21171
LCD - Plazma
-
#18721 Írtam kicsit a Fuso Premiumról a blogunkba. -
Borg #18720 Ja, és hát végülis mit számít a fekete :) -
#18719 Az IPS miatti gyenge feketét leszámítva agyonveri kétszer a konkurenciát. Beszélhetsz bármit. Én teszteltem 8-as Samu mellett is. -
#18718 Akkor mondom.
42W6, 42W8, 47W8, 50W656, 55W9. Ezek lesznek kifutó napi akcióba. Minden nap más és más. Ha valakinek ezek közül kell, szóljon, adom a reedem code-ot és rendelheti bármikor a neten.
Bocsánat a reklámért. -
Lordiuss #18717 Sziasztok!
TV-t szeretnék venni 180 ezer forint környékén. Mit tudnátok ajánlani ebben a kategóriában? 40-42 hüvelykes Tv-n gondolkozom. Sportot viszonylag gyakran néznék rajta és szeretném összekötni a PC-vel is és úgy játszani rajta.
Nézegettem a régebbi hozzászólásokat, de ebben a kategóriában csak ezt az ajánlást találtam: http://www.mediamarkt.hu/mcs/product/SONY-KDL-42W650A-LED-telev%C3%ADzi%C3%B3,103952,459022,736361.html?langId=-19
Köszönöm a segítséget! :)
-
#18716 Kicsit utánaolvastam samunak, a 6000-s szériát hanyagolnám. A 7000-s már alternatíva lehet, 46-os méretbe 330k körül vágják hozzád, egész korrekt masina. A 8000-s meg egyértelműen jobb lenne, viszont abból a 46-os 400 ezer magyar forint körül mozog. Ha azt nézzük, hogy cloudék 269-ért fogják adni a sony-t, akkor 130 ezerrel többet nem ér az a tv. Főleg, hogy a méret is ugyanaz. Én személy szerint akkor inkább vennék 55-ös w8-ast 400ért.
(input lag-ban a sony 17, míg a két samu 40ms körül mozog, szóval konzolhoz sony. bár a 40ms is jó érték :) ) -
#18715 Ha ezt sikerült kierőltetni magadból, akár ajánlhatnál jobbat neki ebben a kategóriában. -
Borg #18714 Mihez képest is fasza a képe a W8-nak?
A belépő szintű TV-khez képest, esetleg... -
#18713 6-os szériánál még azért nem kapsz csoda képjavítást. Neked is a 46W8-as Sony-t kéne nézned. -
#18712 Megint csak ismételni tudom magam, samuról most nem mondanék véleményt. Holnap utánaolvasok, ígérem :) Viszont a w8-as input lagjánál jobbat nem hiszem, hogy produkálna bármelyik samsung, ergo konzolhoz is tökéletes választás. Ugye sonynál a w9 lenne az előrelépés, viszont az általad kért méretben jóval 400 felett van. És ha emlékem nem csal, voltak itt olyan vélemények, hogy nincs annyival jobb képe a w8-asnál, mint amit az ár alapján várna az ember. W8-nak is fasza a képe, formás darab, megeszik szinte minden formátumot és külső háttértárolót, tud netezni, 3D is van, mi kell még? :D -
#18711 Igen, pontosan, feltétlen LED-eset szeretnék!
Amúgy pedig a fő használati célja konzol illetve persze bluray filmek lennének a tv-nek, tv adás egyáltalán nem mérvadó, csak ez a kettő!
Egyébiránt köszönöm szépen a gyors választ, már csak annyi kérdésem lenne, hogy megéri afelé nyúlni? Értem én találok olyat ami azon kivül hogy nagyobb átmérőre, többet is tud, és még belefér a 400ezerbe, vagy a 300ezres w8as az már egy igen friss és okos modell aminél nemkapok jobbat 400 alatt? :D -
#18710 hello
Samsung UE46F6650SSXXH erről mi a véleményetek? megéri az árát? elég sok focit nézek ezért fontos kérdés hogy nem lesz a labda után csóva vagy ez már az a kategória amiben nem kell ettől tartani? ezen kívűl filmet néznék esetleg pc-t kötnék rá. -
#18709 Én jelenleg egy plazmát nyúzok. De sógorom jó ideje 47w8-assal szemez, most már nem kellene halogatnia. Asszem szólok neki :) (az publikus, hogy pontosan melyik nap lesz az akció?) -
#18708 Lesz az a 47W8 nemsoká 269e egynapos akcióban... :)
Azonnal lecsapni rá. -
#18707 Szerintem ha LED-et keresel, akkor csakis Sony, vagy Samu. Konzol lesz használva a tv-hez?
A sony w8-as 47-es méretben sony centerekben éppen 300 ropi, szerintem ez egy jó ár, és jó TV. 55-ös méretben egy százassal többe kerül, amit én személy szerint nem fizetnék meg a +20 centiért. Samuból ebben az árkategóriában elég sok típus van, így hirtelen, utánaolvasás nélkül nem is ajánlanám egyiket sem, mivel lehet butaságot mondanék.
Javaslom, hogy fogj egy pendrive-ot, tölts le rá valami blu ray film részletet, menj be egy media markt-ba, vagy euronics-ba, és nézd meg saját szemeddel, melyik TV képe tetszik neked leginkább. Úgy is ez a mérvadó. Az eladók hülyeségeit meg egyik füleden be, másikon ki! -
#18706 Fú, nagyon passzívnak tűnik most a topik, de azért felteszem kérdésemet:)
Szoval sziasztok!
Tv-t szeretnek vasarolni, es mivel nem vagyok annyira tapasztalt a temaban erdekelne hogy milyen tv-t tudtok ajanlani
Olyan 3-400e ftos árban, az egyetlen kriterium hogy ne plazma legyen, es legalabb 46-47" os legyen !
