157
  • Anubys
    #157
    ... ja, vágom... bocs a fikázásért. :D
  • Anubys
    #156
    Ez most hogy kerül a főoldalra? "Best of 2005"?
  • bimbe
    #155
    hát én csak azt tudom mondani, hogy az eredeti trilógia negyon tetszett, és szerintem az új trilógia a legenda fenntartása helyett az üzlet fenntartását tűzte ki célul. Az eredeti trilógiában még voltak díszletek, ám a szenzációhajhász új trilógiában mág a klónok is számítógépesek!!!!! Az a bolygó méretű város szánalmas volt! Ahhoz képest, hogy régebben játszódik, mint Luke Skywalker története, 'különös' módon technológiában jóval fejlettebb kultúrákkal találkozhatunk...
    Ez még nem is volna olyan nagy probléma, de az Erő nagyüzemi felhasználásánál majdnem rosszul lettem...konkrétan arra gondolok, amikor a második részben Yoda oktatja az ifjú, kb. 5 éves tünci-bünci jedijelölteket..."érezd az erőt magad körül..." -könyörgök, nevetséges volt, ahogy az a sok gyerek hadakozik! és az is különös volt, amikor Yoda, aki bottal is alig tud járni, minden vívót megszégyenítő módon pattogott ide-oda a második rész végén...
    a harmadik részt holnap után nézem meg, de nem várok tőle túl sokat...
    na ennyi, lehet fikázni!!!!!!
  • Caro
    #154
    Veszprémben más a helyzet. Itt nem a mozin belül van a büfé, hanem a mozi is a plázában van, és csak a mozi bejáratánál van mozibüfé, szóval akár onnan is hozhattam volna. Egyébként más haverom is aki ott vett colát, azt mondták, hogy eléggé shit volt. De nem hinném, hogy ott a szupermarketnél sokan lennének. Inkább a teszkóba mennek vásárolni.
    De egyébként igazad van.
  • Cat #153
    jobb mozikba nem mehetnél be a közértben vásárolt palackos üditővel, simán nem enged be a terembe a jegyszedő
  • kavics05
    #152
    Ja, elfelejtettem közölni, hogy a lent említett termékek minőségével és nem az árával nem voltunk megelégedve!!!!!!!
  • kavics05
    #151
    Szerinted vasárnap este mennyi időt kellett volna a szupermarket előtt ácsorognom a 7 éves szomjas fiammal. Szerintem legalább 9-10 órát. Nekem sem a mozival volt bajom, hanem a sok hiénával akik egy-egy jó filmet kihasználva minden szart eladnak, mert sietnek az emberek.Számomra eddig garancia volt a coca cola név!
  • Caro
    #150
    Én is ott néztem meg tegnap, és tényleg homályos volt. Meg az elején 20 perc reklám...
    Ha már moziba megyek legalább ettől kíméljenek meg! Meg azt bírtam: nyomatták a chellos netreklámot, meg hogy ne kalózkodjál... jó kis párosítás. :)
    A kajaárra meg annyit, hogy 20m-el odébb a büfében már csak 250 Ft fél liter, még 20m-el arrébb a szupermarketben meg 170...
    Ennek ellenére a sok birka mind a mozibejáratnál veszi. Ezt nem értem.
    Egyik haverommal elmentünk a szupermarketig, és a többiek még mindig nem végeztek a bejáratnál, mikor mi már rég kész voltunk.
  • Cat #149
    már nemazért, de ezekről inkább a veszprémi "pláza" tehet...
  • kavics05
    #148
    Én és családom már régóta vártuk a filmbemutatót. Elérkezett a nagy este és csalódás-cslódáshátán. Nem túl sűrűn járok moziba, de most kivételt tettem a gyerekek kedvéért. A veszprémi plázában beálltunk pattogatott kukoricát venni,ami olyan sós volt mint az állat. Vettünk további 4 nagy coca colát, aminél még a Tescós cóla is jobb szerintem. Nem tudom, hogy ez milyen márkát képviselt volna, mert köze nem volt a fent említett coca cólához. Nem keseredtünk el, majd a film kárpótol felkiáltással bevonultunk a terembe. Tudom,hogy védekezni kell a kalózok ellen, de ez azért enyhe túlzás volt, hogy időnként erősen homályos volt a kép. A film ennek ellenére tetszett,de szerintem részben ezekmiatt a behatások miatt ezentúl is megveszem a kalóz filmet 1000 ft-ért és nem 7000 ft-ért szörnyű élményeket. Megvenném én az eredetit is, ha nem aranyárban mérnék a lemez grammját!
