LCD/Plazma TV-k
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Új Generációs Konzolokhoz(Ps4,Xbox One) szeretnék 42"-os LED Tv-t 140e.ft-ért.
A jelenlegi 42-es lenne TV-re és a modernebb konzolhoz
Szeretnék venni egy 32" -os min. FullHD LED tv-t olyan 100.000Ft körül, mit ajánlotok?
Ezeket néztem ki, de nem vagyok otthon TV ügyben...
Philips 32PFH5500
Samsung UE32J5500
- és jó lenne ha menne rajta a DTS hangzás is...😊
Üdv: VampireKain
ismerősöm szeretne 82cm-es tv-t venni.
Filmnézésre kellene. Smart jó lenne, 3D felesleges. Mit ajánlotok?
Köszi előre is.
Piko
http://m.emag.hu/samsung-48ju6000-smart-led-televizio-121-cm-4k-ultra-hd-ue48ju6000wxxh/pd/DL5MWMBBM/
Ha jol tudom kontraszt okai vannak.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Kinéztem magamnak ezt a TV -t, kérdés, nem tudja valaki, hogy ennek tükröződik a felülete? Mert azt rühellem.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Jaj a szívem... remélem megtoldják az LG paneljét egy impulzus vezérléssel végre!
Utoljára szerkesztette: fonak, 2015.06.19. 08:33:42
Van egy Samsung ue40f6320awxxh Smart TV-m.
Meg tudom e oldani és ha igen mivel, hogy "nem vagyok egy szolgáltatónál sem" (T-Home, Digi, UPC, de van a házban T-home-os és Digi-s Antenna fent a tetőn, T-Home-ot szülők nézik plussz a konyhába van egy beltéri, Digit visszamondtam, beltéri egység kártya visszaküldve, antenna maradt).
A kérdésem az, hogy szolgáltató nélkül meg tudom e oldani, hogy tv-zem? (ingyenesen)
Ha van erre mód mit kell beszereznem, illetve a tv-ben van egy olyan "eszköz" ami ebben segít?
Kezdő vagyok e téren, és remélem jó helyre írom be.
Előre is köszönöm a segítő hozászolásokat!
hjaés olcsóbb is 😊)
Forza.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
no, akkor most nézz valami olcsót, Sonykra pl tudom, hogy lehet 5évre garit kiterjesztetni ... 😊
Forza.
Szóval tv vásárlás előtt állok.
32 colban gondolkozom, a lényeg az időtállóság(minél több gari?)
Melyik típust ajánljátok? Valami Sony vagy esetleg valami más? Led Tv? Tv nézésre lesz(T-home), semmi FullHD semmi Mkv vagy ilyesmi(arra ott van a nappaliban a pana plazma), persze azért legyen szép képe.
Köszi előre is.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.06.05. 06:18:30
Forza.
POedig a legtöbb smat tvben ez volt a fő funkció amit sok ember használt .
"ha nem HD adást nézünk, az is élvezhető legyen, ezért lett végül Samsung."
Az persze.......
www.digimomentsvideography.com
http://www.euronics.hu/LG-42LB670VAEE-p37603#details vagy http://digitalszalon.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&option=com_virtuemart&product_id=6002&vmcchk=1
max 180.000-ért szeretnék venni egy új 3D-s LED tv-t.
Elsősorban filmet illetve sportközvetítéseket néznék rajta.
Köszi a segítséget.
Üdv, Piko
Voltam tescoba,nem láttam ilyen olcsón semmit de alig is volt ott valami.
Szerintem az elég olcsó...smart nincs.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Mindenképpen olcsó kell most.A lényeg,hogy 1080p legyen és 82-es
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Köszi!
Én most csak film-játékra megyek, semmi 3d, és a sony amit ajánlottak (állítólag) kuvajó.
Forza.
Ultra HD TV-t gondoltam,hogy vennék.Ez 1080p-ről előrelépés lenne?Inkább konzolhoz kellene.Olyan 127cm körüli
Egy samu le32a330j1nxxc. ugyhogy egyenlöre buktam minden digitális kapcsolatot amivel egyszerübben összeköthetnék készülékeket
Nincs benne megfelelo chip. Tehat ha felmegy a HDMI signal a TV-be akkor egy Digital opticallal vissza kell vezetni az erolkodobe.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF