LCD/Plazma TV-k

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cloud.strife
A Sony miben hazudik? Kíváncsi lennék, mert azalatt a 14 év alatt amióta ebben élek még idáig nem igazán vettem észre semmi hazugságot.....

Ki kezdte el a "ms" csalást? A kontrasztarány csalást? A Samsung megvette a Sony-t, a Samsung kamerák a legfejlettebbek, a Sony is a Samsung levedlett kameráit árulja, a Samsung gyártja a Sony LCD-ket, a Samsung tv-kre 3 év rendes garancia van, stb,stb,stb.... hazugságokat?

Sajnos én sokkal több dolgot látok, mint a vevõ, az én törzsvásárlóim ismernek és ezért hisznek is nekem..... 😊

www.digimomentsvideography.com

Sir Quno Jedi
És ha majd a SONY is jön a LEDes tevéivel, arra majd mit mondassz akkor?! A Csamcsung hazudik, mint minden gyártó, ezért kell alaposan megvizsgálni az új cumókat és utána ítélkezni, ez tény. DE a SONY is ugyanúgy rendszeresen hazudik sajnos. Evvan. Én a szememnnek (is) hiszek. Ha jó ez a LED-es fos, akkor jó, ha nem, azt is túlélem. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

cloud.strife
😊)

cloud.strife
Hmmm.....

"helyette LED-es fényforrás segít abban, hogy a képernyõ élettartama megkétszerezõdjön."
Ahha, tehát az 60000 üzemórás bármilyen normális márkájú LCD tv élettartam nem elég..... LOL

Amúgy a Sony a V szériára tudjátok miért kapott elismerést? A WCG-CCFL panel és háttérvilágítás miatt. Hmmm... Pedig ez a Csami már volt akkor is...Hmmm

Ez a hír megintcsak a CSamcsung falsmarketing stratégiája, semmi más. Mindegy milyen "hülyeséget" találunk ki, csak rólunk beszéljenek. Most speciel még a 2ms-es, 2000:1 dinamikus kontrasztarányú pc monitorjukkal idegesítik a hozzáértõket..... Szintén LOL..

Na de mindegy.. bocsi, csak flémelek itt...

Nadeazért 8-900e-ért inkább veszek egy KDL-40X2000 Full HD, Bravia EX Sony LCD-t, akármilyen ledes megvilágítása van annak a Csaminak...

Ezek is végighazudják a utolsó 1,5-2 évet? .... 😊))
Hát nálam elk..ták... 😊

Sir Quno Jedi
Nyamnyam!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

PyRex
LED-es Samsung TV

mindenesetre érdekes...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

sziasztok kb 2 hete vettem egy Kdl-u2000 tv- K...va jó K va szép .
DEvan egy kis gond egy icipici szellemkép az antennás adásnál :Kihivtam a szerelõt és azt mondta hogy ez tök természetes mivel szar ami jön kábel tv-n
Egyépként nagyon szép képe van és nagyon jók a szinek is.Mindenkinek ajánlani tudom .
cloud.strife
😊

A kérdésma délután eldölt! Igaz, hogy a Panát még nem láttam, de a Sonyt igen. Elképesztõ! Egy Pana 32LX60 volt mellette. Pana fan voltam a mai napig! A Sony kiütéssel gyõzõtt!!!!!!!!!
Hamarosan - karácsonyra - szándékozom venni egy LCD-t. A két versenyzõ: a Sony KDL-V2000 valamint a Panasonic TX-32LXD65F. Mi a véleményeteket a Panasonic LCD-krõl?
cloud.strife
Hozzáteszem a V-snek antennáról is sokkal-sokkal szebb képe van, tudom mer itt a boltba egymás mellett az U, az S, meg a V is, meg másból ugye az T, meg a R... na azok broáfosak... 😞

A DVB-T tuner, meg bentvan mindegyikben, amit sztem budán már lehet fogni, de ezt nem tudom pontosan, nem ott lakom... 😞 😊Klubmédia

cloud.strife
Ha nincs pénz "luxustermékre" akkor még szép, hogy xar..... 😊

Sir Quno Jedi
Nyugika, ez ilyenek úgyis eltûnnek idõvel, mikor már nem is lesz CRT... 😄

Nexxuss
TE láttál már LCD-t? vagy TE is forumokos vagy? Egy 100.000-es CRTnél sokkal jobb képe van még a legszarabb LCDnek is.

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

Munch
Mióta kitalálták. 😄

quack
ok köszi mindkettotoknek a gyors valaszt, akkor ezt a v-t megvarom inkabb, nem olyan surgos, es Budan lakok szal ha valamikor lesz nagyobb korben iptv akkor az lesz itt is (legalabbis nagyon ajnalom :])

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Sir Quno Jedi
Mióta szar az LCD képe?! LOÁL!

Munch
Rohadt sokat fog esni az áruk.

