LCD/Plazma TV-k

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor vegyél neki egy LG 32CS460-ast.
Nem ledes, nem full HD-s, de ekkora méretben egyik sem hátrány, és jobb képe van, mint a samu 420-snak, 5000-nek, vagy a Sony 320-nak.
...s kijön 70 ezerbõl.

Nem rossz vétel az általad leírt elvárásokhoz.
nana! E550-et ne vegyel! az mas liga.
ha meg mar mindenkepp kihuztad az E6500-at, akkor egyertelmuen ST50 (Bucser is megerositette: gyakorlatilag egy VT50-es kepminoseget nezve, az pedig 2012 referencia tv-je). nem kell felni tole, csak leirtam mi a helyzet altalaban a plazmakkal, nehogy zsakbamacskat vegyel.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

A Plazma már tuti, csak most nehéz dönteni az 51E6500 után.
Kettõ jöhet szóba: Panasonic P50ST50E illetve Samsung PS51E550.
Samsungnál egyértelmûen jobb az okos tv tartalom, viszont gondolom minden másban a Pana jobb.
arty
felhuzzák a fényerõt? 😊

ha igen, akkor már kellõen értelmesek ahoz, hogy ha elmagyarázod, hogy egyelõre ne tegyék, mert tönkremegy, gondolom azt is megértik... nem?

Forza.

egyebkent ugy tudom (Bucser?), hogy Samsung nem keszul 2013-ra uj kozepkategorias plazmakkal, csak a csucsmodellt frissiti. tehat furcsallanam, ha nem tudnal E6500-at szerezni. ne add fel!

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

persze, hogy nincs, nem fog tonkremenni. hasznalati utmutato se emlit ilyesmit, csak a szakemberek / tapasztaltabbak ajanljak.
par egyszeru dolgot kell csak eszben tartani:
- ha nem vagytok tv kozeleben, akkor lehetoleg ne hagyjatok kint semmi fix tartalmat (mint pl DVD/BD lejatszo menu vagy PS3/X360 menu)
- ha TE hasznalod a tv-t, jatszol vagy valami, akkor figyelj oda eleinte erre az 1 oras "limit"-re. konzolok hasznalatijaban is le van irva, hogy orankent 15 perc szunetet erdemes beiktatni.😊 ha ez szokassa valna, te is es a tv is jol jarna.😄 gyerekekrol nem beszelve... ha belegondolsz tv musornal ez magatol jon, hisz rendszeresen erkeznek a reklamok ugye.
- kikapcsolas elott atkapcsolni mas tartalomra es jaratni 10-15 percet (felteve ha elotte jatek ment hosszabb ideig)

szerintem ezek nem olyan veszes dolgok a jo kepminosegert cserebe.
tokeletes tv NINCS! LED-nel felhoket meg kakas minoseget bamulsz, plazmanal meg a fent leirtak + a fogyasztas tobblet.
neked kell dontened.

én még csak-csak, de a nappaliban lesz és ott nem csak én tévézek, hanem a gyerekek is.
arty
miért ne járatnád be odafigyelve?

Forza.

Húhh, nagy gáz akkor sincs, ha nem annyira odafigyelve járatom be a TV-t, igaz?

tapasztalat (es te is tudod jol), hogy nem letezik olyan LED tv (foleg az olcsobbak), amiken nem lenne valamilyen merteku felhosodes. irtam korabban ezt is: volt itthon ES8000-as Samsung, egyik legdurvabb felhosodest + hozza el menten "fenyszokes"-t produkalta, amit valaha lattam. Sony HX855 szinten foltos volt... es ezek nem olcso tv-k. kuldozgetheted vissza (itt is lehet) amig esetleg kifogsz nagy szerencsevel egy viszonylag jo peldanyt, de a vegtelensegig semelyik elado nem fogja mosolyogva nezni.

arty
" Idekint gari ok."

de gondolom csak ha extrém a mértéke... különben kb mindenki visszavinné 😊

Forza.

