LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyrészét elajándékoztam, volt pár amit megvettek. Már nem igazán érdekel ez a világ. Pedig valaha szép gyûjteményem volt...
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egyébként belga hangrendszerem van. Idehaza ezt nem kapni.
High end vitákba nem folyok bele, mert az a téma nem érdekel.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Tök egyszerû oka van, hogy nem 5.1-ben hallgatok semmit. Egyszerûen csak este 10 után tudom használni a cuccot, amikor már a 3 gyerek alszik, és ilyenkor nem is nagyon kapcsolhatom be full hangerõre, (de még csak félig sem, ergo fos tv hangszóró van, ebbõl indult ki a soundbar,de tényleg nincs értelme nagyon, kivéva az esti videozást). Eddig nem volt pénzem/energiám a jelenlegi fos 5.1-es aiwa valamibõl itt maradt hangfal szettet lecserélni, amit ráadásul csak sztereóban hallgattam. Szóval mostanában már kellhet, a 3 gyerekbõl 2 már nem a minimax korban van, így már normális filmeket is lehet nézni. Szóval milyet javasolnátok 5.1, van fali tartó konzol 2 db ezekre valók kellenének, max 25-26 cm mélységben, mert ezeket már így a felújitás után már nem cserélném másra...
Ajánlom: Adele - Live at the Royal Albert Hall 2011-et például.
Nem foglalkozol vele, hogy mi-honnan-hogyan. Egyszerûen élvezed, mert jól szól.
(Nem, nem szeretem az ilyen zenét, csak demonak próbáltam ki és 50 percen át nem tudtam lekapcsolni...)
Forza.
Nem jobb. Csak más.
Ha azt hiszed a drágább mindig jobb is, ki kell ábrándítsalak..
Zenére 5.1? Mit szívtál, van még belõle?
Most csak hülyítesz 😊
Erre reagáltam. Amúgy kivételesen egyet értünk: felesleges cserélni.
Amúgy az említett Pana eleve 5.1-es.
Csak tudnám, miért szerez be valaki 5.1-es erõsítõt, ha ki sem használja? Ezt is õ mondta...
ne feledd, soundbar-bol indultunk ki. feltetelezem a tv-t akarja jobb minosegben es hangosabban megszolaltatni. szo sincs 5.1-rol...
Helyette akarsz egy tágya 2.1-et. Mi a túrónak?
A 2.1 hangminõsége és mindenféle élménye messze alul marad az 5.1-es rendszerektõl...filmeknél is, zenéknél meg pláne.
Ha csak a zenehallgatás miatt akarod lecserélni a rendszert, sokkal jobban jársz egy vintage sztereó erõsítõvel. Max. 20-ért már egész pofásakat kapni. Hozzá 1 pár normálisabb (használt) hangfal sem kóstál többet egy 20-asnál. És még akkor felé is mentem az árnak 😊
Ha meg a házimozis filmek a fõ cél, 5.1-tõl minek jobb?
A 2.1-et bánni fogod..
Ha ennyiért van használható 5.1 az sem baj, rég nézegettem ilyeneket, nem akarok mindent végigböngészni.
Falon szépen van neki hely (álványon van), de max 25 cm lehet a mélysége.
Valami 5let? Ne essetek egymásnak 😊))
Szoval definialni kellene mit nevezel kis kakasnak...
Már megint ez a "temetjük a 3D-t" feeling. Van egy olyan sejtésem, hogy a 3D-s bevételek hiányát próbálják ezekkel a fals hírekkel megetetni az emberekkel. Hála neked internet, hála neked illegális fájlmegosztás. Ha a 3D valóban már csak a múlt lenne, akkor az új 4K-s tévék sem támogatnák.
Inkább csak a bõség zavarában szenvedünk. Volt idõ, mikor nem volt fullHD, se 3D, se Smart funkciók, a legtöbb tévé sem volt nagyobb 82 centisnél, bluray helyett is csak vhs volt, de mi mégis évekig beértük ennyivel. Most meg csak kapkodjuk a fejünket a sok "új technikára" várjuk már a 4K-t is otthonra, és csendben reménykedünk, hogy egy ideig még nem lesz "5H", '6T","7M", vagy netán "8S" vagy ki tudja mi a fene még...
Megveszünk és megeszünk mindent ó nagy Marketingguru 😄
www.digimomentsvideography.com
Tudnátok nekem segíteni? Hol tudnék vásárolni elfogadható áron Samsung LCD tv-t? Pár helyen már körülnéztem, de a Média Márktban láttam eddig a legjobb áron. Köszi
http://www.engadget.com/2013/08/25/lg-55-inch-curved-oled-tv-germany/?utm_medium=feed&utm_source=Feed_Classic&utm_campaign=Engadget
meg van pár napja a KDL-50W656. Nagyon szép a képe, az SD adásokat is szépen skálázza, persze az rtl,tv2 stb adókat nem, azokon alapból látszik, hogy szar a minõsége, és azzal nem is lehet mit csinálni. HD/FullHD megjelenítés tökéletes, én felhõsödést egyáltalán nem láttam az edge led szépen eloszlik, a behúzást ln nem láttam oldalról. Gyors képekkel sincs probléma, a szinek szerintem szépek. Nem kalibráltam sony alapbeállításokkal megy. A szoftvereket nem nagyon nézegettem, DLNA problémás, ha feliratot is akarsz. PS3 media szerverrel megoldható, de az mindenkép transcodol, mpeg2re, ha jól emléxem, és látszik is, hogy roszabb lesz. (fõleg sd esetén). Az usb lejátszást nem teszteltem, ha lesz ma idõm, akkor még azt is megnézem. Igazából, nem lényeg van lejátszóm, de örültem volna, ha a leváltott tévével együtt bekerült volna a hálóba, és nem sok hiányzik hozzá, hogy jól mûködõ DLNA lejátszó legyen, sony igazán megcsinálhatná.
Konkrétan ez a hangfalam van.
Akkor ha bemegyek (mondjuk) a Media Markt-ba és kérek egy ilyen konvertert elvileg fog mûködni vele?
Köszi mindenkinek a helpet! <#worship>#worship>