Nagyon megkoszonnek par kiindulasi modellt!
Elore is koszonom szepen a segitseget! -
#18705 Sziasztok. Főleg azokhoz fordulnék, akiknek Pana tévéjük van. A távírányítón a számokon ugyebár betűk is vannak. Viszont nagyon kevés alkalmazással lehet ezt kihasználni, szinte mindenhol a nyilakkal kell ugrálni, és kiválasztani a betűket. Ez tényleg ennyire bénán van megoldva, vagy én nem tudom beállítani, hogy a távirányító betűivel írhassak? -
#18704 Hali!
42LA620S-ZA készüléket néztem ki, tudtok esetleg ebben a kategóriában ajánlani valamit? 150e körül lenne rá a keret. Filmnézés meg xbox lenne a cél.
Nincs nagy tapasztalatom, mert nem érdekelt a téma, 20e forintos orion tévém van most, azt se kapcsoltam be nagyon, 24"-os monitoron meg tudtam nézni mindent, de lassan már "ciki" lesz, ha jön valami vendég és nincs lapostv
-
#18703 Szimpla tv-műsorokat, híradókat, de tulajdonképpen akármit.
Azért köszönöm a segítséget. :) -
Mentol #18702 Én erre rákérdeztem a THome-nál: nem lehet elvinni a felvett műsort, mert jogdíj, meg különben is... Amúgy, rá sem lehet látni a STB tartalmára; a rajta lévő USB port meg egyelőre csak dísz. -
#18701 Vagy valami titkosított .mts .m2ts fájlba rakja.
Azt én sem tudom hogy mi az a nagyonfontos műsor, film, stb. amit át kell másolni mindenképp..... :) -
Borg #18700 Sehogy, mert olyan formátumban veszi fel a winyóra, hogy azt nem tudod mással olvasni.
Egyébként mit akarsz felvenni meg minek? Mi az ami nincs meg torrenten? :D -
#18699 Igen, ezt én is gondolom, a set top boxhoz van is felvétel opció, arra tudok rögzíteni. Csak ezeket a rögzített adásokat nem tudom, hogyan lehetne átrakni egy külső merevlemezre. USB van rajta, de azok le vannak tiltva, ha jól tudom, csak szervizhez lehet használni, bár nem értem, hogy ahhoz miért kell több. -
#18698 IPTV set top box-al kizárólag. -
#18697 Sziasztok!
Sony W650 + T-Home IPTV párosról szeretnék műsorokat rögzíteni egy külső HDD-re. Bármilyen ötlet érdekel. :)
Előre is köszönöm! -
#18696 na az viszont gondolom extrémbrutál :) -
#18695 Nem, Csak a YouTubeon fentlevo videokat néztem Főleg demo content.
Saját content foleg 4K-nál nagyobb felbontású dslral lott képek:) -
#18694 demoklipeken kívül volt már szerencséd rendes film 4k-hoz? -
#18693 Na rövid emailvaltas után kiderült, hogy a tv minden további update nélkül hdmi 2.0 kompatibilis. -
att88ila #18692 Sziasztok!
Héten vettem egy LG 42la620s led tv.3D beállitásoknák milyen értékre a legjobb rakni a ménységet meg a nézöpontot 3d film esetén?Milyen értéken jön ki legjobban a 3d hatás ha 2m távolságbol nézzük a tv?
-
#18691 Hasonló trade price lett volna az ujakon is. De nem volt mar kedvem további 4-5 hónapot várni mire megjelennek a boltokban. -
#18690 Akkpr eleg okosak, már az IFA-n szó volt róla.
hazimozi.hu cikk -
#18689 A vásárlási döntést meghoztam karácsony előtt. A tv-t megrendeltem. A hivatalos duma pedig az alábbi volt akkor meg.
Azzal hogy felretajekoztattak buktak egy salet. De amúgy ha csak egy firmware update kérdése akkor a Samu is kidobja hamarosan. -
#18688 Köszönöm szépen. :)
X9 firmware upgrade HDMI 2.0
Ingyen van ez is, nem kell hozzá semmilyen dobozcsere....... :) -
#18687 De miért nem vártad meg a 2014-es Sony-kat, Samukat? (gondolom jó áron is szerezted ezt a "kifutó" modellt).
Én megvárom az idei Sony-kat, nekem a Triluminos alatt már nem tetszik semmi sem. :) -
#18686 És ugy néz ki edge bleeding sincs rajta, bar meg bejaratos. -
#18685 A hely is korlátozott volt ahová került a tv. Passzív 3D-t nem komalom. (a monitorom passzív 3D, de alig használom pont amiatt, hogy szétesik a kép bizonyos szögből.)
Ami igazán megnyert az a kepminoseg (local dimming) az emberi méret, a hang sem a szokásos papirvekony ledekre hasonlító szar es a connect box.
Azaz hogy nincs kabeldzsungel a tv hatuljan, És kicserélik ingyen amikor kijön a hdmi2.0-as változat.
A sony is sokáig versenyben volt, de közöltek, hogy mikor kijön a 2.0 akkor saját loven küldjem el a tv-t hogy atepitsek. Mondtam, hogy akkor inkább Koszonom Szépen:) -
#18684 Nekem abban a pillanatban lesz 4K tévém itthon amint a kamerámmal úgy forgatok. :) -
#18683 jah, ráadásul a választék is igen korlátozott :(
pont ezért is kicsit korainak tűnik az adoptációd :) -
#18682 Netflix is beindul 4k-ban idén. Szóval nem aggódom content miatt.