LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy vannak tesztoldalak, ahol game modeban is jóval magasabbat mértek. Ezért néznek rá úgy avforumon is, hogy "elektronikalottós" 😊
Szóval játékra ezzel én nem kísérletezek, akkor már inkább a GT60, annak game módban is szép a képe miközben 1080p pixel direct, full 4:4:4 chroma, és rgb-t is tud, 22ms körüli input laggal.
Probaltal samu F7000-et vagy F8000-et? (mar csakhogy latnal -e kulonbseget koztuk)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Vagy meg kellett volna vegyem a Sonyt elsõ felindulásra. Csak akkor lehet hogy én is ott sírnék a fórumon a pillar, clouding meg dse miatt már, mint ahogy az avforums-on is teszik... Sok amcsi rohant megvenni, a PR vakítások után, és nagyon sok közülük már vissza is küldte, vagy most gondolkodik mi legyen... Annak ellenére is, hogy más LCD-k se jobbak.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Vagy fél órát töltöttem az 55W9 elõtt, minden menüt végigbogarásztam (amiért ezúton is üdvözlöm a balfasz japókat, kezetfoghatnának a panasonicnál dolgozó idiótákkal, az õ smart rendszerük és menü felépítésük is darwin díjas...), és mindenféle beállításban nézegettem a képét. Brutálisan foltos körben, kb egy 5-8 centis sávban a széle, és a sarkok felé.
Szóval most megint az van, hogy az 50GT60 felé hajlok, pedig az se tökéletes, de legalább a képminõségébe nem tudtam belekötni.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ritkán van itthon, de akkor (természetesen - legalábbis szerinte az) egyszerre ég a nagy villany, megy a tévé és persze a laptopon is pörög a fész, meg a legújabb (számomra ugyan hallgathatatlan) "slágerek"...
Tehát amit keresnék Neki az mindenképpen csakis valami ledes lcd lehet, rekord alacsony fogyasztással 😊
Érdekes mód Õ beéri egy 19"-os vagy 22"-os zsebtévével is. (Na ebben nem rám ütött.)
Nem kell: 3D, sem fullHD.
Ha hallotok valami jó kis kedvezõ árú (elsõsorban digitális kábeltévé (DVB-C) zene csatornákra használandó) tévérõl, szólhatnátok. Thx.
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...na ugyanez a helyzet a 3D-vel is.
A Sony az Xperia Z-hez kiadott egy appot ami ezt lebonyolitja neked. SZVSZ semmi nem akadalyozza, hogy fusson mas nfc kepes telon is ha megszerzed az APK-t.
A távirányító cuccot kell leszedni. TV SideView. Az tud távvezérlést, egeret, billentyûzetet, ha arra vetemednél hogy a tv-n böngéssz..... 😄 Illetve a telefon, tablet youtube app-ja is tudja azt, hogy ha elindítasz egy videót, akkor fent van egy tv ikon amit ha megnyomsz átdobhatod a tévének a videót és akkor a tv-n folytatod a videót. Közbe a telefonon meg keresheted a következõt.
www.digimomentsvideography.com
www.digimomentsvideography.com
Nekem a PF2-re reagál ugyan a TV, de azt irja ki, hogy tartsam továbbra is a távirányítóhoz, mert még nem ismerte fel...
Ehhez képest az eladó xy sony telefonjával azonnal ment...
Köszöntem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Inkább arról regéljetek, hogy londonban lehet e kapni ACER tévét. Kanadában ugyanis láttam. Idehaza viszont ilyet nem kapni...