LCD/Plazma TV-k

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vagyis a W8...ize

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

hx750-es a passziv 3d-s modell, ugye? akkor nem csoda, h szarabb a feketeje, hiszen IPS panel (ha minden igaz).

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

nismoka
Igen a szinbeállítást is lejebb kell venni mint a HX750-nél. Gyorsabb minden, a böngészõ a menü stb, nagyon dizányos! 😊 Szentségtörés de én egy Galaxy S3-al próbáltam a wi-fi-s képernyõ tükrözést és tökéletesen megy. 😊 Viszont az egyérintéses NFC-vel inditott tükrözés mókát nem akarta az SGS3-al, de viszont megy menübõl inditva, úgy sem bonyolult. NTFS és mkv müködik, DTS hang is szól és kinyomja optikain 5.1-ben is ha USB-rõl megy a warez film. 😉 A hozzáadott NFC-s bluetooth távkapcs nagyon tetszik! A fém káva nagyon szép csak alul középen azt a bumszlit a logo-val laposabbra csinálhatták volna, vagy kisebbre, vagy feketére. 😊

cloud.strife
Majd este. Én se tudok besötétíteni rendesen.

Adddigis a HX750 után:
+ szinek szokás szerint rendben, valahogy talán élénkebb az egész, viszont a bõrszín, aszfalt szín természetes maradt
+ sokkal fényesebb
+ Motionflow szépen számol
+ appok, menü sokkal-sokkal gyorsabb
+ NFC, TV SideView, egyéb fícsörök mint a vaj
+ menü sokkal szebb lett
+ a kába valami eszméletlen szép, pont ammyira vékony ami még nem zavaró, az a kék él pedig brutális

- a feketéje még mindig nem tetszik, este kiderül mennyire zavaró, bár szembõl eltûnik teljesen, a fényerõszabályzó nálam mindig be van kapcsolva, azzal szerintem el fog tûnni. Az tény hogy szarabb a fekete mint a HX750-en volt (elsõre)
- tükrözõdik, kb. úgy mint az üveglapos cuccok. Ettõl persze sokkal fényesebb a képe
- sajna sem a tabletem, sem az iPhone-om nem tudja az NFC-t..... 😞 De ahogy nézem a Tablet S-em a képernyõtükrözést se..... 😞

Az ntfs, MKV dolgokat nem tudom tesztelni, nincs egyik se itthon..... LOL 😊

Elsõre ennyi.

www.digimomentsvideography.com

nismoka
Besõtétített szobában milyen a fekete? Mert most nem tudok besötétíteni.. 😊A Fehéret jobbnak látom a HX750-nél.

cloud.strife
42W805 itthon.... 😊 Most hangol.

nismoka
Jav: Sony KDL42W805 😊

nismoka
Na, teszteltem a Sony KDL40W805 TV-t, elsõ benyomások jók, sztem korrekt cucc. A wifi-s képernyõ tükrözés mobilról nagyon tetszik.😊 A képminõség szerintem egy kicsit jobb mint a tavalyi HX750, a fekete szint azért csalóka mert nagyobb fényerõt (háttérvilágítás) tud az új ezért kb amit 10-es szinten tudott a HX750 azt itt kb 5-6 fokozaton már hozza. Oldalról enyhén jobb a fekete a HX750-nek de sztem lényegtelen.

nismoka
Csak oldalról nézve olyan, szemböl jobb a képe!

Zephyr Retiring
Ha csalódást okoz ezzel Neked a Sony, akkor miért nem õket szidod?
Vagy jobban esik a Philips-et és az LG-t leírni, ahelyett, hogy belátnád: igen, a Sony is gyárt gyengébb cuccosokat. Ugyanúgy, mint bármely más cég...

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

cloud.strife
Szerintem a képernyõtükrözés az alap az X android verziónál nem?

cloud.strife
Nekem elsõre olyan középkategóriás Philips tévé fílingem lett tõle (meg talán az LG-knél látni ilyet).

Mindenesetre annyira ez nem tetszik..... :/ Elvileg holnap megjönnek a 40"-osok, a HX750, EX650-eknél is volt különbség a két méret között a feketénél...

Bucser
Az nfc kodok standardek alapjan utasithatjak a telefont arra amit a tag mond neki. Van amelyik felhivott funkcio kernelbe epitve megvan (pl csatlakozas fuleshez). Van ami specifikus appot igenyelhet.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Lehet Samu spva panelek Sony elktronikaval?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

arty
nfc tudáson belül nincsenek fícsörök, vagy profilok, amit a teló / más eszköz támogathat vagy sem? (mint a bluetoothnál)

én attól félek nem lesz ez ennyire egyszerû...

Forza.

arty
ez igencsak jól hangzik!

Forza.

cloud.strife
Minden NFC-sel.

