21171
LCD - Plazma
-
#18681 Upscale + Blu-ray. Nameg a sonyn sem sok 4k-t néztem volna, mert a lejátszó durva draga. -
#18680 Nem magyarországon élek, gondoltam feltűnt:) -
#18679 4K majd talán a VB alatt lesz itthon. (kár hogy nem érdekel a foci. 4K-ba talán) -
#18678 Én idén megmaradok egy komolyabb neked kamu Triluminos tévénél. Elég volt az IPS panelből. -
Borg #18677 Gratula. Bár sok mindennel nem fogod kihasználni. Ha meg már befektetés a jövőbe 1 milláért, akkor asszem inkább várnék egy OLED-re. Bár az sem a szent grál, ahogy egyre inkább kiderül. -
#18676 sok 4k videot egyelőre nem nézel rajta, ahoz sony kéne ;) -
#18675 Nvidia GTX670. Jatekot muszaj 1920*1080-be nyomni. Kiprobaltam 4K-ban de jatszhatatlanul szaggatott. (AC4-et, meg Batman Originst).
4K egyenlore lockolt 30Hz-en. Ugyanis Samsung meg nem jelentette meg a HDMI 2.0-as one connect boxot.
Nagy a valoszinusege, hogy iden beszerzesre kerul egy uj videokartya is kesobb.
Foleg video nezesre/hazimozira vettem. (+beruhazas a jovore) -
#18674 Milyen video kártyával hajtod, hogy mennek a játékok max 30FPS? -
#18673 Na atvette az uralmat a nappalimon egy UE55F9000. Szamitogeprol nativban hajthato 4K-n ugyhogy filmezes istenkiraly, Blu-rayt nem probaltam, de a 1920*1080P-t szarul skalazza a panelre (windowsban allitottam felbontast).
Felskalazott 1080P content nagyon baba, de a youtube-os 4K is gyonyoru, mar ha hajlando betolteni.
A Local dimming elonyere valik.
A Smart featureoket meg nem sorolom. Eddig igazan, csak remote Youtube nezest (amikor a tabletrol mondod meg mit akarsz nezni tv-n) hasznaltam, meg a skypeot. Az mukodott rendesen.
Samsungtol igeretem van egy ingyenes One connect box cserere amikor kijon a HDMI 2.0 valtozat. -
#18672 Tudom nem reklam helye, de volt melohelyemen kaphato egy meg bontatlan es hasznalatlan Samsung MD230X6 Eyefinity setup Cirka 1300 fontert (6*23" (1920*1080) 8ms monitor)
Az arba bennevan az is, hogy hazaszallitattom.
-
#18671 Nem ertem, hogy miert kell a koreai pacaknak a fonetikusan betanitott angol szoveget eroltetnie. Nyilvanvalo, hogy nem o irta es talalta ki amit beszel:) -
#18670 Samsung Livestream CES 2014 -
#18669 -
hezso #18668 Szétszedtem a TV-t és leszedtem a kis panelt, amiken a gombok vannak. Egyből minden a régi lett, a TV tökéletesen működik. Valamelyik kis mikro áthúz, de mivel 7 van belőle, így nem foglalkoztam a cseréjükkel, rendeltem új panelt 2.700Ft-ért. Leírtam, hátha egyszer még jól jön valakinek az infó. Üdv!
-
#18667 kb :D -
Borg #18666 A használt tv-k árát leginkább a kereslet határozza meg (ami nincs), tehát ha ő hajlandó ennyit adni érte, akkor már hívd is fel hogy viheti, és próbáld meg visszatartani az üdvrivalgást valahogy, amíg el nem ment vele :D -
safigi #18665 Légyszi, segítsetek beárazni, van egy (KLD 40 W4000 készülékem, amit nem használok, viszont a barátomnak megtetszett, mennyit lehetne érte kérni, ami nekem is megéri. Én kb 65-70 ezerre gondoltam, ez reális? -
Borg #18664 Most komolyan? ez a topik? :D -
#18663 4 méterről 42" méreten kb sehogy nem lesz 3D-d :) (tulzok, "látni" h ottvan, csak ez szvsz a semmit se ér kategoria)
én LG-t venném, passziv 3d FTW :) -
Csisszancs #18662 Rendben, köszönöm a gyors segítséget, közben körbenéztem használtak között és két típus jött a lehetőségek közé:
LG 42LM640s
VAGY
Samsung UE40D6500
Szerintetek melyik a jobb? Nagyjából 4 méterről nézve passzív, vagy aktív szemüveggel lesz szebb a 3D? -
#18661 LG's webOS TV revealed in leaked image -
fonak #18660 Hát sztem ez is olyan, mint a hi-fi, az "őrültek" megvetően nyilatkoznak minden, az átlagember számára elérhető dologról (a saját szempontjukból jogosan), aztán lehet hogy az átlagembernek jó az... Hisz viszik. :)
(Nekem nincs semmilyen lapostévém, mert az árukat még így is sokallom, nekem bőven 100 alatt van az az összeg amit tudnék, vagy hajlandó lennék kiadni rá (áruhitelt meg nem adott a bank, mivel papíron földönfutó vagyok - de valóságban sem milliomos), hisz amúgy is monitoron nézek filmet, tv-t alig nézek, konzolom nincs stb.)