ST50 jobb tv mint az E6500. azert nem ezt irtam elsonek, mert ez nem olyan ellenallo IR-el szemben. azaz ha nyomsz egy jatekmaratont es sokaig ugyanaz a HUD van a kepernyon, akkor ha atkapcsolsz mashova, egyszinu hatternel lathatod (felteteles modban, valoszuleg csak keresve figyelnel fel ra, vagy mert most leirom mindezt) a HUD nyomait / arnyekait nagyon halvanyan (ez nyivan tv musorra is ervenyes, foleg nagy szines logok eseten). fontos megjegyezni, hogy nem beegesrol van szo, az a lemez mar evekkel ezelott lejart. ezek az arnyekok par percen - par oran belul eltunnek (mas tartalom jaratasa utan)
mint korabban is irtam, Dark Souls-t fejeztem be nemregiben. kb. 86 oran keresztul ugyanaz a HUD volt kint, kozte csak nagyon keves tv musor ment, hogy kimossa a nyomokat. megse tortent semmi.
lenyeg a lenyeg: tobb odafigyelest igenyel egy plazma. Panasonic eseteben jatek utan en hagyom meg 10-20 percet jarni. Ill. a szakik szerint erdemes bejaratni a plazmat, azaz az elso 100 ora uzemido alatt "nem szabad" 1 oranal tovabb fix kepelemet kinthagyni rajtuk (tv musor eseten zoom-olva is nezheted ha nem olyan fontos dolgot nezel). ez szerintem nem gond, be lehet iktatni orankent par perc szunetet. igazabol ezek az ovintezkedesek hamar berogzulnek, szokassa valnak.
paranojasoknak / nem torodom emberkeknek tovabbra is LED-et erdemes valasztaniuk, azoknal nincs ilyesmi. ellenben adott osszegert SOKKAL rosszabb kepminoseget kapnak. nem beszelve a felhosodesrol, az engem az oruletbe kergetne.
vagy tovabb probalkozol E6500-al...

Bucser
Foltosodas merteke es meglete egyedi tv fuggo es biza Idekint gari ok.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Pana teren egy vt50et kapsz a smart funkcio nelkul. Jo tv. Aran mulik.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

arty
apámé "így" megy el 80-110 wattal... ezt még lejjebb szabályozta eu? 😮

Forza.

Srácok sajna Samsung PS51E6500-at nagyon nehéz beszerezni.
Helyette ezt néztem ki. Mit szóltok hozzá?
Cloud te menniyért tudnál ilyent szerezni?

http://panashop.hu/items/details/39495/category/303/tx-p50st50e/2_ev_garancia/panasonic_127cm-es_3d_smartviera_okos_tv/
Elõre is köszi a segítséget
LG:
- passziv 3D, tehat jobb es szemkimelobb, raadasul nagyon olcso hozza a szemuveg (kapsz is tan eleve)
- viszont passziv 3D felezi a felbontast
- kepernyo betekintesi szoge jobb, mint a Samsung-e
- szinek es szurkearnyalatok jobbak, mint Samsung-nal "out of the box"
- a fekete megjelenitese inkabb szurke, koszonhetoen az IPS panel-nak

Samsung:
- aktiv 3D, szemterhelobb, draga a szemcsi, viszont nem felezi a felbontast
- feketeje es kontrasztja jobb, mint LG-nek
- szinek, szurkearnyalatok beallitas utan LG szintjen vannak (ha ertesz hozza...)
- media lejatszoja jobb, mint LG-nek

sotet jeleneteknel foltosodast mindket tv-nel megfigyelhetsz (ez minden LCD/LED-re igaz)

chooose! 😊

tipusszamot nem latni igy se, csak egy LG meg egy Samsung tv-t...
mindegy, en LED-hez ugyse ertek 😄

ha hasznalnad az "URL beszúrása" gombot, talan tudnank is segiteni... <#nezze>

Üdv mindenkinek !!! Szerintetek melyiket vegyem meg ???? Segítsetek !!!! http://pcdreamshop.shp.hu/hpc/ws_galeria.php?azonosito=pcdreamshop&tkod=pcdreamshop1336129989 Vagy ??? http://pcdreamshop.shp.hu/hpc/ws_galeria.php?azonosito=pcdreamshop&tkod=pcdreamshop1330959318 Valami hozzáértõ segítsen már légyszí!!! Köszönöm !!!!
cloud.strife
😄😄😄😄😄

