21171
LCD - Plazma
-
#18601 Filmnézésre, de kizárt h 3D-s legyen, vagy ha kicsit több mint 130 az se gond. -
#18600 Ha csak ez a gond vele, akkor bevállalom. Gondolom ez a házimozi-rendszer sem tud sokkal többet, a blu-ray meg felesleges nekem. -
#18599 Ja akkor OK. :)
Én talán a CT60-at nem venném meg a HDMI kontrol hiánya miatt.
Ugye van rajta analog, coax és optikai digitális bemenet. Ha optikaival küldöd a táváről akkor kell a kis távirányítója, ha meg analóg kötöd mint fejhallgató, akkor elég a tévé távirányítója, de akkor is neked kell mindig kézzel bekapcsolnod a kütyüt. Ha meg analóg vonalszinten kötöd akkor meg szintén kell a kicsi távirányító.
Egy ilyen nem fér bele? -
#18598 Még a 42W6 + CT60 páros is belefér, csak a W8 nem.
Akkor ajánlod mindkettőt? :) -
#18597 Kb. 160e körül tudsz venni egy 40R4-et (netedd), és hozzá egy CT60 hangprojit.
Inkább most vegyél egy 42W6-ot 169e 5 év garral hivatalosba (nálunk) :), aztán majd lesz pénzed és veszel egy rendes hangcuccot később. -
#18596 Sziasztok!
Nekem is hasonló kérdésem lenne, bár leginkább Cloudhoz, révén csak Sony jöhet szóba. Picit magasabb árú is jöhet, mint 130, igazából a 42W8 nekem bőven jó lenne, de azt már picit sokallom. Úgyhogy tulajdonképpen a kérdés az maradt, hogy kb. azonos árban inkább a valamivel nagyobb 46R4-et vagy a 42W6-ot válasszam. (Tudtommal nincs más ebben az árkategóriában a Sonynál) Okos TV-s dolgokra egyáltalán nincs szükségem, normál adásokat, illetve laptopról filmet, akármit szeretnék nézni rajta, 3D jó lenne, de nem létszükséglet. :)
Valamint kellene hozzá egy "hangrendszer" is. A keret annyi, amennyi marad a TV mellett. (Ezért esik ki a 42W8) Nagy teljesítmény nem kell, csak egy kicsit élvezhetőbb hangzás. Jelenleg a Sony HT-CT60-at néztem ki, de ehhez végképp nem értek.
Előre is köszönöm a segítséget! -
Borg #18595 Ha nem akarsz jót, végülis kijöhet 130k-ból valami belépő szintű gagyitron. -
#18594 mire vennéd? -
#18593 Sziasztok, tervben van hogy vezsek 1 jó kis 102centis LED tv-t,
kérdésem h 130k körül milyen márkát érdemes venni? -
safigi #18592 vagy inkább egy lg? Fontos, hogy monitorként is használható legyen
http://www.olcsobbat.hu/termek/lg_26ln450b-515e74d78e16d5b326001413/#termekleiras.html -
safigi #18591 Pl ez?
http://www.edigital.hu/LED_televizio/Orion_T26D_LED_Televizio-p268531.html?bid=&partner=10007# -
safigi #18590 26 colban melyik tv vállalható még? Monitorként is funkcionálna, de ennek nem kell szuper jónak lennie, mert 3. tv -
#18589 Ezt sejtettem, de köszönöm a tájékoztatást :) -
#18588 ( amugy viccen kivül, nagyon sokat ad élményben a nagyobb(nak látszó) kép, pláne 3D-ben ) -
#18587 kac kac :D -
#18586 A fenébe semmiképp nem hagyom, akkor veszek egy ilyen olcsót, pár filmet meg ps3 játékot kipróbálok, aztán nem is veszitek sokat. Kölcsönkérni senkitől sem tudok. -
#18585 Valószínűleg ez lesz a forgatókönyv :) -
#18584 legjobb praktika a tévés 3d élmény fokozására: közelebb ülsz, mármár komikusan közel :D -
#18583 Tévé akciók nálunk. (háthaérdekes) -
Borg #18582 A megteszi az igaz, csak ugye a samsung szemüveg oldalról teljesen nyitott, és a környezeti fény miatt még vibrálóbbnak hat a 3D.
Persze a Panasonic gyári meg drága...
Én a helyedben hagynám a fenébe, ha nem adtak a TV-hez gyárilag. Úgysem fogsz 3D-zni rajta egykét próba után soha többet.
Én is próbálgattam minden félét az 50GT60-on, mert ehhez adtak is gyárilag 2 szemüveget, de semmi értelme. Szép a 3d, crysis 3-at is kipróbáltam vele pár óra erejéig, de hiába jön ki jól 3d-ben, inkább nevezném zavarónak az élményt. A fej- és szemfájás is garantált hosszabb idő után.
