LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehetne ám 840e telefon nélkül is, pl. a tavalyi HX950-hez se volt semmi, az is ennyi volt, sõt drágább....... 😄
www.digimomentsvideography.com
Elolvasod a hdtvtest cikkét mindkét tv-rõl, ott is kiderül, hogy képminõségileg egy kategória a kettõ, HA be vannak állítva rendesen. Egy dologban emelkedik ki a Sony a mezõnybõl, az az input lag.
De onnantól kezdve, hogy mindkettõt agyonüti az ára, nincs is mirõl beszélni.
Üdv.
Egy jó tanács. Elõszöt nézd meg magad is a tévét, ne csak OLVASS róla. Azt hiszem ezt a hülye is felfogja hogy logikus.
NEM LEHET KIKAPCSOLNI A QUANTUM DOTS-OT!!!!!! Vastagabban nem tudom írni.
A legalja R4-esbe is van, meg még visszamenõleg kb. az összes Bravia tévében Élõ szín mód! Akkor most?
Atyaúristen!!!!!!!
Forza.
We will probably dedicate a separate article exploring the full ramifications of each
Mond az a kiemelt resz alapjan, hogy nem lehet kikapcsolni.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ezek BEMERT ertekek ergo objektiv es nem a te szubjektiv sony az isten eszmeidre hagyatkoznak.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Gratulalok a tokeletesen informalt elado mintakepe vagy...

lehet, h a valódi fizetõképes (900e-s tévére) kereslet csak és kizárólag a képben nem akar kompromisszumot kötni, de ismerve néhány ilyen egyedet, valahogy nem tudok benne igazán hinni ... 😉
de cáfolj meg és mond, h mióta w9xx-et forgalmaztok megduplázódott a forgalmatok, mert a rengeteg gazdag és igényes ember mint ezt veszi és nem a "kameráseldzsít".
(és ehez még azt is tegyük oda zárójelben h valszeg a gazdag és igényes vásárlót sem zavarná, ha lenne benne kamera... legrosszabb esetben sose használná)
Forza.
Fogalmatlanul ne okoskodj már bele. Azt hogy hol mit írnak azt évek óta nem hiszem, nem érdekel. Én tesztelek magam köszönöm.
A Triluminos panel szinárnyalatokat ad, nem neon túlszaturált szineket meg beégett képet, ahogy a samu most is teszi.
Látod, a HDTVtest is elég nagy balfaszokkal lehet tele ha azt írják hogy a kvantumpöttyöt ki lehet kapcsolni. Már hogy lehetne?????????????????? Az maga a panel és a megvilágítás!!!!!!!!!!! ATYAÚRISTEN!
Miért ne érne 200ezret ha annyiért lehet kapni és veszik?
Hülyevagy vagy mi? 😊
csak azt nehéz elképzelnem, hogy valaki 900ért tévét vesz és BÁRMI is hiányzik belõle (a jó kép itt már ALAP!)
Forza.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Raadasul a triluminos eseten a legrealisabb szineket akkor kapod, ha az egesz quantum dot mizeriat kikapcsolod😊 (amit ki lehet lasd a hdtvtest.co.uk review-t.) LOL hogy telik az ido es fordul a vilag magabol kifele.
Ráadásul ebben így mi a pláne, hiszen nem ajándékba kapja hozzá a telefont az ember, hanem keményen kfizeti...
Egyébként az az érdekes most itt a nagy tipusváltásosdiban, hogy az LG nem kezd relative magas árakon, már az új modellek élbõl olcsóbbak.
Kiváncsi vagyok mi benne az átb@szás. Valami tuti van a dologba. 😄
És ez elég messze van a Triluminos-tól.
Az meg hogy játszod a hülyét és nem tudod mi a Triluminos és nem is akarod tudni az legyen a te bajod.
Nem kell ám a felesleges duma. Megmondtam. Címet tudjátok, tessék, én állok elébe az okosoknak.
Levegõbe dumálni a legkönnyebb.
Durva az input lagja <#merges2>#merges2> Végre ezen a téren is lépett elõre valaki...
Természetesen kiváló képminõség out of the box, de korlátozott beállítási lehetõségekkel. Szép-szép, de a triluminos scifi valahogy ANNYIRA azért mégse emelte ki a mezõnybõl...
Olyan 700e körül nem is lenne kérdés. De 840-ért.... labdába nem rúg.
Ilyen formában meg a képminõséggel példálózni zsákutca, hiszen van jobb áron, jobb képminõséget nyújtó TV.
És abba jutott kamera, meg gesture control, meg miegymás is. És még ha azt feltételezzük, hogy a triluminosnak jobb a képe minden más lcd-nél (ami ugye egyelõre csak feltételezés), akkor is jobb a VT60 képe...
_MINDEN_ !!!!!!!
(de értem én, hogy a sony a csõdre játszik... szándékosan... ezesetben jól nyomják <#eljen>#eljen> )
Forza.
Kamerával már lehet hogy 900 lenne, merugye ez olyan mint a miele