LCD/Plazma TV-k

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nismoka
10000ft alatt pld nem kötelezõ a garancia vállalása... Kapsz 3nap csere gart azt ennyi.

Zephyr Retiring
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
látom, fogyasztóvédelemrõl meg garanciáról még nem hallottatok..ha vackot vesztek (mert senki sem vitatta, hogy ilyen elõfordulhat) esetleg vissza kell vinni e vásárlás helyszínére és becseréltetni egy normálisan mûködõ darabra..
Persze megértem én: könnyebb szidni a vacak dolgokat, mint felkelni a kényelmes székünkbõl és érvényesíttetni a garanciát, ami mellesleg legalább1 évig élni szokott...

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

arty
én egy 5k-s splitterrel szopok (vagy megy vagy nem) ... tény és való, hogy iszonyat lutrik ezek a filléres hdmi eszközök 😞

Forza.

nismoka
Egy normális HDMI kapcsoló kb 20rugó. Persze van olcsóbb is ami mûködik vagy nem sokáig... 😊

Zephyr Retiring
Ja. Tudjuk. 4500 forint 😊
És még mûködik is 😊 Akinek Sony tévére telik, ez sem fogja anyagilag földhöz vágni...

Zephyr Retiring
Úgy durván egy idõtájt jártunk oviba, csak Te Gyõrben én meg Pesten...
Tehát a kisgyerek csak akkor igaz rám, ha magadra is érted 😄

azokat nem ismerem. de ilyen Receiver-ek vannak mar fillerekert. lehet olcsobban is mint egy dedikalt eloszto ... 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

cloud.strife
Viccelõdjél mással kisgyerek.

www.digimomentsvideography.com

cloud.strife
HDMI elosztó??? Tudod mibe kerül egy rendes? Ami mûködik is?
Óriási igény van ám ezekre, napiszinten vennék nálunk is, csak mindenkit lebeszélek róla..... <#idiota>

Zephyr Retiring
Klód biztos még nem hallott ilyesmirõl 😊

reszben jogos a kerdese. en speciel 1 HDMI kabelt hasznalok, ami a AVR Receiver-embol jon ki. minden mas ugye meg abba bele. ecceru, kevesebb kabel a tv mogott, alatt, felett...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

cloud.strife
Úristen.....

Zephyr Retiring
Miért lényeges, hogy hány hdmi lesz rajta?
Vannak már hdmi elosztók (többszörözõk) egy ideje..

Meglátjuk, szeptemberben akarom megvenni. Köszi

cloud.strife
250 lesz.

W6-on sajna szerintem nem lesz több HDMI. Bár még nem láttam messzirõl se. 😊

Illetve az 55W6-on is csak 2 hdmi lesz?
42W8 mennyiért? 200-220ért még elgondolkodtatna egyszer, de többért aligha...
cloud.strife
Hamarosa 55" W6 és talán olcsó R4 60" 3D lesz. Elõbbi aug. vége tuti.
Aug. hónapban kupon akciók is lesznek, hamarosan letölthetõ lesz az oldalunkon, igaz abban max a 42W8 lesz viszont elég jó áron.

Zephyr Retiring
Hopsz. Figyelmetlen voltam, bocs.
A 3D kamerás filmeket keresed...
Én meg arra értettem, hogy pl. a Baljós Árnyakat senki kedvéért sem fogják újraforgatni valós 3D-ben 😊
De már leesett: újra bocsi. Majd máskor jobban figyelek 😊
****konvertálás alatt nem a gyári, hanem a "házi" progis konvertálást értettem. Bár a gyári sem sokkal jobb a sufni-progisnál 😊****

Zephyr Retiring
? Mi van? Ez egy infó bázis, a bemutatásra került és váró hivatalos magyarországi bemutatású 3D filmekrõl!
Konvertált vackok? Honnét a túróból szedted ezt?
Amik már megjelentek, azokról a Blu-ray infók is elérhetõk.
Méghogy konvertált vackok 😄

Kandurex
Köszi!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
'#18054'

csak, hogy ezek mind konvertált vackok, ...van olyan hely ahol konkrétan 3D kamerákkal rögzített filmek meg vannak jelölve?

Zephyr Retiring
Válogass kedvedre (katt)
Inkább így, mint a "szerintem ez jó"-t játszuk 😄

nekem ez a tapasztalatom (tobb Pana modell alapjan). hatasos a fehermosas, eltunteti a szellemkepeket, de nem 2 kör utan, s nem is 10... durvabb esetben fel ora is kellhet.

