Már letölthető a Csillagok Háborúja harmadik része

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
ahoz kepest milyen tudalekos vagy pont annyira fingod nincs egy ket dologrol
ez a lényeg, nem? mindent letölthetünk a tv. szerint. nekünk nem az mpaa dirigál.
Egyetértek. Ha már egyszer fizetjük az összes adathordozó után azt a k***a jogdíjat, akkor ennyit igazán megtehetünk, hogy letöltjük azt amit rá akarunk tenni, nem? <#mf3><#gun>

Tetsuo
Mi letölthetjük, hiszen még a mobiltelefon memórira is jogdíjat fizetünk.
Az MPAA meg tehet 1 szivességet..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

eu tagok... na ne röhögtess... ennyi idõ után sem tûnt fel h. ebbõl csak mi csinálunk ügyet s errõl a többi tagországon kívül csak mi tudunk?

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

a ciiket is el szoktad olvasni??? ott volt a feiratos rész a cikkben! és ezek után még a magyar lakosságot a Nagy Könyv c. dologhoz kérdezgetik amikor már a fejlécen is ritkán mennek tovább... pff...

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

Tuti😊 Félek az még egy darabig eltart, mire azok ideérnek😊 A Clone Warst lehet kapni kishazánkban DVDn? Nagyon érdekelne, de nem láttam sehol...
Sajna már emelték hatötvenre asszem, és szerdán nem érvényes a -20%-os kártya. Az már túl sok lenne a jóból😊
Félreértettél. Én nem azon vagyok kiakadva, hogy a letöltõk miatt Lucas apó csak ötszáz millát fog keresni a filmen és nem hatszázat, hanem azon, hogy mi értelme van egy látványra/hangeffektekre kihegyezett filmet NEM a moziban megnézni. Aztán töltse le nyugodtan, szarjon az MPAA fejére, teljesen OK, én is utálom õket, mint a ragyát.
Még valami: miért is szemetek a multik, hm?
az SW3 hivatalosan 113M dollárba került, és ehhez jön 50-60M marketing költség.

az SW3 amerikai premierje minden idõk legjobb nyitónapi eredményét produkálta: 50.013M dollárral

összehasonlításképpen az eddigi legjobb nyitónapok (az SW1 28M-val, az SW2 30M-val nyitott)

1 Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith Fox $50,013,859 100.0% 3,661 $13,661 Th 5/19/05 $50,013,859
2 Spider-Man 2 Sony $40,442,604 10.8% 4,152 $9,741 W 6/30/04 $373,585,825
3 Spider-Man Sony $39,406,872 9.8% 3,615 $10,901 F 5/03/02 $403,706,375
szerdán ráadásul 600😊
Attól függy, hol nézed. Ezért szoktam a Corvinba menni. Nekem a premierre 950-190(a -20%-os kártya miatt)=760 forintomba került a jegy. Ha nem Bp-n nézed, akkor elmehetsz a városi moziba, ahol nincsenek annyira elszállva az árak. Ha meg fanatikus vagy, akkor tojsz a jegyárakra 😊)
SoDI---
A 3-ik és 4-ik rész közötti történéseket majd két tv-sorozat; egy 3D-s, és egy szinészekkel rögzített fogja feldolgozni.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Egász jó kis film, végre megnéztem...Csak azt nem tudom mit csinálnak a következõ 20 évben😊 Szal azért nem sikerült felölelni az egészet az Episode IV ig...Asszem mindjárt azt is megnézem😊
Nem tudom mirõl beszélnek,

Fél óránként van vetítés minden moziban, úgyhogy ha osztunk, szorzunk, akkor is tetemes pénzt kaszálnak be ebbõl.
terem * szék * napi elõadások száma * mozik száma * ország * Jegyár
Errõl is beszélhetne az MPAA....

Mégis mennyibe is került a film?
Nem lenne a warez rég éhenhalnának a kiadok meg a filmstudiok. Anak örüljenek mig van. csak pozitivan kellene hozzá álni a témához. És nem 10 ezeret elkérni egy elfuserált filmért és a warezre fogni.

SoDI---
Aki ebben a minõségben akarja elõször megnézni, az hülye.

