21171
LCD - Plazma
-
bekescsaba #19121 de az 5000-esben is van smárt funkció? -
#19120 ha van módod, nézz meg egy 32J5000-et, az ahogy nézem majd' egy tizessel olcsóbb.... és el nem tudom képzelni, hogy annyival jobb képe legyen :)) (a 40es tapasztalatom alapján írom, de aztán ki tudja) -
bekescsaba #19119 igen, de a hely ennyire jogosít. Egyébként az ár érték arány korrekt? -
#19118 csak ha a 32" kötelező ... alig drágább egy 40-es, J5000-es... (anyámék ilyet vettek és végülis nézhető, anno néztem J5500at és képminőségben nemigazán láttam a pluszt, miközben árban drágább volt, szal az 5200 is eléggé hasonló képű lehet...)
szerintem a 32" kicsi, ennyi :))
-
bekescsaba #19117 Jó estét kívánok!
Venni szeretnék egy 82 cm-es tévét, és holnapig akciós ez a tv.
SAMSUNG UE32J5200 80 cm Smart Full HD LED TV
Megér ez 79 000 Ft-ot? Vagy van jobb ár/érték arányú televízió? -
#19116 mire a passzív beért volna (4k tévék, ahol a pixelfelezés már kevésbé lett volna jelentőségteljes), addigra bedőlt az egész :(
az aktiv régen szar volt, aztán feljöttek (könnyebb, olcsóbb szemüvegek), de hogy hol tart most, hogy kihalás szélén vagyunk? nemtom. -
#19115 Na ez az, hogy nem tudom a közeljövőben mennyire fogják erőltetni a stúdiók a 3D filmek gyártását. Amitől tartok, hogy mivel kereslet nem lesz rá, így a kínálat is leredukálódik, szóval lesz egy tv-m felesleges funkcióval.
Gondolom az aktív/passzív téma teljesen egyénfüggő, bár engem a napokban egy műszaki boltos óvva intett az aktívtól. -
#19114 sok filmnek van ilyen-olyan 3d verziója, de hogy neked érdemes-e miattuk szemüveget huzni... az akkor derül ki, ha már megvetted és használod félévet :)
elég sok modellből mára kihagyják a funkciót, kissé kipukkadt a lufi, egen -
#19113 Üdv Kicsit leült a topik, de hátha valaki még bele-bele néz. Szóval a kérdésem az lenne, hogy érdemes-e még 3D tv-be áldozni, vagy ennek a tech-nek egyelőre kapufa? -
#19112 Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Hogyan tudnám működésre bírni a smart view programot pc-n?Az a problémám,hogy nem látja a tévét. -
TomStorm #19111 Üdv.
Új Generációs Konzolokhoz(Ps4,Xbox One) szeretnék 42"-os LED Tv-t 140e.ft-ért.
A jelenlegi 42-es lenne TV-re és a modernebb konzolhoz -
VampireKain #19110 Sziasztok!
Szeretnék venni egy 32" -os min. FullHD LED tv-t olyan 100.000Ft körül, mit ajánlotok?
Ezeket néztem ki, de nem vagyok otthon TV ügyben...
Philips 32PFH5500
Samsung UE32J5500
- és jó lenne ha menne rajta a DTS hangzás is...:)
Üdv: VampireKain -
Piko888 #19109 Sziasztok!
ismerősöm szeretne 82cm-es tv-t venni.
Filmnézésre kellene. Smart jó lenne, 3D felesleges. Mit ajánlotok?
Köszi előre is.
Piko -
Piko888 #19108 Ehhez mit szóltok?
http://m.emag.hu/samsung-48ju6000-smart-led-televizio-121-cm-4k-ultra-hd-ue48ju6000wxxh/pd/DL5MWMBBM/ -
Rdinho10 #19107 Udv,van egy samu 3d smart tv,pontos tipust nem tudok,csak annyit,h max 1eves modell...nos ma vettem eszre,h barna folt van a kepernyo felso reszen,letoroltem gondolvan,h koszos,de nem:/ garancia el.ilyenkor szerviz gondolom?!de azt sem akarom,h fel evig bent legyen a tv-m(nem mintha fuggo lennek). Mi lehet ?egyebkent digi tv,digitalisan jon minden adas. -
#19106 Mostanaban mar majdnem minden lcd-n rajta van a folia.
Ha jol tudom kontraszt okai vannak. -
#19105 Sziasztok
Kinéztem magamnak ezt a TV -t, kérdés, nem tudja valaki, hogy ennek tükröződik a felülete? Mert azt rühellem. -
#19104 ez még évek, első szériákból nem szívesen vennék ... :) -
Borg #19103 panasonic oled jöhet
Jaj a szívem... remélem megtoldják az LG paneljét egy impulzus vezérléssel végre! -
fonak #19102 Antenna földi (DVB-t) adás vételére :)
Utoljára szerkesztette: fonak, 2015.06.19. 08:33:42 -
puskas84 #19101 Sziasztok,
Van egy Samsung ue40f6320awxxh Smart TV-m.
