21171
LCD - Plazma
-
#18441 semminél nem jobb azis? -
SlickAdam #18440 bótban?... -
Borg #18439 Azért élőben is megnézted remélem :) -
#18438 Jó döntés :) -
TomStorm #18437 Jövőhéten jön az X60,köszi a jó tippet!:) -
#18436 32W650 Sony 129e 5 év garral. Ezzel járnál talán a legjobban. És akkor nem egy alja tévéd lesz. Ha meg leteszel a FullHD-ról, vagy megterhel az a 10e ft, akkor a 32W600, az HD Ready és egy tizessel olcsóbb.
Aláírásomban a többi. -
#18435 2013 - 2014: Európa legjobb dizájn tévéje.
Most olvasom csak... :) -
#18434 3 méterről sztem elég az 1024x768 ... de elmész boltba és megnézel egy fullhd és egy hdready plazmát és meglátod :) -
TomStorm #18433 Ja oké azért köszönöm!
Most láttam van full HD 39" is 120K alatt,van itt választék bőven.
Arty-t még megvárom hátha ajánl valamit aztán ha nem akkor egész hétvégén a Tv-ket fogom bújni,hogy válasszak egyet:)
De legalább tisztába lettem vele mit várhatok ennyi pénzért! -
SlickAdam #18432 nos... ha ra vagy izgulva par ps3 exklura, akkor esetleg erdemes venned egy ilyen masinat, de ha ugyis tiszta lappal kezdenel, akkor inkabb ps4-et javasolnek (addig gyujtenel penzt es unalmadban olvasgatnal... nem kell elkolteni a penzecsket azonnal, csak mert a masikra varni kellene :)). azzal latvanyban nem csalodnal akkorat...
bocsesz, de nem tudok ilyet ajanlani. en azt mondanam vegyel egy olyat, ami radmosolyog :D vagy majd a tobbiek mondanak valamit. -
TomStorm #18431 Nem messziről.2 méter max3 -
TomStorm #18430 Dehogy tudom sose volt még konzolom se normális TV-m:)
Na akkor van ez a Panasonic ez okés de tudsz ajánlani 82 cm-es full HD tv-t max 115ezres kategoriában ami az "ócskák közül kicsit kiemelkedik?:)
Aztán majd eldöntöm -
#18429 milyen mesziről is nézed majd? -
SlickAdam #18428 ps3 visszalepes lesz egy ilyen pc utan. mar ami a grafikat illeti. termeszetesen a nagyobb exkluzivok meg igy is robbantananak, de keszulj a 30 (vagy az alatti) fps-re 720p-s felbontassal (vagy az alatt). bar gondolom ezeket tudod.:) -
SlickAdam #18427 a hd ready felbontas miatt nem lesz homalyos, hisz nativban kapna a jelet...
az a baj, hogy 110e ft "keves" penz manapsag tv-re. pontosabban keves, ha
- nagyot
- nagy felbontassal
- jo kepminoseggel
akar az ember. ez egyszeruen lehetetlen. biztos talalsz valami kis ocska 32-es full hd-t ennyiert, de ... na mindegy. meg a Pana se nagy vaszisztdasz, de legalabb plazma, tobbet nyujt ennyiert, mint az LCD-k. -
TomStorm #18426 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ennek az árából lesz Ps,tv és 5.1 hangrendszer.Ennyiből kell kijönnöm(most még jó áron el tudom adni).
Elegem lett a Pc-ből,fejlesztgetem vagy 10 éve mindig összerakok valami jobb fajtát erre csinálják a fejlesztők az optimalizálatlan játékokat amihez nincs PC amin futna.
Nem is használom ki,játékra meg inkább Tv kell na és film nézésre is.
A Pana TV-nek amit ajánlottatok hát nem is tudom,nem kicsi az a felbontás?Tényleg szép lehet a képe,design minden de ez az 1024×768?Nem kellene inkább kisebbet vennem full HD-t aminek nagy a felbontása?
