LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
www.digimomentsvideography.com
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Olcsobb mint a Samu vagy Panasonic csucs modellek... A Sony ugy nez ki visszajon arazasban is.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
LG 42LK530 TV-hez keresek talpat. Tudnátok segíteni benne? Köszi
Van képjavító áramkör, van fullHD, divx-et visz. És még az ára sem rossz.
Haverodnak üzenem, megnéz, kipróbál (esetleg fullHD-s mkv) és ha megfelel, megvesz 😊
Alternatíváknál ha javasolnak, ugyancsak ez a szisztéma 😊
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Haver nézett egy TV-t, ti mit szóltok hozzá?
Samsung 40EH5000
Esetleg ehelyett max 150.000-ig mit lehetne. Nem kell smart, nem kell 3D.
Elõre is köszi
Piko
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Samsung 32D5000-esem van.. majd szeretném lecserélni egy Samsung 40F6650-re szerintetek érdemes? 😄
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Ez megint mi? 😊
Megõrjítetek ezekkel a rövidítésekkel 😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
FullHD-t is? Vajon 3D-t is? Akkor a következõ nekem is HDMI-s lesz..asszem 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de ezt még gyorsan leírom tanulságként.
Az elsõ androidos telómat még akkor vettem, mikor mindenki leírta a rendszert, mert "nem volt eléggé kiforrott".
Akkor még mindenki az "új" Nokiáknak jósolgatott szép jövõt..
Mindig is Nokiám volt. Már akkor is, mikor még a 1610-es megjelent..3210..3310...sorra cseréltem le õket, de hû maradtam. S akkor jött az andro...
Mindenki lebeszélt, szidták is, de váltottam.
A jövõ (a jelen) engem igazolt. Az android rendszer elsöpörte a Nokiát (aki bután és makacsul ellenállt az andro rendszernek).
Nem a jelent kell figyelni. A jövõbe kell látni...
Olyan rég olvastam róla, hogy lassan már el is felejtem 😊
..de várj csak...mégse...
Liszensz = használati jog.
Hülye vagyok? Lehet. De liszenszem van rá 😄
Többször nem nyitom le a hozzászólásod az tuti.
Van malajziai Sonym és japán Harman Kardonom is és?
Minden hülye tudja, hogy attól még a Sony japán, a Harman meg Usa fejlesztés.
Nem tudom hová akarsz kilyukadni?
A triluminosra kivancsi vagyok... Az RGB led erdekel.
Volt egy nyilvános képteszt is, Samu 8-as kontra új Sony Trilumonis W9. Volt döbbenet. Médiamárktos fõmufti már azt szervezte hogy tundá kicserélni a decemberbe vett méregdrága nyolcas Samuját a Sony-ra..... 😄
A hozzám hasonló színteszt is lefutott mozgóképpel is, pirosba, kékbe elvérzett a Samu. Egy srác nem nyugodott, azt állította hogy a Samu el van állítva. Persze a teszt úgy kezdõdött hogy mindkét tévé képbeállítását lenullázták, normálra rakták. A faszi meg bekiállt okoskodni, hogy rakják át a Samut Vivid-re, mert annak úgy van referencia képe (valami beépített koreai pöcs lehetett, mert senki sem ismerte), erre a promóter mondja neki, hogy tessék mutatni mit állítson át. Aszondja Vividre!!! Beszólok hátulról hangosan: "úgy még szarabb a képe!!", erre rámnéz, már vörös a feje.... de-de, azt át kell állítani mert a Samu direkt el van állítva. ÉLÉNKRE! Srác átrakja élénkre, ocsmány lesz a kép természetesen..... srác mégvörösebb fejjel körbenéz, mindenki döbbenten, majd felkacagva.... felkapta a táskáját és puffogva elment....
Kész bmeg...... 😄
Kezd pl. a Made In Japan könyvvel.
"...The Verge-nek, hogy befejezték a plazma panelek fejlesztését, és a mostani csúcsmodell ZT60-ban használt technológia lesz a legutolsó, amely kikerül a cég K+F részlegébõl. Hozzátette, hogy az értékesítés 2014-ig biztosan nem szûnik meg."
olvastátok már?
"...az LCD és a plazma technológiából már szinte kisajtoltak mindent amit lehetett..."
Min ahogy a koreaiak sem tartanának ott ahol most a Japán elektronikai fejlesztések nélkül, hiszen sokat másoltak a japcsikról..
Ilyen-olyan szabvány mellett döngetik sokan a mellüket, miközben a legnagyobb fejlesztések mind kicsiny nemzetünk gyermekeinek köszönhetõek 😊
Hogy csak hirtelen pár nagy magyart említsek a televíziós fejlesztések terén:
Tihanyi Kálmán, Mihály Dénes, Goldmark Péter Károly...
Ha õk nincsenek, ma nincs fullHD, UHD és egyebek sem..
És még hány magyart tudnék sorolni...de ez már nem a tévék világa lenne.
A tévé a XX. század végére a legnagyobb hatású tömegmédiummá vált.