Munch
Ugyanúgy vannak képcsövesek, sõt olcsók.
LCD-nek szar a képe, plazma drága aminek jó a felbontása.
Még várni kell egy kicsit, hogy fejlõdjön a téma.
Egyébként a képcsövesek távolról sem gagyik, sõt máig annak van a legjobb képe. Szvsz egy 100 hz-es tv-vel ilyen árban sokkal jobban lehet járni, mint egy olcsóbb digit panellel, amire ráadásul ha rádugot a kábel tv-t, felfordul a gyomrod is.

Nexxuss
én nem héjpolom (ejj de hülye szó. ki volt az a marha aki elkezdte terjsewzteni? Martin?)

Csak szebbek a színek! Jobban élnek!
a V2000ben van egy színjavító technológia amivel a piros meg a zöld színek sokkal élethûbbek! Mezei TV adásnál mindegy, HD-nál fenomenális! Ha a környékeden lesz elõrelátható idõn belül IP-TV akko V2000-t vegyél. Ha nem, akkor elég az S2000 mivel 6 év múlva úgyis lecseréled.

HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!

quack
na mivel ennyire hájpoljátok a sony-t ezert korulneztem ott is es ket versenyzot talaltam:
KDL-32V2000
KDL-32S2010
namarmost a V az egy 100assal dragabb, miben jobb?
egy olyan fel ev alatt kb mennyivel csokkenhet az aruk? 50k?
ja es most mar sokadszorra, tokre megvagyok kavarodva ezzel a hd-vel kapcsolatban 😄 tehat ami "hd-elõkészített" az miben jobb/rosszabb a "hd-felbontasu" tv-nel?
illetve egy kis off: ezek a bluray/hddvd olvasok felismerik es lejatszak a dvd-t is (term. dvd minosegben)? es azoknak az ara a mostani "lol" kategoriabol (300k) mikor fog csokkeni varhatoan magyar halandok szamara is elerheto arba? 2 ev?

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

cloud.strife
Nem e? 😊

Ezt szajkózom már mióta, dehát pár embernek üvegszeme van.... 😞

takibalint
Philips 9830-rol van valakinek tapasztalata? 32 inchesben. Vay a Philips 9967-rol?

Nexxuss
nem azért mert TE monodd, hanem mert így van <#hehe><#hehe>csak hogy tisztában legyünk a tényekkel<#hehe><#banplz>

guardian hero
A Bravia Engine az mit takar? Én PC-s monitornak is használnám, erre megfelelne egy ilyen U-s Bravia (D-Sub-on keresztül meghajtva megy-e natív felbontásban?

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

cloud.strife
Hát szvsz már kapni sem lehet. Gyártani meg már régóta nem gyártják. 😞

cloud.strife
Mondom én!! 😊

Thx! Csak még annyi, hogy nem gyártanak, vagy már nem is lehet kapni?

Nexxuss
az utóbbi idõben egyre több SAmsung tévét néztem meg. ÉS sajnos megint meg kell erõsítenem ezt a vihaer Felhõt.
Konkrétan nem a kép élességgel meg részletességgel van baj a Samo tévéknél, hanem színekkel. Ha mentek TV-t venni tudjátok mit vigyetek magatokkal? Utolsó Szamuráj DVD-t. Én egyszerüen sírvafakadtam majdnem mikor elõször megláttam! Olyna fakó és élletelen színeket régen láttam. Aki konzolozik az meg a Shadow of The Colossust PS2-re. Aki X360as az meg a PRoject Gotham Racing3-at. NA és nézze meg a különbséget. kéééész gyerek! KÉÉÉSZ!Szóval a szemednek hidjetek, ne a reklámnak meg a bolti ajánlásoknak.

cloud.strife
Uff!

Nos nincs benne Bravia Engine 1200:1 a kontraszt, viszont PC pip van benne, képre az S-es szebb, a V-s sokkal szebb term. A Samsung R szériánál szebb képe van. DVB tuner is van benne.

PyRex
Az U szériáról mit kell tudni? Mármint pl. a V-hez vagy S-hez képest miben más?

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

cloud.strife
Jó képcsövest már nem gyártanak, tehát marad az utóbbi.

Sony KDL-26U2000 szeptemberben 0%THM-el megvehetõ 10x22.999.-ért-.

www.klubmedia.hu

Bocsi a reklámért. 😊

Hali! Van 200 pénzem és nagyon örülnék ha valami hozzáértõ megmondaná nekem mivel járok jobban, egy nagy képcsövessel vagy egy kis LCDtv vel. Kösz!

cloud.strife
Üdv!

Friss hír!