Tervezek PS4-et is,Notebook-ot is hozzá,az már menni fog nagy felbontáson is sz.tem.
Szeretném ha a szövegek se lennének homályosak,jól olvasható lenne minden az lenne a tuti:/ -
High end PC #18425 nem...nem soroltam a csöves erősítőket sehová
mindössze annyit írtam, hogy legalább jó hifi hangfalakat kell venni hozzá(a házimozi hangsugárzók többségével ugyanis teljesen értelmetlen hajtani), mert szerintem a hifi hangfalakból több olyan is található, amiket audiophile megszállottaknak gyártottak, de természetesen házimozi hangsugárzóknál is fel lehet lelni ilyet (pl legjobb ismerősömnek Jamo D-s házimozi szettben D870-esei vannak, mint frontok, a mai napig elképesztő mit szólnak, az ezredfordulón valami 1 millió körüli összeget fizetett csak a frontokért, amik nem bi-kábelezésűek, hanem tri-kábelezéssel szerelhetőek, vagyis minden hangszórót külön végfokról/erősítőről is lehet hajtani a jobb hangminőség érdekében, és a hangszórók felépítése is a mai napig lenyűgöző, irigylem is érte már tizenvalahány éve, de az ilyen házimozi frontok elég ritkák) -
SlickAdam #18424 eleg jo kis perszona' kompjuta'-d van ugy latom, mire fel ez a nagy sietseg? gyorsan-gyorsan ps3, s hozza "fillerekert" nagy es szep tv...
de ha nagyon nem birsz magaddal, akkor Pana X60 +1 -
Borg #18423 Akkor Panasonic 42X60 a te TV-d.
PS3-on úgyis csak 720p van (vagy az se), felesleges a FullHD TV. -
TomStorm #18422 Na itt vagyok ismét.110e.ft a keret nem lesz több most akarok azonnal TV-t,nem várok next-gen konzolt veszek Ps3-t.
Ehez kellene TV:100cm vagy nagyobb és szép legyen a képe lehet Plazma is,bármi:) -
#18421 mi az nem sok? :) -
#18420 Már megyek is a késért...... atyaég.... -
Borg #18419 Jól van hát nem akartam ennyire fényezni, mert még a végén egykét sonys versenyző felvágja az ereit :D -
#18418 Mingyá más :) -
SlickAdam #18417 javitanam Borg hsz-at:
"Panashopban vágtak egy 50ezret az 50GT60 árából, ha valaki FANTASZTIKUS, CSUCS tv-re pályázik :)"
a hsz-od igy mar maradhat (persze nem szabad figyelmen kivul hagyni, hogy te irtad)... :P -
#18416 Ha valaki jó tévére vágyik, akkor az LG-t vesz :D -
Borg #18415 Panashopban vágtak egy 50ezret az 50GT60 árából, ha valaki jó tv-re pályázik :) -
#18414 Már a gyárban beleszerelik az árát..... :) -
#18413 Nem sokat tudok......... :( -
#18412 Sony-t a Sony Centerben. Ott 5 év a gar rá. -
#18411 Persze. Minden világos.
Ó, még egy apróság csak neked: a csöves erősítőt ne sorold már a hi-fi kategóriába (mint azt tetted lejjebb) mert hogy az rohadtul nem hi-fi.
A hi-fi kategóriába ugyanis beletartozik a minél alacsonyabb THD is, ami pedig a csöves erősítőkről végképp nem mondható el.
Mellesleg nem kell köntörfalaznod. Nyugodtan valld csak be, az b@ssz@ a csőrödet neked is, mint a legtöbb hájgend gurunak: hiába költöttetek komoly ezreket "csúcs" házimozikra, ha egyszer nem vagytok vele elégedettek.
Aztán jön valaki, aki meg az. Érthető a harag. Csak nem jogos.
A házimozim mellesleg (bár nem sokat számít neked) egy teljesen digitális LG eredeti gyári hangsugárzókkal. Nem mai gyerek már, de mind filmekre (ami alatt is gyakorlatilag 5.1-es zenéket is hallasz) mind zenei audio dvd-kre hibátlan.
