LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Az automatikus az meg ritkábban csinálja, maga érzékeli, hogy mikor áll a kép túl régóta. Most erre van téve, azóta észre sem vettem még. Szal kb mintha nem is lenne. THX cinema-ban úgyis csak ezt a módot engedi.
De minek is? Ha a PC desktopból meg RTS minimapból semmi se marad meg egy órán át, akkor a csatornalogókból sem lesz semmi. Fõleg pixel orbiterrel.
Amúgy elsõre annyit, hogy iszonyat szép TV, és egybõl gyönyörû képe van. Kis állítgatás után pedig kifogástalan.
Monitornak normal mód van most, alles off, zajcsökkentést levettem 40-re, pixel direct be, hdmi tartalom fotón... gyönyörû. Semmi zizi, semm vibrálás... csak hát bazi nagy 😄 Ebbõl van még némi gondom, ugyanis a megfelelõ üléspozíciót nehéz megtalálni. Most pl még túl magasan van a TV ahhoz, hogy kényelmes legyen (79cm-es bútoron). Nem rossz, csak fura.
Ezen kívül sokmindent még nem tudtam tesztelni, mert amint összeraktam a gyerek el is foglalta 😊 Ment pár óra minimax rajta iptv-n, meg utána a böngészõs játékaival játszott. Ghostnak nyoma sincs.
Smarthoz még nem kötöttem be a netet hozzá, de elsõ blikkre nagyon profi a homescreen, meg az appok is. 3D-t szintén nem próbáltam, mert egyelõre nincs filmem hozzá, de ez mondjuk nem is nagyon izgat.
Amúgy meg minek neked az 50"? Rossz a szemed, vagy mi? 😄
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Max. keretem most tévévásárlásra 45 rongy 😊
meg beszámoló ghostingról, pixel pontos hajthatóságról, stb.
fogod egyébként bejáratni vagy nem hiszel benne?
Forza.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Itt volt a futár, oszt beépítette a bejáratot 😄

Forza.
Én a MediaMarkt-ban vettem egy Samsung Tv-t. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Vannak Lg tv-k is, jóval 200 alatt nézz körül, mindig vannak náluk akciók, megéri. Üdv
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Szeretnék TVt vásárolni.
Kritériumok:
LG, 47", 3d, 1080p, játékra is jó legyen (ne legyen input lag!)
olyan 200 körül érdekelne.
Tud valaki ajánlani valamilyen típust?
Kettõt találtam:
LG 47LM615S
LG 47LK950S
ezek milyenek?
150 - 170 körül mozognak.
Köszönöm!
Én most csóró vagyok. Beérem az új Tesco-s ledes lcd Technikával: 60 centit 42 rongyért 😄
Persze 2 év garival, ahogy illik 😊
Semmiképpen ne Te orvosold a problémát<#nevetes1>#nevetes1>
Vagy ilyenkor nem az a legfontosabb, hogy sok pénz maradjon a zsebben?<#hehe>#hehe>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
http://www.sony.co.uk/product/tv-126-50-lcd/kdl-50w656a#tab
Bár nekem kevés a tévén a hdmi. Ezért használok elosztót 😊
ha kevés a hdmi aljzat -> vegyél másik tévét, ne hdmi elosztókkal szarakodj - ennyir írt cloud
ha nem kevés -> (EZ VONATKOZIK RÁD!!!!) akkor csinálj amit akarsz, azt az esetet nem tárgyalta
Forza.
"..2 hdmi bizony kevés.."
Megkérdem újra: csak emiatt kuka?
Nem elég -> hdmi elosztó.
(mert hülye azért nem vagyok)
elég -> ne vegyél
Forza.
Akkor most azonnal dobom is a kukába a 3D plazmámat, mert a 2 hdmi bizony kevés rá...és már veszek is egy újat 4 hdmi-vel.
Agyam eldobom, ha ezt komolyan is gondoltad..
Nem mindenki érzi magán meg a kort. Van, aki szívében örökké fiatal marad. Én ilyen vagyok. De láthatóan Te nem.
Ami pedig a mások nevével történõ viccelõdést illeti: magyar gondolkodással, mi magyarok sokszor fonetikusan beszélünk, szlengelünk. A "Cloud" nevet mi Klódnak ejtjük.
Most, hogy ezt is tisztáztuk, megkérdem: mikor is viccelõdtem a neveddel?
Mert ha jól sejtem erre céloztál...
Totális baromság ezekre alapozni. Ha valakinek nem elég az x db HDMi csatlakozó a tévén, az vegyen olyat amin több van.
www.digimomentsvideography.com
Hülyegyerek vagy mondomén..... 😄
www.digimomentsvideography.com
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elõször is, az ilyen helyekrõl nem kell vásárolni. Normális megbízható cégek 10000 alatt is vállalnak legalább 6 hónap garit, felette meg 1 évet természetesen. Pár helyen húznak egy 3000 ft-os minimum értéket ugyan, de esetünkben ez most nem számít (4500 ft.)
Csak az nem teljesen világos, hogy ezt pont itt és Nektek kell ecsetelni, ahol szidjátok a netes boltokat tv vétel esetén pont az érvényes garancia miatt 😄