21171
LCD - Plazma
-
#18121 That's right.
Bár nekem kevés a tévén a hdmi. Ezért használok elosztót :) -
#18120 azt te irtad, nem értem mire érv? hogy továbbra sem vagy képes szöveget értelmezni?
ha kevés a hdmi aljzat -> vegyél másik tévét, ne hdmi elosztókkal szarakodj - ennyir írt cloud
ha nem kevés -> (EZ VONATKOZIK RÁD!!!!) akkor csinálj amit akarsz, azt az esetet nem tárgyalta -
#18119 Aha..meg. És Neked ez a rész:
"..2 hdmi bizony kevés.."
Megkérdem újra: csak emiatt kuka?
Nem elég -> hdmi elosztó.
(mert hülye azért nem vagyok) -
#18118 ez a része megvolt a hozzászólásának: " Ha valakinek nem elég " ... ? ;)
elég -> ne vegyél -
#18117 Hű de jó, hogy ezt felhoztad!
Akkor most azonnal dobom is a kukába a 3D plazmámat, mert a 2 hdmi bizony kevés rá...és már veszek is egy újat 4 hdmi-vel.
Agyam eldobom, ha ezt komolyan is gondoltad.. -
#18116 Ha a szövegelésemre gondolsz és ha szerinted ennyi idősen már illene megkomolyodni, akkor ki kell ábrándítsalak.
Nem mindenki érzi magán meg a kort. Van, aki szívében örökké fiatal marad. Én ilyen vagyok. De láthatóan Te nem.
Ami pedig a mások nevével történő viccelődést illeti: magyar gondolkodással, mi magyarok sokszor fonetikusan beszélünk, szlengelünk. A "Cloud" nevet mi Klódnak ejtjük.
Most, hogy ezt is tisztáztuk, megkérdem: mikor is viccelődtem a neveddel?
Mert ha jól sejtem erre céloztál... -
safigi #18115 55w6 sacc per kábé mennyi lesz? -
#18114 Nekem van vagy egy tucat 40-80e ft körüli HDMI osztóm a boltban, talán kettő ezek közül (a két legdrágább) még működik, a többi akármennyire is drága volt szart sem ér.
Totális baromság ezekre alapozni. Ha valakinek nem elég az x db HDMi csatlakozó a tévén, az vegyen olyat amin több van. -
#18113 Ennyi idősen itt tetyózól meg viccelődsz más nevével?
Hülyegyerek vagy mondomén..... :D -
#18112 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez azért csak részben fedi a valóságot..
Először is, az ilyen helyekről nem kell vásárolni. Normális megbízható cégek 10000 alatt is vállalnak legalább 6 hónap garit, felette meg 1 évet természetesen. Pár helyen húznak egy 3000 ft-os minimum értéket ugyan, de esetünkben ez most nem számít (4500 ft.)
Csak az nem teljesen világos, hogy ezt pont itt és Nektek kell ecsetelni, ahol szidjátok a netes boltokat tv vétel esetén pont az érvényes garancia miatt :D -
#18111 10000ft alatt pld nem kötelező a garancia vállalása... Kapsz 3nap csere gart azt ennyi. -
#18110 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!látom, fogyasztóvédelemről meg garanciáról még nem hallottatok..ha vackot vesztek (mert senki sem vitatta, hogy ilyen előfordulhat) esetleg vissza kell vinni e vásárlás helyszínére és becseréltetni egy normálisan működő darabra..
Persze megértem én: könnyebb szidni a vacak dolgokat, mint felkelni a kényelmes székünkből és érvényesíttetni a garanciát, ami mellesleg legalább1 évig élni szokott... -
#18109 én egy 5k-s splitterrel szopok (vagy megy vagy nem) ... tény és való, hogy iszonyat lutrik ezek a filléres hdmi eszközök :( -
#18108 Egy normális HDMI kapcsoló kb 20rugó. Persze van olcsóbb is ami működik vagy nem sokáig... :) -
#18107 Ja. Tudjuk. 4500 forint :)
És még működik is :) Akinek Sony tévére telik, ez sem fogja anyagilag földhöz vágni... -
#18106 Úgy durván egy időtájt jártunk oviba, csak Te Győrben én meg Pesten...
