LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Itt tartom a kezemben a Media Markt új akciós újságát..
6 tetyó van benne 3D nélkül 😊
1 Orion, 1 Samu, 1 Philips a többi meg LG..
Biztos vagyok benne, hogy az üzletben több is akad..
Mondjuk ez egyik se plazma, de azért lehet még azt is találni ha jobban szétnéz az ember 😊
kicsivel 7 és fél milla felett 😊
Szerintetek is azonnal meg kéne vennem? 😄
na majd 2020-ban 80 colos 4K-s teven megnezem az 1931-es Dracula-t, persze a DVD-s kiadast... jo lesz <#taps>#taps>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
persze, nem kenyszerit senki. csak gondoltam kell egy kis rinya.😄
Ha belegondolsz ez pozitiv, mert pl a ledes paneleket megjobban meg kell csinalniuk hogy a clouding es egeyeb problemak ne ljojjenek annyira ki.
A felbontas lenyegtelen ilyen szempontbol. A mogotte levo techno a lenyeg hogy kepes-e kiszolgalni az igenyeket.
SZVSZ a 4K csak egy szukseg, mert 80 col felett a FULLhd ocsmanyul tud kinezni meg tavolabbrol is. Viszont az emberek akarjak a vetito meretet (100 colt feletti kepmeretet) annak minden hatranya nelkul. Ahhoz meg kell a felbontas is. Az alacsony fenyero es az analog vetitesi modeszer a nagyitasssal biza apolt es eltakart. Mig a nagy vilagito tv-n minden reszlet kiveheto es oda mar a fullHD lehet keves.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
inkabb azzal foglalkoznanak, hogy a szar LED tv-ket tokeletesitsek / OLED-et elerhetove tegyek.
Gondolj csak magadra. 3 hete meg voltal gyozodve rola, hogy HD readynel tobb nem kell.. Az emberek 85%-a ma is igy gondolkodik.
4K mifele technoval fog keszulni vajon? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ez jobb, mint a sehonnan 😊
Szokni kell: bye bye plazma..s lassan bye bye ledes is...éljen a 4K 😊
Hiszen ezeket is el kell adni majd valakiknek. Nemigaz? ..
2011-ben meg talalt volna olcson nagyon jo 2D-s plazmat (G30), ma mar nem. Van helyette "olcson" UT, ST, ...
Ettõl függetlenül a képminõsége az UT50-et sem éri utol, nemhogy az ST50-et.
Felesleges a 3D? Akkor mutass olyan plazmat (vagy nem legalja led-et), ami csak 2D-s! Na ugye... 😊 Egy olcso Samsung szemcsi nem a vilag vege, nem muszaj azonnal venned.
Altalaban plazmaknal a legjobb az input lag. ST50-nel kabe 40-50 ms lehet ( tesztelotol fuggoen).
Beégés nem hiszem, hogy probléma lehetne vele, mert valami külföldi TV csatorna megy rajta állandóan, de tegnep én is kapcsolgattam az adók közt össze-vissza. Bár ez a TV már úgy is felejtõs, mert utolsó darab lévén ma legkésõbb úgy is elviszik, nekem meg kell pár nap míg tudnék venni egy TV-t.
Legjobb lenne egy ilyen típus, de 3D nélkül.
Apropó, plazmáknál lehet probléma az input lag?
Szemcsin meg ne csodalkozz, altalaban nem kapsz, csak passziv ledekhez az 500 ft-osakbol, vagy Samu szokott a legolcsobbol adni. Na de hogy ez kizaro ok legyen... Van havi berletem videotekaba, korlatlan. Tele vannak 3D-s blu-ray lemezekkel, megse tudnam megmondani mikor neztem utoljara 3D-t... Hamar rajon az ember h nincs olyan sok tartalom, mint ahogy azt elkepzelte. S az is lehet h siman nem jon be hosszabb tavon.
2D-s kepminoseg, ez a fontos. Egyebkent kiallitott plazmat semmikepp nem vennek, mert valoszinuleg szarnak bele es tv adast jaratnak rajta, raadasul szinte mindig ugyanazt az adot ---> ez mar extrem korulmeny, tartosabb "beeges" szinte garantalt. Bar lehet figyelmesebbek voltak...
Hitem szerint ugyanis senki sem befolyásolható. Mindenki a saját sorsának a kovácsa 😊
De megjegyzem még, hogy a mai fullHD-s led lcd-k is gyönyörû képet adnak már..akárcsak a plazmák 😊
3 évig nem korszerû lcd-t használtam.
Tavaly õsztõl új energiatakarékos neo plazmát. A villanyszámlámon nem vettem észre komolyabb változást.
De igazából az sem zavarna, ha többet fogyasztana, mert sokkal (igen, sokkal) jobb a képminõség és a nagyobb kijelzõ miatt a tévézés (mozizás) öröme is...
Hitelt egy ideje nem használok, de dobok egy pü.-t a régebbi tapasztalataimról.
Kérdésem lenne, egyészt, hogy egyébként amit feltüntetnek fogyasztást Wattban, azt egy óra alatt fogyasztja?
Másrészt, nem tudtok olyan áruházat ajánlani, ahol kedvezõ hitelfeltételeket biztosítanak? (itt max a vételár +10%-ra gondolok)
nemsokára kipróbálom játékkal is a vetítõm, de nem ad bizakodásra okot, hogy 24p mellett 180ms audio delayt kellett beiktatnom a perfekt ajakszinkronért 😄
Forza.