LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LINK
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Forza.
Forza.
2tv-re lenne szükségem, az egyikre 80-90eFt, a másikra 100-120eFt lenne szánva. Ha lehetséges mindkettöböl FullHD kellene, azt hiszem más "kikötés" nincs is. 😄
Kb holnap szeretnék venni egy tv-t, kb 150e van rá (rugalmas).
Pc- kötném rá, xboxot es természetesen filmet néznék rajta. Nem kell 3D, a cél hogy normális méretben minéll szebb képet kapjak. Kezelje a külsõ meghajtót, nem akarok fészbukozni rajta. Milyen info kell még?
Ha eddig csak CRT-t néztél és ahhoz viszonyítod a képátlót, az csalóka. Valójában egy 16:9-es ugyanolyan képátlóval sokkal kisebb érzetet kelt. A felbontás miatt is, míg egy SD felbontású TV-n már zavaróak egy bizonyos méret felett/távolság alatt a pixelek (vagyis ott inkább sorokról beszélünk) ez "lapostévén" már nem így van. 😊
Ha 50k a keret, annyiért egy "HD ready"-t (1366x768) kapsz csak, vagy keress használtat. De elég nagyot estek az árak az utóbbi idõben, szóval akár várhatsz is.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
az ár márkán belül (pláne adott méretet feltételezve) minõségi sorrend is
Forza.
Csak Samsungot, 90.000 ig, tud valaki megbízhatót?
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
egy tévé elsõsorban kijelzõ, tehát abban kell jól teljesítenie - de vegyél kicsit, szarabb képût, ami néhány mkv-t lejátszik pendrájvról, ha neked ez a fontosabb 😊
Forza.
ha médialejátszót keresel és nem megjelenítõt, akkor szerintem rossz topikban jársz 😉
Forza.
Amúgy nem gáz a 32"-osoknál, hogy nem full hd? Nekem ez fura azért.
pl LG 32LN536B
veheted a legolcsóbb webshopból is, én azért egy avplanetnél nem mennék lejjebb 😊 (gari!)
Forza.
50000Ft-t szánnék rá, valami javaslat?
Nem találtam másik TV-s fórumot ezért írok ide.
Van egy Samsung Smart TV-m, és érkezett rá egy frissítés ami tartalmazza az ON TV alkalmazást, amivel össze varázsolódik a T-home Set-Top boxal az "okostévé". 😄
Tehát a Smart menü alatt lesz mûsorújság szerkesztések ez az amaz, viszont mûsort lehet rögzíteni így a beltéri egységrõl, vagy ugyan úgy csak ha antenna, vagy kábel tv-n megy az adás?
Ha megnyomom a gombokat nem írja, hogy nem elérhetõ viszont nem csinál semmit.
Ha átkapcsolok TV-re és ott nyomom a felvételt kiírja, hogy venné csak elõtte állítsam be a csatornákat, de mivel mûholdas T-home-os így nincs 1 HDMI-n kívül rákötve semmi.
...::::::...
Egyiken R6S-em van, a másikon meg a PC.
Ezek nem mentek
Futball.BL.Real.Madrid.vs.Atletico.Madrid.HDTV.1080i.Hun-BLG
Rush.2013.720p.BluRay.DD5.1.x264.HuN-MWT
Ezek igen
Wheeler.Dealers.S10E01.720p.HDTV.x264.Hun.Eng-JTEAM
Pacific.Rim.2013.720p.BluRay.DTS.x264.Hun-MWT
milyen filmekkel volt gond? (teljes filenevek érdekelnének, esetleg a film cim rész nélkül)
Forza.
Ha nem elég, akkor sajnos az analóg igencsak vacak lesz. 😞
www.digimomentsvideography.com
Olyan kérdésem lenne, hogyha kisvárosban lakom és helyi analóg kábeltv szolgáltatja a csatornákat, akkor ha váltanék a régi "kocka" tévérõl valami nagyobb 32-40 colos lapos tv-re, a csatornák képe nagyon rossz lenne?
Ettõl félek, mert akkor szolgáltatót is kéne váltanunk, az meg csak macera.
Ha már itt tartunk egy 100-200 ezres intervallumban tudnátok ajánlani valami jó TV-t? Egyáltalán mire kell figyelni vásárláskor? Köszi
PS3 Slim 250 PC
(ja, hogy õ bótos? akkor azért van itt ennyire reklámozva a sony) 😊
Forza.
Erre max egy szintén boltos embert tudsz megfûzni... De ekkor is felmerül a kérdés, hogy kit akarsz meggyõzni a teszttel? Egy plazmás nem fog oda elmenni, csak hogy röhöghessen egy jót... Bár persze úgyis csak azért ajánlgatod ilyen bátran, mert tudod, hogy semmi se lesz belõle 😊
Egy ilyen kategóriás 4K tévénél a fekete a local dimming miatt meglehetõsen jó (oldalról nem) elhiheted. Persze nem olyan mint egy plazmán koromsötétben. Viszont a normális filmeknél meg a 4K olyan hogy sírvafakadsz. Csak kéne rá mûsor, film, stb. Meg pénz. 😊
Egyébként egy össznépi tesztnapot simán tudnánk szervezni, ott a céges teherautó, be tudok pakolni 2-3 féle Sony tévét, valaki hozhatna egy komolyabb plazmát, meg néhány Samu-t (nekem készleten csak max. 6-os van mostanában), kellene elõkaparnom egy 4-es HDMI splittert (amim van azok nem mûködnek), vagy 3-4 BD lejátszót 3-4db azonos lemezzel, tesztvideóval (bár manapság már egy USB-n játszott film, tesztkép is elég (igaz jobb szeretem a HDMI bemeneten hajtott tesztet).
Megmutatom én nektek szívesen hogy hogyan szoktam tesztelni. Na? 😄
Rosszul gondolom?
Tehát balra bekötünk egy pl. Sony W9-et mellé meg egy X9-et. Vagy egy Samu 8000-est, meg mellé egy 9000-est. És minõ furcsa sokkal szebb lesz a 4K.
Almát-almával.
Vagy én nem gondolkodm logikusan?