LCD/Plazma TV-k

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cloud.strife
650 fekete, 651 ezüst káva.

MKV, divx, mts, m2ts, ilyenek. Flirattal mindennel. NTFS vinyóról is.

www.digimomentsvideography.com

proway
Amúgy mi a különbség a 650A meg a W651 között?

Ja és sehol sem láttam hogy milyen formátumokat játszanak le.

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

proway
köszi

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

cloud.strife
Perszehogy. Ebben az árfekvésben szerintem nem kapsz jobb képminõséget.

proway
de jó? 😄

42ST60 200 alatt van...
cloud.strife
Sony KDL-42W650 Ez egy "kicsit" több mint 130e...... 😊

arty
lg 42la620

színek úgyahogy belõhetõk, a kontraszt nem épp acélos és van némi bevilágítási egyenetlenség (light bleeding), de ennyiért "ez van" 😊

régebben voltak olcsóbb fullhd pana plazmák, azt inkább ajánlanám, de mostanra 200k alatt nem látok 😞
így meg marad a "ledtévé", ami ennyiért erõsen kompromisszumos és "jót" nehéz ajánlani.

Forza.

Tibi7
Bocsánat, hogy ideírom, de lenne egy olyan gondom, hogy a héten kötötték be a upc TV-t. A kép elég csúnya, ilyen fátyolos, csíkos. Ez lenne a földhurok gond?
proway
kösz...

proway
Filmnézésre, de kizárt h 3D-s legyen, vagy ha kicsit több mint 130 az se gond.

RATCUSTOM
Ha csak ez a gond vele, akkor bevállalom. Gondolom ez a házimozi-rendszer sem tud sokkal többet, a blu-ray meg felesleges nekem.

cloud.strife
Ja akkor OK. 😊

Én talán a CT60-at nem venném meg a HDMI kontrol hiánya miatt.
Ugye van rajta analog, coax és optikai digitális bemenet. Ha optikaival küldöd a távárõl akkor kell a kis távirányítója, ha meg analóg kötöd mint fejhallgató, akkor elég a tévé távirányítója, de akkor is neked kell mindig kézzel bekapcsolnod a kütyüt. Ha meg analóg vonalszinten kötöd akkor meg szintén kell a kicsi távirányító.
Egy ilyen nem fér bele?

RATCUSTOM
Még a 42W6 + CT60 páros is belefér, csak a W8 nem.
Akkor ajánlod mindkettõt? 😊

cloud.strife
Kb. 160e körül tudsz venni egy 40R4-et (netedd), és hozzá egy CT60 hangprojit.

Inkább most vegyél egy 42W6-ot 169e 5 év garral hivatalosba (nálunk) 😊, aztán majd lesz pénzed és veszel egy rendes hangcuccot késõbb.

RATCUSTOM
Sziasztok!
Nekem is hasonló kérdésem lenne, bár leginkább Cloudhoz, révén csak Sony jöhet szóba. Picit magasabb árú is jöhet, mint 130, igazából a 42W8 nekem bõven jó lenne, de azt már picit sokallom. Úgyhogy tulajdonképpen a kérdés az maradt, hogy kb. azonos árban inkább a valamivel nagyobb 46R4-et vagy a 42W6-ot válasszam. (Tudtommal nincs más ebben az árkategóriában a Sonynál) Okos TV-s dolgokra egyáltalán nincs szükségem, normál adásokat, illetve laptopról filmet, akármit szeretnék nézni rajta, 3D jó lenne, de nem létszükséglet. 😊
Valamint kellene hozzá egy "hangrendszer" is. A keret annyi, amennyi marad a TV mellett. (Ezért esik ki a 42W8) Nagy teljesítmény nem kell, csak egy kicsit élvezhetõbb hangzás. Jelenleg a Sony HT-CT60-at néztem ki, de ehhez végképp nem értek.
Elõre is köszönöm a segítséget!

Ha nem akarsz jót, végülis kijöhet 130k-ból valami belépõ szintû gagyitron.
arty
mire vennéd?