Sony KDL-32U2000 DVB-T tuner, szebb kép, mint a Samsung R széria, bolti ára 299e... Hmm faja nem? 😊

Taranov
Hát nekem néha megfájdul a fejem, ha világít bele a pofámba közelrõl a 94 centis tévé. Az élmény jobb ezen, mint a régi 50 cm-esen, de arra, hogy egész nap menjen, az volt a jobb.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Munch
Átló kétszeresérõl lenne jó elvileg. De ha közelebbrõl nézed, akkor könnyen láthatod a pixeleket, ha kisebb felbontásút veszel.
Azt az 1 métert pedig remélem nem komolyan írtad. 😄

Én 2 méterrõl nézem a 82-es tévémet és kicsinek érzem.
Mások mást mondanak...

hi!
szerintetek egy kisebb szobába, ahol max 1-2 meterre lenne tolem a tv, hany colosat erdemes venni?
ja es mi a különbség az "elsõgenerációs HDTV" és a ne melsõgenerációs HDTV között? 😄 és honnan tudom hogy melyik az és melyik nem?
batman
köszi a felvilágosítást

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Léteznek (kisebb) 4:3 képarányú LCD-k is, azok biztosan nem.... :p

Munch
Ja.

batman
Lenne egy banális kérdésem. Az összes LCD tv támogatja a különbözõ képformátumokat (16:9, 14:9, 4:3), hasonlóan a 16:9-es CRT-hez?

[...] Te romboló állat! Te sátán!

cloud.strife
Jönnek a rossz, gonosz, sötét felhõk ..... búúúúúúú..... ssssshhhhhh.....
😊))))

Igazad van, az LG télleg egyre jobb, sokkal jobb mint a csamcsung, de nem is csoda, hisz ott a Philips mögötte és úgy tûnik nemsoká már csak mögötte lesz és ennyi..... 😞 Sajnálom a márkát.... 😞

Ami meg a Bravia-t illeti tényleg a legjobb vétel ebben a 300e/32" feletti kategóriában.....

Taranov
Igazából a hasonló árkategóriában (1-200 ezer forinttal drágábban) nem találtam jobbat, vagyis nem láttam különbséget.
Egy Sony nagyon tetszett 1.100.000-ért, persze az nagyobb is, de ennyit most nem szánnék rá 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Nexxuss
Ebben a kategoriában, ennyiért CSAK EZT szabad megvenni. Ráadásul ebben úgytudom Faroudja deinterlacer van ami neked nagyon jó! 😄 Egyre jobb LCDket tol piacra az LG. MOst kezd élezõdni a verseny mert a Panaszkodik LöCöDö és a Philips LCDk is egyre jobbak!
Hánynom kell, hogy kimondjam, de ha valaki 32-es LCD-t vesz, akkor legjobban s2000-ew Braviaval jár tényleg. Jó dolog az a DVB. (tudom hogy ez 37-es amit írsz, és azért is mondtam, hogy ezt lmeg lehet venni, mert zekenél olcsóbbat vagy ilyen árban ekkorbban jobbat egyhmaar nem fognak csinálni) De majd jön felhõ és elküld a p*csába 😄

Nexxuss
<#worship><#hehe>

Taranov
Sziasztok!

Nem értek a témához, de már régóta szeretnék venni egy ilyen tévét. Kinéztem ezt az LCD-t, kíváncsi lennék rá, hogy ez ebben az árkategóriában (350k körül) mennyire számít jónak.

Arra én is kíváncsi lennék, a tegnap hozzászóló zummlencshez hasonlóan, hogy a gyakorlatban mi a különbség az LCD és a plazmatévé között 😊

Elõre is köszönöm a segítséget.

akyyy
A fizikában és a kémiában a plazma ionizált gázt jelent, illetve a negyedik halmazállapotot a szilárd, folyadék és gáz mellett. Az ionizált itt azt jelenti, hogy az anyagot alkotó atomokról egy vagy több elektron leszakad és így a plazma ionok és szabad elektronok keveréke lesz. Az így keletkezõ elektromos töltés miatt a plazma elektromosan vezetõvé válik és az elektromágneses mezõkkel kölcsönhat.

A halmazállapot e negyedik formáját elõször Sir William Crookes írta le 1879-ben, az elnevezés pedig Irving Langmuir nevéhez fûzõdik 1928-ban (a vérplazmára emlékeztette).

A látható Világegyetem anyagának 99%-a ebben a halmazállapotban van. A plazma magas hõmérsékleten alakul ki, létrehozásához legalább tízezer kelvint kell elérni.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

sziasztok
lenne egy kérdésem.
mégpedig...
mi a különbség a plazma és az lcd között?
az lcdt azt tudom de mi a plazma?

Nexxuss
mondjuk nem vagyok Sony drukker de FElhõnek igaza van. 270ért nincs benne DVB Tuner. Sonyban meg van. Egyelõre mondjuk mindegy😛 De ha így nézzüka akkor annyival nem is drágább. IGazából meg tök mindegy. Bemész a botlba és megnézed. ami tetszik megveszed. Ennyi.