21171
LCD - Plazma
-
#4356 Igen az 50Hz es jobb!!!! Nehogy 100Hz est vegyél mert annak nem remeg a képe és a gyors mozgásokat is áthúzások nélkül követi! -
patiang #4355 legyetek szívesek megmondani van-e különbség egy 50Hz-es, és egy 100Hz-es LCD TV képminősége között?
THX -
EasyLife #4354 már majdnem egy oldalon keresztűl mást se lehet olvasni csak azt h ki kevel h veszik össze bocsi bocsi aztán megint előről kezdődik az egész... még abba is bele tudtok kötni ha valaki bocsánatotkér.... szőrnyűek vagytok. ha annyira vitatkozni van kedvetek meg kötekedni nyisatok egy vita fórumot aztán ott. ne itt off oljatok... ennyi -
Annie29 #4353 Drága bogaram, nem sértődtem meg, de egy szóval se mondtam, h be akarok illeszkedni ebbe a közösségbe!!! Dehogyis!!! Jaj nézz már magadba is néha egy picit ... ;-)))))))))))))))
Én se vagyok mindig jó, én is tévedhetek, mint bárki más, mondjuk TE ... ;-)
ENNYI! FEJEZZÜK MÁR BE! Én a magam részéről picit unom ... Innentől aki nem akar békét, az te vagy. Részemről téma lezárva. ;) -
#4352 Tipikus hozzállás, hogy mikor közlik veled a tényeket, besértődsz és elvonulsz. Ez mindennapos és mi sem fogunk sírni utánad, ha úgy gondolod így lehet "beilleszkedni" egy közösségbe, legyen az bármilyen is. EZ van.
Jelzem ENNEK semmi köze a segítőkészséghez, rengeteg embernek segítek nap mint nap magam is. Szvsz. ne ringasd magad tévhitekbe, hogy ezúttal is te voltál a jógyerek és húdeszemetek ezek itten! :D -
Annie29 #4351 Egyetértek. Tényleg nem akartam vitát ... Hogy így alakult, azért talán nem egyedül én vagyok a hibás.
És most be is fejezhetjük végre az OFF-ot!!
Peace everyone, please! -
#4350 Mivel ez egy fórum nem kell válaszolni.... igazából picit túl reagáltátok ezt az egészet... mind1 -
Annie29 #4349 Bocs de erre muszáj reagálnom: ezt kikérem magamnak! -
Annie29 #4348 Nyilván én járok 'rossz' topikokon ... máshol valahogy annyira mások az emberek, ki érti ezt ... bocsánat, mégegyszer, hogy belerondítottam a közösségetekbe. Ígérem, nem fordul többet elő. ;) -
Annie29 #4347 Ezer bocsánat mindenkitől! Tényleg! ;)) -
r4pt0r #4346 Sajnos a 6 év alatt nem tanultál semmit ez látszik, Sir Qunonak teljesen igaza van. -
Annie29 #4345 Már megbocsáss kedves Sir, nem vagyok zöldfülű netes ... kb. 6 éve netezek, és mindenütt segítőkészebbek mint amilyen te vagy ... Ha nem megy, nem megy, oké, felfogom ám, én is ember vagyok és bármennyire is hiszed, annyira azért nem hülye ... ;-)) Ha csak nem azért, mert merészeltem ide írni ... ígérem, nem fogok többet segítséget kérni! Tőled biztos nem. Ha mégis idetévednék, vedd figyelmen kívül, ha írok. ENNYI. :)
További kellemes napot! (Az enyém az, mert megoldódott a problémám és életem egyik legszebb karácsonya elé nézek! ;-)) -
#4344 Abszolút zöldfülű netes hozzáállás. Miért válaszolna neked az ezt olvasó/ide járó több tucat emberke (külön-külön), hogy ja bocs nem tudunk segíteni?! Akkor és az válaszol, aki tud is segíteni ugyebár. Ez a "szokás". A nemleges válaszokkal nem sokat érsz, ellenben felesleges flood. Kérdezel valamit és pár naponta (óránként, ha sietős) visszanézel, hogy tudtak-e rá válaszolni. Ha nem, az is jó, ha tudtak, akkor meg öröm és bódottá! DE hogy le is cseszed az embereket (egy óra múlva), hogy miért nem segítettek, azzal nem leszel túl szimpatikus senki számára sem és lehet, legközelebb csakazértsem fognak segíteni, mert beszóltál. 1xű.
