LCD/Plazma TV-k

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Neked mar megint fogalmad sincs az egeszrol.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Zephyr Retiring
Az OLED mint technológiai fejlesztés az LG-jé.
Ezt egyedül csak a Samsung cáfolta.
Perre is vitték a dolgot.
Az, hogy közben a Sony piacra dobott egy zsebtévét egy LG-tõl lenyúlt technóval, már más lapra tartozik.
Szvsz amúgy se nagyon nevezzünk már tévének egy 28 cm-es SVGA felbontástól picit eltérõ zsebszerkentyût.
Ez is picit a más tollával való ékeskedés esete..
A belinkelt cikkben olvashatunk az elsõ igazi OLED tévérõl is, természetesen 4K felbontással, valahogyan úgy, ahogyan azt korunk digitális "fejlõdése" megköveteli..

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

cloud.strife
Akkor még nálunk is volt egy kiállítva. Egy hétig...

www.digimomentsvideography.com

cloud.strife
2007-ben.

nismoka
Az elsö megvásárolható OLED TV-t a Sony dobta piacra évekkel ezelött Sony XEL-1. Csak ezután jött az LG a nagy innovátor, gangnam style...

Zephyr Retiring
Akkor ezzel el is köszönnék mára.
Elgondolkodtató, hogy ha majd tényleg beindul a tömeggyártás és mérséklõdik az ár is, akar e bárki is lcd-t, vagy plazmát venni a jövõben...

Zephyr Retiring
Te még fent kukorékolsz? 😊
Az organikus led is led. Vagy nem?
Nézzük csak 😊

<#wow3>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Zephyr Retiring

nismoka
Nem igazán találtam jobb videot rola a tecsön..

arty
oké... de ha ÉN oda tudok figyelni rá ....

Forza.

nismoka
Jav: nem a talpában van de a wireless stimmel. 😊

nismoka
Nem ez a lényeg. 😉

nismoka
Sony ZX1 már tudta a vezeték nélküli kép és hang átvitelt. A tuner a talpában van amit le lehet választani és wireless küldi a képernyöre a cuccot, mindezt 2008-ban.
LED-es és ultravékony, csak nem LED tv-nek hirdették (mit a samsung megtévesztöen) hanem led világitásu lcd tv-nek...

arty
igényes ez a nézhetetlen képarányú video, pláne egy sonyeurope-tól

Forza.

nismoka
Szerintem meg Sony

cloud.strife
LOL 😄

tudjuk, vagyis tudom. de hat LG-rol van szo, na... pionir ceg <#idiota>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

cloud.strife
Valódi LED tévéje egyenlõre csak a Sony-nak van, az is prototipus.

nem tudom en vagyok e teljesen hulye vagy ti vagy a szomszedasszony, de zefir cikkeben a hangsuly a FULL LED-en volt, nem a FULL HD-n! erre celoztam, nem tudom hogy jon ide a C7000 meg C8000...

Zephyr Retiring
Inkább április elején. Legalábbis idehaza.
Amúgy meg a cikket nem én írtam.
Ha én írtam volna, a Samu C7000-esrõl szólt volna mint ez. <#papakacsint>

Bucser
Megsugom, hogy a C sorozat amibol a C7000 es C8000 3D FullHD ledes LCD volt a Samutol mar 2010 marciusaban landolt egesz Europaban...

A cikked meg oooo... Majusi...
No offense csak megint hulye vagy...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Zephyr Retiring
Nem is tudom....<#whatever>...várj csak...
lehet, hogy ezért?<#hehe>

A cikkben LED tévét mondanak. De az csak ledes lcd...mint mondottam volt helyesen<#vigyor>

A valódi LED technó pl. ez 😊

akkor te miert "fullHD 3D ledes lcd"-et irtal, okos? meg mindig nem latod a kulonbseget? 😄

Zephyr Retiring
Azért errõl is nagy a csend.
Vajon a hazai analóg tévéadás zárása után jön a 3D-s adás is?
Emlékeztetõül a tesztadásra..