Forza.

proway
Sziasztok, tervben van hogy vezsek 1 jó kis 102centis LED tv-t,
kérdésem h 130k körül milyen márkát érdemes venni?

vagy inkább egy lg? Fontos, hogy monitorként is használható legyen

http://www.olcsobbat.hu/termek/lg_26ln450b-515e74d78e16d5b326001413/#termekleiras.html

Pl ez?

http://www.edigital.hu/LED_televizio/Orion_T26D_LED_Televizio-p268531.html?bid=&partner=10007#

26 colban melyik tv vállalható még? Monitorként is funkcionálna, de ennek nem kell szuper jónak lennie, mert 3. tv

Tibi7
Ezt sejtettem, de köszönöm a tájékoztatást 😊
arty
( amugy viccen kivül, nagyon sokat ad élményben a nagyobb(nak látszó) kép, pláne 3D-ben )

Forza.

Tibi7
kac kac 😄
Tibi7
A fenébe semmiképp nem hagyom, akkor veszek egy ilyen olcsót, pár filmet meg ps3 játékot kipróbálok, aztán nem is veszitek sokat. Kölcsönkérni senkitõl sem tudok.
Tibi7
Valószínûleg ez lesz a forgatókönyv 😊
arty
legjobb praktika a tévés 3d élmény fokozására: közelebb ülsz, mármár komikusan közel 😄

Forza.

cloud.strife
Tévé akciók nálunk. (háthaérdekes)

A megteszi az igaz, csak ugye a samsung szemüveg oldalról teljesen nyitott, és a környezeti fény miatt még vibrálóbbnak hat a 3D.
Persze a Panasonic gyári meg drága...
Én a helyedben hagynám a fenébe, ha nem adtak a TV-hez gyárilag. Úgysem fogsz 3D-zni rajta egykét próba után soha többet.
Én is próbálgattam minden félét az 50GT60-on, mert ehhez adtak is gyárilag 2 szemüveget, de semmi értelme. Szép a 3d, crysis 3-at is kipróbáltam vele pár óra erejéig, de hiába jön ki jól 3d-ben, inkább nevezném zavarónak az élményt. A fej- és szemfájás is garantált hosszabb idõ után.
Kölcsönkérni nem tudsz valakitõl? Azon buknál a legkevesebbet valszeg.
eloszoris mivel eddig se neztel 3D tartalmat, feltetelezem ezutan se fogsz 24h-ben ilyeneket bamulni ---> azt a ket filmet idozitheted estere, utana ugyis megunod az egeszet 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Tibi7
Jó, erre én is gondoltam 😄D De mi van, ha nappal akarom nézni, én nincs redõny, és semmi amivel az ablakot kitakarjam? 😄 Lvl2
kapcsold le a villanyt 😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Tibi7
Na sziasztok. Most 3D szemüveg témában érdeklõdnék. Így 6 hónap után csak ki kellene próbálnom mit tud a pana plazmám ilyen téren, és régebben emlékszem a samsung 4100-at mondtátok, hogy megteszi az is, és kb 5000 ezer 2 darab. Viszont hétvégén felpróbáltam egy ilyet, és rögtön elgondolkodtam, hogy oké hogy a szemem elõtt ott a lencse, de semelyik oldalról sem simul rá az arcomra, így minden irányból éri a fény a szemem, meg zavar hogy a szemüvegkeret "mellett" látom a dolgokat. Nem ront ez túl sokat az élményen? Vagy valami házi praktikával orvosolni kell?

Valamit láttam ezzel a 4100-assal egy árban 5100-asat is. A szám jelölés jobbat sugallna, viszont az azonos ár elgondolkodtatott. Melyik lehet a jobb?

Elõre is köszönöm!
en megertem, hogy nem telik mindenkinek "utos" cuccra, de attol, hogy valaki csak 60e-ig mehet fel, az annyiert kaphato szettek nem lesznek nem-szarok... tv hangszorojanal nyilvan jobbak ezek, szal vegyen nyugodtan. hogy melyiket, az gyakorlatilag mindegy.

