LCD/Plazma TV-k

← ElőzőOldal 424 / 424

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bispo
Osztom.

!!Counter Strike Source!! Ps2,Pc !!WoW!!

rezsofiz
Nemtom én sosem értettem miért kerülnek ennyibe a Tv-k. Hasznos meg jo meg minden, de az árak kicsit "beképzeltek" 😊

sazl : c

CSOCSO
nyah...
ide nezzetek

50"-os (127cm) Hi-PIX HDTV

500 ezer ft.... nem rossz!!

ennyiert egy 42"os plazmat nem kap az ember...
sajna ilyen DLP cuccost meg nem lattam eloben nemtom milyen a kepe

de szerintem ... egy ilyen is teljesen zsir:

52"-os (133cm) hátsó vetítõs 100Hz Hi-Pix televízió

Akciós ár: 303.992 Ft + Áfa (Br. 379.990 Ft)
CSOCSO
nyah mar talaltam egy ket dolgot.. mar olvasgatom is...
CSOCSO

ha valaki tud valami magyar leirast a DLP technologiarol pls ossza meg velem... ilyet meg a nagy amcsi aruhazakban se igazan lattam!!!!

amugy THOMSON rulez.. nekunk nagyon bejott... nevelofaternak vagy 10 evig volt egy 72 es THOMSON ja... SOSEM romlott el es 10 ev utan is ugyanolyan gyonyoru kepet adott mint akarmelyik uj!
CSOCSO
Hasonlo temat nem talaltam, es remelem ebben a forumban jo helyen lesz a topik.

Nyaszoval.. eme forumot a tv keszulekeknek szentelem amikkel a filmeket nezzuk.

Elterjedoben van a plazma tv... bar nekunk inkabb Project TV-nk volt mindig amivel iganis teljesen mag voltam es vagyok elegedve.
Igaz nincs olyan kepe mint egy plazma tv nek.. de a meret karpotol.. nem tudom pontosan az arakat de kb egy 42 inches plazma egy arban van vagy meg dragabb is egy 61 inches projectoros tv nel.
A kepminoseg kulonbsege szemmel lathato.. node a moziban se anyazunk hogy az otthoni plazma tv-m kepe sebb...
nekunk most egy hitachi 61 inches projectoros tv-nk van.. imadom!
Anno 10 eve egy 116 cm es Thomson projector tv-nk volt.
Az is jo volt.. nagyon jol szolt (altalaban ketszer haromszor jobbat szolnak ezek a tv-k mint a tobbiek)

most a thomson oldalan talaltam valami DLP cuccos-t.. ugyan akkora mint a projectoros tv-k de vekonyabbak...
majd utanna is fogok olvasni hogy az milyen.

nyah irjatok a velemenyeteket a tv-kkel kapcsolatban!!!!!
← ElőzőOldal 424 / 424