LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy at idei EISA díjas LCD TV a Samsung LE40M61B lett.
szóval nem kell annyira isteniteni a Sony-t.
S-bol nem latok 32"-at

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A 32"-osat Aproneten pl megkapod 250e-ert 2ev garival 400e helyett, en is 275e-ert vettem.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
HDMI DVD lejatszoval tesztelgettem.
www.digimomentsvideography.com
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Az Ok , hogy a Samsung 200e-ért nyer, hisz annyiért csak gagyik vannak rajta kívül.
Nah de az, hogy a nagyobb kategóriában a Pana a legjobb, LOL.
Mikor az egész szakma tudja, hogy a Pana most kezdett csak bele az LCD fejlesztésbe, csoda lesz, ha nem mennek csõdbe, annyit beleöltek a plazma fejlesztésbe, gyártásba, .. A Sony meg a 7. ismétlem HETEDIK generációs LCD tv-t csinálja. Mindez persze elmélet, a baj ott van hogy láttam, teszteltem a Sony mellett a Panát is, Samsungot is... LOL hagyjuk ...😞((
LCD tv-ket vettek szemugyre 10 db hasonlittotak ossze
volt ott minden a Loewe-tol elkezdve az LG bezarolag minden...
a teszt gyoztes a 200e-bol a Samsung LE26R51B lett.
a 350e kategoriabol pedig a Panasonic TX-26LX500P modellje,
na a samsung keszulekere gondoltam amikr irtam a 200e dolgott.
szoval aki eppen egy lcd tori a fejet es van ra 200 rongya AZT valassza😉
persze nem lesz olyan odabasszos mint a dragabb dolgok.
viszont a celnek megfelel...talan😊
Azt meg azér annyira nem nevezném normális LCD-nek, max alap átlagosnak!! 😊
...én nem is akarom rákötni a PC-t 😉
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=30352&count29=1

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A HDMI meg ugyebar az LCD Tv-knel nem tamogatja a PC DVI jelet.
CSAK a Bravia 'S' tipusokon van, de abbol meg nincs 32"-os, a 'V'-bol van 32"-os, de azon meg nincs PC bemenet. A 'W'-bol meg csak par nagyobb meret van, szinten PC bemenet nelkul.
link : link
...tehát most eza dilemma,mert ha mondjuk 1/2 év mulvabeindulnak ezek,akkor másik DVD lejátszót kéne venni!
A Sony DVP-NS52-es egy jó választás, mindent olvas és van rajta komponens kimenet. Nagyobb felbontást csak HDMI kimenetes, felbontásnövelõ DVD játszóval tudsz elérni (DVP-NS92), jelenleg még kicsit borsos áron. Bár a TV árához képest utóbbi nem is olyan drága!! 😊))
róla
mit gondoltok? ha esetleg tudtok vmi hasonlót esetleg jobbat 500e körül(nem muszály plazma) akkor plz írjátok le
köszi
na megvan az uj tv! V32A11 (DVB tuneres!)
szuper!!!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#eljen>#eljen>
...az lenne a kérdésem,hogy mivel viszont még a régi "gagyi" DVD leátszom van,mivel tudok legjobb minõséget elérni ? -scart v. -kompozit összekötéssel ?? melyik tud nagyobb felbontást???
<#help>#help><#help>#help>
A digitális televíziózás mobilizálódik. A DVB-T segítségével ez persze nem nehéz. Csupán a megfelelõ készülék hiányzott, mostanáig. Azonban itt a Xoro HSD 7500. Egy hordozható, 10"-os (25 cm-es) LCD-televízió, DVB-T-tunerrel, antennával és EPG-vel (elektronikus programfüzet). És ez még nem minden. Az elülsõ oldalon egy slot-in DVD-lejátszó is található (típus: Lite-On). Így a Xoro-televízió egyúttal egy hordozható DVD-lejátszó is egyben.
A DVB-T mottója: televíziózás mindenhol. Aki azonban már próbálta utazáskor magával vinni a DVB-T-vevõjét, az tudja, hogy a teljesítmény bõven hagyott kívánnivalót maga után. Most, hogy közeledik a foci-VB, a hordozható TV-kkel különösen jól járunk. A HSD 7500 megbízható társ a vonaton, a parkban, a strandon vagy az irodában. A könnyû súlyú (1,2 kg) készülék a pénztárcánkat sem terheli meg: mindössze 499 euró (javasolt fogyasztói ár).
