LCD/Plazma TV-k

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

thx

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

cloud.strife
Ez jó hír, remélem itthon is jó ára lesz. Jövõhéten megyek kétnapos tokaji Sony Center összeröffenésre, akkor elvileg már megbeszéljük az árakat, készleteket..... (bort alig iszok majd ígérem... 😊

www.digimomentsvideography.com

nismoka
nismoka
jol ertem, ez a triluminos azt jelenti, hogy kulonbozo szinu ledekkel oldjak meg a hattervilagitast? feltetelezem nem edge led-es. szoval a fenyero eloszlas is tokeletes(ebb) lehet? <#fejvakaras>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Bucser
Hat Cloud nagyon jo arban jott a Triluminos TV- a UK-be (1299-2399 fontig 40-tol 55 inchig) ugyhogy, ha valoban olyan lesz a tesztek alapjan mint amire szamitok, akkor a kov tv-m Samu helyett vagy W9 vagy X9-es lesz...

Olcsobb mint a Samu vagy Panasonic csucs modellek... A Sony ugy nez ki visszajon arazasban is.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sziasztok!
LG 42LK530 TV-hez keresek talpat. Tudnátok segíteni benne? Köszi

Zephyr Retiring
Mindjárt kapod a negatív kritikákat, úgyhogy addig is..
Van képjavító áramkör, van fullHD, divx-et visz. És még az ára sem rossz.
Haverodnak üzenem, megnéz, kipróbál (esetleg fullHD-s mkv) és ha megfelel, megvesz 😊
Alternatíváknál ha javasolnak, ugyancsak ez a szisztéma 😊

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Hali!
Haver nézett egy TV-t, ti mit szóltok hozzá?
Samsung 40EH5000
Esetleg ehelyett max 150.000-ig mit lehetne. Nem kell smart, nem kell 3D.
Elõre is köszi
Piko
Zephyr Retiring
Nagyobb, újabb tévé.
Érdemes.

Klemice
ott a pont

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

cloud.strife
Vegyél Sony-t..... 😄

Krisztiam
sziasztok
Samsung 32D5000-esem van.. majd szeretném lecserélni egy Samsung 40F6650-re szerintetek érdemes? 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

nismoka
Mobile High Definition Link

nismoka
A Funai-tól... 😊

Zephyr Retiring
A jövõ tévéje?

Errõl a Philips fejlesztésrõl tudunk már valamit?

Zephyr Retiring
MHL?
Ez megint mi? 😊
Megõrjítetek ezekkel a rövidítésekkel 😄

Bucser
MHL-el mar az uj telefonok is toljak a fullhad-t....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Zephyr Retiring
HDMI-rõl tévére simán tolja a vidiket?
FullHD-t is? Vajon 3D-t is? Akkor a következõ nekem is HDMI-s lesz..asszem 😊

nismoka
Telefonban a megjelenés óta androidosom volt és van fene tudja már hányadik.. De játszani azt utálok ilyen bénaságokkal, nemhogy nagyképernyõn... Tabletem is van (Xperia Tablet S), de játszani azt nem fogok rajta, pedig még ps3 joy-al is megy és HDMI-vel tv-re köthetõ...

Zephyr Retiring
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy picit elkanyarodtunk a témától...
de ezt még gyorsan leírom tanulságként.
Az elsõ androidos telómat még akkor vettem, mikor mindenki leírta a rendszert, mert "nem volt eléggé kiforrott".
Akkor még mindenki az "új" Nokiáknak jósolgatott szép jövõt..
Mindig is Nokiám volt. Már akkor is, mikor még a 1610-es megjelent..3210..3310...sorra cseréltem le õket, de hû maradtam. S akkor jött az andro...
Mindenki lebeszélt, szidták is, de váltottam.
A jövõ (a jelen) engem igazolt. Az android rendszer elsöpörte a Nokiát (aki bután és makacsul ellenállt az andro rendszernek).
Nem a jelent kell figyelni. A jövõbe kell látni...

nismoka
Nekem 8 mit irkálnak itt, eddig is volt szinte minden konzolom, ezután is lesz.. PS4 az egész biztos, de marad a PC is, a többi majd elválik de OUYA az nem lesz az ziher..

Zephyr Retiring
"...olvass kicsit pl. a liszenszelésrõl."
Olyan rég olvastam róla, hogy lassan már el is felejtem 😊
..de várj csak...mégse...

Liszensz = használati jog.

Hülye vagyok? Lehet. De liszenszem van rá 😄

Zephyr Retiring
A jövõrõl beszéltem kolléga. Nem a jelenrõl 😊
konzol jövõkép.
Tetszik vagy sem...

Zephyr Retiring

nismoka
Az Ouya a jövõ mi? Muhaha! Ouya down..

+1

cloud.strife
Konkrétan te hülye vagy baszod.....

Többször nem nyitom le a hozzászólásod az tuti.

Zephyr Retiring
Hogy jön a használati jog a fejlesztéshez?
Van malajziai Sonym és japán Harman Kardonom is és?
Minden hülye tudja, hogy attól még a Sony japán, a Harman meg Usa fejlesztés.
Nem tudom hová akarsz kilyukadni?

cloud.strife
Az egészbe az a baj, hogy a Sony-t rakhatod Vivid-be, akkor se bassza szét a színeket, csak túlszaturálja. De a részletek sokkal inkább megmaradnak. Persze ettõl még a Vivid az aljabeállítás.... Annál már csak a Shop mód szarabb! 😄

Bucser
Barom.... Movie az alap a samukon es onnan lehet allitgatni hogy valami normalisat kisajtoljon az ember beloluk.