Tibi7
Na rakok egy példát. Pl egy ilyen szerinted nem ér semmit?
Tibi7
Na látom nem fogunk zöld ágra vergõdni. 😄 Nem mindenkinek van több százezre ütõs cuccokra. Most akkor mondjam neki, hogy mindegyik szar ennyiért? Inkább maradjon a tv hangszórójánál? Ennyire csak nem szar a helyzet.
ja hogy raadasul SZETTrol van szo... 😄😄😄 azaz dobokocka meretu muanyag csipogokrol.
hallod, tenyleg mindegy. vegyetek a legszebbet!

Tibi7
Azért csak van valami különbség köztük. Egy házimozi szett nincs ami jó lenne ebben az árban?
50-60 komplett szett? arra kabe azt tudom mondani, mint amikor 100e-ert akarnak egyesek 42+ colos televiziot szuper kepminoseggel...: "tokmindegy melyiket" kategoria. csak jojjon ki belole.😄

Tibi7
Hehe 😄 Jó is lenne darabjáért 50 😊 Nem nekem kell a cucc, hanem ismerõsnek, és 50-60 lenne max amit rászán. Komplett rendszerre. Tudom, hogy ennyibõl a világot nem lehet megváltani, de ennyi a keret, ebbõl kell kihozni a legtöbbet. Amúgy kb 30 négyzetméteres szobáról van szó, tv mellé kell, hogy kicsit élvezetesebb legyen filmet nézni. Bár biztos lenne zenehallgatásra is használva. Álló, fekvõ, repülõ, polc, mindegy 😊
milyen celra? mekkora szobaba? polcra? vagy allot? feltetelezem "per darab" erted az 50 ezret... <#ravasz1>

Tibi7
Sziasztok srácok. 40-50 ezerért milyen hangsugárzót ajánlotok?
cloud.strife
Oks, csak félreérthetõ volt (nekem) 😊

arty
"Neki abban nincs igaza, hogy a nagyobb méretben vannak a jobb elektronikák. A népszerû, olcsó nagytévékbe ugyanolyan fos, régi panel, elektronika van mint az olcsó kicsikben."

Nem azt mondtam, hogy az olcsó nagy jobb mint a drága kicsi.

Azt mondtam, hogy a drága nagy jobb panelt/elektronikát kap, mig a drága kicsi nem kap jobb panelt és elektronikát - 32"-ben mindig szart kapsz, teljesen mindegy mi az ár.

Forza.

köszönöm az infot 😊

cloud.strife
Sony KDL-32W650. A hercekrõl meg ne beszéljünk. 😊 Szóra érdemes tech W8-as 42"-nál van. Ott viszont már tényleg látványos a javítás. És attól még Arty se hányna. Neki abban nincs igaza, hogy a nagyobb méretben vannak a jobb elektronikák. A népszerû, olcsó nagytévékbe ugyanolyan fos, régi panel, elektronika van mint az olcsó kicsikben. És sajnos csúcs 32"-os utoljára a 32HX750 volt, de azt sikerült a piacnak jól leszavazni. Nem vették.
Aki engem ismer az tudja, hogy nálam 250-300e egy tévé ára és ez az elmúlt 15 évben így is volt és szerintem így is marad.

arty
egy minõségi kábel talán tudna, de a tévék elektronikája nem szokott fogadni többet

Forza.

Amúgy az 1.4 HDMI kábel nem tud 60 Mhz többet?

arty
nos, akkor majd remélem cloud ír valami értelmes sonyt

én samut, lgt nem mernék ajánlani ebben a méretben (anno vettem egy jó 32" csamcsungot, de éve után el-felhõsödött, sokat evett, melegedett, lassu volt a menüje, kb semmit nem kapott meg a 37/42" tesóktól - a nevén és a magas árcédulán kívül)

Forza.