157
-
Fisch #117 le kell tőteni... :) -
Robin Hood #116 Csakhogy nem a profi, magukat jól elrejtő / ügyvédekkel körülbástyázott nagyüzemi hamisítókkal fognak foglalkozni, az macerás és időigényes, a kimenete is bizonytalan, inkább az egyszerű embereket baszogatják, annak nincs ügyvédje, meg elég amatőr is, darabszámra meg ugyanannyi, az ilyennel könnyebb javítani a rendőrségi statisztikákat.
A Kulcsár továrissal már mennyi ideje baszakodnak, pedig egy egyszerű tolvaj, csakhát politikusok, ügyvédek adják neki a hátteret nehogy beköpje őket, inkább ezt (és az összes nagyüzemi lopós társát) sittelnék már le az egyszerű emberek basztatása helyett. -
-
Robin Hood #114 mi értelme van egy látványra/hangeffektekre kihegyezett filmet NEM a moziban megnézni
Gondolom eddig nem ismerted ezt a szót, ezért bemutatlak neki: P-É-N-Z -
jaja
-
Robin Hood #112 a kalózok a rajongók élményét teszik tönkre
A kiadók meg a rajongók pénztárcáját...
Nem kell jobb példa arra, hogy a kalózmásolatok hogyan teszik semmissé a mozifilmek varázsát
Jaj, olyan megható... -
klastrom #111 Igazad van de nagyon.A kis csávó nem figyel...de nagyon -
WAREZ <--- mindent csak innen!!!!!
-
Hogy miért is szemetek a multik! Ez kb olyan kérdés mint hogy: miért kék az ég!!!
-
Caro #108 Így van! Az egyetlen megoldás az, hogy TÖMEGESEN kell warezolni. Ha a fél ország warezel, majd meglátjuk kinek lesz nagy a pofája. Ha meg belénkkötnek, akkor tüntetést szervezünk, megostromoljuk a székházukat, és örökre eltüntetjük őket!

Itt már mást nem lehet csinálni. A warezos csávók médianyilvánosságot SOHA nem fognak kapni, soha nem mondhatják el országszintű sajtóban a véleményüket. Még jó, hogy itt az SG fórum, de a lakossághoz viszonyítva elég kevesen olvassák. Egyedül az értelmesebbik rész(nagyrészt), a netezők 90%-át meg akkor se érdekelné, ha tudnának a létezéséről. Lehet őket sajnálni, de ez van. -
ahoz kepest milyen tudalekos vagy pont annyira fingod nincs egy ket dologrol -
winnie #106 ez a lényeg, nem? mindent letölthetünk a tv. szerint. nekünk nem az mpaa dirigál. -
anubis22 #105 Egyetértek. Ha már egyszer fizetjük az összes adathordozó után azt a k***a jogdíjat, akkor ennyit igazán megtehetünk, hogy letöltjük azt amit rá akarunk tenni, nem? 
-
Mi letölthetjük, hiszen még a mobiltelefon memórira is jogdíjat fizetünk.
Az MPAA meg tehet 1 szivességet.. -
Mice #103 eu tagok... na ne röhögtess... ennyi idő után sem tűnt fel h. ebből csak mi csinálunk ügyet s erről a többi tagországon kívül csak mi tudunk? -
Mice #102 a ciiket is el szoktad olvasni??? ott volt a feiratos rész a cikkben! és ezek után még a magyar lakosságot a Nagy Könyv c. dologhoz kérdezgetik amikor már a fejlécen is ritkán mennek tovább... pff... -
bandia #101 Tuti:) Félek az még egy darabig eltart, mire azok ideérnek:) A Clone Warst lehet kapni kishazánkban DVDn? Nagyon érdekelne, de nem láttam sehol... -
Kain #100 Sajna már emelték hatötvenre asszem, és szerdán nem érvényes a -20%-os kártya. Az már túl sok lenne a jóból:) -
Kain #99 Félreértettél. Én nem azon vagyok kiakadva, hogy a letöltők miatt Lucas apó csak ötszáz millát fog keresni a filmen és nem hatszázat, hanem azon, hogy mi értelme van egy látványra/hangeffektekre kihegyezett filmet NEM a moziban megnézni. Aztán töltse le nyugodtan, szarjon az MPAA fejére, teljesen OK, én is utálom őket, mint a ragyát.
Még valami: miért is szemetek a multik, hm? -
winnie #98 az SW3 hivatalosan 113M dollárba került, és ehhez jön 50-60M marketing költség.
az SW3 amerikai premierje minden idők legjobb nyitónapi eredményét produkálta: 50.013M dollárral
összehasonlításképpen az eddigi legjobb nyitónapok (az SW1 28M-val, az SW2 30M-val nyitott)
1 Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith Fox $50,013,859 100.0% 3,661 $13,661 Th 5/19/05 $50,013,859
2 Spider-Man 2 Sony $40,442,604 10.8% 4,152 $9,741 W 6/30/04 $373,585,825
3 Spider-Man Sony $39,406,872 9.8% 3,615 $10,901 F 5/03/02 $403,706,375 -
winnie #97 szerdán ráadásul 600:) -
Kain #96 Attól függy, hol nézed. Ezért szoktam a Corvinba menni. Nekem a premierre 950-190(a -20%-os kártya miatt)=760 forintomba került a jegy. Ha nem Bp-n nézed, akkor elmehetsz a városi moziba, ahol nincsenek annyira elszállva az árak. Ha meg fanatikus vagy, akkor tojsz a jegyárakra :)) -
A 3-ik és 4-ik rész közötti történéseket majd két tv-sorozat; egy 3D-s, és egy szinészekkel rögzített fogja feldolgozni. -
bandia #94 Egász jó kis film, végre megnéztem...Csak azt nem tudom mit csinálnak a következő 20 évben:) Szal azért nem sikerült felölelni az egészet az Episode IV ig...Asszem mindjárt azt is megnézem:) -
newlife #93 Nem tudom miről beszélnek,
Fél óránként van vetítés minden moziban, úgyhogy ha osztunk, szorzunk, akkor is tetemes pénzt kaszálnak be ebből.
terem * szék * napi előadások száma * mozik száma * ország * Jegyár
Erről is beszélhetne az MPAA....