A triluminosra kivancsi vagyok... Az RGB led erdekel.

vivid bazze, leheto legmocskabb beallitas barmilyen tv-n... meg ha a mozi-t ajanlotta volna... de hat na, erthetett hozza 😄

cloud.strife
Egyébként ma voltam Sony bemutatón. Volt 4K (az új csúcs 65callos), volt NFC mindenfelé, fülesek, speckó tévétávirányítók, kamerák, fényképezõk, csudadolgok.....

Volt egy nyilvános képteszt is, Samu 8-as kontra új Sony Trilumonis W9. Volt döbbenet. Médiamárktos fõmufti már azt szervezte hogy tundá kicserélni a decemberbe vett méregdrága nyolcas Samuját a Sony-ra..... 😄

A hozzám hasonló színteszt is lefutott mozgóképpel is, pirosba, kékbe elvérzett a Samu. Egy srác nem nyugodott, azt állította hogy a Samu el van állítva. Persze a teszt úgy kezdõdött hogy mindkét tévé képbeállítását lenullázták, normálra rakták. A faszi meg bekiállt okoskodni, hogy rakják át a Samut Vivid-re, mert annak úgy van referencia képe (valami beépített koreai pöcs lehetett, mert senki sem ismerte), erre a promóter mondja neki, hogy tessék mutatni mit állítson át. Aszondja Vividre!!! Beszólok hátulról hangosan: "úgy még szarabb a képe!!", erre rámnéz, már vörös a feje.... de-de, azt át kell állítani mert a Samu direkt el van állítva. ÉLÉNKRE! Srác átrakja élénkre, ocsmány lesz a kép természetesen..... srác mégvörösebb fejjel körbenéz, mindenki döbbenten, majd felkacagva.... felkapta a táskáját és puffogva elment....

Kész bmeg...... 😄

cloud.strife
Ezen hangosan kacagtam percekig..... 😄

cloud.strife
Javaslom olvass kicsit pl. a liszenszelésrõl.
Kezd pl. a Made In Japan könyvvel.

Tegyük hozzá, hogy ugyanígy az LCD sem...
Zephyr Retiring
😄

meg nem tudni mit tud a ZT, de mar a VT is referencia. szoval ha a ZT meg ratesz egy nagy lapattal es az abban hasznalt tekno bekerul lassankent (jovore es esetleg meg azutan) a VT-be es lejjebb, akkor meg nyugodtan beszelhetunk fejlodesrol. majd kiderul. nekem mar a VT50-tol se kell jobb, csak - mint korabban is irtam - a magasabb fenyero, amit picit irigylek. de a szoba mar igy is tobb, mint alkalmas a VT50-eshez is, szoval csak picit.😊

Hülyeséget mondtam. IFcafén van. 😄

"...The Verge-nek, hogy befejezték a plazma panelek fejlesztését, és a mostani csúcsmodell ZT60-ban használt technológia lesz a legutolsó, amely kikerül a cég K+F részlegébõl. Hozzátette, hogy az értékesítés 2014-ig biztosan nem szûnik meg."

rakeresve PH-n a legutolso panasonic-os hirre, pont az ellenkezojet allitjak. par evig meg tuti lesznek ujak, nem hiszem, hogy a mostani modelleket nyomnak amig elerhetoek lesznek az OLED-ek...

csucson kell abbahagyni 😊

Plazma nem fok már sehova fejlõdni. Most írták PHn, hogy befejezi a Panasonic a K+Fet és már csak a maiakat fogja gyártani. Átállnak OLEDre.

de csak szinte, plazma meg mindig tud fejlodni, pedig kihalo felben van. "led"-el viszont egyetertek, ott csak kozmetikai javulas van esetleg, meg funkciokban bovulnek.

Zephyr Retiring
Érdekes cikkre bukkantam az UHD tv kapcsán:
olvastátok már?

"...az LCD és a plazma technológiából már szinte kisajtoltak mindent amit lehetett..."

na meg egy kis nosztalgia!

nismoka
Igen, sok az okos hazánkfia.
Min ahogy a koreaiak sem tartanának ott ahol most a Japán elektronikai fejlesztések nélkül, hiszen sokat másoltak a japcsikról..

Zephyr Retiring
Szoktam röhögni ezeket a keleti (japán, kóreai) és egyéb külföldi "fejlesztéseket".
Ilyen-olyan szabvány mellett döngetik sokan a mellüket, miközben a legnagyobb fejlesztések mind kicsiny nemzetünk gyermekeinek köszönhetõek 😊
Hogy csak hirtelen pár nagy magyart említsek a televíziós fejlesztések terén:
Tihanyi Kálmán, Mihály Dénes, Goldmark Péter Károly...
Ha õk nincsenek, ma nincs fullHD, UHD és egyebek sem..
És még hány magyart tudnék sorolni...de ez már nem a tévék világa lenne.

A tévé a XX. század végére a legnagyobb hatású tömegmédiummá vált.

nismoka
UHD japán találmány....

nismoka
Szuper! De tényleg...

Zephyr Retiring
Az UHD nem tudom kinek a fejlesztése...
De a világ elsõ legnagyobb 3D UHD tévéje szintén LG 😊