Na de arra se igaz a LOL-od!!! 😄😄😄

www.digimomentsvideography.com

ne feledd, az meg egy regi modell, akkor meg nem voltak ervenyben az EU-s szabalyozasok. fogyasztas es fenyero is joval magasabb volt.
na meg biztos latna a mami is, de egy reflektor-led-et megjobban.😊

arty
apámnak van 42PV80a, ablakkal szemben, sokat megy, ráadásul ÖKO modban, ... és LÁTJA! 😄

biztos azóta csökkent a fényerejük 😉)))

Forza.

aaa, szerintem egy idos holgy maradjon csak a led-nel. azok sokkal vilagosabbak tudnak lenni, ami inkabb zavaro, de ezesetben elony is lehet. plusz ilyen tok alap plazmakon szinte 0 szuroreteg van, azaz nappal csunyan nezne ki, meg kicsit besotetitett szobaban is ---> meg kevesebbet latna mami, pedig valoszinuleg nappal menne tobbnyire.

arty
Panasonic 42X50 ? 100-110e

anyu, idõs, rossz a szeme, tovább romlik, csak tévézik, sportmûsor ... => nagyplazma 😊

Forza.

Bucser
Bocs nem neztem melyik teverol volt szo😊

Csak a "Sony nem, tularazott csak jobb" altalanos kifejezesre ment a valasz😊

cloud.strife
Néha tényleg azt érzem hogy fingotok sincs a tévékhez (bár néhányotoknál ez tény).....

cloud.strife
Te is? Nane.....

cloud.strife
Már megint kezded a hülyeséged? Életedben nem láttad még egymás mellett a kettõt. Én meg napi 8 órában.

Jobb tévé. Sokkal jobb.

nismoka
Jobb tuner és képjavító.

Bucser
LOL...

32"-ban sd adáshoz? Ugyan mitõl lenne jobb? Ne röhögtess már...
nismoka
Nem túlárazott, csak jobb...

Punker
nem ragaszkodok a samuhoz, a sony túlárazottnak tûnik nekem ennyi.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

32-esben még fullhd-t is felesleges venni... Szal kb semmi sem számít. A képminõség úgyis olyan lesz, amilyen.
ne erts felre, nem azert mondom, mert mi amugy komolyabb tevekrol beszelunk es minden mas szar, de 100e kornyeken teljesen mindegy melyiket valasztod. foleg, hogy eleve samsung-ot keresel.

Punker
csak az ipon-t néztem ott is több féle volt, és lövésem nincs mi számít mi nem, esetleg mivel van saját tapasztalata valakinek, ezért kérdezem 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

tehat samsung kell, maminak, max 100-ert

1. keresobe bead ---> samsung led 32
2. kikeresi melyik 100e (vagy alatta)
3. megrendel

<#idiota>

Punker
Anyám 65 éves (lesz), híradót, meg tennist fog nézni rajta szóval a net, wifi, lan ilyenek tök fölösleges neki 😄

samuk között valami max 100-ért?
mondjuk UE32EH5000 ?

cloud.strife
És még prémium gart is vehetsz hozzá... 😄

cloud.strife
32EX650 129e.

Punker
de ha mégis

arty
ne vegyél zsebtévét!

Forza.

Punker
32-esek között most mi a best buy?

arty
aztán lehet jönni a számokkal, hogy "nem fogy a plazma" 😊)

Forza.

nem ertetted mire celoztam 😄

Bucser
Nem MO-n dolgoztam uzletben, hanem Londonban.