Zephyr Retiring
"LG LX9500 - a világ legelsõ Full LED 3D TV-je"
Mondja a cikk címe.
Akkor is az ha rendesen, és akkor is ha rendetlenül olvasom<#hehe>

s meg olvasni se tudsz rendesen... <#falbav>

Zephyr Retiring
A többiekét sehol sem jegyzik 😄
De helyette megtaláltam a világ elsõ fullHD 3D ledes lcdjét 😊

Úgy látszik, majd mindenben ez a cég volt az elsõ...
A többiek meg valahol utána kullognak 😛

Mert a többieké milyen volt? 101 meg 103? 😄
Zephyr Retiring
2005. Bemutatkozik a világ elsõ 102 inches fullHD plazmája...
természetesen az LG-tõl...

Ölég lessszzz, vagy nyomjammmméééég? 😄

arty
beszállnak a plazmabizniszbe?

Forza.

cloud.strife
Most jövök egy kétnapos Sony Center konfról.....

Lesznek érdekességek ebben a negyedévben. Pozitív. Nagyon pozitív!

Bucser
Hagyd ra, lassan emeszti a dolgokat, mert filozofal rajtuk mire ide kiteszi. Ez speciel ilyen sokaig tartott😊

ugye nem gond, hogy egy ettol kb. 2 hettel ujabb cikk mar masrol ir es MAR ki is beszeltuk itt...
2011-es vagy korabbi cikkeket kene linkelgetned, csak hogy real retro maradj 😄😄😄

Zephyr Retiring

55VT65 @ hdtvtest.co.uk

Még jobb mindenben mint a GT, szintén reference minõsítést kapott...
cloud.strife
Kicsit inkább a 750.

S a W650 milyen? Megközelíti a HX750 képét, vagy inkább az EX650-el van párban?
cloud.strife
De jelent.

Nyilván a triluminos nem jelent akkora minõségi ugrást, hogy egy fejlesztett HX850-et alá lehessen rakni eggyel, mert úl kicsi lenne a látható különbség.
nismoka
Most odaraktam egy HX850 mellé a W8-at, minden normal beállításon, minden hókuszpókusz off. A HX850 7-es háttérfényen, a W8 kb 2-es fokozaton igy kb egyforma a fényesség. Igy a fekete is jobban közelít már a HX850-hez, ami azért a legjobb LCD tv.. 😊 Forrás PS3/Karib 4, Jó ez.

cloud.strife
Nekem is nagyon tetszik a képe. Nálunk körbejárható a tévé és néha oldalról is ránézek, de 98%-ban pont szembõl a kanapéról látjuk, onnan rendben van. Nagyonis.

Ettõl függetlenül nem értem ezeket a gyártókat, illetve ilyenkor gyûlölöm egyre jobban azokat a márkákat, akik tönkretették a tévépiacot. Ezalól kivétel lesz a Triluminos panel, ami végre nem holmi összevásárolt panel a három gagyitól, hanem valami saját.
Én speciel a Sony helyébe egyel eltoltam volna a sort és a tavalyi HX850 panelt kicsit fejlesztve raktam volna a W8-ba. A W9-be meg mehet a Triluminos.

Vagy a fene tudja.

cloud.strife
Akkor mûködött a kamumarketing. 😊

nismoka
Kicsit kutakodtam neten, az ips paneleknél ips glow-nak hivják azt a jelenséget mikor oldalról nézve szürkül a fekete. Viszont más szin nem torzul ips panelnál. A VA paneleknél viszont jobban torzulnak a szinek oldalról. A lényeg hogy bármilyen is az LCD azt lehetöleg szemböl kell vagy azt közelítõleg kell nézni, de ez nem újdonság. 😉 Modjuk nálunk ez nem probléma..

nismoka
Szerintem rendben van a cucc, tény a betekintési szöge kissé gyengébb mint a hx750nek, de láttam ennél gyengébbet is és leginkább csak a feketénél mutatkozik meg. Amúgy meg LCD-nél úgyis jelen van ez, nem oldalról kell nézni, majd az OLED... Nekem kifejezetten tetszik a képe, szerintem a motionflow kicsit jobban dolgozik mint az elödben, leginkább ezt 3D-ben veszem észre.

pedig - elvileg - pont hogy az IPS-nek sokkal jobb a betekintesi szoge, mint mas paneleknek. ez volt az egyik "ficsor" a pana led tv-kben.
erdekes...

cloud.strife
Világos képnél is.

cloud.strife
Sajnos kijön ennek az IPS panelnak a gyengesége...... Csak szembõl jó.

cloud.strife
Igen, az lesz az.....

nismoka
H750 aktiv, W8 passziv 3D.