  • atomfal
    #147
    Hát komolyan mondom szánalom azon viszont nem gondolkodnak, hogy 1 mozi nem egy olcsó mulatság!!:P Én inkább megnézem így mint hogy moziba tegyem a lábamat!!:) De ez igaz aki fanatikus úgyis ott fog várni a mozi küszöbén a filmre!!:P
  • SirLord
    #146
    ne legyünk már ennyire hüjék embörök...
    most jelent meg cikk hogy mijen sok dologban aratott a sw III...pl.:a legnagyobb bevétel kb.:5 kategoriában
  • SirLord
    #145
    Én csak 1 valamit hiányolok:
    nem látom a linkek közt a kalozmásolat linkjét
  • palika22
    #144
    Csinálja az MPAA a balhét, de minek pont erre a filmre? Ezt úgy is nagyon sokan megnézik a moziban ha van warez másolata ha nincs. Én is voltam a moziban a családommal az SW3-on . Láttam a moziban a Mennyei Királyságot is....... Többi gagyi filmre meg úgy sem adik ki pénzt mozijegyre, akár van warez akár nincs....
  • Megamanó
    #143
    Ja. Ha meg tudnám venni, lenne rá pénzem, nyugodtabb lennék, hogy a legális van meg, és nem köthetnek belém. De amíg olcsóbb a netről letölteni, addig azt fogom tenni
  • Caro
    #142
    Ez nem igaz. A gond az, hogy az e-fizetés egyenlőre eléggé gyerekcipőben jár. Ha mondjuk 0,5-1 euro(de még 4 is elfogadható) között lenne az ár, akkor tuti rengetegen megvennék. Dömpingszerűen. Mégiscsak jobb, ha legálisan van meg szerintem.
  • Farseer
    #141
    Én azért nem sajnálok is se senkit.. A rajongók úgyis moziba nézik meg, a többi ember meg ekkor se nézné meg, ha nem, lenne warez.. lukas bácsi meg az egész SW bagázs meg keres eleget aszthiszem.. többet mint én az biztos :-)
  • TeDDyRuSh
    #140
    Emberek,most mit arcoskodunk?! Amíg a világon nem pénz,hanem percek kérdése megszerezni egy filmet,vagy akármit, addig adhatják akármilyen olcsón!
  • Caro
    #139
    Annyiban igaza van robinnak, hogy ez a sok szemét nyúlja le a lóvét, nem pedig a készítők.
    De azzal nem oldjuk meg a problémát, hogy anyázzuk őket.
    Itt az sg-n erre a cikkre legalább tudunk reagálni, de egy csomó hírportál van, ahol nincsen fórum, és a cikk meg eléggé csak hülyíti az embereket ahogy olvastam. Meg amit a tv-ben is lenyomatnak...
    szánalmas!
    Ez nem megoldás. Azt lehetne mondani, amit egy francia tábornok mondott az első vh-s békére:ez nem béke ez fegyverszünet 20 évre. Ez még 20 év sem lesz. Azért mert itt sem a probléma okát próbálják felferíteni. Azért van warez, mert irreálisak az árak. Azért irreálisak az árak, mert a sok k*csög mind rárakja a saját hasznát(elsősorban a kiadó, meg a kerseskedelem). Ezekre mi szükség van? A kiadó mit csinál? dobozt, meg lemezt. Azt itthon a pc boltban is tudok venni. A kereskedő mit csinál? berakja a boltjába. Akkor már nem egyszerűbb netről letölteni?
    Jóhogy warezolnak.
  • atlagember
    #138
    Ki tudja a jó linket, ahonnan a teljes film letölthető?
  • Ma2ska
    #137
    Utálom a mozit, föleg ezeket a plázacsodákat.. meg kell várni a dvd warezt hogy egy áthidaló megoldást ajánljak.
  • vax
    #136
    Hagyjad, csak szelektív a látása, vagy gondolkodása. :)
  • Kain
    #135
    Öreganyád térde kalácsa a reklámember, nem én. Olvasd el még1x, hogy mit írtam, és próbáld megérteni.
  • Robin Hood
    #134
    És mi lesz azzal a maroknyi együttessel/programozóval/filmessel
    Te melyik kiadó reklámembere vagy hogy ekkorát kamuzol? A szerzők szemét kiszúrják némi alamizsnával, onnantól kezdve kizárólag a kiadó tömi degeszre a kapzsi zsebét. Mingyárt megsajnálom őket hogy ma csak 3 ferrarit vehetnek a 4 helyett...
  • Robin Hood
    #133
    Az a 800 jó lesz 800 ezernek is, mert nemcsak 1 filmet nézel meg.
  • Robin Hood
    #132
    Így van, eléggé megterheli a pénztárcát az egyik is, nem kell 2 marokkal szórni ki az ablakon.
  • Kalinka
    #131
    "mi értelme van egy látványra/hangeffektekre kihegyezett filmet NEM a moziban megnézni
    Gondolom eddig nem ismerted ezt a szót, ezért bemutatlak neki: P-É-N-Z"

    Látom jó géphez van PÉNZ, csak mozijegyre nincs?? LOL
  • blackeagle
    #130
    Azért 500 Ft. kicsit sok egy üres korongért. 2-3 e. Ft-ért adnák a müsoros dvd-t ,semmi gond nem lenne. Igaz most sincs gond ,mig van ki hozza a filmet :)
  • crx
    #129
    Külömben ha tanácsot kérnének egy átlag állampolgártol hogy miként lehetne nem megszüntetni hanem jol lecsökenteni az internetes warezt egyszerü 500Ft ért adni a müsoros DVD ket filmet játékot egyaránt ne tegyenek külömbséget.A nyersanyagot mármint az üres CD DVD ugyancsak 500 Ft ért adni.Kicsi az esélye hogy bemész a boltba hogy megved az üres adathordozót és még utána nekiülj letölteni mikor ugyan anyiért megveheted a komplett filmet zenét játékot.
