LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MKV, divx, mts, m2ts, ilyenek. Flirattal mindennel. NTFS vinyóról is.
www.digimomentsvideography.com
Ja és sehol sem láttam hogy milyen formátumokat játszanak le.
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
színek úgyahogy belõhetõk, a kontraszt nem épp acélos és van némi bevilágítási egyenetlenség (light bleeding), de ennyiért "ez van" 😊
régebben voltak olcsóbb fullhd pana plazmák, azt inkább ajánlanám, de mostanra 200k alatt nem látok 😞
így meg marad a "ledtévé", ami ennyiért erõsen kompromisszumos és "jót" nehéz ajánlani.
Forza.
Én talán a CT60-at nem venném meg a HDMI kontrol hiánya miatt.
Ugye van rajta analog, coax és optikai digitális bemenet. Ha optikaival küldöd a távárõl akkor kell a kis távirányítója, ha meg analóg kötöd mint fejhallgató, akkor elég a tévé távirányítója, de akkor is neked kell mindig kézzel bekapcsolnod a kütyüt. Ha meg analóg vonalszinten kötöd akkor meg szintén kell a kicsi távirányító.
Egy ilyen nem fér bele?
Inkább most vegyél egy 42W6-ot 169e 5 év garral hivatalosba (nálunk) 😊, aztán majd lesz pénzed és veszel egy rendes hangcuccot késõbb.
Nekem is hasonló kérdésem lenne, bár leginkább Cloudhoz, révén csak Sony jöhet szóba. Picit magasabb árú is jöhet, mint 130, igazából a 42W8 nekem bõven jó lenne, de azt már picit sokallom. Úgyhogy tulajdonképpen a kérdés az maradt, hogy kb. azonos árban inkább a valamivel nagyobb 46R4-et vagy a 42W6-ot válasszam. (Tudtommal nincs más ebben az árkategóriában a Sonynál) Okos TV-s dolgokra egyáltalán nincs szükségem, normál adásokat, illetve laptopról filmet, akármit szeretnék nézni rajta, 3D jó lenne, de nem létszükséglet. 😊
Valamint kellene hozzá egy "hangrendszer" is. A keret annyi, amennyi marad a TV mellett. (Ezért esik ki a 42W8) Nagy teljesítmény nem kell, csak egy kicsit élvezhetõbb hangzás. Jelenleg a Sony HT-CT60-at néztem ki, de ehhez végképp nem értek.
Elõre is köszönöm a segítséget!
kérdésem h 130k körül milyen márkát érdemes venni?
http://www.olcsobbat.hu/termek/lg_26ln450b-515e74d78e16d5b326001413/#termekleiras.html
http://www.edigital.hu/LED_televizio/Orion_T26D_LED_Televizio-p268531.html?bid=&partner=10007#
Forza.
Persze a Panasonic gyári meg drága...
Én a helyedben hagynám a fenébe, ha nem adtak a TV-hez gyárilag. Úgysem fogsz 3D-zni rajta egykét próba után soha többet.
Én is próbálgattam minden félét az 50GT60-on, mert ehhez adtak is gyárilag 2 szemüveget, de semmi értelme. Szép a 3d, crysis 3-at is kipróbáltam vele pár óra erejéig, de hiába jön ki jól 3d-ben, inkább nevezném zavarónak az élményt. A fej- és szemfájás is garantált hosszabb idõ után.
Kölcsönkérni nem tudsz valakitõl? Azon buknál a legkevesebbet valszeg.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Valamit láttam ezzel a 4100-assal egy árban 5100-asat is. A szám jelölés jobbat sugallna, viszont az azonos ár elgondolkodtatott. Melyik lehet a jobb?
Elõre is köszönöm!
hallod, tenyleg mindegy. vegyetek a legszebbet!
Nem azt mondtam, hogy az olcsó nagy jobb mint a drága kicsi.
Azt mondtam, hogy a drága nagy jobb panelt/elektronikát kap, mig a drága kicsi nem kap jobb panelt és elektronikát - 32"-ben mindig szart kapsz, teljesen mindegy mi az ár.
Forza.
Aki engem ismer az tudja, hogy nálam 250-300e egy tévé ára és ez az elmúlt 15 évben így is volt és szerintem így is marad.
én samut, lgt nem mernék ajánlani ebben a méretben (anno vettem egy jó 32" csamcsungot, de éve után el-felhõsödött, sokat evett, melegedett, lassu volt a menüje, kb semmit nem kapott meg a 37/42" tesóktól - a nevén és a magas árcédulán kívül)
Forza.