Ugyanakkor majd mozi után kiértékelni jó lesz.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Frank99
nálunk Keszthelyen!!! nincs is mozi, szégyen ide+oda. Csináljon a Warner Bros ésd tsai mozit, és megnézem ott.

hát, pár nap és letöltöm.

ez van.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Én most szedem, de holnap megnézem moziban, ha kapok jegyet.
Érdekes. Amúgy egy igazi fanatikus soha nem nézne meg holmi kézikamerás verziót, hanem moziban többször, aztán természetesen DVD, plussz a mindenféle extra verziójú DVD-k😊. Úgyhogy a magam részérõl nem látok rációt ebben az egészben, az elõnye a netnek annyi, hogy sok szar filmre így nem ülünk be😊.

Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger

warezt lol

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

én azé benéznék a jogvédõ szervezetek munkatársainak a gépeire, hogy kinek mennyi warez filmje és mp3-ja van...

jahhh és a rendõrökére is aki szervereket foglalnak le, meg százszámra kobozzák el a waterz...

LOL

A VISA-é a dicsõség. Arról sajnos nem esett szó, milyen nehéz is volt a kópiáról másolatot készíteni... 😊

Rajongó biztosan moziban is megnézi. De mondok jobbat: a bemutatóval egyidõben legyen rá lehetõség a filmet pénzért letölteni és megnézni! Úgyis kiszivárog, de én inkább fizetek egy DVD minõségért, minthogy pocsék minõségben nézzem meg.
Teljesen egyetértek Andris-sal. Aki letölti annak nagyon minimális százaléka fogja meg venni eredetiben. Nagyrésze pedig már alig várja, hogy feltegye valaki a netre az SW3 dvd rippjét, hogy rögtön leszedjék és kiírják mugaknak...

A lényeg: amíg így van, hogy a RENGETEG forgalmazói réteg(beleértve a kiadót) is rárakja a pofátlan méretû hasznát, addig lesz warez. Az kéne, hogy egy olyan oldalt nyitni, ahova a filmstúdió egybõl fel tudja rakni hd minõségben a filmet, és azt pénzes letöltéssel le lehet szedni. De mondjuk kb. tizedébe kerülne mint most. És a filmesek még úgy is többet keresnének.
Egy jófajta házimozi tudja azt, mint a nagy mozi. Ezért a klasszikus mozira már nem nagyon van szükség(még max 2 évtized, azt kipukkad).
Nekem ez a véleményem. És 16000 ft helyett 1600 ért tuti megvenném azt a három részt.
Ezek a "jogvédõ" szervezetek egyszerûen szánalmasak. Sz*rnak bele, hogy jogvédelem, csak a saját "jogaikat" védik, azaz hogy minél többet kaszálhassanak. Miért nem bírják ezt a sárgolyót értelmes emberek irányítani!?

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Most néztem meg: 15.990 Ft-ba fáj az Episode IV, V, VI + 1 WerkDVD... Hát elmennek ám!

a mediamarkt helyében én is emelnék, ha sw-premier lenne - logikus üzleti húzás.

aki nem láma az úgyis megrendeli a neten 10.990-ért, amit mindenki eldönt, hogy megéri-e 4 dvd-ért.
Kensin
"Abba nem megyek bele, hogy hang és robbanások az ûrben..."

Elképzeltem a nagy ûrcsatás jeleneteket, meg a bazi nagy ûrhajók (vagy halálcsillagok) robbanását totál hang nélkül.
Hááááát.... szerintem loller lenne <#circling>
IMYke2.0.0.0
Az árak MediaMarkt-ból vannak.

---------------------------------------
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Most néztem meg: 15.990 Ft-ba fáj az Episode IV, V, VI + 1 WerkDVD... Hát elmennek ám!
Az Episode I és II egyenként (külön!) kerülnek 5.990 Ft-ba...
Az Episode 3 pedig fogadjunk, hogy 12 ezerbe fájna...
Na, ezért értem meg azokat, akik nem fizetnek ki 1190 Ft-ot mozira és nem veszik meg az eredeti hordozókat sem!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
szivesen adok ki pénzt dvdért, ám star warst sosem vennék meg ... többé soha. lehuzás ezerrel ...

moziban is csak a hagyományok miatt megyek el az sw3-ra, mert az 1-2 után ugy IGAZÁN nem érdekel 😊 25 másik filmet szivesebben néznék meg kapásból 😊

MPAA meg mellékesen bekaphatja 😄

Forza.