  • crx
    #128
    A wareznak (internetes oldalrol nézve) akor lesz vége ha vagy lemondja mindenki a netet vagy mindenkit kikapcsolnak.Ugyan a szolgáltató is tönkremegy mert ök élnek meg legjoban belöle. A warez elmodosul oda ahonan indult (vhs másolás) Kihagyva az internetet.
  • Hedgehunter #127
    Megneztem a filmet, bekonnyeztem......
  • bandia
    #126
    Na ezért szemetek a Multik! Ha még Te egy multi élén ülnél is belátnád, hiszen tudnád milyen szemét dolgokat mqvelsz. De addíg neked jó, míg megvan mindened!
    ElQbb utóbb meg úgyis felháborodás lesz a vége ennek a Wareznak, mármint a felhasználók oldaláról. Csak össze kéne már fognia mondjuk egymillió embernek, és akkor már nem lenne ekkora a szájuk. De ezt nehéz megvalósítani sajnos...
  • bandia
    #125
    Hogy miért szemetek a multik?:) Csak:) Mivel monopol helyzetben vannak legtöbbször, bár ezt ugye igyekeznek különbözQ törvényekkel meggátolni(kevés sikerrel, mivel informálisan úgyis kartelleket alkotnak) az államok határain túlnQve dirigálnak, nem ismerve se istent se embert. És nem a fogyasztó érdekeit veszik figyelembe üzletpolitikájuk kialakításánál, hanem a profitjuk maximalizálását. Namost ennek érdekében igyekeznek minél jobban kifacsarni a narancsot....Csúnya dolog ez, és a mai világ egyik legnagyobb problémája.
  • Caro
    #124
    Miért szemetek a multik? hülye kérdés tőled, mert éppen te adtad meg a választ a #120-ban(amit nekem írtál:)). Azért mert ŐK viszont PÉNZÉHESEK. És mert ők irányítják az egész Földet(lobbi). És a multik élén nem demokratikusan választott vezetők vannak.
  • Kain
    #123
    Ebben teljesen igazad van.
  • Caro
    #122
    Leírtam korábban(vagy lehet az más fórumon volt), de leírtam más megoldást is. De az egyetlen megoldás a magukat jogvédőknek nevező szervezetek felszámolása. Amíg ilyenek vannak, addig ők, meg a kereskedelem teszi zsebre a fogyasztó pénzét.
    Ennek nagyon szép ellenpéldája a steam. De asszem van nálunk itthon valami olyan kilobbizott törvény, hogy semmit nem tehetsz közzé saját magad, KÖTELEZŐ jogvédő szervezeten keresztül.
    Információ áramoltatására ott a net. Nem feltétlenül warez! Ha én lucasbától akarom letőtteni a filmet, és nem kell a műanyag(dvd), meg a díszdoboz miért ne tehetném meg?
  • Kain
    #121
    OFF
    Ha okoskodni akarnék, azt mondanám: Az ég kék színét a légkörbe érkező fény szóródása okozza.
    ON
    Nem válaszoltál a kérdésre még mindig. Miért is szemetek a multik? Mert te úgy hallottad valakitől? :)
  • Kain
    #120
    Hm, szóval mindenki csak warezoljon, mi? És mi lesz azzal a maroknyi együttessel/programozóval/filmessel, akik nem a pénzéhség miatt, hanem pusztán a megélhetésük vagy lelkesedésük miatt dolgoznak? Az ő munkáikat nem fogja senki letölteni? Vagy lesz egy lista, hogy mit etikus letölteni, és mit nem? És ki állítja össze ezt a listát? Talán te? Én nem azt mondom, hogy mindenki vegyen meg minden szar CD-t a boltban, mert mostanában rengeteg trágya van a polcokon. De ha mindenki mindig mindent letölt, akkor az sem túl fasza, lásd be.
  • Kain
    #119
    Igazad lenne egyébként, mert a törvényi szabályozás elég ratyi. Miért kell MINDENKINEK fizetnie a jogdíjat a CD-k, DVD-k, stb. után, amikor az ártatlanság vélelme miatt feltételezhető, hogy minden vásárló legálisan fogja felhasználni ezeket a médiumokat.
    Viszont azt mindenkinek meg kell értenie, hogy a törvény betűje szerint a letöltés büntethető. Még akkor is, ha ez nem lopás, mint azt néhány péniszarc (gy.k. faszfej) MPAA-s állítja.
  • Kain
    #118
    Aha, 800 Ft-ot sajnál egy jegyre, de azért a csúcsgép meg a bazi nagy monitor ott figyel a szobában, amivel lejátssza... De nem ez a lényeg, nagy ívben leszarom, ha otthon nézi meg, csak sajnálom az illetőt.