LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
PS4 PSN: angyisz
32"-os(76cm)síkképcsöves televízió
16:9 képarány
100Hz Natural Scan
Virtual Dolby hangrendszer
Kéttuneres kép a képben funkció
Digitális zajcsökkentés
Automata mozgás javítás
Elõre programozott kép-és hangmódok
Digitális képélesség szabályzás
Euro Multi Rendszer
Normál, Zoom és 16:9 képmegjelenítés
NTSC-kompatibilitás
TTX(200 oldal)
Grafikus képernyõmenü
Gyermekzár
100 programhely
Idõzített be-kikapcsolás
Invar maszkos képcsõ
2 scart csatlakozó

Utálom Brogot!!!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mûszaki adatok
Kép mérete átlósan 17", 43cm
Felbontás 1280 x 768
Képarány 16:9
Kontraszt 400:1
Fényerõ 450cd/m2
Tuner Multinormás, NICAM sztereó
Hangszóró Beépített, sztereó
Csatlakozók 2 x SCART, RGB monitor (D-Sub), 1x videó, 1x S-videó
Tartozékok Távirányító
Egyéb tulajdonságok Multi Standard Stereo Tuner (100 csatorna, NICAM, A2), zoom módok: 4:3, 16:9 - cinema, panoráma, wide), PAL BG/I/DK, SECAM BG/DK/L, NTSC video kompatibilis, gyerekzár, on/off idõzítõ, automatikus kikapcsolás, digitális fésûs szûrõ, digitális zajcsökkentés, VESA falra szerelhetõ technológia, ezüst színben
Reakció idõ min. 10msec, átlag 16msec, teljes ciklus 25msec
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Amúgy ha van egy kis lóvéd, mondjuk 1,4 millió, és plazmában gondolkozol, akkor egyértelmûen Panasonic Viera 50PV500E
Plazma TV-t szeretnék vásárolni. Mik azok a jellemzõk amikre figyelni kell a vásáráskor? Vagy esetleg nem plazmát kellene venni hanem van valami más? Kinek mi a véleménye róla! Tényleg sok az áram felvétele?
Elõre is köszi!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Altalanosan a topichoz hozzaszolva:
Most egy Panasonic projectorunk van (olyan felso kozepkategorias, nem emlekszem milyen tipus), egy nagyon jo minosegu vaszonra vetitve. Nappal a fenyero miatt sajnos neha vannak gondok a nezhetoseggel (altalaban el kell sotetiteni a szobaban, hogy rendesen lehessen latni), de este olyan gyonyoru kepet ad, hogy a regi plazma TV-nk ahhoz kepest egy rakas szar volt (szo szerint). Gyonyoru szinek, tu eles, es mindez olyan kib. nagy meretben, amit egyik TV se tud.
Az en velemenyem, hogy aki most TV-t akar venni, az gondolkodjon nyugodtan kivetitokben is, persze ne feltetlenul a legolcsobb, piaci markakban, mert annak konnyen csalodas lehet a vege. De szerintem megi projectort venni. Csak kerdezzetek ra mennyi a fentartasi koltsege, mert a legtobben evente kell cserelni az izzokat, es az nem ket forint!
mondjuk nekunk olyan volt hogy elolrol vilagitott es egy tukor tette ki elore.. no mindegy...
a lenyeg hogy egy nagy esetleg 3 kulonbozo szinu lencse vetit egy attetszo feluletre....
tehat mintha egy tv be lenne beepitve a kivetito..
ertelmes minosegu kivetitot fasza vaszonnal meg nem volt szerencsem megkukkantani amit lattam az nem gyozott meg es sotetiteni kell a szobat...
projektoro tv nekem nagyon bejon.. kivancsi lennek a DLP cuccosra
Ismeri valaki? Szép, jó?
Sajnos nem tudtam még megnézni és sürget az idõ.
Pl nézzétek meg EZT!!!!!!!
Ok, de az ára is 4 milla. Viszont cserébe a SIM2 a saját projectorát tolta bele, na ennek szvsz olyan képe van, mint a plazmának, vagy még talán jobb is. Bár még nem láttam élõben, de SIM2 projectort igen... 😊
LINK
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Így, ha majd családi (panel brrrr) házba költözünk, "hagyományos" TV-t tuti nem veszünk már.
Helyette OLED vagy LCD-TV.
===============================
.:i2k:. melóból
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Anyámék azt mondták, elég már a Vigyiotyon színvilágából, beinvesztálnak a "nyugatiba".
Öregem, nem vagyok TV-mániás (1 évben max 2-3 órát nézek összesen tévét), de ha véletlenül otthon vagyok (szintúgy félévente 1 alkalom), s a TV mûxik: beszarás.
Sík képernyõ, Dolby Sourround, kép a képben, csatlakozók, OSD, ilyen-olyan menürendszer, jó, hogy nem lecidáz... <#hehe>#hehe>
Anyám meg ezen nézi a dél-amerikai rohadékokat <#ijedt>#ijedt>
van egy 3 éves Ps2-õm,buherált,sok játékkal,2joy,dvd irányitó,madcat kormány és pedál,meg memokártya.
Szerintetek menyit ér mer eladnám?
Elöre is köszi.jah már probáltam máshol is csak türelmetlen vaok 😊
!!Counter Strike Source!! Ps2,Pc !!WoW!!
60 milláér már lecumizhatna nem ? 😊
!!Counter Strike Source!! Ps2,Pc !!WoW!!
egy 50 cm es tv hez kepest tuti dragak.. de ez olyan mint az auto.. lehet venni megfelelo autot 3 millio ft ert.. tok zsir jol megy mi kell meg??? de van 10.. 20.. es 60 millio ft ert is autok..
igaz a 60 millios auto mar sajat mozinak szamit😊))
hehe
higgyjetek el en tudom mi a kulonbseg mikor a nagy tv utan beulok a szobamba a tv ele...
nagy tv rulez!!!! jatek es filmezes kozben uber hangulatot tud arasztani!
es teljesen ki vagyok akadva a haveromtol akinek tenyleg valami 50 cm es tv je van es 3 meterrol elvezkedik rajta...
es ket autoja van.......................