Nyilván vannak rosszabb szinkronok is. Én a jó szinkronokat szeretem. Szerintem. 😊))

fie
De ha már tudományos magazin az SG, akkor ezt nem hagyhatom ki:
Hallhatsz hangot, ha mint szemlélõ egy kabinban vagy nyomás alatt, és a kabinhoz érzezõ inhomogén nyomásváltozás (valamik becsapódnak, vagy nem légüres térben volt a robbanás - csillagköd, por, gáz) azt meglöki. Ilyenkor a kabin fala egyenlõtlenül meghajlik, ezáltal rezgést keltve a levegõben (amit hangnak nevezünk).
Robbanás is lehet simán. A hajó belsejében valami berobban, majd szétvetõdik. No meg persze a természetes robbanások: öszeesik egy csillag, meteróbecsakpódás stb. (Robbanás=explozió<-expanzió=tágulás.)
Befejeztem <#kuss>

hehe...

R2-D2 olajat locsol a battle droidokra, meg úgy tartja az adóvevõt a feje elé mint egy ember...

Grievous tábornok meg úgy köhög, mint aki egy dohányzás ellenes reklámból lépett volna elõ, mellesleg egy szimpla stukkerral ki lehet nyírni, arról nem is beszélve, hogy a Clone Wars vmelyik részében 6 kardos mutatványt adott elõ, míg az SW3ban csak 4kardost... LOL! micsoda visszalépés!

de azé megnézem moziban is! <#vigyor>

fie
"Abba nem megyek bele, hogy hang és robbanások az ûrben, meg efféle nyalánkságok, hisz ez csak egy mese."
De alaptörténet igaz <#nevetes1>
Ez olyan, hogy a filmekben a számítógép monitorján mikor megjeleneik valami szöveg, akkor minden karakter hangot ad ki; a hõst ötször kell állbarúgni, hogy megszédüljön; az autó mindíg felrobban; a repeszek csak a bõrt sértik fel. Nem sorolom tovább. Nem kritizálok egy filmet sem, mert akkor vígjáték lesz mind.

[HUN]PAStheLoD
Aki erre a workprintre vetemedik, az meg is érdemlni.. fõleg hogy nálunk is premier volt , habár magyar hanggal, ami nekem mondjuk erõs negatívum de sokaknak viszont feltétel..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

IMYke2.0.0.0
Nos, én megnéztem.
Az ÖSSZES részt láttam eddig. Ez a rész valahogy nem váltotta be azt, amit vártam tõle.
Néhol a gegek olyan gyermetegek, hogy sírni kell.
Abba nem megyek bele, hogy hang és robbanások az ûrben, meg efféle nyalánkságok, hisz ez csak egy mese.
Engem az idegesített, hogy Palpatine szenátor (Ian McDiarmid) néhol olyan gyengén játszott, mint a mi Sötét Vödrünk.
Attól meg végképp hátast dobtam, hogy Obi-t a Fém Tábornok agyba-fõbe veri, akinek ez semmit se árt... ...
De hát ez mese...

S bár, gondolom, most sokatokban gyûlnek a szebbnél szebb riposztok (huhh, ez olyan jedis lett), el kell mondjam: kevésbé kritikusabb hangulatomban újra meg fogom nézni a filmet. Mert megérdemli...

es megis mi a faszt gondoltak? hogy ezzel mashogy lesz?
jaaj a csori mozirajongok akik faszok hogy ott rohadnak a mozi elott egy hetig ahelyett hogy leszednek a netrol 😄
na jo azer nem, majd ha fanatikus leszek akkor leoltom magam hogy mert is jo az.
aki meg moziba akrja latni az megvarja es kesz...

És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?

Smuge
Valakinek bejön a film valakinek nem, de attol még nem kell hulladéknak nevezni, ha tetszik a film , ha nem. A maga müfajában nagyon nagyot átlagon felülit hoztak össze, melyhez foghatót nem nagyon láthattál ezelött. Akit érdekel a film az megnézi moziba akár többször is majd elengedhetetlen lesz hogy megveszi dvd-n, nem holmi kalozmásolattal. Az hogy már letölthetö nem meglepõ a mai világban, a lépés meg teljesen jogos az MPAA felöl, hiszen ezért vannak, föleg ilyen nagy kaliberü háttérrel rendelkezönél ami kiemelkedik a többi közül.