Mit szépítsük a dolgokat? Igazad van.
Ki mit választott, azt érdemli. Hi-fi témát itt zártam, ha folytatni akarod írj a topikomba (sg/zene/hi-fi choice) mert ott senkit sem zavarunk vele.
Úgy vélem, itt jobban a tévék lenne a fő irányvonal... -
High end PC #18410 baromi nagy élvezet női énekhangot (madonna) hallgatni tranzisztoros erősítővel (egy csöves erősítőhöz képest annyira mesterkélt), főleg térhangzás formátummá enkódolva, aminek ebben az esetben semmi előnye sincsen, tök mindegy, hogy dd vagy dts az a madonna koncert.
az esélytelenek nyugalmával mégis rá akarod erőltetni, hogy márpedig ez az ultimate élmény.
neked a madonna koncertnél sem a dts-be enkódolás tetszik, hanem az általa nyújtott felbontás, mintavételezés és bitráta, ezt az írásaid alapján bárki leszűri.
a filmeknél senki nem vitatta, hogy a házimozi rendszer a nyerő, hiszen egy térbeli cselekmény visszaadásánál valóban rengeteg értelme van az oldalsó és hátsó csatornáknak is, valamint itt már nem a hangszeres zene vagy az énekhang minél természethűbb visszaadásáról van szó, az egész házimozizás nem erről szól, hidd el, senki nem fogja itt vitatni, hogy a tranzisztoros erősítőd akármilyen dts-ben szar megoldás lenne a filmeknél, mert kétségtelenül erre való, ebben a legjobb.
nem szeretem magam beskatulyázni, de ha meg kellene tennem, azt mondanám házimozi párti vagyok, a legtöbbet a házimozi erősítőmre és hangsugárzóimra költöttem, 2007-ben előbb rohantam a dts-hd erősítőért a blu-ray filmekhez, mint bárki akit ismertem, és megvettem az akkori marantz csúcsmodellt, úgyhogy ebben az értelemben leginkább házimozizás párti vagyok, de ellentétben veled, legalább tudom, mi mire való. azóta begyűjtöttem rengeteg blu-ray zenei anyagot is, 5.1 és 7.1 dts-hd formában, igaz a 7.1 dts-hd már leesik 96kHz-re a 192-ről, szóval 7.1-ben semmivel sem nyújt többet hangminőségre, mint a néhai DVD-Audio mlp-je 5.1-ben, de van 5.1 dts-hd progresszív zenei blu-rayem is, ami egyszerűen csapnivaló...még az olcsóbb analóg sztereo végfok erősítőmön a középkategóriás studio monitor hangfalaimmal is összehasonlíthatatlanul jobb élmény ugyanaz a zene, a dts-hd mesterkélt hangzása a progresszív diszkózene visszaadásánál és a dinamikája meg sem közelíti, akármilyen űber is egy házimozi rendszer, nem erre való, teljesen debilségre vall tranzisztoros házimozi erősítőn dts-hd-ben hallgatni egy progresszív tánczenét is.
sajnos azt nem érted, hogy nem érdemes mindenre ráerőltetni a házimozizást és a dts-t, mint a mindent verő élményt, sokkal inkább hozzá nem értés. mert a legtöbb zenénél van jobb megoldás is (és igen, újra: a koncertek ének- és hangszeres hangjai is ilyenek). hiába csodaszép számodra házimozi rendszeren a dts-ben a koncerted, van ehhez jobb megoldás is. ettől függetlenül te megelégedhetsz vele, senki nem kötelez arra, hogy mindent azon hallgass, amire való, felőlem azon hallgatod, amin akarod, ha neked jól esik és tetszik, szíved ügye. remélem a lényeg átment, mert nagyon unom már, hogy nem érted. -
#18409 Nos valójában hi-fista is vagyok (voltam) egy rakat mezei sztereó erősítővel, deckmagnókkal, cd és hi-fi dvd lejátszóval (gondolom ilyenről még csak hallani sem hallottál eddig) valamint orsós magnókkal és "bakelit" lemezjátszókkal.
