LCD/Plazma TV-k

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

79 cm az magas??? 😄 nekem 94 centimeternel kezdodik az alja (falra furva). ez a meret dolog pedig olyan, hogy par het mulva mar kicsinek fogod latni 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Attól függ. Van egy olyan beállítása, hogy 15mp-enként tol mindent ha kell ha nem, azt észrevenni, de nem zavaró. Az fõleg vékony betûk olvasásánál tûnik fel.
Az automatikus az meg ritkábban csinálja, maga érzékeli, hogy mikor áll a kép túl régóta. Most erre van téve, azóta észre sem vettem még. Szal kb mintha nem is lenne. THX cinema-ban úgyis csak ezt a módot engedi.
arty
pixel orbiter pécés képet nézve nem zavaró? (közelrõl, pl weboldalat nézve)

Forza.

Dinamikus bolti módban, pixel orbiter offal esetleg össze lehet hozni. Saturn logót én is láttam kint GT60-on, de pár odavissza fehérmosás kiszedte.
Eurosportot tudták beegetni a westend panashopban :-(

Lg620s volt nálam, inkább ne, irreális szín világ

Olyanom nincs.

De minek is? Ha a PC desktopból meg RTS minimapból semmi se marad meg egy órán át, akkor a csatornalogókból sem lesz semmi. Fõleg pixel orbiterrel.
Cartoon network-el megtesztelnéd? Annak durva a logója.

50GT60.

Amúgy elsõre annyit, hogy iszonyat szép TV, és egybõl gyönyörû képe van. Kis állítgatás után pedig kifogástalan.

Monitornak normal mód van most, alles off, zajcsökkentést levettem 40-re, pixel direct be, hdmi tartalom fotón... gyönyörû. Semmi zizi, semm vibrálás... csak hát bazi nagy 😄 Ebbõl van még némi gondom, ugyanis a megfelelõ üléspozíciót nehéz megtalálni. Most pl még túl magasan van a TV ahhoz, hogy kényelmes legyen (79cm-es bútoron). Nem rossz, csak fura.

Ezen kívül sokmindent még nem tudtam tesztelni, mert amint összeraktam a gyerek el is foglalta 😊 Ment pár óra minimax rajta iptv-n, meg utána a böngészõs játékaival játszott. Ghostnak nyoma sincs.
Smarthoz még nem kötöttem be a netet hozzá, de elsõ blikkre nagyon profi a homescreen, meg az appok is. 3D-t szintén nem próbáltam, mert egyelõre nincs filmem hozzá, de ez mondjuk nem is nagyon izgat.
Zephyr Retiring
Szóltál neki, hogy rossz címre vitte? 😄
Amúgy meg minek neked az 50"? Rossz a szemed, vagy mi? 😄

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

Zephyr Retiring
Ha ezt nekem szántad, akkor kösz, de nem.
Max. keretem most tévévásárlásra 45 rongy 😊

Zephyr Retiring
"a legkisebb is számít...tessó" 😊

Jó kis st60, sajnos nem merem megvenni 😞

arty
vindózról is jöhet majd kép 😊

meg beszámoló ghostingról, pixel pontos hajthatóságról, stb.

fogod egyébként bejáratni vagy nem hiszel benne?

Forza.

<#vigyor2>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Itt volt a futár, oszt beépítette a bejáratot 😄

arty
modellszám, méret, stb? kicsit kifejtve? ez a "samsungtévé jó" 0 információtartalmat hordoz.

Forza.

Mármint mihez képest jó / éri meg?
Szia!
Én a MediaMarkt-ban vettem egy Samsung Tv-t. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Vannak Lg tv-k is, jóval 200 alatt nézz körül, mindig vannak náluk akciók, megéri. Üdv
Kandurex
ha a legalja, akkor #18140-ban említett mi? <#hehe>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sziasztok!

Szeretnék TVt vásárolni.
Kritériumok:
LG, 47", 3d, 1080p, játékra is jó legyen (ne legyen input lag!)
olyan 200 körül érdekelne.

Tud valaki ajánlani valamilyen típust?

Kettõt találtam:
LG 47LM615S
LG 47LK950S

ezek milyenek?
150 - 170 körül mozognak.

Köszönöm!

Zephyr Retiring
Oks. Legalább elsõ kézbõl értesülünk milyen sz.... akarom mondani Sony-t vettél 😛
Én most csóró vagyok. Beérem az új Tesco-s ledes lcd Technikával: 60 centit 42 rongyért 😄
Persze 2 év garival, ahogy illik 😊

Tetszett a blogodról a szinteszt. meg is néztem a régi sony-n, tökéletes, talán a piros egy picit nem olyan jó...