Te mit néztél?
A cseh 2-t?
Ez elég érdekes kérdés:
Hogyan teszik tönkre a kalózmásolatok a mozifilmeket ?????????
Talán a mozigépész a filmvetítés helyett kitesz 1 monitort, meg 1 fejhallgatót?
Ezt nem értem.....

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Lenny
Értem mit akarsz mondani. Én is szeretem az eredeti hagot, tudok angolul,de nem olyan szinten , hogy felirat nélkül értsek mindent, szóval én is felirattal nézem azt amit lehet. Moziban is így a legjobb szerintem (kivéve a legtöbb vígjáték). Jobban örülnék, ha a SW is feliratos lenne
Hát, igen a fuck-on kívül nem tudnak máshogy káromkodni, a magyar már annál inkább! Magyar szinkron tényleg sokszor nagyon jó, ha tényleg foglalkoznak vele. De pl. a Karib tenger kalózai szinkronja botrányos! Johnny Deep figuráját eljesen megölte a szinkronhangja , Orlando B.-nak meg Frodó magyarhangját adták. 😊
De ez már tényleg off. 😊
És nem vettem flame-nek! ;-)

R Ö R G E

"hogy a kalózmásolatok hogyan teszik semmissé a mozifilmek varázsát."

Varázsát... Pfff. <#levele>

Elnézést a SW rajogóktól, de szerintem hulladék az egész.<#wilting>

Bram Cohen maga a sátán MPAA es tarsai szemeben.
Bram Cohen az isten , a letoltok szemeben.

Természetesen nem flame-elni akarok Lenny ellen, még mielõtt bárki (fõleg Lenny) félreértené...

Bocs, én abból indultam ki, hogy a tékában, ahova járok, csak feliratosan voltak meg ezek a filmek.
Én tudok angolul, noch dazu meg szoktam nézni eredeti hangsávval is a filmeket, de a kedves már nem tud angolul és a feliratozást nem szereti (abba most nem menjünk bele, miért nem, de nem olvasási gondjai vannak). Emiatt pl. kellene a szinkron. Meg vannak nagyon jól sikerült szinkronok is. Elég fura példát hozok fel, de ott a Ponyvaregény. Az eredeti hangsáv nagyon jó, de gyakrolatilag a fuckozáson kívül más káromkodást nem hallani (ez eredhet az angol nyelv szókincsébõl is), míg a szinkronizált hang hemzseg a változatos szitkozódásoktól, és ez így van rendjén (nagy piros pont a fordítónak és a szinkronszínészeknek is!). Talán nem véletlen, hogy a magyar szinkron a világ élvonalához tartozik... Egyszer hallgass meg egy orosz "szinkronos" filmet... (egy db manus és egy db nõ hangalámondja az egész filmet)

a nagy filmek megkapják, a kicsiket nagyívben...

no igen - ha valamin, akkor ezen figyelhetõ meg a kiadók spórolása.
Lenny
Az extrákra is elékne a magyar felirat. Nem mindegyiken van. Sõt, kevésen van.

R Ö R G E

Lenny
Ja, plusz, hogy már EU tagok vagyunk! <#gun>

R Ö R G E

"MPAA minden elkövet annak érdekében, hogy a terjesztõk nyomára bukkanjanak, és hogy megfelelõ büntetéssel sújtsák azokat, akik kiszivárogtatták a kópiákat, és megkezdték azok terjesztését."

A birodalom visszavág...
Ha jó minõséget szeretne valaki, akkor elmegy moziba.

node kit érdekel a jó minõség? vagyis kit nem zavar a gyenge? ha megszámoljuk akkor a 6 nagy torrentoldalon (és csak azokon 27ezren szedték le a filmet és még 45ezren töltik, szóval 150-200ezren tuti leszedik. (hazai viszonylatban is több mint ezren szedték le)
fie
Ez most az is volt. Reklám az MPAA-nak. Szerintem õk is tették elérhetõvé. Propaganda.<#mf2>