LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most nem ezé vagy azé 😊
Bucsi is megsértõdött, mert rontom a Pana eladási rátát 😊
Hiába gyerekek: az 50' az biza nem 42' 😄
Ekkora Pana ennyiért sajna nincs..
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Ugyan nincs jópár extra ami az enyémben igen, de ennyiért ajándék 😛
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Tavalyi 3D plazma 150 ezerért a Samutól:
teszt itt 😊
És még kapható 122 ezerért is..
nem tudom milyen az az uzleti mod, de ha az a dinamikus (parasztcsalogato 😄) mod, akkor lehet, hogy a true cinema OTT, OLYAN korulmenyek kozott rosszabbnak fog tunni. uzletben ezeket nem lehet tesztelni. en vmi 14 tv-t rendeltem hazhoz es vittem vissza 13-at mielott megtartottam a mostanit.😄 Mo.-n ez sajnos korulmenyes...😞
Az UT akkor jó alternatíva, ha úgyis csak este, vagy sötétített szobában filmezel.
vagy..
LG 50PA5500
vagy az..
LG 50PM6800.
Elsõ kettõ nem, a legutóbbi viszont 3D THX tanúsítvánnyal. Érdemes a tesztet is átfutni..
Csak LG legyen, vagy lehet más márka is?
Ha ennyire kepben vagy LG plazmakkal, legyszives mutass mar ST50 / E6500-al megegyezo vagy jobb tv-t. Csak h mi is tudjuk mi a jo... 😊
Csak Ádi érdeklõdött az XD engine iránt. Ennyi.
Úgy gondolom, minden gyártónak van saját fejlesztése ezen a területen is. Rosszul gondolom?
A Panának pl. V-real .. vagy ez nem is a Pana fejlesztése? ..
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Kezdem hiányolni 😊
Vagy nincsenek mostanában újdonságok?
Thx kikapcsolható. XD engine nem 😊
Arról meg nem is szólva, hogy a Panákban meg nincs is...az utóbbi 😊
Elõbbi az akad, de az ellenkezõje fel sem merült.
Az meg hogy a tiedben van e vagy nincs thx, szerintem nem is volt vitaalap.
Ha van örülünk neki, ha meg nincs, hát Istenem: legközelebb majd lesz 😄
Elismerem, hogy nem az LG a világ legjobb márkája (tetyófronton)..
Csak a leminõsítés kicsit bántotta a szemem 😛
Ha nem is a legjobb, de semmiképp nem is a legsz@r@bb márka ez..
LG-e volt az elso THX? Gratulalok. Felso kat.-ban persze.
XD Engine? Igen, a 2007-es LG plazmankban is volt. Ki is kapcsoltam, mert a legutolso amit egy hozzaertobb felhasznalo akar, hogy belenyuljon a keszulek a kepminosegbe. Mestersegesen nekem ne javitsan, ne elesitsen, ... Azt akarom latni ami a lemezen van.
Egyebkent igazad van. LG is elmezonyben van. 3 plazmagyarto kozul az elokelo 3. Helyen...
inkább csendben maradok..
xd engine infó itt 😊
És mégegyszer a kedvenc cikkem:
LG 3D THX 😊
...nem a Panasonic!...nem a Sony!..
hanem a senkiházi LG 😄
Mára elég is lesz ennyi, mert Ádi barátunk a végén a csukott ablakon hajítja ki a Panáját 😄
Zephyr utolso hsz-at ignorald! A "cikk"-ben (forumhsz) leirtak meg most is aktualisak. Ha nem lennenek, mar modisitottak volna.
"Beeges" letezik es letezni is fog, a technologia velejaroja.
LG pedig utolso es az is marad. XD engine? Mi is az? THX? Igen, pl enyem THX-es, Zephyr meg csak azt fenyezi ami neki van (valahol erthetoen, de semmikepp nem helytalloan...)
Bár a cikk alapjaiban igen jó és hasznos is lehet a leendõ plazmásoknak, azért pár kevésbé fontos dologgal még kiegészíteném:
Eltelt pár év..
A mai plazmáknál (pontosabban a 2011-es modellektõl már) a kép beégés elleni védelmét tovább fejlesztették egyes modelleknél már a pixeleltolást is bevetve..
Az LG plazmák az utolsó 4. helyrõl az elsõ helyre 😊 de mindenképpen az élmezõnybe ugrottak többek közt a 24p 5:5 pull down és a dual XD engine használat és egyes modelleknél a THX minõsítés megszerzése miatt is.
Azóta a hang is felzárkózott a képhez (dolby digital) és a beépített médialejátszók is vígan megbírkóznak akár az 1080p (fullHD) 3D-s Dolby Digital hangú mkv fájlokkal is..
A DivxHD kompatibilitás meg már annyira alap, hogy szót sem érdemel szinte.
Biztos vagyok benne, hogy lesznek (sõt már vannak is) jobb és komolyabb technók a plazmánál.
De ez csak azért lehetséges, mert a plazma technó elérte a csúcspontját mostanra.
És az út számára itt véget ér.
A legjobbtól nincs jobb 😛
ITT olvasd el az elso hsz-t. nagyon jo osszefoglalas a plazmarol. bejaratas, "beeges" reszre kulonosen figyelj oda (bar a bejaratasnal irt idot sztem nem kell szentirasnak venni, kevesebb is eleg). nehogy becsapva erezd magad egy esetleges vasar utan.😊
roviden: tobb odafigyelest igenyel, mint egy LCD-LED tv, de nagyon meghalalja.