Ez nem tudakozó és nem fizetsz a válaszokért, így ha valaki tud és akar is, akkor majd segít. Tudom, nehéz ezt sokaknak felfogni, de 5-10 év alatt azért menni szokott! :D
Ja és "bárki" nem várhatta volna el a helyedben, csak te vártad el. EZ esetben tévúton jártál, legközelebb majd gondolj erre, mielőtt vádolni kezded az itt lakó beutaltakat, hogy nem segítettek neked és még csak nem is szóltak, hogy nem tudnak!
Nem baj amúgy, mindent el kell valahol kezdeni... -
Annie29 #4343 Ajjaj, valaki itt bal lábbal kelt fel! :-))
Semmi gond, csak szerintem bárki elvárhatta volna a helyemben, hogy legalább annyit mondjatok: bocs, nem tudunk segíteni, de esetleg lett volna tippetek h kihez fordulhatok ilyen ügyekben ... mindegy, lényegtelen már, mert volt, aki tudott segíteni, és bizony 20 percen belül! ;-)
További szép napot minden SG-tagnak! -
#4342 ha azt mondtad volna, hogy jobb a vászon mint a fal elfogadnám
de szerinted csak a vászon jó bárki aki mást mond tudatlan, nem ért hozzá sőt amatőr. Senki nem mondta, hogy a vászon nem jobb megoldás, de nem feltétlenül szükséges rögtön egy projektor vásárlásakor
Ebbe tök felesleges és értelmetlen belekötni.
a linket nem most találtam, csak neked ajánlottam most
A fényerőt meg teljesen máshol írták, nem arra céloztam, hogy a legfelső hozzászólást olvasd el.
Most pedig ezt ajánlanám hogy ne itt offoljunk
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1025208078 -
#4341 Szívesen. Gondolom ha lenne tékábelünk, meg dobozunk és dvd írónk ésésés, akkor talán tudtunk vóna segíteni, avagy sem. Evvan, ez nem egy fizetett szervíz fórumcset. :D
Ja ha tudsz olyat, ahol beírsz és egy órán belül megoldják a problémádat BÁRMI is az, nekünk is add majd meg a linket, mert érdekelne! Kösziek! :DDDD -
Annie29 #4340 A problémám megoldódott, köszi ... bár látom, hogy ti inkább az egymás közti vitátokkal vagytok elfoglalva, de hátha előbb-utóbb segített volna valaki ... ;-) Szóval ezt figyelembe véve mondtam köszönetet.
Ja! El ne felejtsem: MINDENKINEK CSAK AJÁNLANI TUDOM A PHILIPS 32PFL5322 LCD TV-T!!!
Üdv és további kellemes vitatkozást! ;-) -
#4339 Haj és ha már a linket sikerült megtalálnod (én is használom több mint fél évtizede), gondolom azt is nézted, hogy ha kevés a fényerő, akkor a nagyobb gain-ű vászon az egyik megoldás és az oldal ezzel is számol ugyebár. TEHÁT összegezve, aki szerint kevés a fényerő egy x méretű képhez, az ha venne egy jó vásznat, máris lehet, hogy bőven elég lenne a fényerő, AVAGY nagyobb képet is tökéletesen megfelelő fényerővel tudna vetíteni. Érdekes... Ki hitte volna. DE JÓ A FAL IS! LOÁL! -
#4338 Amúgy személyeskedés ide-, avagy oda, számomra tényleg röhelyes, hogy egyesek megpróbálják bemagyarázni, hogy jó a fal is. Persze hogy jó. A gond az, hogy van JOBB MEGOLDÁS is! Aki meg sajnálja a pénzt vászonra (aka spúr), az ne biznyítsa már be annak aki nem, hogy neki van igaza, mert ez enyhén szólva is nevetséges. A moziban sem értem minek a vászon, de őszintén nem ezekután... (sőt a 3D-s moziban minek az EZÜSTVÁSZON)...