Kölcsönkérni nem tudsz valakitől? Azon buknál a legkevesebbet valszeg. -
SlickAdam #18581 eloszoris mivel eddig se neztel 3D tartalmat, feltetelezem ezutan se fogsz 24h-ben ilyeneket bamulni ---> azt a ket filmet idozitheted estere, utana ugyis megunod az egeszet :D -
#18580 Jó, erre én is gondoltam :DD De mi van, ha nappal akarom nézni, én nincs redőny, és semmi amivel az ablakot kitakarjam? :D Lvl2 -
SlickAdam #18579 kapcsold le a villanyt :D -
#18578 Na sziasztok. Most 3D szemüveg témában érdeklődnék. Így 6 hónap után csak ki kellene próbálnom mit tud a pana plazmám ilyen téren, és régebben emlékszem a samsung 4100-at mondtátok, hogy megteszi az is, és kb 5000 ezer 2 darab. Viszont hétvégén felpróbáltam egy ilyet, és rögtön elgondolkodtam, hogy oké hogy a szemem előtt ott a lencse, de semelyik oldalról sem simul rá az arcomra, így minden irányból éri a fény a szemem, meg zavar hogy a szemüvegkeret "mellett" látom a dolgokat. Nem ront ez túl sokat az élményen? Vagy valami házi praktikával orvosolni kell?
Valamit láttam ezzel a 4100-assal egy árban 5100-asat is. A szám jelölés jobbat sugallna, viszont az azonos ár elgondolkodtatott. Melyik lehet a jobb?
Előre is köszönöm! -
SlickAdam #18577 en megertem, hogy nem telik mindenkinek "utos" cuccra, de attol, hogy valaki csak 60e-ig mehet fel, az annyiert kaphato szettek nem lesznek nem-szarok... tv hangszorojanal nyilvan jobbak ezek, szal vegyen nyugodtan. hogy melyiket, az gyakorlatilag mindegy. -
#18576 Na rakok egy példát. Pl egy ilyen szerinted nem ér semmit? -
#18575 Na látom nem fogunk zöld ágra vergődni. :D Nem mindenkinek van több százezre ütős cuccokra. Most akkor mondjam neki, hogy mindegyik szar ennyiért? Inkább maradjon a tv hangszórójánál? Ennyire csak nem szar a helyzet. -
SlickAdam #18574 ja hogy raadasul SZETTrol van szo... :D:D:D azaz dobokocka meretu muanyag csipogokrol.
hallod, tenyleg mindegy. vegyetek a legszebbet! -
#18573 Azért csak van valami különbség köztük. Egy házimozi szett nincs ami jó lenne ebben az árban? -
SlickAdam #18572 50-60 komplett szett? arra kabe azt tudom mondani, mint amikor 100e-ert akarnak egyesek 42+ colos televiziot szuper kepminoseggel...: "tokmindegy melyiket" kategoria. csak jojjon ki belole.:D -
#18571 Hehe :D Jó is lenne darabjáért 50 :) Nem nekem kell a cucc, hanem ismerősnek, és 50-60 lenne max amit rászán. Komplett rendszerre. Tudom, hogy ennyiből a világot nem lehet megváltani, de ennyi a keret, ebből kell kihozni a legtöbbet. Amúgy kb 30 négyzetméteres szobáról van szó, tv mellé kell, hogy kicsit élvezetesebb legyen filmet nézni. Bár biztos lenne zenehallgatásra is használva. Álló, fekvő, repülő, polc, mindegy :) -
SlickAdam #18570 milyen celra? mekkora szobaba? polcra? vagy allot? feltetelezem "per darab" erted az 50 ezret... -
#18569 Sziasztok srácok. 40-50 ezerért milyen hangsugárzót ajánlotok? -
#18568 Oks, csak félreérthető volt (nekem) :) -
#18567 "Neki abban nincs igaza, hogy a nagyobb méretben vannak a jobb elektronikák. A népszerű, olcsó nagytévékbe ugyanolyan fos, régi panel, elektronika van mint az olcsó kicsikben."
Nem azt mondtam, hogy az olcsó nagy jobb mint a drága kicsi.
Azt mondtam, hogy a drága nagy jobb panelt/elektronikát kap, mig a drága kicsi nem kap jobb panelt és elektronikát - 32"-ben mindig szart kapsz, teljesen mindegy mi az ár. -
bacaelit #18566 köszönöm az infot :) -
#18565 Sony KDL-32W650. A hercekről meg ne beszéljünk. :) Szóra érdemes tech W8-as 42"-nál van. Ott viszont már tényleg látványos a javítás. És attól még Arty se hányna. Neki abban nincs igaza, hogy a nagyobb méretben vannak a jobb elektronikák. A népszerű, olcsó nagytévékbe ugyanolyan fos, régi panel, elektronika van mint az olcsó kicsikben. És sajnos csúcs 32"-os utoljára a 32HX750 volt, de azt sikerült a piacnak jól leszavazni. Nem vették.
Aki engem ismer az tudja, hogy nálam 250-300e egy tévé ára és ez az elmúlt 15 évben így is volt és szerintem így is marad. -
#18564 egy minőségi kábel talán tudna, de a tévék elektronikája nem szokott fogadni többet -
bacaelit #18563 Amúgy az 1.4 HDMI kábel nem tud 60 Mhz többet? -
#18562 nos, akkor majd remélem cloud ír valami értelmes sonyt
én samut, lgt nem mernék ajánlani ebben a méretben (anno vettem egy jó 32" csamcsungot, de éve után el-felhősödött, sokat evett, melegedett, lassu volt a menüje, kb semmit nem kapott meg a 37/42" tesóktól - a nevén és a magas árcédulán kívül)