LCD/Plazma TV-k

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
tényleg nincs benne kamera?

mennyiért is nincs benne? (gondolom nagyon megdobta volna az árát 😞(( )

Forza.

cloud.strife
Újgazdagok kíméljenek jelige.

www.digimomentsvideography.com

nismoka
Hiába, majd jön a duma hogy nincs benne kamera, meg hadonászós vezérlés meg upgrade kit, meg ezermagos processzor, barátok köztre jó a samu is...

cloud.strife
Erkezett 55W905.

Khm... eloben kell nezni. Elmebeteg. Visszajott az X4500-as feeling, a WCG psnel feeling. A szinek pedig lenyegesen jobbak mint amit valaha lattam led tv-n.
Epp most tervezem, hogy berendelek egy 46F7000 vagy 8000 modellt. Es raeresztem, hadd lassa a vevo a kulonbseget.

Zephyr Retiring
Ezzel viszont nagyon egyet tudok érteni...

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Zephyr Retiring
Avagy az igazi lcd vs. plazma összecsapás 😄
Legalább is a cikk írója szerint..

Bucser
En neha valoban elgondolkodom, hogy kik irjak ezeknek az internetes portaloknak a hozzanemerto baromsagait.. (egyik magyar portal sem kivetel) Nagyon keves portal van ahol ertenek ahho amirol beszelnek...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

LG LM670 Pana GT50-es elott? hahaha 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

nismoka
Ez über gagyi..

Zephyr Retiring
Kapu a 10 legjobb 3D tévéhez 😊

Figyelem!
A cikkben szereplõ adatok sérthetik egyesek erkölcsi vagy morális érzékeit, nézeteit.

Zephyr Retiring
A Sony bluray-es youtube playerem is magyar szerelés.
Hibátlanul mûxik.

Zephyr Retiring
Bocs. A Made In Hungary kiröhögését én ennek értelmeztem.
Talán csak túlreagáltam. Akkor meg használd rendesen a szmájlit, nem lesz félreértve.<#worship>

mellesleg az E6500-as Samu plazmacsekunk is magyar gyartmany. semmi gond nincs vele. szepen ossze van csavarozva.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

hogy "szerinted minden magyar gyártású dolog sz@rcsi"... pl ezt.

mintha valami ovodassal vitatkoznek.😄

Zephyr Retiring
Idézet a 17691-esedbõl:
" osszerakva (Made In Hungary 😄) es a tv "

Szóval mit nem írtál le soha?<#nevetes1>

Zephyr Retiring
Ez kezdetnek nem rossz.

te folyamatosan olyan dolgokkal toldod meg a hozzaszolasaimat, amiket EN soha nem irtam le... erdekes.

IGAZI, hozzaerto szakembereknek hiszek. ilyen kommersöl otvar szervezeteknek es adott gyarto altal kijelentett hulyesegeknek nem hiszek.
pl egy altalam kedvelt ceg, mondjuk Panasonic, is allithat amit akar. nekem bizonyitek kell.

Zephyr Retiring
Bocs, de a "Made In Hungary"-t miért kell röhögõ szmájliznod?
Mert szerinted minden magyar gyártású dolog sz@rcsi?
Hihetetlen nagyot tévedsz, ha így gondolod.

Zephyr Retiring
Rendben. Ne higgyünk a hivatalos honlapoknak.
Ne higgyünk a szakembereknek sem, akik évekig tanulták a szakmájukat.
Nincs más hátra, maradt a Wikipédia?<#hehe>
Amit meg Ti hisztek szentírásnak.<#nevetes1>

probaltam egy 8-as 2012 elejen. rendben volt egyebkent. csak eleg gagyin volt osszerakva (Made In Hungary 😄) es a tv menuje a legeslegszarabb, lassabb, resetelos moslek, ami letezik. nem tudom valtoztattak-e rajta azota...

az a baj, hogy te minden szart elhiszel. pl ha Samu hivatalos honlapjan irja h Full HD 3D, akkor az neked szentiras.
a TÜV is csak a valot allithatja...

ja ha mar itt tartunk: van vmi szervezet (nem tudom a nevet hirtelen), ami dijakat oszt minden evben. nos szerintuk 2011-ben az emlitett 6500-as Samu LED volt A egyik best buy. LOL meg jo h nem linkelted.😄

Bucser
Felso kategoria philipsek nagyon jok (8-as 9-es szeriak) Bar nem a 3d miatt kell oket venni. (ubernagy crosstalk) Viszont 2d-ben az egyik legjobbkepet produkaljak lcd-k kozott.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Meg a Plazmak kozott az E550 van Samutol az E6500 helyett😊

Rohejes lista.

Zephyr Retiring
Igazad van. Mindenképpen pereld be a TÜV Rheinland szakembereit.<#hehe>
Kik õk, hogy ilyesmiket eldönthetnek mi?<#vigyor>

miert nem irjak a tenyleges fogyasztast?...
tavalyi egyik 75 colos Sharp tevet lattam fogyasztasmerore dugva, 110 wattot fogyasztott. nem hiszem, hogy lehet uberelni.😄

Zephyr Retiring
Figyelem kizárólag spórolásmániásoknak találtam itt az SG-n is valamit:
2012 legkevesebbet fogyasztó 3D tévéje 😊

h belerakjak pl a 80+ colos, sokmillios LG tv-t a listaba, plazmaknal meg ar-ertek aranyrol beszelnek es ST-t teszik be VT helyett, pedig "legjobb tv"-krol van szo... es hasonlok.
na meg h 0-nal tobb Philips tv szerepel a listaban.😄

Zephyr Retiring
Melyik részével nem értesz egyet?

kar h ez az osszeallitas egy nagy vicc 😄

Zephyr Retiring
Egy kis nosztalgia tavalyról..
2012 legjobb tévéi 😊

nincs tokeletes tv. de 2012-ig bezarolag a legjobb lett (Kuro-t nem nezve).
de ezt mar kitargyaltuk...