Nemsokára kapható lesz boltokban is. Sztem 449 euroért ajándék. Van rajt fasza 1300*750 es LCD kijelzo tud lejatszani DVT-B -t (Digitális mûsor) És analóg antennás adást is.Van benne EPG és minden ami kell
Szerintetek megéri?
esetleg vki ezért az árért tud jobb hordozható tvt ajánlani? 😊
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
-akkor HDs adás (demég digitális is alig,1ébként mi a különbség? felbontás?) még kis hazánkban nem elérhetõ 1jo darabig,megasztán ugyis dekoder kell hozzá
-a HD Ready TVk felbontásra még nemis tudják az 1080i -t (bár láátam ilyet csak azokat nem forgalmazzáák még itt,ráadásul méregdrága)
-HDs DVD lejátszót ugyan már lehet kapni csak filmet nem !! (ez marah jo ,akkor meg minek??)
rgo hülyeség most venni HDs tv-t/DVD-t ??????!!!!!<#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav><#confused>#confused>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
1920x1080 = 1080p
de az lcd 1366x768 at tud max.,namost akkor ugye lekonvertálja a sajátjára,de ez minõségromláshoz is vezet,nem?
HDs filmeket honnan lehet beszerezni ?
Árulnak 1általán már ilyet nálunk?? (ha igen hol? mennyibe kerül 1 film?)
Ugy néz ki lesz 1 Sony KLV32
..a kérdés,hogy ha van hozzá HDs DVDm is ,akkor az összes DVDfilm HD minõségben (mint a demo-k az üzletben) fog megjelenni ???
S v. V széria ???<#fejvakaras>#fejvakaras><#bdead>#bdead> (miért?)
(nemhiszem el,hogy a V azért drágább 80k-val mert fekete,vminek kell még itt lennie)
válaszokat elõre is thx.
A digitális televíziózás mobilizálódik. A DVB-T segítségével ez persze nem nehéz. Csupán a megfelelõ készülék hiányzott, mostanáig. Azonban itt a Xoro HSD 7500. Egy hordozható, 10"-os (25 cm-es) LCD-televízió, DVB-T-tunerrel, antennával és EPG-vel (elektronikus programfüzet). És ez még nem minden. Az elülsõ oldalon egy slot-in DVD-lejátszó is található (típus: Lite-On). Így a Xoro-televízió egyúttal egy hordozható DVD-lejátszó is egyben.
A DVB-T mottója: televíziózás mindenhol. Aki azonban már próbálta utazáskor magával vinni a DVB-T-vevõjét, az tudja, hogy a teljesítmény bõven hagyott kívánnivalót maga után. Most, hogy közeledik a foci-VB, a hordozható TV-kkel különösen jól járunk. A HSD 7500 megbízható társ a vonaton, a parkban, a strandon vagy az irodában. A könnyû súlyú (1,2 kg) készülék a pénztárcánkat sem terheli meg: mindössze 499 euró (javasolt fogyasztói ár).
Nemsokára kapható lesz boltokban is. Sztem 449 euroért ajándék. Van rajt fasza 1300*750 es LCD kijelzo tud lejatszani DVT-B -t (Digitális mûsor) És analóg antennás adást is.Van benne EPG és minden ami kell
esetleg vki ezért az árért tud jobb hordozható tvt ajánlani? 😊
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
...a mindentit még mindig nem tudok dönteni (#151)<#falbav>#falbav>
..ez a magyar nyelvû menü hiány nem is "megzavart" <#whatever>#whatever>(õszintén szolva nemértem miért nincs benne!...GRRRRRR)
<#dumcsi>#dumcsi><#help>#help><#wilting>#wilting>
(1ébként van benne magyar menü is,most néztem a sony.de-oldal irja!)
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Hyst3ria: magyarországban még nem mûködik ez a szolgáltatás, tehát nem fogod látni a tv mûsort. Még úgy 3-5 évig
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse