LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Persze megértem én: könnyebb szidni a vacak dolgokat, mint felkelni a kényelmes székünkbõl és érvényesíttetni a garanciát, ami mellesleg legalább1 évig élni szokott...
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Forza.
És még mûködik is 😊 Akinek Sony tévére telik, ez sem fogja anyagilag földhöz vágni...
Tehát a kisgyerek csak akkor igaz rám, ha magadra is érted 😄
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Óriási igény van ám ezekre, napiszinten vennék nálunk is, csak mindenkit lebeszélek róla..... <#idiota>#idiota>
www.digimomentsvideography.com
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Vannak már hdmi elosztók (többszörözõk) egy ideje..
W6-on sajna szerintem nem lesz több HDMI. Bár még nem láttam messzirõl se. 😊
Aug. hónapban kupon akciók is lesznek, hamarosan letölthetõ lesz az oldalunkon, igaz abban max a 42W8 lesz viszont elég jó áron.
A 3D kamerás filmeket keresed...
Én meg arra értettem, hogy pl. a Baljós Árnyakat senki kedvéért sem fogják újraforgatni valós 3D-ben 😊
De már leesett: újra bocsi. Majd máskor jobban figyelek 😊
****konvertálás alatt nem a gyári, hanem a "házi" progis konvertálást értettem. Bár a gyári sem sokkal jobb a sufni-progisnál 😊****
Konvertált vackok? Honnét a túróból szedted ezt?
Amik már megjelentek, azokról a Blu-ray infók is elérhetõk.
Méghogy konvertált vackok 😄
csak, hogy ezek mind konvertált vackok, ...van olyan hely ahol konkrétan 3D kamerákkal rögzített filmek meg vannak jelölve?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Inkább így, mint a "szerintem ez jó"-t játszuk 😄
Persze itt nyilván nem egy éveken át atomra belegétett logóról van szó, hanem napi 8 órát ment egy csatorna a viszonylag új tv-n a polcon.
ilyen nincs 😊
A kiállított ST60-on amit teszteltem látható nyoma volt már a csatornalogónak, amit futtattak rajta. Menü, fehérmosás, keresztbe mászkál fekete alapon fehér sáv. 2x ment oda vissza, a halvány logóból semmi sem maradt...
1 meterrol amugyis minek 42", te jo eg!!! en azt hittem agybol akarod veretni, azert kell a nagy kepernyo...
Szeptemberben szerintem megveszem az ST60-at, festés után. 😊
Beégéshez meg órákig kéne valamit direkt rajta tartsál...
Nem Pana. Nem Sony. Nem Samsung.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A VT60-at is úgy tesztelték, hogy ahova utánuk került, majdnem elsírták magukat a "kalibrált" kép láttán...
Forza.
Csak így sosem lesz TV-d 😊
Nekem 2-3 hét múlva jön a GT60 😊 Egy dolgot latolgatok még addig, hogy belecsapok e az 50-esbe, de ~1méterrõl monitornak lehet jobb, ha maradok a 42"-nál.