Nekem nem túl jó a szemem, a tv-t a szoba másik végéből nézném nem 1 m-ről, szóval valszeg simán meglennék egy "gagyi" 40-essel, de mint mondtam igény vagy igénytelenség dolga :) -
fonak #18659 Hát, itt írnak róla, bár angolul. -
Borg #18658 Ebben az árban ne nagyon várj csodát, már az is meglepő, hogy egyáltalán van 40-es TV ennyiért. Amit meg tudnak, azt inkább hagyjuk is. -
Csisszancs #18657 Sziasztok!
Új LED/LCD Tv-t szeretnék venni 40-42" méretben. NEM kell, hogy 3D-s legyen, ami ennél fontosabb, hogy szép képe legyen, full-hd és wifin keresztül zökkenőmentesen játssza le az otthoni hálózaton megosztott legkülönbözőbb formátumú filmeket. USB-ről is szükséges, hogy az alap filmformátumokat (avi, mpeg-4, wmv, DVD, stb.) szépen le tudja játszani.
Az ár teteje 135.000Ft.
Ezt a kettőt néztem ki:
http://www.lg.com/hu/televiziok/lg-42LN575S-smart-tv
VAGY
http://www.samsung.com/hu/consumer/televisions/televisions/led-tv/UE40F6200AWXZH
Persze harmadik tippet is elfogadok!
Előre is köszönöm a segítséget! -
Borg #18656 Mesélj még erről. -
fonak #18655 Plazmáknál is van dirty screen effect, bár lehet nem pont ugyanarról a jelenségről van szó. -
#18654 Úgy mondtam volna?
#uldozesimania -
Borg #18653 Ezt most eléggé úgy mondtad, mintha a Sony TV-k nem lennének érintettek ebben a problémában, pedig a W8-nál még a tesztek is kiemelték... -
#18652 300e -
#18651 Van egy szint ami alatt nem márkás, hanem kínaipiacos tévéket kéne árulni.
De sajnos az a világ már nem jön vissza...... -
#18650 Azért ezektől a dolgoktól kivagyok ebben a mai világban. Ha egy bizonyos szintet nem ér el a meghibásodás, akkor nem cserélnek. Te meg komoly pénzeket fizetsz. Röhej. -
Borg #18649 Elvileg nem változik.
A garancia meg próba cseresznye... ha egyetértenek vele, hogy zavaró mértékű, akkor valszeg cserélik. -
#18648 Koszi!
Annyi lenne még, hogy ez idővel nagyobb lesz? Valamint garancia van erre? -
Borg #18647 Tipikus LCD-s betegség, ún. dirty screen effect (DSE).
Ez is amolyan panellottó lesz, hogy kifogj egy olyat, amin legalább nem zavaró mértékű. -
#18646 Sziasztok!
LED tévével kapcsolatban lenne kérdésem a szakemberekhez!
A gondom a következő, újonnan vásárolt készüléken 3 nap után észrevettem egy foltot, ami csak oldalról látszik, szemből egyáltalán nem. Nem felületi, mivel eltüntetni sehogy sem tudtam, nagyobb szögből néztem tv-t, annál jobban látszott, kb egy 3x3-as alaktalan folt.
Sebaj, gondoltam, 4. napon még kicserélték, nem problémáztak.
Viszont az új készüléken már 2 nap után egy teljesen ugyan olyan folt, csak ez most nincs kb 1x1 centis.
a foltok csak világos, de leginkább fejér képernyőn látszanak, máson alig, vagy egyáltalán nem.
kérdésem, mi okozhatja? Nem dohányzó helyiségben van a tv, ütödés, nyomás nem érte. annyit hozzátennék, hogy a ugyan ott van ahol a korábbi készüléken volt, csak kissebb.
Van valami ötlet? Agyalok rajta, hogy megint visszaviszem/vagy szarjam le, várjak vele és majd 1 év múlva garanciára? Már ha egyáltalán erre van.
Szal valami tanács jól jönne, előre is köszi! -
#18645 Jah, azt gondoltam az a baj.... A Tv-t ne szedd szét..... :)
-
hezso #18644 Szia!
Ha a távirányítóra gondolsz, akkor az rendben van, mert másik TV-t probléma mentesen irányít. Szétszedem a TV-t, ha arra gondoltál, de mire figyeljek? Mi van ott olyan, ami a kosz miatt okozná a problémát? Közben megszereztem a szerviz kódot, hogy csináljak egy resetet, de sajnos ott sem tudok lépkedni a menükben. -
#18643 Szedd szét és takarítsd meg. -
hezso #18642 Nem. De talán van hozzá értő, aki segít is. Elnézést, ha zavartam.