Zephyr Retiring
A válasz: azért nem, mert a Sony sosem kap ilyesmiket 😄

Hát, gyárhatsz elméleteket, de az 2x oda vissza ment, és többet nem találtuk meg a logót 😊
Persze itt nyilván nem egy éveken át atomra belegétett logóról van szó, hanem napi 8 órát ment egy csatorna a viszonylag új tv-n a polcon.
ennyi ido alatt semmi nem tunik el. ha igy lenne akkor egy feher hatteru tamponreklam is elintezne a logokat.😄

Milyen nincs?
"2x ment oda vissza, a halvány logóból semmi sem maradt"

ilyen nincs 😊

Az enyém meg 6 éves... annyit már tud, hogy nem hagyja bekapcsolva a TV-t 😊 Amúgy PC-n van képernyõvédõ, panan meg autoshutdown timer (ami nem összekeverendõ a sleep timerrel).

A kiállított ST60-on amit teszteltem látható nyoma volt már a csatornalogónak, amit futtattak rajta. Menü, fehérmosás, keresztbe mászkál fekete alapon fehér sáv. 2x ment oda vissza, a halvány logóból semmi sem maradt...
monitornak en nem vettem volna plazmat. lehet hogy egy alkalommal csak par orat van kint ugyanaz a tartalom, de aztan ujra es ujra elojonnek azok az elemek (tálca pl) es akar meg be is "eghet".
1 meterrol amugyis minek 42", te jo eg!!! en azt hittem agybol akarod veretni, azert kell a nagy kepernyo...

Rendben, csak van nálunk még egy 5 éves gyerkõc. ( modnjuk a többiek sem figyelnek nagyon oda, hogy kikapcsolják a disney után....)

Szeptemberben szerintem megveszem az ST60-at, festés után. 😊

ST60-at és GT60-at is teszteltem már, semmi gond nincs az állóképükkel. Még ditherzaj sincs, mint a korábbi modelleknél.
Beégéshez meg órákig kéne valamit direkt rajta tartsál...
50 colost, Sony-t szeretnék, de megfizethetetlen, ha szembe állítom a Pana 50 colosával. Max 300, amúgy. Pana csak a static kép miatt kérdéses.

cloud.strife
Bocs lemaradtam. Milyen tévét, mekkorát és mennyiért szeretnél venni? 😄

Panashopban egy csomó TV-re most 2+1 év van. Bár kicsit drágábbak is, mint máshol.
nem akarok már tovább várni, 2 éve tv-t akarok venni. Várok még picit, lehet, hogy adnak 5 év garit is hozzá (esetleg még az ár is csökken)

cloud.strife
Az ilyen díjakat (semmi mást se) vajon miért nem veszem én komolyan sose? 😄

nismoka
Waó! Már rohanok is pár videofalért! 😉

Zephyr Retiring
Rendben. Akkor.... 😊
Nem Pana. Nem Sony. Nem Samsung.

arty
prométeusz 😊)

Forza.

Kandurex
hm, thx, bár az avatar az alap volt, van még több?

arty
akkor mégiscsak 50" ! 😄

Forza.

Naja, idõvel nekem is lesz rajta valami nextgen kvarcjáték, azzal meg benne lenne a 2.5m is.
Ne viccelj már, a PH-nak minden TV jó, amit megkapnak tesztelésre 😄
A VT60-at is úgy tesztelték, hogy ahova utánuk került, majdnem elsírták magukat a "kalibrált" kép láttán...
Zephyr Retiring
Azééé... plazzzmameg 😊
És egy kis lg nanoled technó 😊
Annyira talán kár lenézni õket 😉

arty
(néha úgyérzem, h nekem a "46"-os már picit nagy - monitornak, szal a 42" neked is vszeg jobb választás... mondjuk én konzolozok is, akkor a gamepaddal hátrébb szoktam csúszni picit)

Forza.

Várni mindig lehet valamire, mert mindig jön új, és mindig lesz árcsökkentés is, amíg ki nem fut az adott széria.
Csak így sosem lesz TV-d 😊

Nekem 2-3 hét múlva jön a GT60 😊 Egy dolgot latolgatok még addig, hogy belecsapok e az 50-esbe, de ~1méterrõl monitornak lehet jobb, ha maradok a 42"-nál.
Dehogynem.... az LG plazmákból bármelyik csak a Pana belépõ szintet súrolja. Alulról.