Tehát a kisgyerek csak akkor igaz rám, ha magadra is érted :D -
SlickAdam #18105 azokat nem ismerem. de ilyen Receiver-ek vannak mar fillerekert. lehet olcsobban is mint egy dedikalt eloszto ... :D -
#18104 Viccelődjél mással kisgyerek. -
#18103 HDMI elosztó??? Tudod mibe kerül egy rendes? Ami működik is?
Óriási igény van ám ezekre, napiszinten vennék nálunk is, csak mindenkit lebeszélek róla..... -
#18102 Klód biztos még nem hallott ilyesmiről :) -
SlickAdam #18101 reszben jogos a kerdese. en speciel 1 HDMI kabelt hasznalok, ami a AVR Receiver-embol jon ki. minden mas ugye meg abba bele. ecceru, kevesebb kabel a tv mogott, alatt, felett... -
#18100 Úristen..... -
#18099 Miért lényeges, hogy hány hdmi lesz rajta?
Vannak már hdmi elosztók (többszörözők) egy ideje.. -
safigi #18098 Meglátjuk, szeptemberben akarom megvenni. Köszi -
#18097 250 lesz.
W6-on sajna szerintem nem lesz több HDMI. Bár még nem láttam messziről se. :) -
Borg #18096 Illetve az 55W6-on is csak 2 hdmi lesz? -
Borg #18095 42W8 mennyiért? 200-220ért még elgondolkodtatna egyszer, de többért aligha... -
#18094 Hamarosa 55" W6 és talán olcsó R4 60" 3D lesz. Előbbi aug. vége tuti.
Aug. hónapban kupon akciók is lesznek, hamarosan letölthető lesz az oldalunkon, igaz abban max a 42W8 lesz viszont elég jó áron. -
#18093 Hopsz. Figyelmetlen voltam, bocs.
A 3D kamerás filmeket keresed...
Én meg arra értettem, hogy pl. a Baljós Árnyakat senki kedvéért sem fogják újraforgatni valós 3D-ben :)
De már leesett: újra bocsi. Majd máskor jobban figyelek :)
****konvertálás alatt nem a gyári, hanem a "házi" progis konvertálást értettem. Bár a gyári sem sokkal jobb a sufni-progisnál :)**** -
#18092 ? Mi van? Ez egy infó bázis, a bemutatásra került és váró hivatalos magyarországi bemutatású 3D filmekről!
Konvertált vackok? Honnét a túróból szedted ezt?
Amik már megjelentek, azokról a Blu-ray infók is elérhetők.
Méghogy konvertált vackok :D -
#18091 Köszi! -
SlickAdam #18090 ITT -
#18089 '#18054'
csak, hogy ezek mind konvertált vackok, ...van olyan hely ahol konkrétan 3D kamerákkal rögzített filmek meg vannak jelölve? -
#18088 Válogass kedvedre (katt)
Inkább így, mint a "szerintem ez jó"-t játszuk :D -
SlickAdam #18087 nekem ez a tapasztalatom (tobb Pana modell alapjan). hatasos a fehermosas, eltunteti a szellemkepeket, de nem 2 kör utan, s nem is 10... durvabb esetben fel ora is kellhet. -
#18086 A válasz: azért nem, mert a Sony sosem kap ilyesmiket :D -
Borg #18085 Hát, gyárhatsz elméleteket, de az 2x oda vissza ment, és többet nem találtuk meg a logót :)
Persze itt nyilván nem egy éveken át atomra belegétett logóról van szó, hanem napi 8 órát ment egy csatorna a viszonylag új tv-n a polcon. -
SlickAdam #18084 ennyi ido alatt semmi nem tunik el. ha igy lenne akkor egy feher hatteru tamponreklam is elintezne a logokat.:D -
Borg #18083 Milyen nincs? -
SlickAdam #18082 "2x ment oda vissza, a halvány logóból semmi sem maradt"
ilyen nincs :)