LCD/Plazma TV-k

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nismoka
Akkor nemértem miért nyüglödsz, megvan a best buy plazma tv-d, vedd meg.

Ja, 30-35 game modeban, csak ott már messze nem olyan jó a képe.
Amúgy vannak tesztoldalak, ahol game modeban is jóval magasabbat mértek. Ezért néznek rá úgy avforumon is, hogy "elektronikalottós" 😊
Szóval játékra ezzel én nem kísérletezek, akkor már inkább a GT60, annak game módban is szép a képe miközben 1080p pixel direct, full 4:4:4 chroma, és rgb-t is tud, 22ms körüli input laggal.
nismoka
Több helyen 28-32ms-t irnak, én is teszteltem egy W8 mellett és nem igazán tünt fel hogy annyival lassabb lenne.

nismoka
Honnan szedted ez az adatot? 30-35ms game modban!

Szép darab a HX850, de a 100ms input lag nem kell nekem 😊
nismoka
Vegyél HX850-et amig van, ha nem tetszik a W9, kicsit eltúlzod azért...

nismoka
Sony-nál IPS csak a W8-ban van, R420, R470, W6, W7, W9, VA paneles!

W9 soha nem volt IPS panel... sõt, a W6 se... mindkettõ samsung szerû VA paneles.
Bucser
Sony es Pana LCD-k mind IPS panelt hasznalnak.

Probaltal samu F7000-et vagy F8000-et? (mar csakhogy latnal -e kulonbseget koztuk)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

arty
van 50" monitor? 😉 (nyilván, tizmilláért)

Forza.

Az már van, uncsi 😊
monitornak vegyel... monitort 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Ahogy egyre jobban kitesztelem, csak alámrak, hogy visszakanyarodjak a plazmához. Persze ha mozizásra kéne, eleve el se indultam volna a plazmától másfelé, de úgy gondoltam monitornak csak jobb lenne lcd. Úgy látszik igaza volt aki azt mondta, hogy aki egyszer megszokja a plazmát, többet nem bír LCD-t elviselni.
Vagy meg kellett volna vegyem a Sonyt elsõ felindulásra. Csak akkor lehet hogy én is ott sírnék a fórumon a pillar, clouding meg dse miatt már, mint ahogy az avforums-on is teszik... Sok amcsi rohant megvenni, a PR vakítások után, és nagyon sok közülük már vissza is küldte, vagy most gondolkodik mi legyen... Annak ellenére is, hogy más LCD-k se jobbak.
tudtad te jol, hogy ilyenek ezek. tularazott, mocsok lcd/lec tv-k, nehany jo tulajdonsaggal. amig van plazma, es tudja az ember, hogy banjon veluk, addig nem kerdes mit kell valasztani.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Nem hinném, mert volt egy 46-os meg egy 55-ös is, és mindkettõn ez volt. Ahogy a 47-es W8-on is. De nem volt mentes az effektustól a pana lcd-k többsége sem, ahogy a samsungok se.
Vagy fél órát töltöttem az 55W9 elõtt, minden menüt végigbogarásztam (amiért ezúton is üdvözlöm a balfasz japókat, kezetfoghatnának a panasonicnál dolgozó idiótákkal, az õ smart rendszerük és menü felépítésük is darwin díjas...), és mindenféle beállításban nézegettem a képét. Brutálisan foltos körben, kb egy 5-8 centis sávban a széle, és a sarkok felé.

Szóval most megint az van, hogy az 50GT60 felé hajlok, pedig az se tökéletes, de legalább a képminõségébe nem tudtam belekötni.
Bucser
blablabla😊 Felhosodes es foltosodas tv fuggo😊 Plusz az is lehet, hogy a Dimmminget kikapcsolta valaki.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kipróbáltam a w9et, böngészõvel meg világos képekkel, egyenesen felháborító hogy ezért az árért micsoda foltosodást és felhõsödést mûvel...
Zephyr Retiring
Nagylány tévéje nyikiric. Nem javítható, tehát a biztosítóm hamarosan küldi a zsét, hogy egy újat vegyek neki. (Villámcsapott.)
Ritkán van itthon, de akkor (természetesen - legalábbis szerinte az) egyszerre ég a nagy villany, megy a tévé és persze a laptopon is pörög a fész, meg a legújabb (számomra ugyan hallgathatatlan) "slágerek"...
Tehát amit keresnék Neki az mindenképpen csakis valami ledes lcd lehet, rekord alacsony fogyasztással 😊
Érdekes mód Õ beéri egy 19"-os vagy 22"-os zsebtévével is. (Na ebben nem rám ütött.)
Nem kell: 3D, sem fullHD.
Ha hallotok valami jó kis kedvezõ árú (elsõsorban digitális kábeltévé (DVB-C) zene csatornákra használandó) tévérõl, szólhatnátok. Thx.