Az egy dolog, hogy emellett szeretem a házimozis hangzást is.
Nem eldönteni nem tudom, hanem mindkettőt szeretem.
Amikor olyanom van, "bakelit" lemezeket hallgatok (természetesen) sztereó hangrendszeren, amikor meg olyanom, (mint például ma este) akkor Madonna koncertet 5.1 DTS-ben a házimozin. Ennyi a lényeg.
Hangminőségügyileg hülyeség is lenne kijelenteni, hogy ez vagy az a jobb.
Más élmény a 5.1 DTS és megint más a 2.0 sztereó.
Egyvalami viszont biztos: házimozin 2.0 sztereó PCM gyenguska, 5.1 DD másabb, de még mindig gyenguska....az 5.1 DTS-hez képest.
Nem állítom, hogy minden hangrendszeren hallani a különbséget.
Ha ez a helyzet, cserélni kell a rendszert egy jobbra.
Filmek és azok zenéi is sokkal jobb hangélményt nyújtanak 5.1 DTS-ben, mint 5.1 DD-ben. Nálam ekkor is hallani a különbséget. Ennyi. -
Blum #18408 Panashop eszembe se jutott,pedig mar parszor vasaroltam ott. Korbe is nezek,koszi. -
#18407 Nos, amennyiben te otthon az 5.1 DTS-t (mert én arról beszélek nem pedig az 5.1 DD-ről, ami nagy különbség!) középről hallod leginkább zenehallgatáskor, akkor egyszerűen szarul hangoltad be a rendszeredet. Ugyanis pont hogy (jól írtad) minden irányból kell jönnie a hangoknak. És ami azt illeti, nálam jön is. Centerből alig alig szól valami, jobban a nappalink 4 sarkából. Subwoofert az ajtó mellé helyeztem az íróasztal mellé mert ott volt fix hely, de előtte kipróbáltam több helyről szólni is.
Nem tudom, kinek milyen subja van, de nekem bizony teljesen mindegy hová pakoltam. Azokat a brutál mély hangokat is én bizony minden irányból hallottam..
Írtad továbbá, hogy nálad a frontok sokkal jobbak, mint a többi. Akkor valószínüleg ezért hallod szarul az 5.1 DTS zenét.
Nekem teljesítményre is, impedanciára is megegyezik az 5 sugárzó, csak a sub erősebb. Viszont mind a 6 gyári tartozék a házimozimhoz.
Talán ezért is szól jól. -
Borg #18406 Panashop-ban szokott lenni néha +1 év gar, vagy karácsony előtt 5 év gar is bizonyos modellekre.
De szerintem a Sony-kra most is van 5 év. Mondjuk azoknak benne is van az árában ez :) -
#18405 Idén nem lesz itthon PS4? Tudsz valamit? -
SlickAdam #18404 2 ev van ezekre altalaban. szoval ha amugy is edigitaltol akarsz vasarolni, akkor egyszeruen rendeld meg valamelyiket es kesz. sima tevezeshez meg monitorkent pc-hez nem kell zuppa-keszulek. -
Blum #18403 Az a baj,hogy akarmelyiket nezem,mindegyikre 2 ev gari van. Philips,Sony,Samsung,LG
Elsosorban edigitaltol szeretnek vasarolni,nem tudom hogy ez bolt fuggo dolog-e,mindenesetre megneztem iponnal is.
LG 32LN540
Ez is tetszik,de ahogy elnezem az ipon is csak 2 ev garit ad ra. Tudtok ajalani egy boltot ahol kapok esetleg 3 ev garit ilyen kategorias tevekre? -
Borg #18402 Panasonic nem különösebben emelkedik ki a mezőnyből ebben a kategóriában. Sőt, mondhatni nem gyúrnak rá :)
Ebben az árban inkább olyan 32-es TV-t vegyél, amire a lehető legtöbb garanciát kapod.