Meg tudom e oldani és ha igen mivel, hogy "nem vagyok egy szolgáltatónál sem" (T-Home, Digi, UPC, de van a házban T-home-os és Digi-s Antenna fent a tetőn, T-Home-ot szülők nézik plussz a konyhába van egy beltéri, Digit visszamondtam, beltéri egység kártya visszaküldve, antenna maradt).
A kérdésem az, hogy szolgáltató nélkül meg tudom e oldani, hogy tv-zem? (ingyenesen)
Ha van erre mód mit kell beszereznem, illetve a tv-ben van egy olyan "eszköz" ami ebben segít?
Kezdő vagyok e téren, és remélem jó helyre írom be.
Előre is köszönöm a segítő hozászolásokat! -
#19100 én inkább ezt venném - a feketéje gyengébb, de az IPS panel képe szerintem nézhetőbb általánosságban
hjaés olcsóbb is :)) -
#19099 Vajon mi lehet a különbség a Samsung UE32H4000 és a Samsung UE32H4000AW között. -
#19098 Samsung
Gondolom valami ilyesmit nézzek... -
#19097 Nekem jó lenne egy crt is...gondolom nem lehet már kapni... -
#19096 crt és pana plazma után készülj a létező legmoslékabb képre, amit el tudsz képzelni - megvan? :D
no, akkor most nézz valami olcsót, Sonykra pl tudom, hogy lehet 5évre garit kiterjesztetni ... :)
-
#19095 Illetve amit nem írtam, hogy mivel "normál" tv adást nézünk majd rajta jobban járok a HD ready vel képminőség tekintetében mintha FULLHD tvt vennék nem? Legalábbis ez rémlik. -
#19094 Tegnap estére megadta magát a jókis 20 éves Orion Crt képcsöves tvnk. (először van kép elkezd "pattogni" ilyen szikraszerű fénnyel, majd egy idő után nincs kép).
Szóval tv vásárlás előtt állok.
32 colban gondolkozom, a lényeg az időtállóság(minél több gari?)
Melyik típust ajánljátok? Valami Sony vagy esetleg valami más? Led Tv? Tv nézésre lesz(T-home), semmi FullHD semmi Mkv vagy ilyesmi(arra ott van a nappaliban a pana plazma), persze azért legyen szép képe.
Köszi előre is.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.06.05. 06:18:30 -
#19093 értem. ez sajna szívás, mivel szerintem frissítés kb egy korábbi tévéhez se lesz. "vegyélújat". -
#19092 hogy valamit változtattak a YT-on és a régebbi TV-k mediaboxok nem tudnak lejátszani YT videot. Tehát ezekszerint a gégebbi smatokat erre a funkcióra nem lehet többet használni? Gondolom nem lesz rá frissitést vagy ha igen nem mindenki fogja tudni megcsinálni.
POedig a legtöbb smat tvben ez volt a fő funkció amit sok ember használt . -
Akra #19091 Ne vegyél "32-es méretet. Meg fogod bánni...Mindig van hely csak meg kell oldani :) -
Piko888 #19090 Sajna csak 32"-es fér be. -
#19089 itt most mit kell nézni? -
#19088 ezekszerint akkor most ki lehet dobni a régebbi okostvket és media boxokat amik tudtak YT-ot játszani? -
#19087 amikor az aquaban a 40"-es variáns alig több mint egy tizessel drágább csak? nem. -
Piko888 #19086 Szerintetek ezt megéri megvenni? https://www.telekom.hu/otthoni/lakossagi/keszulekek/tv-keszulekek/samsung/samsung_ue32h5500 -
#19085 Te szerintem médiás samu promóter vagy.
"ha nem HD adást nézünk, az is élvezhető legyen, ezért lett végül Samsung."
Az persze....... -
Gigabo #19084 Én mindenképp Samsungot javasolnék neked, mi 2 éve vettünk egyet, de gyönyörű a képe, a miénk 139 centis ezért azt is kellett néznünk, hogy ha nem HD adást nézünk, az is élvezhető legyen, ezért lett végül Samsung. Sajnos elég nagy árkülönbségek vannak egy adott típusnál is, mi az összes létező boltban voltunk és végül a Mediában találtunk a legjobb áron. -
Piko888 #19083 Köszi a segítséget -
#19082 KDL42W829. Sokkal jobb tv. Képminőségre.