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Zephyr Retiring
A 3D az egyfajta kuriózum. S mint olyan, úgy is kellene kezelni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...amikor egy bizonyos ételbõl nagyon sokszor eszel, amikor egyfajta folyadékot iszol (alkohol menteset) több héten keresztül, vagy amikor egy álló hónapig napi 3 szor minden nap szeretkezel, hidd el: eljön az idõ, mikor megunod. Talán egyesek kitartóbbak és tovább is el vannak ugyanazokkal a dolgokkal... de egyszer mindenki belefárad..

...na ugyanez a helyzet a 3D-vel is.

+1

Tibi7
Megnéznék egy statisztikát a 3d használatról. Annak sincs sokkal több értelme.
Zephyr Retiring

nismoka
Miracast, Screen mirroring, AllShareCast, ezeken a neveken fut.

Nekem mondjuk nem fontos, hogy pont NFC-vel csinálja, csak csinálja valahogy...
Bucser
Az android beam az NFC.

Bucser
Igazabol letoltesz egy tasker nevu progit utana, kepes vagy adott nfc kodhoz kotni alkalmazas es funkcio inditast.

A Sony az Xperia Z-hez kiadott egy appot ami ezt lebonyolitja neked. SZVSZ semmi nem akadalyozza, hogy fusson mas nfc kepes telon is ha megszerzed az APK-t.

Gyakorlatilag módosítatlan 4.1.2 android fut rajta, mint egy nexuson...
nismoka
Nem. Lehet nem tudja a telefonod.

Ez az android beam volna az?
nismoka
Kapcsolódás és megosztás.

nismoka
Beállítások.

És ez milyen progi volna? Vagy hol találom 4.1.2-ben ezt a funkciót, hogy képernyõ tükrözés?
nismoka
A DLNA ra gondolsz, ez viszont a screen mirroring (miracast), jelen esetben.

nismoka
Xperia-ban ahhoz az NFC kódhoz hozzá van rendelve az hogy a telefon inditsa el a képernyö tükrözést. A többi telefonnál marad a menüböl inditás, vagy az olyan progi használata amivel nfc kódhoz rendelhetö hogy milyen funkció induljon el.

Hát nemtom, a padfone2 csak annyit irt ki, hogy nfc tag collected, és kész...
cloud.strife
Képernyõtükrözéshez nem. Azt a telefonnak kell tudnia.

A távirányító cuccot kell leszedni. TV SideView. Az tud távvezérlést, egeret, billentyûzetet, ha arra vetemednél hogy a tv-n böngéssz..... 😄 Illetve a telefon, tablet youtube app-ja is tudja azt, hogy ha elindítasz egy videót, akkor fent van egy tv ikon amit ha megnyomsz átdobhatod a tévének a videót és akkor a tv-n folytatod a videót. Közbe a telefonon meg keresheted a következõt.

www.digimomentsvideography.com

Valami extra app kell ehhez amúgy?
cloud.strife
Viszont már nézhetõ nálunk az 55X9005 4K.

cloud.strife
Mennie kell, igaz mi csak Galaxy fosokkal próbáltuk, de azzal ment...... 😄

...hát az nagy visszalépés volna, mert nekem az EX500-as is lazán kooperál az LG L7-tel.
Létezik, hogy a W9 csak Sony telefonnal hajlandó ezt az NFC-s trükköt csinálni?
Nekem a PF2-re reagál ugyan a TV, de azt irja ki, hogy tartsam továbbra is a távirányítóhoz, mert még nem ismerte fel...
Ehhez képest az eladó xy sony telefonjával azonnal ment...
40F8000 @ avf

Highly Recommended... bár az input lagja elég magas.
Zephyr Retiring

Zephyr Retiring
Ó. Akkor már értem nekem miért nem volt sosem fontos 😊
Köszöntem.

igen

Zephyr Retiring
Ez az input lag leginkább a konzolokhoz és a játékokhoz fontos nem?

47W805 @ hdtvtest

Itt azért nem húzták le annyira, de tény, hogy a fekete szint nem acélos.
Zephyr Retiring
Asus 4K . ...hamarosan Európában is...

Zephyr Retiring
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tök 8. A lényeg lényege a lényegtelenségben leledzik. 900 fontot sem nehéz kifizetni ha van mibõl. Tényleg nem vili, vagy csak játsszátok a hülyét? 😊

Inkább arról regéljetek, hogy londonban lehet e kapni ACER tévét. Kanadában ugyanis láttam. Idehaza viszont ilyet nem kapni...

Bucser
Londonban nem 300 fontot fizetsz alberletre, hanem 900-at. (azaz kb 300 ezret havonta)