Bucser
csak Xperia Z-vel mukxik vagy mas telefonnal is?

cloud.strife
Még nem kalibráltam, de a HX750-nek jobb volt a feketéje oldalról. (ez általában nem beállítás kérdése.
Szembõl viszont kalibrálás nélkül is jobban tetszik a képe.

Na majd holnap tesztelek.

Ezt állítólag az új panasonicok is tudják.
cloud.strife
Xperia Z-t csak hozzáérinted a második kis távirányító aljához és már látod is a telefonod képét streamelve a tévén. FullHD-be. Onnantól már azt csinálsz amit csak akarsz. Persze nem csak NFC-vel kapcsolhatod rá a képrnyõtükrözést.

Bucser
Parositod a telefont nfc-n keresztul igy nem kell kulonbozo dlna es egyeb szarakodast csinalni hogy megtalald a bluetoothon wifin vagy egyeb modon szinkronizalt adatot a tv fele.

Mihez képest nem jó a feketéje?
arty
mit lehet nfc-n csinálni?

Forza.

cloud.strife
NFC viszont hibátlan cucc!!!

cloud.strife
W650, W8 készletre érkezett ma. Tesztelni még nem volt idõm, 47W8-nak a feketéje elsõre nem tûnik túl acélosnak (oldalról) :/

cloud.strife
Még nem tudok róla.

Van már valahol új sony review?
cloud.strife
W650 az 200Hz. És nem számol ki képkockákat. Csak duplán villant azonos kockát plusz a fekete.

fuhhh... <#vomit>

Zephyr Retiring
Beletrafáltál: van plazma Panám is..<#vigyor>
FullHD, THX (igazi!) és egyéb nyalánkságokkal..
De mirõl bájcsevegnénk, ha ezt már rögtön az elején elárulom?<#hehe>

nismoka
Jah amit mát mindenre ráraknak.. 😊

Thx-rüü van szo 😊

nismoka
Mit nem irnak? Ott van az 1000Hz

Mondjuk h jobban megnezem, ennel se irjak

ja, csak neki nem ez van. Nagyon nem.😊

nismoka
csak a magyarok...
hungryans... 😄

Zephyr Retiring
Akkor az a tömeges tévedés tipikus esete,
mert több portálon is úgy jelzik mások is 😛

onnan ahonnan a magyar webshop a THX-et a televiziodnal. 😄 LOL

Zephyr Retiring
Csak még egy apróság:
Ha hivatalosan nem közlik a frekvenciát, akkor az Amazon honnét tudja a 240 Hz-et?
Várj kitalálom: a hasukra csaptak 😄

Amúgy irrelevásot akartál mondani nem? 😊
Vagyis lényegtelen, a tárgyhoz nem tartozó linkekrõl.
Mivel a kérdés eleve a 100 Hz-rõl lett feltéve, így a link eleve nem lehet irreleváns 😊
Amúgy ide a bökõt, ha lemérnénk a 250 Hz-es Samut amit belinkeltem, nagyon aközeli értéket kapnánk...de mindenképpen 100 Hz felettit.
Akarsz fogadni? 😊

Bucser
Ez nem a Samsung hivatalos specifikacioja, hanem egy webshop-e ami az amazon local-on keresztul arul.

Szokj le az irrevelans linkelgetesrol kerlek...

Zephyr Retiring

Bucser
Tudtommal Samu nem ir mar herzet sehova csak CMR-t.(lassan 4 eve)

"Igen, 100Hz+fekete. Kockakiszámoló algoritmus csak a W8-tól lesz....."

Most összekevertél. A képkocka kiszámoló algoritmus (más néven interpolálás), az a valós 100Hz. Magyarul akkor a W650 nem valós 100Hz-es?
Zephyr Retiring
A Sony-kkal eddig sem volt gond. Régebben (crt korszak) melegedések elõfordultak még..
Inkább csak a név miatti áraik voltak magasak. Nem meglepõ, hogy tudnak jó cuccokkal is kirukkolni. Persze ugyanúgy a kommersz készülékek is megtalálhatóak a palettán..

1000 Hz-en meg már meg sem lepõdöm..
Ez ugyanolyan marketing mint a 2500 Watt PMPO matricák a 4 Wattos micro hifiken.
Aki meg beveszi, az "ha megnyerte, hagy vigye!" 😄

cloud.strife
Kaptunk egy Sony-Samu összehasonlító táblázatot. Tényleg jók lesznek az idei Sony-k (is).

Viszont hangosan felröhögtem a boltba mikor a Hz részhez értem (néztek okosan a szállingózó vevõk😊

GYEREKEK!!!! Már 1000Hz-nél járunk!!!!!!!!! <#taps><#falbav><#banplz>

cloud.strife
Igen, 100Hz+fekete. Kockakiszámoló algoritmus csak a W8-tól lesz.....

nismoka
Elvileg 100HZ+villogtatás=200Hz

Azt tudja valaki, hogy a Sony 42W650 az valós 100Hz-es vagy villogtatós?