Király! akkor augusztus végén veszek egyet 😊

Zephyr Retiring
Fényes jövõ a plazmának...2007-bõl. Ma, 6 évvel késõbb már csak 3 cég gyárt plazmát. Mi lesz 6 év múlva?...

cloud.strife
Samu hatos széria finoman fogalmazva is alja.

www.digimomentsvideography.com

Zephyr Retiring
Mit mondjunk? Ha Sony-hoz húzol, legyen Sony 😊

Samsung UE50F6400 vs sony 50w656-ra mit mondtok (3d nem lényeg, a 2d kép ami számít)? Sonyhoz húzok, plazma már kilõve sajnos, a gyerekek miatt.

Zephyr Retiring
A megoldás tévészerviz vagy szerelõ.
Semmiképpen ne Te orvosold a problémát<#nevetes1>

Zephyr Retiring
EZ<#vigyor>

Zephyr Retiring
Árban meg a Pana.
Vagy ilyenkor nem az a legfontosabb, hogy sok pénz maradjon a zsebben?<#hehe>

hello.19 colos dvd combo lcd tv 1mp ig mutat kepet vgan,dvd,hdmin,aztan kb 3 mp enkent valt piros,kek es egyeb szinekre csak.tvn kereses kozben nincs gond,mukodni latszik,de ha.bejon vmi utanna megint csak a 3-4fo szineket valtogatja.vajon hogyan javithato?!koszi.
Melyik a legkomolyabb magyar nyelvu,TV-vel foglalkozo portal,ahol kicsit melyebben beletudnam asni magam a TV-k vilagaba?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

nismoka
Sony nyert. teszt

cloud.strife
Igen, elírtam. 50W656-os lesz itthon.

Nah itt:

http://www.sony.co.uk/product/tv-126-50-lcd/kdl-50w656a#tab

hol? W6-ot még nem találok, csak a lengyeleknél

nismoka
50" van belõle, 55" nincs.

Köszi

cloud.strife
300e kb.

Zephyr Retiring
That's right.
Bár nekem kevés a tévén a hdmi. Ezért használok elosztót 😊

arty
azt te irtad, nem értem mire érv? hogy továbbra sem vagy képes szöveget értelmezni?

ha kevés a hdmi aljzat -> vegyél másik tévét, ne hdmi elosztókkal szarakodj - ennyir írt cloud
ha nem kevés -> (EZ VONATKOZIK RÁD!!!!) akkor csinálj amit akarsz, azt az esetet nem tárgyalta

Forza.

Zephyr Retiring
Aha..meg. És Neked ez a rész:
"..2 hdmi bizony kevés.."
Megkérdem újra: csak emiatt kuka?

Nem elég -> hdmi elosztó.
(mert hülye azért nem vagyok)

arty
ez a része megvolt a hozzászólásának: " Ha valakinek nem elég " ... ? 😉

elég -> ne vegyél

Forza.

Zephyr Retiring
Hû de jó, hogy ezt felhoztad!
Akkor most azonnal dobom is a kukába a 3D plazmámat, mert a 2 hdmi bizony kevés rá...és már veszek is egy újat 4 hdmi-vel.
Agyam eldobom, ha ezt komolyan is gondoltad..

Zephyr Retiring
Ha a szövegelésemre gondolsz és ha szerinted ennyi idõsen már illene megkomolyodni, akkor ki kell ábrándítsalak.
Nem mindenki érzi magán meg a kort. Van, aki szívében örökké fiatal marad. Én ilyen vagyok. De láthatóan Te nem.
Ami pedig a mások nevével történõ viccelõdést illeti: magyar gondolkodással, mi magyarok sokszor fonetikusan beszélünk, szlengelünk. A "Cloud" nevet mi Klódnak ejtjük.
Most, hogy ezt is tisztáztuk, megkérdem: mikor is viccelõdtem a neveddel?
Mert ha jól sejtem erre céloztál...

55w6 sacc per kábé mennyi lesz?

cloud.strife
Nekem van vagy egy tucat 40-80e ft körüli HDMI osztóm a boltban, talán kettõ ezek közül (a két legdrágább) még mûködik, a többi akármennyire is drága volt szart sem ér.

Totális baromság ezekre alapozni. Ha valakinek nem elég az x db HDMi csatlakozó a tévén, az vegyen olyat amin több van.

cloud.strife
Ennyi idõsen itt tetyózól meg viccelõdsz más nevével?

Hülyegyerek vagy mondomén..... 😄

Zephyr Retiring
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ez azért csak részben fedi a valóságot..
Elõször is, az ilyen helyekrõl nem kell vásárolni. Normális megbízható cégek 10000 alatt is vállalnak legalább 6 hónap garit, felette meg 1 évet természetesen. Pár helyen húznak egy 3000 ft-os minimum értéket ugyan, de esetünkben ez most nem számít (4500 ft.)
Csak az nem teljesen világos, hogy ezt pont itt és Nektek kell ecsetelni, ahol szidjátok a netes boltokat tv vétel esetén pont az érvényes garancia miatt 😄