Zephyr Retiring
Na és megtaláltad a tökéletes tv-t?
Vagy még keresgélsz?<#nyes>

annyi valosag alapja volt, hogy nekem VOLT itthon pont az a modell akkoriban. olyan szinten felbaszott, hogy iziben adtam elfele, s gyakorlatilag ennek koszonheto, hogy elkezdtem keresni a "tokeletes" tv-t. persze arban meg kellett toldani...😄
es igen, volt per, nem is keves (nemetorszagban legalabbis). bizonyito teszt is volt (digital versus-on pl, ra lehet keresni).

Zephyr Retiring
Nem semmi.
Amikor csekkolgattam régebben vásárlás elõtt a 3D-s tévéket,
(gondolom nem emiatt) a Samukkal én sem voltam elégedett.
Volt egy másfél millás Sony ami bejött, de akkor épp nem volt felesleges másfél millám<#vigyor>
Inkább vettem egy 2D-s Pana plazmát és egy 3D-s LG plazmát<#nevetes1>
Ja, és még maradt "zs" a zsebemben is<#nevetes1>
(A Panát vagy fél évvel elõbb, mint az LG-t)

Bucser
A TV fullHD volt. A panel FullHD. 2D-ben tudta a FullHD-t. De amikor 3D-be valtott akkor leskalazta a kepet. Hogy miert azt csak a samsung tudja. (lathatoan szarabb volt a 3d-s kepe egyebkent.

Zephyr Retiring
Nem tudom ennek mennyi lehet a valóság alapja.
Talán csak pletyka volt nem?
Azért meglepõ amit állítasz, mert amit belinkeltem az a hivatalos Samu honlap. Ha ott hazudnak, azért be lehetne õket perelni.
Nem hinném, hogy ezt bevállalnák. Vagy mégis?
És kik bizonyították ezt?

Bucser
Nem a Samsungnak volt egy gennyes huzasa a D sorozatban. A 6-os sorozatu 3d-s tv-k habar FULLHD 3D-kent voltak reklamozva nem akkent mukodtek, hanem leskalaztak a 3d-s kepet es ugy jelenitettek meg. Hogy miert? A mai napig nem ertem. Talan a panelek reakcioideje nem volt megfelelo. Nem igazan tudom. De bizonyitott teny volt es utolag a dobozrol is leszedtek a fullHD3d jelzest.

Zephyr Retiring
Most megint én értek félre valamit?
Hirtelen csak a D6530-ra kerestem rá..

Inquisitor barátunk nem ezt kérdezte. Hanem..
" amik aktív szemüvegesek és csak 720p-ben megy 3D-ben "

Én úgy látom ez az általad említett Samu fullHD-s, de javíts ki ha tévednék.
Azt viszont pedig már megbeszéltük, hogy az én LG-m meg csak HD Ready-s.
Azaz 720p-ben viszi maximum a 3D-t..lekonvertálással.
Nem inkább ilyesmire gondolhatott?
Csak mert az enyém 2011-es modell. És remélem, még nem pusztul ki<#vigyor5>

meg itt nemetorszagban se nagyon van, szoval jo kerdes. egy e-mail pana magyarorszaghoz lehet nem artana 😊

Magyarországon mikortól indul a VT60 forgalmazása?

Bucser
Igen. Elvileg mind kipusztult... Emlekszem azok meg a Samsung D6530 D6510 meg D6100 volt.

Pana-nak LED teren megint nem jott ossze (bar kozepkatban sztem vannak jo modellek):
WT65 review

Errõl jut eszembe, mi van azokkal a tévékkel amik aktív szemüvegesek és csak 720p-ben megy 3D-ben? Kipusztultak végre? Mert elég szemét dolog volt amikor elfelejtették vevõ orrára kötni a sorfelezést. Pl. Samsung.

cloud.strife
Én a saját tapasztalatomról írok, IPS panelt még nem láttam foltost. Ezek között a W8-asok között (eddig 5-öt láttam hajtva) egyiknél sincs bevilágítás sem.

Ha látok, attól még nem vagyok elfogult.
Az meg hogy mit tudok a panelekrõl az egy dolog. Amit látok és tesztelek az meg egy sokkal fontosabb dolog. Ezért írom, hogy pl. a Samu még életében egyszer se közelítette meg képminõségben a Sony-t pl. (közép felsõ kategóriáról beszélek. Az aljában a Sony is szar)

3D teren MAR nincs. sot (ha plazmat nezzuk), VT50-esemben rosszabb a 3D, mint az azelotti VT30-asban volt... ideit nem ismerem.

Zephyr Retiring
Magyarra fordítva: mostanra már nincs minõségbeli különbség a 3D-s plazma vs. 3D-s lcd közt?
Természetesen aktív shutterrel.
Hiszen van, ami 3 év alatt sem változott.
Pl. a passzív 3D továbbra sem real fullHD 😄
Amúgy kösz az infókat. Le vagyok nyûgözve, hogy kultúráltan is tudsz reagálni 😊
Köszönöm ezt is.

*VA panelnél nem a "lilulást" szokták felhozni negatívumnak?

nismoka
Kb pont az a különbség a két panel tipus között amit leirtam, ezt látom is. IPS kicsit gyengébb feketében de leginkább ha nem szembõl nézik akkor jön elõ. Kontrasztban is gyengébb papir szerint mint a VA panelek de nem igazán látszik. Foltosodásról egy kukkot nem szoltam, tudom mibõl ered.