy ha ebbe még belenagyít (jobb egérgomb nyomvatart), akkor "eltolódnak" ezek az arányok.
ACE-ben ez úgy lett megoldva a 2d-s szálkereszteknél, hogy a nagyításhoz igazodik a szálkereszt.
.png)