Ha ez azt jelenti neked, hogy én úgy gondolom, hogy csak nekem lehet igazam (pláne, hogy tényleg így van ezúttal is), szíved joga, de nem különösebben hat meg. :D -
#4337 Máris közelebb kerültél eme linkkel a megvilágosodáshoz. Jól haladsz. Csak így tovább! -
#4336 igen és az ő típusát is használod tudom :-)
Ezeket a dolgokat a projectorcentrálon lévő kalkulátorral ki lehet számolni
pl
De elfelejtettem, hogy régebben is mindig ilyen voltál
másnak nem lehet igaza, és akinek megfelel egy jól előkészített fal is jelenleg, az amatőr
Igenis -
#4335 Igen. Aki szerint a 2méter bőven elég, mert elfogy a fényerő az amatőr. Én 3 métereset használok (az ugye bőven 4 méter feletti átló), de csak azért, mert ragaszkodom a 4:3-hoz és így magasságában már nem fér nagyobb a szobába sem. Van akinél 5 métereset nézünk és az is bőven jó. Talán utána kéne nézni, hogy az adott projektor (konkrét! típus), adott lámpával, zoom-mal, üzemmóddal, adott célra (mozi/prezi stb.) és vetítési távolsággal mekkora átlóra, MILYEN VÁSZONRA mennyire jó még és mit lehet tenni, hogy ezen javítsunk pl. De nekem ugye mind1, azt hiszel amit akarsz... -
#4334 Ezt már a női fórumban is hangoztattad -
#4333 vászonra meg direkt rákérdeztem, persze biztos őkis amatőrök :-)
klikk -
#4332 2 dolog történt.
1. félreértés, azt hittem, hogy te írtad nem láttam az idézőjelet
2. egy olyan megállapítás ami "végletekben beszél" (dejavu Star wars 3)
ami már csak azért is ostobaság, mert sem Plazmára, sem LCDre , sem Projektorra nem lehet kijelenteni, hogy márpedig jobb mint a másik 2, mivel párhavonta jönnek az újabbnál újabbak, amennyiben 2 konkrét típust vet(sz) össze az már teljesen más dolog.
PL nekem TH-42PV70 tv van mégis azt mondják, hogy a Samu Q szériája jobb képminőségre, és el is fogadom annak ellenére, hogy a Samsungot utálom.
Nincs olyan, hogy ez a technológia jobb vagy az jobb, termékek vannak és kiélezett verseny(talán ennyire még nem volt kiélezett), ez csak nekünk felhasználóknak jó, mert kapjuk a jobbnál jobb termékeket és válogathatunk.
Nem személyeskedem veled ne aggódj mondtam befejeztem. -
#4331 Sajnos én olyanokról írok, amiket réges-rég használtam/használok. Ez a különbség. Nehéz elhinni, tudoménazt, de ez a helyzet. -
#4330 itt nem én szálltam vitába másokkal
és ha utánnanéztemdolgoknak illetve beszéltem személyesen hozzáértőkkel, megnéztem készülékeket illetve kölcsön kaptam projektort
tetsztelni az nem személyes tapasztalat és akkor nem próbálhatok segíteni egy ismerősömnek? :-)
Sztem tesem csak olyan készülékekről írsz amit konkrétan használsz, hanem amiről halottál olvastál haver mondta -
Annie29 #4329 MEgvettük a tv-t, beköttettük a T-kábel digitális szolgáltatását, minden szuper lenne- de amikor a DVD-írót a digitális beltéri egység leírásának megfelelően összekötöttem a " dobozzal" meg a tv-vel, sajnos az új csatornák nem jönnek át a DVD-re, így nem tudok felvenni, segítséget kértem a szolgáltatótól. Válasz: elvileg lehetséges amit akarok, de nem tudja mi a megoldás, hívjak szerelőt. Na ezt meg nem akarom, nem ismerek senkit......:( -
#4328 A gond az, hogy neked nem lehet megalapozott véleményed, mivel saját bevallásod szerint sem rendelkezel a szükséges tapasztalattal, EZÉRT idézel másokat, hogy segíts valaki megint másnak. Ellenebn vannak itt olyanok akiknek sokéves/évtizedes TAPASZTALATUK van a témában és azokkal szállsz vitába, másoktól idézgetve azok "tapasztalatait". Szerintem azért ennek érezni kéne a visszásságait, de ez is csak az én véleményem (vagy sem, már nem tudhatom)! :DDDD
De nincs semmi baj természetesen. -
#4327 így ját aki nem olvas vissza csak megnéz egy hozzászólást aztán már kötekszik is
ugyanis az amatört nem én költöttem hozzá
lásd: #4302 hozászólás ahonnan indult az egész
Máskor először olvass utánna mielőtt kötekszel és személyeskedsz
Elhiszem, hogy most plazmát vettél és az nyugtatja meg kicsi lelkedet, hogyha az mondjuk jó választás volt, de lehet másnak más véleménye is.
Itt te vagy erősen szubjektív és személyeskedő
Ha továbbra is bele akarsz kötni vmibe kérlek priviben tedd köszi -
#4326 Rendben, részemről peace.