Mégis mennyibe is került a film?
-
crx #92 Nem lenne a warez rég éhenhalnának a kiadok meg a filmstudiok. Anak örüljenek mig van. csak pozitivan kellene hozzá álni a témához. És nem 10 ezeret elkérni egy elfuserált filmért és a warezre fogni. -
Aki ebben a minőségben akarja először megnézni, az hülye.
Ugyanakkor majd mozi után kiértékelni jó lesz. -
nálunk Keszthelyen!!! nincs is mozi, szégyen ide+oda. Csináljon a Warner Bros ésd tsai mozit, és megnézem ott.
hát, pár nap és letöltöm.
ez van. -
John Wayne #89 Én most szedem, de holnap megnézem moziban, ha kapok jegyet.
Érdekes. Amúgy egy igazi fanatikus soha nem nézne meg holmi kézikamerás verziót, hanem moziban többször, aztán természetesen DVD, plussz a mindenféle extra verziójú DVD-k:). Úgyhogy a magam részéről nem látok rációt ebben az egészben, az előnye a netnek annyi, hogy sok szar filmre így nem ülünk be:). -
Fisch #88 warezt lol -
Fisch #87 én azé benéznék a jogvédő szervezetek munkatársainak a gépeire, hogy kinek mennyi warez filmje és mp3-ja van...
jahhh és a rendőrökére is aki szervereket foglalnak le, meg százszámra kobozzák el a waterz...
LOL -
awender #86 A VISA-é a dicsőség. Arról sajnos nem esett szó, milyen nehéz is volt a kópiáról másolatot készíteni... :)
Rajongó biztosan moziban is megnézi. De mondok jobbat: a bemutatóval egyidőben legyen rá lehetőség a filmet pénzért letölteni és megnézni! Úgyis kiszivárog, de én inkább fizetek egy DVD minőségért, minthogy pocsék minőségben nézzem meg. -
Major #85 Teljesen egyetértek Andris-sal. Aki letölti annak nagyon minimális százaléka fogja meg venni eredetiben. Nagyrésze pedig már alig várja, hogy feltegye valaki a netre az SW3 dvd rippjét, hogy rögtön leszedjék és kiírják mugaknak... -
Caro #84 A lényeg: amíg így van, hogy a RENGETEG forgalmazói réteg(beleértve a kiadót) is rárakja a pofátlan méretű hasznát, addig lesz warez. Az kéne, hogy egy olyan oldalt nyitni, ahova a filmstúdió egyből fel tudja rakni hd minőségben a filmet, és azt pénzes letöltéssel le lehet szedni. De mondjuk kb. tizedébe kerülne mint most. És a filmesek még úgy is többet keresnének.
Egy jófajta házimozi tudja azt, mint a nagy mozi. Ezért a klasszikus mozira már nem nagyon van szükség(még max 2 évtized, azt kipukkad).
Nekem ez a véleményem. És 16000 ft helyett 1600 ért tuti megvenném azt a három részt.
Ezek a "jogvédő" szervezetek egyszerűen szánalmasak. Sz*rnak bele, hogy jogvédelem, csak a saját "jogaikat" védik, azaz hogy minél többet kaszálhassanak. Miért nem bírják ezt a sárgolyót értelmes emberek irányítani!? -
winnie #83 Most néztem meg: 15.990 Ft-ba fáj az Episode IV, V, VI + 1 WerkDVD... Hát elmennek ám!
a mediamarkt helyében én is emelnék, ha sw-premier lenne - logikus üzleti húzás.
aki nem láma az úgyis megrendeli a neten 10.990-ért, amit mindenki eldönt, hogy megéri-e 4 dvd-ért. -
"Abba nem megyek bele, hogy hang és robbanások az űrben..."
Elképzeltem a nagy űrcsatás jeleneteket, meg a bazi nagy űrhajók (vagy halálcsillagok) robbanását totál hang nélkül.
Hááááát.... szerintem loller lenne
-
Az árak MediaMarkt-ból vannak.
---------------------------------------
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
----------------------------------------- -
Most néztem meg: 15.990 Ft-ba fáj az Episode IV, V, VI + 1 WerkDVD... Hát elmennek ám!
Az Episode I és II egyenként (külön!) kerülnek 5.990 Ft-ba...
Az Episode 3 pedig fogadjunk, hogy 12 ezerbe fájna...
Na, ezért értem meg azokat, akik nem fizetnek ki 1190 Ft-ot mozira és nem veszik meg az eredeti hordozókat sem!
---------------------------------------
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
----------------------------------------- -
szivesen adok ki pénzt dvdért, ám star warst sosem vennék meg ... többé soha. lehuzás ezerrel ...
moziban is csak a hagyományok miatt megyek el az sw3-ra, mert az 1-2 után ugy IGAZÁN nem érdekel :) 25 másik filmet szivesebben néznék meg kapásból :)
MPAA meg mellékesen bekaphatja :D -
Sityi #78 Nyilván vannak rosszabb szinkronok is. Én a jó szinkronokat szeretem. Szerintem. :)))