Hallott már valaki valamit a 2008as pana/samu modellekről?
Lehet már valamit tudni a 24p támogatás bevezetéséről a fenti 2 gyártóval kapcsolatban? Évvége van és én még semmi pletykát vagy hírt nem olvastam. Remélem nem hagyják ki az új modellekből(is). -
#4325 olvass vissza már kicsit mire írtam azt amibe belekötöttél
a lelkemet nem bántja mivel nincs projektorom csak uánnasolvasgattam dolgoknak és igyekeztem megnézni a számbajöhető készülékeket
és itt egy régi ismerősöm kérdésére elmondtam az ezzel kapcsolatos véleményem, de mivel nem tartom magam ebben a témában profinak próbáltam idézni
#4320 jól leírja a lényeget
-
#4324 "nem, csak roppant idegesítő az itteni fórumozási kultúra
ha valakinek más a véleménye már rögtön amatőr meg ostoba"
Ehhez még annyit hozzáfűzök amúgy, hogy felfogd(mert látom elsőre hiába magyaráztam), hogy nem a kommentelőről gondoltam, hogy ostoba(az amatőrt már szépen hozzáköltötted gratulálok hozzá) hanem a megállapításról.
Amikor valaki mond valami hülyeséget attól az embert én még nem tartom hülyének, de úgy látom nálad ez a 2 dolog szorosan összefügg, na szerintem meg az "idegesítő fórumozási kultúra" csak én leszarom. Részemről téma lezárva. -
#4323 Elég gáz, ha már a fórumok miatt is idegeskedik az ember. Peace. Fő a nyugalom. Nem nagyon érdekel mit gondolsz rólam, élőben nem ismerlek énsem te sem.
Esetleg mostmár beszélhetnénk magáról a topictémáról is vagyis a tvkről.
Egyébként ha nagyon kötekedni vagy magyarázkodni akarnék mint te aztis mondhatnám, hogy helye nincs itt "ostoba megállapításnak"(igen ezt gondolom róla még ha ez bántja is a lelkedet)projektorról lcd/plazmákkal szemben ugyanis az már offtopic másról szól ez a fórumtéma "LCD/Plazma TV-ék".
Kicsit olyan mint amikor a nintendo ds fórumba bemegy egy PSP-s és elkezdi mondani, hogy mennyire összehasonlíthatatlanul jobb a PSP a dshez képest. Ez mondjuk gyenge hasonlat volt, de gondolom sejted mire célzok.
Ezt az offolást azzal zárom le, hogy szerintem Fórumon ismeretlenek miatt idegeskedni "ostobaság" miattam meg pláne az
-
#4322 nem, csak roppant idegesítő az itteni fórumozási kultúra
ha valakinek más a véleménye már rögtön amatőr meg ostoba
(a megállapítás amúgy abszolút nem ostoba csak más a véleménye
egyesek ezt itt képtelenek elfogadni)
előtte való hozzászólásban magyaráztam el, hogy idéztem erre írsz egy olyanra amihez direkt oda van írva, hogy mástól idézek és abszolút nem az a lényege
Én nyugodt vagyok az utolsó hozzászólásod meg no comment stílus maga az ember -
#4321 Te mindig így felhúzod magad amikor a fórumon beszólnak neked? :)
Nem tudom mit lovagolsz a dolgon. Én a megállapításra írtam, hogy ostoba és nem rád (vagy arra aki írta).
Nyugodjál már meg és szállj le a shiftről amikor írsz, 3 szor nem fogok bocsánatot kérni tőled, kapd be a f.... -
#4320 Mindnek megvan a maga helye és felhazsnálási módja. Hétköznapi hazsnálatra vagy monitornak LCD/TFT monitor ÉS TV, általános TV-zésre/filmnézésre Plazma és végül full falas moziélményre a projektor. Ezek együtt adják ki a teljes élményt -
#4319 ODA VAN ÍRVA
MÁSTÓL IDÉZEK!
És nem az ár a fontos hanem az, hogy srác összeszedte az információkat és amikor írta gondolom ennyi volt az ára.
Mostani árat a legkönyebb megnézni
Erősen ajánlom ennek a fórumnak az elolvasását:
plazma vagy projector -
#4318 "- drágább (260-280k) -> 42pv70 - 350k"
He? 42pv70 259500Ft körül van most. -
#4317 Bocs nem láttam, hogy idéztél, annak szólt a kommentem aki írta eredetileg. Mégegyszer bocs.